Haklisin önce biz o bi günü atlatalim sonra Devamina bakariz :) .. ama 70 olsam iyi olmazmi olur bence :)))Sen onu bir 2 gün yap ondan sonra durumuna göre devam edersin. Kendini 70 olana kadar yapacağım diye şartlandırma
Keşke cumartesi olsaymış diye kaç kere dedim kendi kendime
Menün yinede çok olmamış, ben beğendim. Canım birşey daha soracağım, hurmayı ara öğün olarak yersek acaba ters etki yaratabilir mi? Hani vereceğimiz yerde almayalım
Günaydın kızlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz inşallah hep beraber zayiflar manken oluruz
olmaz olur mu, süper olur tabiHaklisin önce biz o bi günü atlatalim sonra Devamina bakariz :) .. ama 70 olsam iyi olmazmi olur bence :)))
Dügün varrrr bu dügünlerrr bitmiyorrrrr sinir oldum ya her hafta her hafta ama gitmem .. evdeyimmm ne yapalimm ne yapmak istersinnn :))olmaz olur mu, süper olur tabiama kilo vereceğiz diye sağlığımızla oynamayalım, hurma herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bir kâide yok pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum
Sen evdemisin bugün ablam?
hoş bulduk canımm evet okudumHoşgeldin canım formu doldurmussun takım kurallarimiida okudun sanırım. Beraberce zayiflayalim inşallah.
Ben aha önce tuketiyodum ara öğünde hurmanın boyuna göre 2 yada 3 hurma yanina 1 ceviz yada 4 badem gibi. Hurma lifli olduğu için hem tok tutuyor hemde barsaklari çalıştırıyor.Sen onu bir 2 gün yap ondan sonra durumuna göre devam edersin. Kendini 70 olana kadar yapacağım diye şartlandırma
Keşke cumartesi olsaymış diye kaç kere dedim kendi kendime
Menün yinede çok olmamış, ben beğendim. Canım birşey daha soracağım, hurmayı ara öğün olarak yersek acaba ters etki yaratabilir mi? Hani vereceğimiz yerde almayalım
Menünü alt alta yazarmisin canım daha anlasilir olur birde saatleri. Benim gözüme tek pide batti çok yağlı olduğunu düşündüğüm için.
evet canım kendimden beklemediğim bi azim teşekkür ederim böyle devam asla taviz yok inşallah spor konusunda nöbet hariç tabiiSen spor konusunda baya iyisin, takdire şayan
kesinlikle sana katılıyorum nöbette ne yediğimi bilemiyorum çünkü asla yemek saati diye bişey yok maalesef bazen tek öğünle bitiyor nöbet ben 112 de çalışıyorum acil tıp teknikeriyim sürekli ambulans üstündeyim çok seçme şansım olmuyor maalesef ve aşırı acıkıyorum nöbet zamanları ama dur demeliyim bu gidişataCanım sana zahmet saatleri de belirt bir daha ki menü paylaşımında. Sabah ki iki dilim ekmeğin üstüne yarım pide olmamış. Üstüne üstlük bir dilim daha yemişsin pidenin yanına. Çok ekmek ağırlıklı olmuş ki birde ekmeğin hangi çeşit olduğunu bilmiyoruz. Beyaz ekmek değildir herhalde?Spor olarak ne yapıyorsun iş yerinde?
hoş buldukGünaydinn kizlarrr
baya yeni kisiler gelmiss hepiniz hos geldiniz .. insallah hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriizz. Buda bizim elimizdee .:))
Bu arada hep bisey yedigimde wcye cikmam gerekiyordu ( kücük ) sabaha kadar en az 6 kere cikiyorum ama neyden oldugunu bi türlü anlayamamistim limondan sandim degilmiss.. megersem ben yogurt yiyince cikiyormusum bugun fark ettim :) artik iyimi kötümü bilemicem.
