Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen bana zaten hiç senin eliptiğin varmı diye sorma sakın

Çok fenasınız siz ikiniz ya
Ben tamamen sizin iyiliğinizi düşünüyorum site problemlerinin arasında
eliptiğin var diye hatırladım kız ozaman zıplayalım ama sen 500 yapmışsın hiç durmadan mı yaptın dinlenerek mi

eliptiğin var diye hatırladım kız ozaman zıplayalım ama sen 500 yapmışsın hiç durmadan mı yaptın dinlenerek mi
Yok malesef almıştım o da şansıma bozuk çıktı
Canıma mı susadım ben, 500 kere birden nasıl zıplayayım 100 er den yapıyorum canım, aralarda dinleniyorum. O zaman yarın kapışıyoruz, bakalım kim daha çok zıplayacak akşama kadar

Dikkat dikkat yarını ödüllü zıplama günü ilan ediyorum (bu smileynin salladığı şeyin ne olduğuna hiç dikkatli baktınız mı? )

Yarışmacılar:
fyzanur
E-brulim

Kural kâide yok, pestilimiz çıkana kadar zıplayacağız

Ödül:
galip gelen kendine makul bir ödül belirleyebilir

Kendine güvenen ve kapışmak isteyen başka kimse yok mu?

Gayet güzel olmuş canım
Güzel beğendim 500 zıplama jj değil dimi
Çok dikkatsizim hiç farketmemistim yarın akşam evde olcam ben siz bi kapisin bakiim kaçar yapabilirsiniz

Menümü yazayım bende.
Sabah 10.00 4 kaşık yulaf ezmesi keten tohumu sütle 3 hurma 1 haşlanmış yumurta domates salatalık

Öğlen 14.00 1 dilim borek çayla (burda eltimlerdeyiz belli olduğu gibi)

ara 17.00 5 hurma çayla

Akşam 20.00 1 kepçe çorba 4 ev yapımı çiğ köfte etsiz ve 2 köfte bol salata

Su 2.5 lt oldu
Spor Bugün yok burda ziplayamam ses çok gidiyomus alta üste yarın akşam inşallah

Gayet güzel olmuş canım

Güzel beğendim 500 zıplama jj değil dimi

Çok dikkatsizim hiç farketmemistim yarın akşam evde olcam ben siz bi kapisin bakiim kaçar yapabilirsiniz
Bende geçenlerde birinin yorumunda okudum da öyle farkettim

jj değil canım normal ip atlama, yarın sınırları zorlayacağım iyi olan kazansın

Börek hariç iyi, onada yapacak birşey yok evinde değilsin sonuçta. Yarın sporu telafi edersin sen :)

bende akşamları meyve yiyordum 2 gün önce ayça kayayı dinledim akşam meyve yemek kilo yapıyormuş ,yememeye çalışıyorum .süt içtim bende:)
evet meyve sekeri cok tehlikeli hele benim gibi insulin direnci olanlar icin neler cekiyorum bu yuzden ben aksama kadar hic bi sey yemesem sadece meyve yesem o kadar seviyorum meyveyi amma gel gor ki yiyemiyorum

Tamam tatli 20 mekik.

Menum
Sabah 2 gun kurusu kayisi bir bardak sut
16.00- 2 lokma peynirli ekmek
17.00- bi kase corba-3 tane kuru biber dolmasi biraz yogurt
Su-2.5 lt
Spor -bebek arabasiyla yuruyus yaptim ebrunjn cezasiji yarin yapicam
Benim moralim bozuk. ne canim bisey yemek istiyor ne de konusmak affedin :-( o yuzden pek muhabbete katilamiyorum bu ara

bugün evde değildim kızlar daha yeni geldim. Geçmişi sonra okurum.
Menüm
9:30
500 ml ılık su içtm ve 100 mekik yaptım
11:00
1 ev yapımı ekmek (hamburger ekmeği gibiydi büyüklüğü) 2 zeytin 1 kk beyaz peynir 1 yumurta
16:30
2 küçük kuru patlıcan dolması
2 kepçe süzme mercimek çorbası
4-5 çatal salata
1-2 dilim lahana turşusu
2 yk yoğurt
18:00
şekersz türk kahvesi
Su 2 lt + 1 büyük bardak yeşilçay
Spor sabah yaptığım 100 mekik + 1,5 saat kadar yürüyüş dışarda yürüdük hava güzeldi.
Yarında taşınma telaşım var çalışıyorum da bakalım nasıl yetiştircem:/ Salıya ancak tam olarak gideriz burdan:)

canim 10 bitkili cay icmeyi tercih ettim
En doğru kararı vermişsin gülüm

Hayırdır kuzum? Kötü birşey yoktur inşallah

Güzel olmuş canım. Aaa yeni eve mi çıkıyorsunuz? Hayırlı olsun, taşınma telaşı bir başka oluyor. ALLAH yardımcın olsun

Miktar bende bilmiyorum ki, çok azdı dilim dilimdi bide.

Haha sütyenn eltican.
Bende kapisamm bariii jj kötüyüm ama 40 da ölüyorum haha ama kondisyon yükseldi biraz zorlasam belki fazla yaparimmm:))
Bence güzel olmuuss patronum yine kendinii iyi tutmussun:))
Bikereeedeeee kötüüüü menüylleee gelll rakibecimm hahah :) olmuyor böyle nezaman ceza verilecek sana sen nezaman cezayi tadacaksin. Bikere bile menün kötü oldugunu görmedimm:))) insan hicmi kacamak yapmazz vallah helal.. kacamaksiz parfym

Menüm
09:30 1yumurta 2dilim peynir 5zeytin domates salatalık 2dilim buğday ekmeği
13:00 küçücük 1hamburger ayran
18:00 1biber dolması
2litre su
1saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…