Neden 10 dakkadan 20 dakka oldugunu sora bilirmiyim acepp haha her yazdiginda biseyler artiyor sankiiHadi bakalım varmısın kapışmaya?
300 yaptım
Kalk sende hopla bizimle hadi hadi hadi
Tamam 20 dakika eliptik yap sonra yürüyüşe çıkarız
Önce toplam 30 dakikaydı + 300 zıplama şimdi 20 dakika sadece eliptik yap diyorumNeden 10 dakkadan 20 dakka oldugunu sora bilirmiyim acepp haha her yazdiginda biseyler artiyor sankii
ben o kadar havamda değilim canım sen zıpla zıplaHadi bakalım varmısın kapışmaya?
300 yaptım
Kalk sende hopla bizimle hadi hadi hadi
Tamam 20 dakika eliptik yap sonra yürüyüşe çıkarız
Tüh ya bende tam gaza gelmiştimben o kadar havamda değilim canım sen zıpla zıpla
ben havamda değilim yazıyorum sen mesajı beğeniyosun hayırdırTüh ya bende tam gaza gelmiştim
Al kız çektim beğenimi geriyeben havamda değilim yazıyorum sen mesajı beğeniyosun hayırdır
heehheheAl kız
hakkinda hayirlisi olsun canim eskisehir guzel bi sehir gezip gorme sansim olduBen ameliyathane hemsiresiyim şimdilik ama yaza Eskişehir e tayin istiycem bakalım nerde alırım soluğu
menün güzel bence bende ayni basariyi yakalasam keskeBugünkü menümü :
Sabah 9 .00 Kahvalti:
Iki tane yumurta
iki tane tam bugdayli esmer ekmek
4 tane minik domates
Ara 14.00
iki tane kücük top bitter cikolata
16.00
meyveli yogurt light.
18.00
5 Kasik kisir ..
Marul domates salatalik..
Uyumadan acikirsam yogurt yigcem
1 litre su icicem ama daha 2 litre yapmaya caliscam
Iki kere 20 jj yaptim
baskada bisey yapmadim belki eliptik yaparim birazdan yazarim..
Haha ben sadece 100 jj sandim .. yapiyorum suan 6 dakika oldu ama görseniz zorla yaptigimm her halimden belliÖnce toplam 30 dakikaydı + 300 zıplama şimdi 20 dakika sadece eliptik yap diyorumdüşürdüm hala memnun değil
klasik yorumumu yapıyorum az olmuş az olmuşbende bu günkü menümü yazayim kizalrr bakalim bu gün nasil yediklerim
sabah
09:30 sadece iki dilim karpuz ( kahvalti icin kardesimi bekleyecektim cunku)
11:30 kibrit kutusundan az büyük keci peyniri, üc zeytin, iki domates, iki kucuk salatalik
bi tatli kasigi bal ve bi ince dilim tam bugday ekmegi
17:00 bi saat fitness
19:30 cok kucuk porsiyon ev yapimi eriste ustune ev yapimi cokelek yaninda bi kücük salatalik
su ana kadar toplam iki litre su ücüncü litreye basladim bile
aksam belki meyve atistiririm aclik olursa yada süt
Gayet güzel canım, akşam acıkırsan sütü tercih et bencebende bu günkü menümü yazayim kizalrr bakalim bu gün nasil yediklerim
sabah
09:30 sadece iki dilim karpuz ( kahvalti icin kardesimi bekleyecektim cunku)
11:30 kibrit kutusundan az büyük keci peyniri, üc zeytin, iki domates, iki kucuk salatalik
bi tatli kasigi bal ve bi ince dilim tam bugday ekmegi
17:00 bi saat fitness
19:30 cok kucuk porsiyon ev yapimi eriste ustune ev yapimi cokelek yaninda bi kücük salatalik
su ana kadar toplam iki litre su ücüncü litreye basladim bile
aksam belki meyve atistiririm aclik olursa yada süt
Allah'ın sopası der gibi oldu buheehhehe
Tsk ederim canimmenün güzel bence bende ayni basariyi yakalasam keske
yarın yarışalım kim daha çok zıplıycak tamam mı ,eliptikte yapacam sende yapGayet güzel canım, akşam acıkırsan sütü tercih et bence
Allah'ın sopası der gibi oldu busite çöküyor sürekli, ben ne zorluklarla yazıyorum biliyormusun sen
Haha sitee cökÜor halaaa birileriiii cezzaaa dagitmaaa pesinde ama hahahah:)))Gayet güzel canım, akşam acıkırsan sütü tercih et bence
Allah'ın sopası der gibi oldu busite çöküyor sürekli, ben ne zorluklarla yazıyorum biliyormusun sen
bende sorun yok nerde çöküyor bahane bunlarHaha sitee cökÜor halaaa birileriiii cezzaaa dagitmaaa pesinde ama hahahah:)))
Sen bana zaten hiç senin eliptiğin varmı diye sorma sakınyarın yarışalım kim daha çok zıplıycak tamam mı ,eliptikte yapacam sende yap
Haha sitee cökÜor halaaa birileriiii cezzaaa dagitmaaa pesinde ama hahahah:)))
Çok fenasınız siz ikiniz yabende sorun yok nerde çöküyor bahane bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?