Canım tartı yok ya malesef, yarın falan eczaneye gitmem lazımAkşama burda olurDahlia_
Rica ederim tatlımcıminşallah güzel sonuçlar alırsın ama tartılmayı unutma
Canım benim burdasııınnnn süper vermişsin maşallahhİstediğini sor canım, 6 gün yaptım 2.900 verdim
Güzel olmus mate cayi hangi cay oluyor??Bugünkü menüm
06:00
500 ml su + 2 hurma
Sabah 08:00
1 fincan mate
1 dilim karışık buğdayı ekmeği
Labne
1 dilim salam
Ara 10:30
Meyveli yoğurt
Öğlen 12:30
1 dilim karışık buğday ekmeği
Labne
1 dilim salam
Domates, salatalık, 1 havuç
Ara 14:00
1 bardak tarçınlı süt
Akşam 16:30
geçen hafta ki ödülümü anca bugün yeme fırsatım oldu, canım çok istediği için akşam yemeğine tercih ettim :)
1 kase vanilyalı puding
2 lt su - biraz daha içerim
Spor: yarım saat yürüyüş
Ceza: 100 ip atlama
Süper bencee :))Bugünkü Menüm
9:30
2 haşlanmış yumurta
12:00
4 hurma / 3-4 yk yoğurt
16:30
1 fırında tavuk but (derisiz)
2 yk pilav 4 çatal salata
Su 2 lt + 2 fincan yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş + 80 mekik
(hurmam bitmişti ondan akşam yemeğim böyle)
Halsiz hissediyorum kızlar bugün kalktığımdan beri böyleyim:/
Zar zor spor yaptım biraz.
Güzel olmus canim..Bugünkü menüm
Sabah 09.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin peynir domates salatalık. 1 dilim (25 gr) ekmek
Ara 11.00: bir avuç leblebi
Öğle 13.30: bir parça tavuk pirzola derisiz, salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 16.30: bir ısırık Kıymalı patatesli börek
Aksam 18.30: bir kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt salata
Yatarken de bir bardak süt içerim
Spor ev temizliği yaptım dip bucak çok yoruldum. Su henüz 3 litre
söyle Bakinca cok gibi ama gayet iyi hepsinden azar azar ..:)bugün menüm
9:00=2dilim tam buğday ekmeği,2yeşil 1siyah zeytin,1kk süzme peynir,1domates,yarım salatalık,maydonoz
11:08=yarım yeşil elma,yarım bardak tarçınlı yoğurt
13:30=4kaşık yeşil fasulye,cacık,salata,1dilim tam buğday ekmeği
16:00=3çilek,1bardak yarım yağlı tarçınlı süt
17:40=2kepçe domates çorbası,3kaşık patetes yemeği,4kaşık yoğurt,salata
akşamda tarçınlı yarım yağlı süt içerim,14 bardak su içtim,2badak yeşil çay 2 bardak siyah çay içtim.eliptik bisiklette 4 set 300er tane yürüyüş.eleştirileri bekliyorum
Kacamak olmus ama diger yediklerin az oldugu icin dengelemis bence :)selam kizlar naber bugun yine kacamakli bi gundu
sabah 6.30
yarim dilim biskuvi tatlisi
(saat 6.30 da kalktim kahvalti yapacak vaktim olmadi malesef derse gittim 7 sat ustuste ders vardi 11 30 a kadar yemedim hicbisey dayanamadim )
oglen 11.30
bi poaca ve cay
saat 5.00 te
yarim dilim ekmek
1 porsiyon az yagli kabakli patatesli tavuk yemegi
yarim kase yogurt
su an hafif hissediyorum yine de aksam da karbonatli su icicem
dunku cezalarin yarisini yaptim 150 jumping..
su da 1.5 lt ictim simdi 1 lt daha icicem
cok kizmayin duzene sokucam bugun haftanin en yogun gunuydu(
dünkü menün az olmus canimDünkü menüm
11.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin 1 yumurta domates salatalık
15.00 3 kaşık kısır
18 00 dondurma
3 litre su 1 saat yürüyüş
Bugün menüm
10.00 2 sigara böreği çok ufak,2 dilim peynir 7 zeytin 1 yumurta
1 kahve
18 00 1 parça fırında tavuk ve patates, 1 dilim kadar bugday ekmeği
3 litre su
1 saat yürüyüş
Slm ve yolumuz açık olsun
bisey olmaz bence agir bisey yemedigin icin. Kalorisi az olan seyler yemissin:) tarcin zaten iyi ..ben biraz önce çok acıktım ya dayanamadım 1 küçük domates 1 ceviz yedim , 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
Ay çok şaşırdım bilmiyorum ki ayaklarımın tabanı dümdüz değil ama öyle çok engebeli de değil hiç kimse düz tabansın demedi bana bugüne kadar ama belki de öyleyimdirHoşgeldin canım, öyle zeytinyağı, kayısı fln kabızlığa fayda etmemiş demişsin ya benim oğlum bebeklikten beri hep kabız, dr a götürdüm düz taban olan insanlarda oluyormuş özellikle. Sende düztabanlısın belki? Şu anda 6 yaşında halen dr un yazdığı kabızlık ilacını kullanıyor, sık sık ta olmuyor artık sadece olduğunda veriyorum.
