Slm ve yolumuz açık olsunBu arada baya yeni arkadaşlar gelmiş herkese merhaba ve yolumuz açık olsun kızlar
Canım akşamdan sandviç gibi birşey hazırlasan da sabah onu yesen? Yada poğaça yerine evden sandviç tipi birşey götür, sabahda hurma yiyebilirsin. Emzirdiğin için tüm gün yemen iyi olmayabilir belki?selam kizlar naber bugun yine kacamakli bi gundu
sabah 6.30
yarim dilim biskuvi tatlisi
(saat 6.30 da kalktim kahvalti yapacak vaktim olmadi malesef derse gittim 7 sat ustuste ders vardi 11 30 a kadar yemedim hicbisey dayanamadim )
oglen 11.30
bi poaca ve cay
saat 5.00 te
yarim dilim ekmek
1 porsiyon az yagli kabakli patatesli tavuk yemegi
yarim kase yogurt
su an hafif hissediyorum yine de aksam da karbonatli su icicem
dunku cezalarin yarisini yaptim 150 jumping..
su da 1.5 lt ictim simdi 1 lt daha icicem
cok kizmayin duzene sokucam bugun haftanin en yogun gunuydu(
Bugünün menüsü yarım kalmışDünkü menüm
11.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin 1 yumurta domates salatalık
15.00 3 kaşık kısır
18 00 dondurma
3 litre su 1 saat yürüyüş
Bugün menüm
10.00 2 sigara böreği çok ufak,2 dilim peynir 7 zeytin 1 yumurta
1 kahve
18 00 1 parça
Slm ve yolumuz açık olsun
well comeBenim acilen @AKovser ile konuşmam lazım tamam canım çok teşekkür ederim bilgiler için yoğurda bu gece hurmaya da yarın başlıyorum inşallah, gelişmeleri yazarım
Ayyyyyy evet I'm back
evet canim haklisin onceden ayarlamak lazim menuleri yarin cumartesi guzel bi plan yapiyim..Canım akşamdan sandviç gibi birşey hazırlasan da sabah onu yesen? Yada poğaça yerine evden sandviç tipi birşey götür, sabahda hurma yiyebilirsin. Emzirdiğin için tüm gün yemen iyi olmayabilir belki?Kızmak çok destek var kuzum
Telden yazıyordumki şarjı bitti silindi diye çok üzüldüm ama silinmemiş. Tamamlayarak düzelttim. Valla havalardan bir tuhafım, Hem hiçbir şey yemesem olur, hem sürekli yeme isteği, Enteresan bi şeyler falan yaniBugünün menüsü yarım kalmış
Dünkü menün az olmuş tatlım
Aslında sabahki gün içinde gitmiştir zaten ama keşke poğaça olmasaymış, akşam iyi,selam kizlar naber bugun yine kacamakli bi gundu
sabah 6.30
yarim dilim biskuvi tatlisi
(saat 6.30 da kalktim kahvalti yapacak vaktim olmadi malesef derse gittim 7 sat ustuste ders vardi 11 30 a kadar yemedim hicbisey dayanamadim )
oglen 11.30
bi poaca ve cay
saat 5.00 te
yarim dilim ekmek
1 porsiyon az yagli kabakli patatesli tavuk yemegi
yarim kase yogurt
su an hafif hissediyorum yine de aksam da karbonatli su icicem
dunku cezalarin yarisini yaptim 150 jumping..
su da 1.5 lt ictim simdi 1 lt daha icicem
cok kizmayin duzene sokucam bugun haftanin en yogun gunuydu(
O zaman tekrar yorumlayayım, bence yine az olmuş canım. Sabah ki sigara börekleri küçük olduğu için 20şer jjDünkü menüm
11.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin 1 yumurta domates salatalık
15.00 3 kaşık kısır
18 00 dondurma
3 litre su 1 saat yürüyüş
Bugün menüm
10.00 2 sigara böreği çok ufak,2 dilim peynir 7 zeytin 1 yumurta
1 kahve
18 00 1 parça fırında tavuk ve patates, 1 dilim kadar bugday ekmeği
3 litre su
1 saat yürüyüş
Slm ve yolumuz açık olsun
İnşallah canım, biraz gayret gösterince yoluna giriyor. Ben buraya ilk başladığımda simit ile kahvaltı yapıyordum uyarılardan sonra bir daha yemedim (aradan 6 ay gecmiş) ve gerçekten de faydasını gördüm.evet canim haklisin onceden ayarlamak lazim menuleri yarin cumartesi guzel bi plan yapiyim..
ise yariyo gerci kizlar bu elestiriler napam bugun de boyle gecti sene sonu biraz yogun hersey duzene gircek insaAllah
Memnunmusun telefonundan?Telden yazıyordumki şarjı bitti silindi diye çok üzüldüm ama silinmemiş. Tamamlayarak düzelttim. Valla havalardan bir tuhafım, Hem hiçbir şey yemesem olur, hem sürekli yeme isteği, Enteresan bi şeyler falan yani
O zaman tekrar yorumlayayım, bence yine az olmuş canım. Sabah ki sigara börekleri küçük olduğu için 20şer jj
İnşallah canım, biraz gayret gösterince yoluna giriyor. Ben buraya ilk başladığımda simit ile kahvaltı yapıyordum uyarılardan sonra bir daha yemedim (aradan 6 ay gecmiş) ve gerçekten de faydasını gördüm.
