Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunkü menüm
sabah 7.30
iki yumurta bi dilim peynir
bitane tam budayli esmer ekmek

Sabah 12.00
yogurt 200 gram
bi avuc chips

birazdan yogurt yigcem .

Hurma diyetine alistirma.. :))

1.5 litre su

Spor yok halim yok sadecw isyerinde

Akşama burda olur Dahlia_
Rica ederim tatlımcım inşallah güzel sonuçlar alırsın ama tartılmayı unutma
Canım tartı yok ya malesef, yarın falan eczaneye gitmem lazım
İstediğini sor canım, 6 gün yaptım 2.900 verdim
Canım benim burdasııınnnn süper vermişsin maşallahh sorularımı dizeyim yatsıyı kılıyordum mola verdim de geldim ekran başına 1) Bir gününü anlatır mısın neler yedin? 2) 6 gün boyunca aynı şekilde mi beslendin? 3) spor yaptın mı? 4) doyurdu mu seni o kadarcık şey? Kuzu sen zaen zayıfsın diye hatırlıyorum 50li kiloların başlarındaydın yanılmıyorsam, bense 70lerin başlarındayım neyse senin miden küçüktür doyarsın sence ben doyar mıyım? çok oburumdur haberin olsun

Güzel olmus mate cayi hangi cay oluyor??
Süper bencee :))
Güzel olmus canim..
söyle Bakinca cok gibi ama gayet iyi hepsinden azar azar ..:)
Kacamak olmus ama diger yediklerin az oldugu icin dengelemis bence :)
dünkü menün az olmus canim
bugünkü menün güzel olmus :) ama patatesin miktarini yazsaydin keske :)

ben biraz önce çok acıktım ya dayanamadım 1 küçük domates 1 ceviz yedim , 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
bisey olmaz bence agir bisey yemedigin icin. Kalorisi az olan seyler yemissin:) tarcin zaten iyi ..

Ay çok şaşırdım bilmiyorum ki ayaklarımın tabanı dümdüz değil ama öyle çok engebeli de değil hiç kimse düz tabansın demedi bana bugüne kadar ama belki de öyleyimdir çok şaşırdım şu an ve mantıklı da

Akovser tebrıkler bırıncı olmuşun canım
Menülerıne baktımda gercı menü yokta
Lütfen sağlığınla oynama saglık kaybedılınce gerı dönümü zor oluyor canım
Ben pek karışmam kım nasıl bırıncı olmus dıye ama paylaşımda görünce merak ettım
Hepınızı ve gogomun kocaman öpüyorum

Öncelikle hoşgeldin canım, ömür boyu mutluluklar dilerim
doğru düzgün yazmaya fırsatım olmadı bugün o yüzden seni de karşılayamadım

Çok teşekkür ederimmm..
1) 3 öğün 7 hurma (arada artırdığım da oldu 9 falan yedim, o da hurmanın şekeri azdı, doymuyordum o yüzden)
3 kase yoğurt (şart olan 3 kase, ben bazen 1 ya da 2 yiyordum, midem kaldırmıyordu)
2 fincan yeşilçay
2 lt su
bir de hurmayı tek başına yiyemiyorum diye çayla yiyordum, bildiğin siyah çay yani :)

2) evet canım, 6 gün boyunca aynı şekilde beslendim, yukarıda da yazdığım gibi artırıp azalttım ama hep aynıydı

3) Hayır canım, regl zamanı olduğu için yapamadım, ağrılarım fırsat vermedi

4) Evet doyurdu.. sadece arada 1 gün hurmanın şekeri az olanından almıştı kardeşim o gün biraz zorlandım, acıktım, seni tok tutacak şekilde şekerli olmasına dikkat et canım, yoksa sorun olabilir.. şöyle ki 1 öğünde yediğin 7 hurma normal yemek yemişsin gibi doydursun seni.. bunu zaten yerken anlıyacaksın ne demek istediğimi :)

oburluğa kalırsa ben de öyleyimm hep bir yerde tutmazsam kendimi 70leri ben de görürüm biraz kilo aldım mı hemen önlem alıyorum
daha önce de yazdım, ben başladım sonra annemi de ikna ettim o da başladı, 87 kilo annem, benden bile kısa sürede 83-e indi.. annem de bayağı yemek daha doğrusu ekmek yiyen biri, hep der zaten benim kilo alma nedenim ekmek diye, ama tam ekmeği kesip te aniden az yemeğe geçemiyor, tansiyon, başağrısı falann.. yeni demem o ki annem bile yaptı ve doydu, o da benimle aynı fikirde az şekerli hurma doydurmadı diyor
başka merak ettiğin varsa buyur :)

