Ben yürüyüşe karşı değilim kesinlikle verdiğim kilonun çoğunu hergün 1 saat yürüyüş yaparak verdim egzersiz uzmanida kilo vermek için en iyi porun açık havada tempolu yürüyüş olduğunu söyledi. 12000 15000 arası adım atmak gerekiyormuş ve nabzını hizlandirmasi. O yüzden senin cezalarını yürüyüş olarak verebiliriz bian önce kilo verip dikiş sorununu asarsin inşallah.Evet canım sordum normalde geçmesi lazımmış ben doğumdan sonra da 25 kilo aldığım için gobegim büyüdükçe tam iyileşme olmamış. Bu yüzden sadece yürüyüş yapmak istiyorum
Süper benim eşim Eskişehir li ailesi orda.Bu arada Eskişehir'de okudum ben de :)
Güzel olmuş eltican, suyu da tamamlarsan süperBugünkü menümü :
Sabah 9 .00 Kahvalti:
Iki tane yumurta
iki tane tam bugdayli esmer ekmek
4 tane minik domates
Ara 14.00
iki tane kücük top bitter cikolata
16.00
meyveli yogurt light.
18.00
5 Kasik kisir ..
Marul domates salatalik..
Uyumadan acikirsam yogurt yigcem
1 litre su icicem ama daha 2 litre yapmaya caliscam
Iki kere 20 jj yaptim
baskada bisey yapmadim belki eliptik yaparim birazdan yazarim..
Tsk eltiicannGüzel olmuş eltican, suyu da tamamlarsan süper
O bebekte çooook tatlı
Menün cokk iyi olmuus hersey tam saatinde güzel ayarlamissin canim:) .. sanki Cumartesi günlerii pek spor yapilmiyor gibi zaten daha cok kacamaklar yapiliyorr , ama tabi biz yapmamaya Calisiyoruz artikbugün menüm
9:30=4 tane sucukla yapılmış sucuklu yumurta (yağ yok),1domates,2yeşil 1 siyah zeytin,1kk light peynir,1dilim tam buğday ekmeği
12:00=3çilek,1bardak yarım yağlı tarçınlı süt
14:00=5kaşık et haşlama,salata,1kepçe domates çorbası,1dilim tam buğday ekmeği
17:15=yarım yeşil elma,1bardak yoğurt
19:00=4kaşık yoğurtlu kabak yemeği,1kepçe şehriye çorbası,salata
akşamda 1 bardak tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum.9bardak su içtim ,2 bardak siyah çay içtim.spor pek yok
Canım ısırgan otunun ödem attırıcı/idrar söktürücü özelliği var. İçmeni tavsiye ederim, devamlı içildiğinde kilo vermeye yardımcı oluyor. Tıka burnunu içAnnem baba isirganotu cayi getirmiss .. icc bunuu diyorr cok Iyi geliyormus zayiflamaya vicudundaki sisligi aliyormus dogrumu..? Cay sevmedigim icin hani dogruysa icerim bosu bosuna icmiyim:))
Menün iyi olmuş canım. Spor niye yok? Hemen değiştirelim bu durumu, 100 kere zıplabugün menüm
9:30=4 tane sucukla yapılmış sucuklu yumurta (yağ yok),1domates,2yeşil 1 siyah zeytin,1kk light peynir,1dilim tam buğday ekmeği
akşamda 1 bardak tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum.9bardak su içtim ,2 bardak siyah çay içtim.spor pek yok
bugün hava soğuktu üşendim yapmaya ama zıplama iyi fikirmiş ben 100 tane zıplayıp geliyorumMenün cokk iyi olmuus hersey tam saatinde güzel ayarlamissin canim:) .. sanki Cumartesi günlerii pek spor yapilmiyor gibi zaten daha cok kacamaklar yapiliyorr , ama tabi biz yapmamaya Calisiyoruz artik
