eliptiğin var diye hatırladım kızSen bana zaten hiç senin eliptiğin varmı diye sorma sakın
Çok fenasınız siz ikiniz ya
Ben tamamen sizin iyiliğinizi düşünüyorum site problemlerinin arasında
Yok malesef almıştım o da şansıma bozuk çıktıeliptiğin var diye hatırladım kızozaman zıplayalım ama sen 500 yapmışsın hiç durmadan mı yaptın dinlenerek mi
anlaştıkYok malesef almıştım o da şansıma bozuk çıktı
Canıma mı susadım ben, 500 kere birden nasıl zıplayayım100 er den yapıyorum canım, aralarda dinleniyorum. O zaman yarın kapışıyoruz, bakalım kim daha çok zıplayacak akşama kadar
Gayet güzel olmuş canımbende bu günkü menümü yazayim kizalrr bakalim bu gün nasil yediklerim
sabah
09:30 sadece iki dilim karpuz ( kahvalti icin kardesimi bekleyecektim cunku)
11:30 kibrit kutusundan az büyük keci peyniri, üc zeytin, iki domates, iki kucuk salatalik
bi tatli kasigi bal ve bi ince dilim tam bugday ekmegi
17:00 bi saat fitness
19:30 cok kucuk porsiyon ev yapimi eriste ustune ev yapimi cokelek yaninda bi kücük salatalik
su ana kadar toplam iki litre su ücüncü litreye basladim bile
aksam belki meyve atistiririm aclik olursa yada süt
Güzel beğendim 500 zıplamaBugünkü menüm
Sabah 10:00
2 yumurtadan kaşarlı (4 ince dilim) omlet
1 dilim tam tahıllı ekmek
Yoğurt
Ara 14:30
1 avuç kuruyemiş (badem, fındık, kuru incir, kuru erik, kuru üzüm, gün kurusu)
1 fincan yeşil çay
Akşam 18:45
2 dilim ananas
Yoğurt
1 tk chia tohumu
Ara 19:45
1 fincan detoks çayı
1,5 lt su
Spor: 500 zıplama
Çok dikkatsizim hiç farketmemistimDikkat dikkat yarını ödüllü zıplama günü ilan ediyorum(bu smileynin salladığı şeyin ne olduğuna hiç dikkatli baktınız mı? )
Yarışmacılar:
fyzanur
E-brulim
Kural kâide yok, pestilimiz çıkana kadar zıplayacağız
Ödül:
galip gelen kendine makul bir ödül belirleyebilir
Kendine güvenen ve kapışmak isteyen başka kimse yok mu?
Bende geçenlerde birinin yorumunda okudum da öyle farkettimGayet güzel olmuş canım
Güzel beğendim 500 zıplamajj değil dimi
Çok dikkatsizim hiç farketmemistimyarın akşam evde olcam ben siz bi kapisin bakiim kaçar yapabilirsiniz
Börek hariç iyi, onada yapacak birşey yok evinde değilsin sonuçta. Yarın sporu telafi edersin sen :)Menümü yazayım bende.
Sabah 10.00 4 kaşık yulaf ezmesi keten tohumu sütle 3 hurma 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Öğlen 14.00 1 dilim borek çayla (burda eltimlerdeyiz belli olduğu gibi)
ara 17.00 5 hurma çayla
Akşam 20.00 1 kepçe çorba 4 ev yapımı çiğ köfte etsiz ve 2 köfte bol salata
Su 2.5 lt oldu
Spor Bugün yok burda ziplayamam ses çok gidiyomus alta üste yarın akşam inşallah
bende kendimi frenliyorumklasik yorumumu yapıyorum az olmuş az olmuşbi ben çok yiyorum burda ya ama bende azaltcam görceksiniz
bende akşamları meyve yiyordum 2 gün önce ayça kayayı dinledim akşam meyve yemek kilo yapıyormuş ,yememeye çalışıyorum .süt içtim bende:)bende kendimi frenliyorumyoksa meyve yerdim su anda yesil cay icmezdim emin ol
canim 10 bitkili cay icmeyi tercih ettimGayet güzel canım, akşam acıkırsan sütü tercih et bence
evet meyve sekeri cok tehlikelibende akşamları meyve yiyordum 2 gün önce ayça kayayı dinledim akşam meyve yemek kilo yapıyormuş ,yememeye çalışıyorum .süt içtim bende:)
Tamam tatli 20 mekik.Günaydın kızlarmutlu, huzurlu bir haftasonu diliyorum haftasonu diye kendimizi salıp spordan uzaklaşmayalım
Karşınızda frambuazlı suyum...