Memnunmusun telefonundan?
O tuhaflık bende de var, şimdi önüme kocaman bir porsiyon ... koysalar hiç düşünmem yerimaklımdan çok tehlikeli şeyler geçiyor, kimsenin canını çektirmemek için de noktaladım artık boşluğu sen kendin doldur
Hoşgeldin canım, öyle zeytinyağı, kayısı fln kabızlığa fayda etmemiş demişsin ya benim oğlum bebeklikten beri hep kabız, dr a götürdüm düz taban olan insanlarda oluyormuş özellikle. Sende düztabanlısın belki? Şu anda 6 yaşında halen dr un yazdığı kabızlık ilacını kullanıyor, sık sık ta olmuyor artık sadece olduğunda veriyorum.Valla canım çocukluğumdan beri denemediğim kalmadı, zeytinyağlar içtim, kuru kayısı yedim, kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah suyunu içtim kendisini yedim, aynı şekilde incirle de uğraştım, ilaçlar ameliyat falan bıktım yaa yoğurtla hurmanında işe yarayacağını sanmam ama senin gül hatrın için denerim Allah bilir belki olur.
Teşekkür ederim kaptanımhurma diyeti nasıl nerede yazıyor bakayım ben evde de hazır hurma varken
jj lerde ok.O zaman tekrar yorumlayayım, bence yine az olmuş canım. Sabah ki sigara börekleri küçük olduğu için 20şer jj
İnşallah canım, biraz gayret gösterince yoluna giriyor. Ben buraya ilk başladığımda simit ile kahvaltı yapıyordum uyarılardan sonra bir daha yemedim (aradan 6 ay gecmiş) ve gerçekten de faydasını gördüm.
Memnunmusun telefonundan?
O tuhaflık bende de var, şimdi önüme kocaman bir porsiyon ... koysalar hiç düşünmem yerimaklımdan çok tehlikeli şeyler geçiyor, kimsenin canını çektirmemek için de noktaladım artık boşluğu sen kendin doldur
Mesaj: 54Arkadaşlar ben dışarıdayim hiç zamanım yok kilomu yazayım diğerlerini sonra yazarım, kusuruma bakmayın.
Geçen hafta:69.9
bu hafta:69.4 kg
yuzde:0.71
mesajı falan sonra yazacam
opuldunuz
Ben yapmadım, yapamam da büyük ihtimalle, hayırdır sen neden uzaktın. Bu hafta kapışalım babyKizlar alinti yapamadim ama evet haklisiniz burdan uzak kalmak bana hic yaramiyo.kimler hurma yapti sonuclar ne
Biz en iyisi kendimize bir fincan yeşil çay yapalımÇatal bıçağı hazırladım, No, no, no Telefonumdan memnunun evet, çok şükür, ama inanki o kadar boş bir yoğunluk varki daha coğu özellikleri sökemedim. Ama süper
Aaa çok ilginç, hiç duymamıştım bunuHoşgeldin canım, öyle zeytinyağı, kayısı fln kabızlığa fayda etmemiş demişsin ya benim oğlum bebeklikten beri hep kabız, dr a götürdüm düz taban olan insanlarda oluyormuş özellikle. Sende düztabanlısın belki? Şu anda 6 yaşında halen dr un yazdığı kabızlık ilacını kullanıyor, sık sık ta olmuyor artık sadece olduğunda veriyorum.
Ve birkaç başka tanıdığımdada aynı sorun vardı, onların da ayak tabanı düzmüş.
Bence süper bir menü sadece umarım börekteki 1 ısırık küçük bir ısırıktırBugünkü menüm
Sabah 09.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin peynir domates salatalık. 1 dilim (25 gr) ekmek
Ara 11.00: bir avuç leblebi
Öğle 13.30: bir parça tavuk pirzola derisiz, salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 16.30: bir ısırık Kıymalı patatesli börek
Aksam 18.30: bir kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt salata
Yatarken de bir bardak süt içerim
Spor ev temizliği yaptım dip bucak çok yoruldum. Su henüz 3 litre
İyi fikirBiz en iyisi kendimize bir fincan yeşil çay yapalımbiraz vakit geçsin bütün özelliklerini ezberlersin kesin
Aaa çok ilginç, hiç duymamıştım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?