Ama tartiya yansiyor 200 gram fark var dün sabahla . :)
Maşallah düğünler bitmiyor gerçekten :) bilmem ne yapalım? Ben şimdi temizlik yapacağım sonrada alışverişe gideceğim sonra yürüyerek :) akşama da birşeyler yapabiliriz :)Dügün varrrr bu dügünlerrr bitmiyorrrrr sinir oldum ya her hafta her hafta ama gitmem .. evdeyimmm ne yapalimm ne yapmak istersinnn :))
Ceviz ve hurma zaten lezzet harikası :)Ben aha önce tuketiyodum ara öğünde hurmanın boyuna göre 2 yada 3 hurma yanina 1 ceviz yada 4 badem gibi. Hurma lifli olduğu için hem tok tutuyor hemde barsaklari çalıştırıyor.
Rica ederim canım, böyle kalmayı başarırsan kısa sürede hem zayıflamış hemde fit olursun :)evet canım kendimden beklemediğim bi azim teşekkür ederim böyle devam asla taviz yok inşallah spor konusunda nöbet hariç tabii
Iş yerinde ki sporun da çok güzel, sürekli hareket halindesin. Önümüzde ki cuma bu spora istinaden senden süper bir sonuç bekliyorum tatlı :)kesinlikle sana katılıyorum nöbette ne yediğimi bilemiyorum çünkü asla yemek saati diye bişey yok maalesef bazen tek öğünle bitiyor nöbet ben 112 de çalışıyorum acil tıp teknikeriyim sürekli ambulans üstündeyim çok seçme şansım olmuyor maalesef ve aşırı acıkıyorum nöbet zamanları ama dur demeliyim bu gidişataiş yerine yürüyerek gidip geliyorum aynı zamanda arkadaşlar bisiklet getiriyor boş kaldığım zaman bisiklet sürüyorum sadece bu kadar canım spor iş yerinde
Rica ederim canım, böyle kalmayı başarırsan kısa sürede hem zayıflamış hemde fit olursun :)
bende o süper sonucu görmek istiyorum canım sevinmek sevindirmek istiyorumIş yerinde ki sporun da çok güzel, sürekli hareket halindesin. Önümüzde ki cuma bu spora istinaden senden süper bir sonuç bekliyorum tatlı :)
Günaydın kızlarmutlu, huzurlu bir haftasonu diliyorum haftasonu diye kendimizi salıp spordan uzaklaşmayalım
Karşınızda frambuazlı suyum...
Ahududunun antioksidan özelliğinden faydalanalım aynı zamanda suyumuza renk katalım
Eki Görüntüle 1543783
gogo2405 kuzum bu tartı günleri neden cuma da cumartesi değil? Yani zamanında neden böyle bir karar alınmış?
Akşam az olmuş sanki balım, gerçi ayran şişirmiştir. 2 kaşık supangleye 20 mekik
Cips olmamış kuzum, sen bugün bir 10 dakika eliptik yap. Akşam sadece yoğurt yemiş olmanın etkisini tartıda göreceksin
Domates, salatalık bunlar en masum onlan şeyler, saat kaç olursa olsun yemekten korkma canımsenin yediklerinde gayet yerinde
Yok kuzum ben senin için, hani farkı görebilesin diye tartıl demiştim
ALLAH kabul etsin, yeni mi başladın namaza?
Ablam mate de yeşil çay gibi faydalı, tadı çok demli siyah çayı andırıyor (türk çayı gibi değil).
Yok aslında menün kötü değil, sadece ne yiyeceğini bilememişsin gibi olmuş
Sende eski jilliancilerdenmisin?
Güzel olmuş canım, bir kaç güç temkinli ol hurmanın emeği boşa gitmesin
Süper sonuçcuma 12 ye kadar kilo bildirimi, haftaya ayarlarsın canım.
Canım aramıza hoşgeldinçok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede kilolarından kurtulur, sağlığına kavuşup tatlı mı tatlı bir anne olursun Rabbim hasretini dindirip, tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Sen spor konusunda baya iyisin, takdire şayan
Canım sana zahmet saatleri de belirt bir daha ki menü paylaşımında. Sabah ki iki dilim ekmeğin üstüne yarım pide olmamış. Üstüne üstlük bir dilim daha yemişsin pidenin yanına. Çok ekmek ağırlıklı olmuş ki birde ekmeğin hangi çeşit olduğunu bilmiyoruz. Beyaz ekmek değildir herhalde?Spor olarak ne yapıyorsun iş yerinde?
