Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haklisin önce biz o bi günü atlatalim sonra Devamina bakariz :) .. ama 70 olsam iyi olmazmi olur bence :)))

Haklisin önce biz o bi günü atlatalim sonra Devamina bakariz :) .. ama 70 olsam iyi olmazmi olur bence :)))
olmaz olur mu, süper olur tabi ama kilo vereceğiz diye sağlığımızla oynamayalım, hurma herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir kâide yok pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum

Sen evdemisin bugün ablam?

olmaz olur mu, süper olur tabi ama kilo vereceğiz diye sağlığımızla oynamayalım, hurma herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir kâide yok pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum

Sen evdemisin bugün ablam?
Dügün varrrr bu dügünlerrr bitmiyorrrrr sinir oldum ya her hafta her hafta ama gitmem .. evdeyimmm ne yapalimm ne yapmak istersinnn :))

Ben aha önce tuketiyodum ara öğünde hurmanın boyuna göre 2 yada 3 hurma yanina 1 ceviz yada 4 badem gibi. Hurma lifli olduğu için hem tok tutuyor hemde barsaklari çalıştırıyor.

Menünü alt alta yazarmisin canım daha anlasilir olur birde saatleri. Benim gözüme tek pide batti çok yağlı olduğunu düşündüğüm için.
tamamdır anladım menüyü nasıl yazacağımı diğer arkadaşların paylaşımlarına daha dikkat ettim dün nöbette olunca ara ara girdim ancak oldu

kesinlikle sana katılıyorum nöbette ne yediğimi bilemiyorum çünkü asla yemek saati diye bişey yok maalesef bazen tek öğünle bitiyor nöbet ben 112 de çalışıyorum acil tıp teknikeriyim sürekli ambulans üstündeyim çok seçme şansım olmuyor maalesef ve aşırı acıkıyorum nöbet zamanları ama dur demeliyim bu gidişata iş yerine yürüyerek gidip geliyorum aynı zamanda arkadaşlar bisiklet getiriyor boş kaldığım zaman bisiklet sürüyorum sadece bu kadar canım spor iş yerinde

hoş bulduk yoğurt kesinlikle metobilizmayı hızlandırıyor tabiki buda çok iyi

Dügün varrrr bu dügünlerrr bitmiyorrrrr sinir oldum ya her hafta her hafta ama gitmem .. evdeyimmm ne yapalimm ne yapmak istersinnn :))
Maşallah düğünler bitmiyor gerçekten :) bilmem ne yapalım? Ben şimdi temizlik yapacağım sonrada alışverişe gideceğim sonra yürüyerek :) akşama da birşeyler yapabiliriz :)

Ben aha önce tuketiyodum ara öğünde hurmanın boyuna göre 2 yada 3 hurma yanina 1 ceviz yada 4 badem gibi. Hurma lifli olduğu için hem tok tutuyor hemde barsaklari çalıştırıyor.
Ceviz ve hurma zaten lezzet harikası :)

evet canım kendimden beklemediğim bi azim teşekkür ederim böyle devam asla taviz yok inşallah spor konusunda nöbet hariç tabii
Rica ederim canım, böyle kalmayı başarırsan kısa sürede hem zayıflamış hemde fit olursun :)

Iş yerinde ki sporun da çok güzel, sürekli hareket halindesin. Önümüzde ki cuma bu spora istinaden senden süper bir sonuç bekliyorum tatlı :)

Rica ederim canım, böyle kalmayı başarırsan kısa sürede hem zayıflamış hemde fit olursun :)
inşallah ramazandan sonra da inşallah şu serbest fitness günlerini yüzmeyle değerlendirmek istiyorum çok seviyorum yüzmeyi
Iş yerinde ki sporun da çok güzel, sürekli hareket halindesin. Önümüzde ki cuma bu spora istinaden senden süper bir sonuç bekliyorum tatlı :)
bende o süper sonucu görmek istiyorum canım sevinmek sevindirmek istiyorum

Dikkat edicem canım, yoksa dediğin gibi boşa gider :)

Izinde olan bir arkadaşımız daha var 112 de ddanes yazsonu dönecek izinden. Bende hemsireyim.

inşallah ramazandan sonra da inşallah şu serbest fitness günlerini yüzmeyle değerlendirmek istiyorum çok seviyorum yüzmeyi

bende o süper sonucu görmek istiyorum canım sevinmek sevindirmek istiyorum
Yüzme çok faydalı, hayata geçirebilirsen planını güzel sonuçlar alacağına eminim

Hadi inşallah

Aaaaaaa olmadı işte.. Ben kırmızı halılar, havai fişekler, hoşgeldin yazılı pankartlar bekliyordum çok kırıldım Ahhhh ahh ben kiloları fast food ve aburcuburlardan aldım varya gün içinde sabah kahvaltısında en fazlşa 2 tane ekmek yiyorum onun dışında ne ekmek ne pilav ne makarna çocukluğumdan beri yemiyorum ama neyse canım bugün başlayacaktım ama ancak internete girebildim başlayamadım yarından itibaren başlarım artık. İnşallah doyurur kuzum tek düşüncem o.. Çok teşekkür ederim ayrıca peki sen neden bunu yaptın? Kilo mu almıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…