Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar saatler cok uymuyor takipte zorlaniyorum sizi cuma sabahindan veriliyomus galiba kilolar ben ancak simdi vakit buldum yazmaya gunduz biraz yogun geciyo
Baslangic kilo:87
bu hafta: 85.5
Fark - 1500gr
Bugun biraz gec oldu. Ama haftaya erken veririm. bugunku menumude aksam yemeginide yedikten sonra yazacagim.

Evet canım sen kilonu bigün önce bildir daha iyi olacak. Gayet güzel sonuç tebrikler.

Kullanıcı Adı :hsevda
İsim (İsteğe Bağlı ):hatice sevda
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:maalesef yok
Yaşadığınız şehir:konya
Boyunuz :1.64
Kilonuz:67.9
Hedef kilonuz :56
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli pcos hastayim .bu hastaligin surecini kilo alabilecegimi biliyordum ama son bes sene icinde oldu ne olduysa .48 kilonun ustune cikmayan ben pcosun hayatima kattigi insulin direncim sayesinde yavas yavas kilo aldim ve bu gunlere geldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? insulin direncimi ve pcosu yenip saglikli fistik gibi bi anne olmak istiyorum )

arkadaslar ben spora gidiyorum haftada alti gun ama calisiyorum nobetlerim 24 saat uzerinden oyle olunca nobet gunleri gidemiyorum haliyle. spor salonu evime 2 km ben gidis ve gelislerde yuruyorum toplam 4 kilometre . salonda haftada uc gun hocayla calisiyoruz plates ve aerobik bi saat uc gunde serbest fitness calismasi var. nobetim olmadigi gunler mutlaka gidiyorum aksatmiyorum. benim tek sorunum yediklerimi duzene sokamiyorum

bu gun menumu bende yazayim. Sabah iki dilim kadar keci peyniri iki dilim ekmek 4 zeytin salatalik ( nobetteyim bu gun bu arada ) oglen yarim kasarli pide aksam iki dilim karpuz iki dilim peynir bi dilim ekemek 7 adet cilek yedim su ana kadar iki bucuk litre su ictim benim su icmekle bi sikintim yok gunde iki bucuk uc arasi iciyorum yatana kadar. bu gun spora gidemedim ama is yerinde yapiyorum hala sporu

Bugunku menum
kahvalti : kare tost ekmegiyle yapilmis tost (tam bugday ekmrgi yag koymadan)
Ara:kahve
oglen : 1 seftali
4 te kucuk yarim dilim tam b. Ekmegi ve 5 zeytin
aksam: balik(actifry de yagsiz) salata dondurma
Dondurma fazladan oldu. Yarin farkini gorecegiz.
45 dk leslie ile sporumuda yaptim.

dondurmayı gündüz yesen daha iyi olurdu bence ,onun dışında yediklerin az geldi bana ben dayanamazdım

Günaydın kızlar mutlu, huzurlu bir haftasonu diliyorum haftasonu diye kendimizi salıp spordan uzaklaşmayalım

Karşınızda frambuazlı suyum...
Ahududunun antioksidan özelliğinden faydalanalım aynı zamanda suyumuza renk katalım

gogo2405 kuzum bu tartı günleri neden cuma da cumartesi değil? Yani zamanında neden böyle bir karar alınmış?

Menum
11.00- haslama yumurta bir suru peynir yani 2 kasik eder biber domates 3 zeytin 2 lokma balli ekmek
Ara- 2 kasik supangle
18.00- 4 tane lokmalik sinitzel tavuk yagsiz tavada isittim ve ayran
Su -2 lt
Spor bugun 70 squat yapicam evde deildim
Akşam az olmuş sanki balım, gerçi ayran şişirmiştir. 2 kaşık supangleye 20 mekik

Bugunkü menüm
sabah 7.30
iki yumurta bi dilim peynir
bitane tam budayli esmer ekmek

Sabah 12.00
yogurt 200 gram
bi avuc chips

birazdan yogurt yigcem .