Hahah :)) bende bugun ani bi kalkis yaptim tv bakarken zipladim oturdum sonra vbirden yine kalktim zipladim haha gören deli der vallahbugün hava soğuktu üşendim yapmaya ama zıplama iyi fikirmiş ben 100 tane zıplayıp geliyorum
bugün hava soğuktu üşendim yapmaya ama zıplama iyi fikirmiş ben 100 tane zıplayıp geliyorum
Keyfiniz bol olsun hanımlar ikinize de 200 zıplamaHahah :)) bende bugun ani bi kalkis yaptim tv bakarken zipladim oturdum sonra vbirden yine kalktim zipladim haha gören deli der vallah
ceza niyeymiş ben şimdi 100 yaptım öldüm nefes nefese kaldım çok dayanıksız çıktımKeyfiniz bol olsun hanımlar ikinize de 200 zıplamasize ceza verdiğim için kendimi de 200 zıplama ile cezalandırıyorum, kıymetimi bilin
Hahahben arada kalkar ziplarimm birden esince :)))Keyfiniz bol olsun hanımlar ikinize de 200 zıplamasize ceza verdiğim için kendimi de 200 zıplama ile cezalandırıyorum, kıymetimi bilin
Güzel olmuş menün. Eliptik yap illakiBugünkü menümü :
Sabah 9 .00 Kahvalti:
Iki tane yumurta
iki tane tam bugdayli esmer ekmek
4 tane minik domates
Ara 14.00
iki tane kücük top bitter cikolata
16.00
meyveli yogurt light.
18.00
5 Kasik kisir ..
Marul domates salatalik..
Uyumadan acikirsam yogurt yigcem
1 litre su icicem ama daha 2 litre yapmaya caliscam
Iki kere 20 jj yaptim
baskada bisey yapmadim belki eliptik yaparim birazdan yazarim..
Spor cezanı almışsın menün güzel olmuş.bugün menüm
Yapicamm .. :) gaza geldimm simdiGüzel olmuş menün. Eliptik yap illaki
Spor cezanı almışsın menün güzel olmuş.
Zamanla kondisyonun artar canım, ben diyete ilk başladığımda 20 jumping jack yapıyordum ve yoruluyordum. Şimdi durmadan 100 yapabiliyorum. Sende zamanla kondisyonunun arttığını farkedeceksinceza niyeymiş ben şimdi 100 yaptım öldüm nefes nefese kaldım çok dayanıksız çıktım
anlaştıkHahahben arada kalkar ziplarimm birden esince :)))
Interval yapsana, mesela 10 dakika eliptik 100 ip atlama - bunu 3 kereYapicamm .. :) gaza geldimm simdi
bende artar diye düşünüyorum görcez ilerleyen zamanlarda :) zıpladın mı ?Zamanla kondisyonun artar canım, ben diyete ilk başladığımda 20 jumping jack yapıyordum ve yoruluyordum. Şimdi durmadan 100 yapabiliyorum. Sende zamanla kondisyonunun arttığını farkedeceksinkız kendimi cezalandırmak için bahane aradım
anlaştık
insallah hamilelikten once zayiflamak istiyorum canim azim gerek banaYüzme çok faydalı, hayata geçirebilirsen planını güzel sonuçlar alacağına eminim
Hadi inşallah
Vur dedik öldürdünüüzz hahah okadar gaza gelmedimmm hahahaInterval yapsana, mesela 10 dakika eliptik 100 ip atlama - bunu 3 kere
Hadi bakalım varmısın kapışmaya?bende artar diye düşünüyorum görcez ilerleyen zamanlarda :) zıpladın mı ?
Kalk sende hopla bizimle hadi hadi hadiinsallah hamilelikten once zayiflamak istiyorum canim azim gerek bana
Tamam 20 dakika eliptik yap sonra yürüyüşe çıkarızVur dedik öldürdünüüzz hahah okadar gaza gelmedimmm hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?