Çok teşekkür ederim canım..
Gayet iyiyim çok şükür ve yaptığım detoks gibi bişeydi 6 günle sınırladım, bu gün normal yemeğe geçtim bile..
Zaten dikkat ederek yaptım, her hangi bir sorun olsaydı hemen bırakırdım.
Tekrar ilgin için teşekkür ederim canım :)

Ben dün yaptım canım bugün de yarım yamalak oldu ama pek sorun yok asıl pazartesi tekrar basliycam yarin oburgun evde olmiycam yapamm sanırım.
Ha bir de kaptanım kurmanın kalorisi çok değil mi? Şu an şoktayım ben kilo aldırıyor diye hurmaya yanaşmıyorum hiç nasıl sevindim anlatamam resmen hurma diyeti var ve ciddi
Çok ama yanlızca hurma ve yoğurt yeniyo. Ara ogunlerde 3 tane yiyebilirsin.
Bana çok gelmedi ama sabah ogunlerini önceden planlasn sorun olmaz.
su hurmayi ben de yapcam ama emziriyorum ama mesela cok dikkat etmedigim ogunlerde hurma yersem abur cubur yerine cok daha saglikli olcak yarin hurma alcam hurma satislari firliycak sayenddee Akovser supersin kizzz
Emzirdigin için yapma bence ama ara öğün olarak tuketebilirsin 3 tane mesela yanina süt yada yoğurt kefir olabilir.
Güzel olmuş menüler fazla kacmamis.
Menum
11.00- haslama yumurta bir suru peynir yani 2 kasik eder biber domates 3 zeytin 2 lokma balli ekmek
Ara- 2 kasik supangle
18.00- 4 tane lokmalik sinitzel tavuk yagsiz tavada isittim ve ayran
Su -2 lt
Spor bugun 70 squat yapicam evde deildim
Spor az ama menün güzel.
Bugunkü menüm
sabah 7.30
iki yumurta bi dilim peynir
bitane tam budayli esmer ekmek

Sabah 12.00
yogurt 200 gram
bi avuc chips

birazdan yogurt yigcem .

Hurma diyetine alistirma.. :))

1.5 litre su

Spor yok halim yok sadecw isyerinde
Cipsmi çok yağlı onlar 30 jj gelsin hadi
ben biraz önce çok acıktım ya dayanamadım 1 küçük domates 1 ceviz yedim , 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
Gayet makul bence abartılı değil.
Kolları yukarı aşağı ayakları yanlara açıp kapayarak zıplama. Çok zevkli ve etkili. Nete yaz jamping jack diye video çıkar illa.
Canım hoşgeldin hurma detoksu yapıyoruz canım bikaç günlük bişey.

Eli kulağında mezunsun sen canım
Sendemı yaptın

Ben bugün sacmaladim biraz. Yazayım menümü.
Sabah 9.30 7 hurma 4 kaşık yulaf ezmesi sütle

Öğle 12.30 2 dilim karpuz 5 hurma bir çay bardağı süt

Ara 15.30 2 küçük parça ızgara tavuk yeşil salata

Akşam 18.30 9 hurma 1 bardak kefir

Ara 22.00 2 dilim karpuz 8-10tane iç fıstık

Su 2.5 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş ve 100 jj 100 normal zıplama

Bugün sacmaladim biraz aç gibi hissettim bi ara tavuk yedim.

jumping jacki biliyodum evet jillian dan hay Allah jj guzelmis :))

Menüm

Hurmadan sonra normal menü yazmak zor geliyor
bu gün de yapmak isiyordum da aslında, sabah yedim sonra evde değildim, eve de bayağı aç geldim dedim zorlamayayım fazla :))
ama hurma yeseydim de doyardım yani

Sabah 12 gibi
7 hurma
1 fincan çay

Öğlen 15te
1 biber dolması
yarım köfte

2 saat kadar sonra :)
1 biber dolması
kalan yarım köfte :)

Ara
1 fincan yeşilçay
10 tane kara dut
1 avuç kadar kiraz (acıkmıştım yine baktım evde dursam olmicak attım çıktım bahçeye ve kiraz ağacının altında buldum kendimi 1 avuç yemişimdir kesin belki daha fazla)

Akşam
1 kaseden az yeşil mercimek çorbası
et patates yemeğinden sadece 2 küçük et yedim
domates, salatalık, biber
2 dilim sucuk

Dayanamayıp ödülümü de yedim akşam, dondurma
1 tane de erik
2lt su içtim

Hurmadan sonra mideyi fazla yormamissin güzel olmuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…