Hurma diyetine alistirma.. :))

1.5 litre su

Spor yok halim yok sadecw isyerinde
Cips olmamış kuzum, sen bugün bir 10 dakika eliptik yap. Akşam sadece yoğurt yemiş olmanın etkisini tartıda göreceksin

ben biraz önce çok acıktım ya dayanamadım 1 küçük domates 1 ceviz yedim , 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
Domates, salatalık bunlar en masum onlan şeyler, saat kaç olursa olsun yemekten korkma canım senin yediklerinde gayet yerinde

Yok kuzum ben senin için, hani farkı görebilesin diye tartıl demiştim

ALLAH kabul etsin, yeni mi başladın namaza?

Güzel olmus mate cayi hangi cay oluyor??
Ablam mate de yeşil çay gibi faydalı, tadı çok demli siyah çayı andırıyor (türk çayı gibi değil).

Yok aslında menün kötü değil, sadece ne yiyeceğini bilememişsin gibi olmuş

jumping jacki biliyodum evet jillian dan hay Allah jj guzelmis :))
Sende eski jilliancilerdenmisin?

Güzel olmuş canım, bir kaç güç temkinli ol hurmanın emeği boşa gitmesin

Süper sonuç cuma 12 ye kadar kilo bildirimi, haftaya ayarlarsın canım.

Canım aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede kilolarından kurtulur, sağlığına kavuşup tatlı mı tatlı bir anne olursun Rabbim hasretini dindirip, tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Sen spor konusunda baya iyisin, takdire şayan

Canım sana zahmet saatleri de belirt bir daha ki menü paylaşımında. Sabah ki iki dilim ekmeğin üstüne yarım pide olmamış. Üstüne üstlük bir dilim daha yemişsin pidenin yanına. Çok ekmek ağırlıklı olmuş ki birde ekmeğin hangi çeşit olduğunu bilmiyoruz. Beyaz ekmek değildir herhalde? Spor olarak ne yapıyorsun iş yerinde?

şşttt 4. takımın fıstıkları nasılsınızzz bakıyımmm
Balım hoşgeldin

Dondurma candır yemeden olmaz ama kalorisi düşük olanları tercih etsek bizim için daha iyi olur

Gunaydin guzeller :)
Günaydın pembem

200 gramm az cikmisim :) hurmalarimizi alsakta baslasakk:) yapcam spor bugun :)

Hoşgeldin canım formu doldurmussun takım kurallarimiida okudun sanırım. Beraberce zayiflayalim inşallah.
Menünü alt alta yazarmisin canım daha anlasilir olur birde saatleri. Benim gözüme tek pide batti çok yağlı olduğunu düşündüğüm için.
şşttt 4. takımın fıstıkları nasılsınızzz bakıyımmm
Hoşgeldin canım nasılsın biz ayni bıraktığın gibiyiz. Mezunlar topigine hikayeni yazdinmi balım bakamadım bikaç gündür.
Güzel olmuş canım bence dondurma tek topsa sorun değil.
Bilmiyorum ki canım neden cuma öyle olmuş.
Doğru dedin ne yiycemi bilemedim perşembe akşam biraz ac hissetmistim doymiycam gibi geldi galiba.

Hahah bi bilsemm .
Aynen 70 olana kadar yapcam o hurma diyetini baktim 70 oldum hemen biraki vercem haha
Sen onu bir 2 gün yap ondan sonra durumuna göre devam edersin. Kendini 70 olana kadar yapacağım diye şartlandırma

Bilmiyorum ki canım neden cuma öyle olmuş.
Doğru dedin ne yiycemi bilemedim perşembe akşam biraz ac hissetmistim doymiycam gibi geldi galiba.
Keşke cumartesi olsaymış diye kaç kere dedim kendi kendime
Menün yinede çok olmamış, ben beğendim. Canım birşey daha soracağım, hurmayı ara öğün olarak yersek acaba ters etki yaratabilir mi? Hani vereceğimiz yerde almayalım

Günaydinn kizlarrr
baya yeni kisiler gelmiss hepiniz hos geldiniz .. insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriizz. Buda bizim elimizdee .:))

Bu arada hep bisey yedigimde wcye cikmam gerekiyordu ( kücük ) sabaha kadar en az 6 kere cikiyorum ama neyden oldugunu bi türlü anlayamamistim limondan sandim degilmiss.. megersem ben yogurt yiyince cikiyormusum bugun fark ettim :) artik iyimi kötümü bilemicem.
Ama tartiya yansiyor 200 gram fark var dün sabahla . :)

Eklentiler

• IMG-20150529-WA0004.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…