Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kizlar naber bugun yine kacamakli bi gundu

sabah 6.30
yarim dilim biskuvi tatlisi

(saat 6.30 da kalktim kahvalti yapacak vaktim olmadi malesef derse gittim 7 sat ustuste ders vardi 11 30 a kadar yemedim hicbisey dayanamadim )

oglen 11.30
bi poaca ve cay

saat 5.00 te
yarim dilim ekmek
1 porsiyon az yagli kabakli patatesli tavuk yemegi
yarim kase yogurt

su an hafif hissediyorum yine de aksam da karbonatli su icicem

dunku cezalarin yarisini yaptim 150 jumping..

su da 1.5 lt ictim simdi 1 lt daha icicem

cok kizmayin duzene sokucam bugun haftanin en yogun gunuydu (

su hurmayi ben de yapcam ama emziriyorum ama mesela cok dikkat etmedigim ogunlerde hurma yersem abur cubur yerine cok daha saglikli olcak yarin hurma alcam hurma satislari firliycak sayenddee Akovser supersin kizzz

Dünkü menüm
11.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin 1 yumurta domates salatalık
15.00 3 kaşık kısır
18 00 dondurma
3 litre su 1 saat yürüyüş

Bugün menüm
10.00 2 sigara böreği çok ufak,2 dilim peynir 7 zeytin 1 yumurta
1 kahve
18 00 1 parça fırında tavuk ve patates, 1 dilim kadar bugday ekmeği
3 litre su
1 saat yürüyüş
Bu arada baya yeni arkadaşlar gelmiş herkese merhaba ve yolumuz açık olsun kızlar
Slm ve yolumuz açık olsun

Canım akşamdan sandviç gibi birşey hazırlasan da sabah onu yesen? Yada poğaça yerine evden sandviç tipi birşey götür, sabahda hurma yiyebilirsin. Emzirdiğin için tüm gün yemen iyi olmayabilir belki? Kızmak çok destek var kuzum

Bugünün menüsü yarım kalmış
Dünkü menün az olmuş tatlım

evet canim haklisin onceden ayarlamak lazim menuleri yarin cumartesi guzel bi plan yapiyim..
ise yariyo gerci kizlar bu elestiriler napam bugun de boyle gecti sene sonu biraz yogun hersey duzene gircek insaAllah

Bugünün menüsü yarım kalmış
Dünkü menün az olmuş tatlım
Telden yazıyordumki şarjı bitti silindi diye çok üzüldüm ama silinmemiş. Tamamlayarak düzelttim. Valla havalardan bir tuhafım, Hem hiçbir şey yemesem olur, hem sürekli yeme isteği, Enteresan bi şeyler falan yani

tebrikler Akovser bizi rakip yapmislar kanki olcaz ayni zamanda senin hurma olayini kocise de yaptircam bakalim annen kac kilo verdi acikma olayi oluyomu bi de ekstra spor ne yapiyosun sekercimm

Aslında sabahki gün içinde gitmiştir zaten ama keşke poğaça olmasaymış, akşam iyi,

O zaman tekrar yorumlayayım, bence yine az olmuş canım. Sabah ki sigara börekleri küçük olduğu için 20şer jj

evet canim haklisin onceden ayarlamak lazim menuleri yarin cumartesi guzel bi plan yapiyim..
ise yariyo gerci kizlar bu elestiriler napam bugun de boyle gecti sene sonu biraz yogun hersey duzene gircek insaAllah
İnşallah canım, biraz gayret gösterince yoluna giriyor. Ben buraya ilk başladığımda simit ile kahvaltı yapıyordum uyarılardan sonra bir daha yemedim (aradan 6 ay gecmiş) ve gerçekten de faydasını gördüm.

Memnunmusun telefonundan?
O tuhaflık bende de var, şimdi önüme kocaman bir porsiyon ... koysalar hiç düşünmem yerim aklımdan çok tehlikeli şeyler geçiyor, kimsenin canını çektirmemek için de noktaladım artık boşluğu sen kendin doldur

Çatal bıçağı hazırladım, No, no, no Telefonumdan memnunun evet, çok şükür, ama inanki o kadar boş bir yoğunluk varki daha coğu özellikleri sökemedim. Ama süper

Hoşgeldin canım, öyle zeytinyağı, kayısı fln kabızlığa fayda etmemiş demişsin ya benim oğlum bebeklikten beri hep kabız, dr a götürdüm düz taban olan insanlarda oluyormuş özellikle. Sende düztabanlısın belki? Şu anda 6 yaşında halen dr un yazdığı kabızlık ilacını kullanıyor, sık sık ta olmuyor artık sadece olduğunda veriyorum.
Ve birkaç başka tanıdığımdada aynı sorun vardı, onların da ayak tabanı düzmüş.

jj lerde ok.

Çatal bıçağı hazırladım, No, no, no Telefonumdan memnunun evet, çok şükür, ama inanki o kadar boş bir yoğunluk varki daha coğu özellikleri sökemedim. Ama süper
Biz en iyisi kendimize bir fincan yeşil çay yapalım biraz vakit geçsin bütün özelliklerini ezberlersin kesin

Aaa çok ilginç, hiç duymamıştım bunu

Bence süper bir menü sadece umarım börekteki 1 ısırık küçük bir ısırıktır

Menum
11.00- haslama yumurta bir suru peynir yani 2 kasik eder biber domates 3 zeytin 2 lokma balli ekmek
Ara- 2 kasik supangle
18.00- 4 tane lokmalik sinitzel tavuk yagsiz tavada isittim ve ayran
Su -2 lt
Spor bugun 70 squat yapicam evde deildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…