Aaaaaaa olmadı işte.. Ben kırmızı halılar, havai fişekler, hoşgeldin yazılı pankartlar bekliyordum çok kırıldımAhhhh ahh ben kiloları fast food ve aburcuburlardan aldım varya gün içinde sabah kahvaltısında en fazlşa 2 tane ekmek yiyorum onun dışında ne ekmek ne pilav ne makarna çocukluğumdan beri yemiyorum ama neyse canım bugün başlayacaktım ama ancak internete girebildim başlayamadım yarından itibaren başlarım artık. İnşallah doyurur kuzum tek düşüncem o.. Çok teşekkür ederim ayrıca peki sen neden bunu yaptın? Kilo mu almıştın?
Yine haftasonu durgunluğu hakim topikte. Tam ikinci olduk bu hafta birincilik kapıda hadi bakalım kimse kaçamak yapmasın bu hafta.
Dahlia_ canım hikayeni paylastinmi. Unutma sakın ceza alırız yoksa.
Bence yanlış ceza vermişsin kahvaltı ve ara öğün olmalı mutlaka. Cezalarını spor olarak yap mesela 50 jj gelsin benden sana.Bugünkü menüm
Sabah 09.00: çok ufak bir dilim yaş pasta
Ara:-----
Öğle 13.00: bir kase tarhana çorbası bi bardak ayran
Ara 15.00: bir tane elma
Aksam 18.00: bir tane küçük tavuk Baget salata
Aksam yatarken bir bardak süt
Sabah o yaş pastayı yedim diye ceza verdim kendime kahvaltı ve ara öğün yapmadım.
Su henüz 2, 5 litre
Spor yok
Bende goncaya katılıyorum canım, ara öğün yapmamak yerine kendine spor cezası verseydin daha iyi olurdu. 50 jj'i kapmışsın, bende sana 30 mekik vereyim. Hayırlı uğurlu olsunBugünkü menüm
Sabah 09.00: çok ufak bir dilim yaş pasta
Ara:-----
Öğle 13.00: bir kase tarhana çorbası bi bardak ayran
Ara 15.00: bir tane elma
Aksam 18.00: bir tane küçük tavuk Baget salata
Aksam yatarken bir bardak süt
Sabah o yaş pastayı yedim diye ceza verdim kendime kahvaltı ve ara öğün yapmadım.
Su henüz 2, 5 litre
Spor yok
Ama senin boyun uzun canım, 60 az olmaz mı? 63 olup spor ile daha da sıkılaşmaya çalışsan nasıl olur?Kızlar biz şimdi eltimlerdeyiz. Ben iki ay önce pinnertest sonucumu aldığımda yine burdaydik 2 ay gorusmedik beni görünce ablam 5-6kilo vermişsin dedi o zaman 70 küsurdum şimdi 65. Daha vermen lazım dedi ben 2 daha versem yeter dedi yok bence 5 da ver 60 civarı olsan iyi olcak dedi
1 saat tempolu yürüyüş olur tabi tercih senin ama bi daha aç birakma kendini kastan kilo verirsin.Yürüyüş olsa
Bende öyle düşünüyorum 63 göreyim sıkılasma egzersizlerini artiricam eşim Eskişehir e gidince yüzme havuzu araştıracak yuzmeyide düşünüyorum. Bence daha iyi olur kilomuda almadan korursam süper tadından yenmez.Bende goncaya katılıyorum canım, ara öğün yapmamak yerine kendine spor cezası verseydin daha iyi olurdu. 50 jj'i kapmışsın, bende sana 30 mekik vereyim. Hayırlı uğurlu olsun
Ama senin boyun uzun canım, 60 az olmaz mı? 63 olup spor ile daha da sıkılaşmaya çalışsan nasıl olur?
Bebeğin kaç aylikti canımCanım mekik cekemiyorum bir saat yürüyüş benim için daha iyi. Sezeryan doğum olduğu için hala dikislerim sizliyor
cok sevindim memnun oldum ayrica sen nerede calisiyorsunIzinde olan bir arkadaşımız daha var 112 de ddanes yazsonu dönecek izinden. Bende hemsireyim.
Doktora sordunmu canım şimdiye kadar geçmesi gerekirdi Başka bi sorun olmasın.6.5 aylık ama lohusaligimi yaşayamadim bebeğim kuvezde kaldığı için sürekli hastanede ayaktaydim hala sizliyor dikislerim. GEcenlerde denedim yapmayı 20 tane kadar çektim ama gece zonkladi ameliyat yerim. Bu yüzden sadece yürüyüş yapıyorum
Ben ameliyathane hemsiresiyim şimdilik ama yaza Eskişehir e tayin istiycem bakalım nerde alırım soluğucok sevindim memnun oldum ayrica sen nerede calisiyorsun
Yeme de yanında yat1 saat tempolu yürüyüş olur tabi tercih senin ama bi daha aç birakma kendini kastan kilo verirsin.
Bende öyle düşünüyorum 63 göreyim sıkılasma egzersizlerini artiricam eşim Eskişehir e gidince yüzme havuzu araştıracak yuzmeyide düşünüyorum. Bence daha iyi olur kilomuda almadan korursam süper tadından yenmez.
Tamam canım yürüyüş olsun, senin için hangisi uygunsaCanım mekik cekemiyorum bir saat yürüyüş benim için daha iyi. Sezeryan doğum olduğu için hala dikislerim sizliyor
Memleketimin ismini okuyunca bile hüzünleniyorum. Bana bugün birşeyler oluyor kızlarBu arada Eskişehir'de okudum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?