Ve birkaç başka tanıdığımdada aynı sorun vardı, onların da ayak tabanı düzmüş.
Canım tartı yok ya malesef, yarın falan eczaneye gitmem lazım
Canım benim burdasııınnnn süper vermişsin maşallahhsorularımı dizeyim yatsıyı kılıyordum mola verdim de geldim ekran başına 1) Bir gününü anlatır mısın neler yedin? 2) 6 gün boyunca aynı şekilde mi beslendin? 3) spor yaptın mı? 4) doyurdu mu seni o kadarcık şey? Kuzu sen zaen zayıfsın diye hatırlıyorum 50li kiloların başlarındaydın yanılmıyorsam, bense 70lerin başlarındayım neyse senin miden küçüktür doyarsın sence ben doyar mıyım? çok oburumdur haberin olsun
akşam olunca yağa dönüşürler diye canım sıkıldı ,hareket yok çünkübisey olmaz bence agir bisey yemedigin icin. Kalorisi az olan seyler yemissin:) tarcin zaten iyi ..
Akovser tebrıkler bırıncı olmuşun canım
Menülerıne baktımda gercı menü yokta
Lütfen sağlığınla oynama saglık kaybedılınce gerı dönümü zor oluyor canım
Ben pek karışmam kım nasıl bırıncı olmus dıye ama paylaşımda görünce merak ettım
Hepınızı ve gogomun kocaman öpüyorum
Sanmiyorum bence icin rahat olabilit :) insan uyurkende hem kalori yakiyormus..akşam olunca yağa dönüşürler diye canım sıkıldı ,hareket yok çünkü
Ben dün yaptım canım bugün de yarım yamalak oldu ama pek sorun yok asıl pazartesi tekrar basliycam yarin oburgun evde olmiycam yapamm sanırım.Waaoooaa 2. günde neredeyse 1 kilosüpermiş canım benim ben limonsuz denemiştim beğenmiştim, annem de denedi onu limon sıkınca işin rengi değişti ama midesi bulanmıştı, limonlu yiyebilir miyim ki acaba?? denerim ama inşallah hele ki benim mükemmel yoğurduma çikolata katsam bile olur herhalde
Peki kaptanım sen hiç denedin mi? Tok tutuyor mu insnaı? Ben bir deDahlia_ 'e sorayım nasıl gidiyormuş bakalım. Bu arada ben tartılıcam en yakın zamanda kilo almışımdır muhtemelen, eski kiloma gelene kadar buraya sohbete gelmemin sakıncası var mı?
Çok ama yanlızca hurma ve yoğurt yeniyo. Ara ogunlerde 3 tane yiyebilirsin.Ha bir de kaptanım kurmanın kalorisi çok değil mi? Şu an şoktayım ben kilo aldırıyor diye hurmaya yanaşmıyorum hiç nasıl sevindim anlatamam resmen hurma diyeti var ve ciddi
Bana çok gelmedi ama sabah ogunlerini önceden planlasn sorun olmaz.selam kizlar naber bugun yine kacamakli bi gundu
sabah 6.30
yarim dilim biskuvi tatlisi
(saat 6.30 da kalktim kahvalti yapacak vaktim olmadi malesef derse gittim 7 sat ustuste ders vardi 11 30 a kadar yemedim hicbisey dayanamadim )
oglen 11.30
bi poaca ve cay
saat 5.00 te
yarim dilim ekmek
1 porsiyon az yagli kabakli patatesli tavuk yemegi
yarim kase yogurt
su an hafif hissediyorum yine de aksam da karbonatli su icicem
dunku cezalarin yarisini yaptim 150 jumping..
su da 1.5 lt ictim simdi 1 lt daha icicem
cok kizmayin duzene sokucam bugun haftanin en yogun gunuydu(
Emzirdigin için yapma bence ama ara öğün olarak tuketebilirsin 3 tane mesela yanina süt yada yoğurt kefir olabilir.su hurmayi ben de yapcam ama emziriyorum ama mesela cok dikkat etmedigim ogunlerde hurma yersem abur cubur yerine cok daha saglikli olcak yarin hurma alcam hurma satislari firliycak sayenddee Akovser supersin kizzz
Güzel olmuş menüler fazla kacmamis.Dünkü menüm
11.00 2 dilim ekmek 2 dilim peynir7zeytin 1 yumurta domates salatalık
15.00 3 kaşık kısır
18 00 dondurma
3 litre su 1 saat yürüyüş
Bugün menüm
10.00 2 sigara böreği çok ufak,2 dilim peynir 7 zeytin 1 yumurta
1 kahve
18 00 1 parça fırında tavuk ve patates, 1 dilim kadar bugday ekmeği
3 litre su
1 saat yürüyüş
Slm ve yolumuz açık olsun
Spor az ama menün güzel.Menum
11.00- haslama yumurta bir suru peynir yani 2 kasik ederbiber domates 3 zeytin 2 lokma balli ekmek
Ara- 2 kasik supangle
18.00- 4 tane lokmalik sinitzel tavuk yagsiz tavada isittim ve ayran
Su -2 lt
Spor bugun 70 squat yapicam evde deildim
Cipsmi çok yağlı onlar 30 jj gelsin hadiBugunkü menüm
sabah 7.30
iki yumurta bi dilim peynir
bitane tam budayli esmer ekmek
Sabah 12.00
yogurt 200 gram
bi avuc chips
birazdan yogurt yigcem .
