Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım sordum normalde geçmesi lazımmış ben doğumdan sonra da 25 kilo aldığım için gobegim büyüdükçe tam iyileşme olmamış. Bu yüzden sadece yürüyüş yapmak istiyorum
Ben yürüyüşe karşı değilim kesinlikle verdiğim kilonun çoğunu hergün 1 saat yürüyüş yaparak verdim egzersiz uzmanida kilo vermek için en iyi porun açık havada tempolu yürüyüş olduğunu söyledi. 12000 15000 arası adım atmak gerekiyormuş ve nabzını hizlandirmasi. O yüzden senin cezalarını yürüyüş olarak verebiliriz bian önce kilo verip dikiş sorununu asarsin inşallah.
Bu arada Eskişehir'de okudum ben de :)
Süper benim eşim Eskişehir li ailesi orda.

Güzel olmuş eltican, suyu da tamamlarsan süper
O bebekte çooook tatlı

Annem baba isirganotu cayi getirmiss .. icc bunuu diyorr cok Iyi geliyormus zayiflamaya vicudundaki sisligi aliyormus dogrumu..? Cay sevmedigim icin hani dogruysa icerim bosu bosuna icmiyim:))

bugün menüm
9:30=4 tane sucukla yapılmış sucuklu yumurta (yağ yok),1domates,2yeşil 1 siyah zeytin,1kk light peynir,1dilim tam buğday ekmeği
12:00=3çilek,1bardak yarım yağlı tarçınlı süt
14:00=5kaşık et haşlama,salata,1kepçe domates çorbası,1dilim tam buğday ekmeği
17:15=yarım yeşil elma,1bardak yoğurt
19:00=4kaşık yoğurtlu kabak yemeği,1kepçe şehriye çorbası,salata
akşamda 1 bardak tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum.9bardak su içtim ,2 bardak siyah çay içtim.spor pek yok

Menün cokk iyi olmuus hersey tam saatinde güzel ayarlamissin canim:) .. sanki Cumartesi günlerii pek spor yapilmiyor gibi zaten daha cok kacamaklar yapiliyorr , ama tabi biz yapmamaya Calisiyoruz artik

Annem baba isirganotu cayi getirmiss .. icc bunuu diyorr cok Iyi geliyormus zayiflamaya vicudundaki sisligi aliyormus dogrumu..? Cay sevmedigim icin hani dogruysa icerim bosu bosuna icmiyim:))
Canım ısırgan otunun ödem attırıcı/idrar söktürücü özelliği var. İçmeni tavsiye ederim, devamlı içildiğinde kilo vermeye yardımcı oluyor. Tıka burnunu iç
Menün iyi olmuş canım. Spor niye yok? Hemen değiştirelim bu durumu, 100 kere zıpla

Menün cokk iyi olmuus hersey tam saatinde güzel ayarlamissin canim:) .. sanki Cumartesi günlerii pek spor yapilmiyor gibi zaten daha cok kacamaklar yapiliyorr , ama tabi biz yapmamaya Calisiyoruz artik
bugün hava soğuktu üşendim yapmaya ama zıplama iyi fikirmiş ben 100 tane zıplayıp geliyorum

bugün hava soğuktu üşendim yapmaya ama zıplama iyi fikirmiş ben 100 tane zıplayıp geliyorum

Hahah :)) bende bugun ani bi kalkis yaptim tv bakarken zipladim oturdum sonra vbirden yine kalktim zipladim haha gören deli der vallah
Keyfiniz bol olsun hanımlar ikinize de 200 zıplama size ceza verdiğim için kendimi de 200 zıplama ile cezalandırıyorum, kıymetimi bilin

Güzel olmuş menün. Eliptik yap illaki
Spor cezanı almışsın menün güzel olmuş.

ceza niyeymiş ben şimdi 100 yaptım öldüm nefes nefese kaldım çok dayanıksız çıktım
Zamanla kondisyonun artar canım, ben diyete ilk başladığımda 20 jumping jack yapıyordum ve yoruluyordum. Şimdi durmadan 100 yapabiliyorum. Sende zamanla kondisyonunun arttığını farkedeceksin kız kendimi cezalandırmak için bahane aradım

Hahahben arada kalkar ziplarimm birden esince :)))
anlaştık

bende artar diye düşünüyorum görcez ilerleyen zamanlarda :) zıpladın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…