Balım hoşgeldin
Dondurma candıryemeden olmaz ama kalorisi düşük olanları tercih etsek bizim için daha iyi olur
Günaydın pembem
Izinde olan bir arkadaşımız daha var 112 de ddanes yazsonu dönecek izinden. Bende hemsireyim.kesinlikle sana katılıyorum nöbette ne yediğimi bilemiyorum çünkü asla yemek saati diye bişey yok maalesef bazen tek öğünle bitiyor nöbet ben 112 de çalışıyorum acil tıp teknikeriyim sürekli ambulans üstündeyim çok seçme şansım olmuyor maalesef ve aşırı acıkıyorum nöbet zamanları ama dur demeliyim bu gidişataiş yerine yürüyerek gidip geliyorum aynı zamanda arkadaşlar bisiklet getiriyor boş kaldığım zaman bisiklet sürüyorum sadece bu kadar canım spor iş yerinde
Yüzme çok faydalı, hayata geçirebilirsen planını güzel sonuçlar alacağına eminiminşallah ramazandan sonra da inşallah şu serbest fitness günlerini yüzmeyle değerlendirmek istiyorum çok seviyorum yüzmeyi
bende o süper sonucu görmek istiyorum canım sevinmek sevindirmek istiyorum
Kızlar hoşgeldiniz aramıza. Kaç gündür adam akıllı uğrayamadım inşallah bundan sonra aksatma olmayacak nasılsınız bakalim
Gunaydin guzeller :)
Aaaaaaa olmadı işte.. Ben kırmızı halılar, havai fişekler, hoşgeldin yazılı pankartlar bekliyordum çok kırıldımÖncelikle hoşgeldin canım, ömür boyu mutluluklar dilerim
doğru düzgün yazmaya fırsatım olmadı bugün o yüzden seni de karşılayamadım
Çok teşekkür ederimmm..
1) 3 öğün 7 hurma (arada artırdığım da oldu 9 falan yedim, o da hurmanın şekeri azdı, doymuyordum o yüzden)
3 kase yoğurt (şart olan 3 kase, ben bazen 1 ya da 2 yiyordum, midem kaldırmıyordu)
2 fincan yeşilçay
2 lt su
bir de hurmayı tek başına yiyemiyorum diye çayla yiyordum, bildiğin siyah çay yani :)
2) evet canım, 6 gün boyunca aynı şekilde beslendim, yukarıda da yazdığım gibi artırıp azalttım ama hep aynıydı
3) Hayır canım, regl zamanı olduğu için yapamadım, ağrılarım fırsat vermedi
4) Evet doyurdu.. sadece arada 1 gün hurmanın şekeri az olanından almıştı kardeşim o gün biraz zorlandım, acıktım, seni tok tutacak şekilde şekerli olmasına dikkat et canım, yoksa sorun olabilir.. şöyle ki 1 öğünde yediğin 7 hurma normal yemek yemişsin gibi doydursun seni.. bunu zaten yerken anlıyacaksın ne demek istediğimi :)
oburluğa kalırsa ben de öyleyimmhep bir yerde tutmazsam kendimi 70leri ben de görürüm biraz kilo aldım mı hemen önlem alıyorum
daha önce de yazdım, ben başladım sonra annemi de ikna ettim o da başladı, 87 kilo annem, benden bile kısa sürede 83-e indi.. annem de bayağı yemek daha doğrusu ekmek yiyen biri, hep der zaten benim kilo alma nedenim ekmek diye, ama tam ekmeği kesip te aniden az yemeğe geçemiyor, tansiyon, başağrısı falann.. yeni demem o ki annem bile yaptı ve doydu, o da benimle aynı fikirde az şekerli hurma doydurmadı diyor
başka merak ettiğin varsa buyur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?