Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anlıyorum canım..

Kaç zamandır aynı kilodayım, sıkıldım gerçekten, düşmemesi de moralimi bozuyordu bir şok diyet iyi gelir dedim :))

Bugünkü menüm

Sabah 09.00: çok ufak bir dilim yaş pasta
Ara:-----

Öğle 13.00: bir kase tarhana çorbası bi bardak ayran
Ara 15.00: bir tane elma

Aksam 18.00: bir tane küçük tavuk Baget salata

Aksam yatarken bir bardak süt

Sabah o yaş pastayı yedim diye ceza verdim kendime kahvaltı ve ara öğün yapmadım.
Su henüz 2, 5 litre
Spor yok

Kızlar biz şimdi eltimlerdeyiz. Ben iki ay önce pinnertest sonucumu aldığımda yine burdaydik 2 ay gorusmedik beni görünce ablam 5-6kilo vermişsin dedi o zaman 70 küsurdum şimdi 65. Daha vermen lazım dedi ben 2 daha versem yeter dedi yok bence 5 da ver 60 civarı olsan iyi olcak dedi

Bence yanlış ceza vermişsin kahvaltı ve ara öğün olmalı mutlaka. Cezalarını spor olarak yap mesela 50 jj gelsin benden sana.

Bende goncaya katılıyorum canım, ara öğün yapmamak yerine kendine spor cezası verseydin daha iyi olurdu. 50 jj'i kapmışsın, bende sana 30 mekik vereyim. Hayırlı uğurlu olsun

Ama senin boyun uzun canım, 60 az olmaz mı? 63 olup spor ile daha da sıkılaşmaya çalışsan nasıl olur?

Yürüyüş olsa
1 saat tempolu yürüyüş olur tabi tercih senin ama bi daha aç birakma kendini kastan kilo verirsin.
Bende öyle düşünüyorum 63 göreyim sıkılasma egzersizlerini artiricam eşim Eskişehir e gidince yüzme havuzu araştıracak yuzmeyide düşünüyorum. Bence daha iyi olur kilomuda almadan korursam süper tadından yenmez.

6.5 aylık ama lohusaligimi yaşayamadim bebeğim kuvezde kaldığı için sürekli hastanede ayaktaydim hala sizliyor dikislerim. GEcenlerde denedim yapmayı 20 tane kadar çektim ama gece zonkladi ameliyat yerim. Bu yüzden sadece yürüyüş yapıyorum

Doktora sordunmu canım şimdiye kadar geçmesi gerekirdi Başka bi sorun olmasın.
cok sevindim memnun oldum ayrica sen nerede calisiyorsun
Ben ameliyathane hemsiresiyim şimdilik ama yaza Eskişehir e tayin istiycem bakalım nerde alırım soluğu

Evet canım sordum normalde geçmesi lazımmış ben doğumdan sonra da 25 kilo aldığım için gobegim büyüdükçe tam iyileşme olmamış. Bu yüzden sadece yürüyüş yapmak istiyorum

Yeme de yanında yat

Canım mekik cekemiyorum bir saat yürüyüş benim için daha iyi. Sezeryan doğum olduğu için hala dikislerim sizliyor
Tamam canım yürüyüş olsun, senin için hangisi uygunsa

Bu arada Eskişehir'de okudum ben de :)
Memleketimin ismini okuyunca bile hüzünleniyorum. Bana bugün birşeyler oluyor kızlar AKP'nin #CanımTürkiyem reklamını seyrederken çok duygulandım, gözlerim doldu.
Hani tamam sulu gözlü bir insanım ama bu kadarı da pes yani

Bugünkü menümü :
Sabah 9 .00 Kahvalti:
Iki tane yumurta
iki tane tam bugdayli esmer ekmek
4 tane minik domates

Ara 14.00
iki tane kücük top bitter cikolata

16.00
meyveli yogurt light.

18.00
5 Kasik kisir ..
Marul domates salatalik..

Uyumadan acikirsam yogurt yigcem

1 litre su icicem ama daha 2 litre yapmaya caliscam
Iki kere 20 jj yaptim
baskada bisey yapmadim belki eliptik yaparim birazdan yazarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…