Hurma diyetine alistirma.. :))
1.5 litre su
Spor yok halim yok sadecw isyerinde
Gayet makul bence abartılı değil.ben biraz önce çok acıktım ya dayanamadım 1 küçük domates 1 ceviz yedim , 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
Kolları yukarı aşağı ayakları yanlara açıp kapayarak zıplama. Çok zevkli ve etkili. Nete yaz jamping jack diye video çıkar illa.YA JJ NE KIZLAR
Canım hoşgeldin hurma detoksu yapıyoruz canım bikaç günlük bişey.Akovser tebrıkler bırıncı olmuşun canım
Menülerıne baktımda gercı menü yokta
Lütfen sağlığınla oynama saglık kaybedılınce gerı dönümü zor oluyor canım
Ben pek karışmam kım nasıl bırıncı olmus dıye ama paylaşımda görünce merak ettım
Hepınızı ve gogomun kocaman öpüyorum
Eli kulağında mezunsun sen canımBen dün yaptım canım bugün de yarım yamalak oldu ama pek sorun yok asıl pazartesi tekrar basliycam yarin oburgun evde olmiycam yapamm sanırım.
Çok ama yanlızca hurma ve yoğurt yeniyo. Ara ogunlerde 3 tane yiyebilirsin.
Bana çok gelmedi ama sabah ogunlerini önceden planlasn sorun olmaz.
Emzirdigin için yapma bence ama ara öğün olarak tuketebilirsin 3 tane mesela yanina süt yada yoğurt kefir olabilir.
Güzel olmuş menüler fazla kacmamis.
Spor az ama menün güzel.
Cipsmi çok yağlı onlar 30 jj gelsin hadi
Gayet makul bence abartılı değil.
Kolları yukarı aşağı ayakları yanlara açıp kapayarak zıplama. Çok zevkli ve etkili. Nete yaz jamping jack diye video çıkar illa.
Canım hoşgeldin hurma detoksu yapıyoruz canım bikaç günlük bişey.
Evet dün yaptım bugün pek olmadı pazartesi den bikaç gün yapmayı düşünüyorum haftasonu yapamiycam eltimlerde olcam. Artık mezun olmak istiyorum balım. Sen nasılsın nasıl kilon almadin dimi.Eli kulağında mezunsun sen canım
Sendemı yaptın
jumping jacki biliyodum evet jillian dan hay Allah jj guzelmis :))Ben dün yaptım canım bugün de yarım yamalak oldu ama pek sorun yok asıl pazartesi tekrar basliycam yarin oburgun evde olmiycam yapamm sanırım.
Çok ama yanlızca hurma ve yoğurt yeniyo. Ara ogunlerde 3 tane yiyebilirsin.
Bana çok gelmedi ama sabah ogunlerini önceden planlasn sorun olmaz.
Emzirdigin için yapma bence ama ara öğün olarak tuketebilirsin 3 tane mesela yanina süt yada yoğurt kefir olabilir.
Güzel olmuş menüler fazla kacmamis.
Spor az ama menün güzel.
Cipsmi çok yağlı onlar 30 jj gelsin hadi
Gayet makul bence abartılı değil.
Kolları yukarı aşağı ayakları yanlara açıp kapayarak zıplama. Çok zevkli ve etkili. Nete yaz jamping jack diye video çıkar illa.
Canım hoşgeldin hurma detoksu yapıyoruz canım bikaç günlük bişey.
Hurmadan sonra mideyi fazla yormamissin güzel olmuş canım.Menüm
Hurmadan sonra normal menü yazmak zor geliyor
bu gün de yapmak isiyordum da aslında, sabah yedim sonra evde değildim, eve de bayağı aç geldim dedim zorlamayayım fazla :))
ama hurma yeseydim de doyardım yani
Sabah 12 gibi
7 hurma
1 fincan çay
Öğlen 15te
1 biber dolması
yarım köfte
2 saat kadar sonra :)
1 biber dolması
kalan yarım köfte :)
Ara
1 fincan yeşilçay
10 tane kara dut
1 avuç kadar kiraz (acıkmıştım yine baktım evde dursam olmicak attım çıktım bahçeye ve kiraz ağacının altında buldum kendimi1 avuç yemişimdir kesin belki daha fazla)
Akşam
1 kaseden az yeşil mercimek çorbası
et patates yemeğinden sadece 2 küçük et yedim
domates, salatalık, biber
2 dilim sucuk
Dayanamayıp ödülümü de yedim akşam, dondurma
1 tane de erik
2lt su içtim
Hurmadan sonra mideyi fazla yormamissin güzel olmuş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?