Ahududunun antioksidan özelliğinden faydalanalım aynı zamanda suyumuza renk katalım
Eki Görüntüle 1543783
gogo2405 kuzum bu tartı günleri neden cuma da cumartesi değil? Yani zamanında neden böyle bir karar alınmış?
Akşam az olmuş sanki balım, gerçi ayran şişirmiştir. 2 kaşık supangleye 20 mekik
Cips olmamış kuzum, sen bugün bir 10 dakika eliptik yap. Akşam sadece yoğurt yemiş olmanın etkisini tartıda göreceksin
Domates, salatalık bunlar en masum onlan şeyler, saat kaç olursa olsun yemekten korkma canımsenin yediklerinde gayet yerinde
Yok kuzum ben senin için, hani farkı görebilesin diye tartıl demiştim
ALLAH kabul etsin, yeni mi başladın namaza?
Ablam mate de yeşil çay gibi faydalı, tadı çok demli siyah çayı andırıyor (türk çayı gibi değil).
Yok aslında menün kötü değil, sadece ne yiyeceğini bilememişsin gibi olmuş
Sende eski jilliancilerdenmisin?
Güzel olmuş canım, bir kaç güç temkinli ol hurmanın emeği boşa gitmesin
Süper sonuçcuma 12 ye kadar kilo bildirimi, haftaya ayarlarsın canım.
Canım aramıza hoşgeldinçok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede kilolarından kurtulur, sağlığına kavuşup tatlı mı tatlı bir anne olursun Rabbim hasretini dindirip, tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Sen spor konusunda baya iyisin, takdire şayan
Canım sana zahmet saatleri de belirt bir daha ki menü paylaşımında. Sabah ki iki dilim ekmeğin üstüne yarım pide olmamış. Üstüne üstlük bir dilim daha yemişsin pidenin yanına. Çok ekmek ağırlıklı olmuş ki birde ekmeğin hangi çeşit olduğunu bilmiyoruz. Beyaz ekmek değildir herhalde?Spor olarak ne yapıyorsun iş yerinde?
Balım hoşgeldin
Dondurma candıryemeden olmaz ama kalorisi düşük olanları tercih etsek bizim için daha iyi olur
Günaydın pembem
En doğru kararı vermişsin gülümcanim 10 bitkili cay icmeyi tercih ettim
Hayırdır kuzum? Kötü birşey yoktur inşallahMenum
Sabah 2 gun kurusu kayisi bir bardak sut
16.00- 2 lokma peynirli ekmek
17.00- bi kase corba-3 tane kuru biber dolmasi biraz yogurt
Su-2.5 lt
Spor -bebek arabasiyla yuruyus yaptim ebrunjn cezasiji yarin yapicam
Benim moralim bozuk. ne canim bisey yemek istiyor ne de konusmak affedin :-( o yuzden pek muhabbete katilamiyorum bu ara
Güzel olmuş canım. Aaa yeni eve mi çıkıyorsunuz? Hayırlı olsun, taşınma telaşı bir başka oluyor. ALLAH yardımcın olsunbugün evde değildim kızlar daha yeni geldim. Geçmişi sonra okurum.
Menüm
9:30
500 ml ılık su içtm ve 100 mekik yaptım
11:00
1 ev yapımı ekmek (hamburger ekmeği gibiydi büyüklüğü) 2 zeytin 1 kk beyaz peynir 1 yumurta
16:30
2 küçük kuru patlıcan dolması
2 kepçe süzme mercimek çorbası
4-5 çatal salata
1-2 dilim lahana turşusu
2 yk yoğurt
18:00
şekersz türk kahvesi
Su 2 lt + 1 büyük bardak yeşilçay
Spor sabah yaptığım 100 mekik + 1,5 saat kadar yürüyüş dışarda yürüdük hava güzeldi.
Yarında taşınma telaşım var çalışıyorum da bakalım nasıl yetiştircem:/ Salıya ancak tam olarak gideriz burdan:)
Miktar bende bilmiyorum ki, çok azdı dilim dilimdi bide.Güzel olmus mate cayi hangi cay oluyor??
Süper bencee :))
Güzel olmus canim..
söyle Bakinca cok gibi ama gayet iyi hepsinden azar azar ..:)
Kacamak olmus ama diger yediklerin az oldugu icin dengelemis bence :)
dünkü menün az olmus canim
bugünkü menün güzel olmus :) ama patatesin miktarini yazsaydin keske :)
Haha sütyenn eltican.Dikkat dikkat yarını ödüllü zıplama günü ilan ediyorum(bu smileynin salladığı şeyin ne olduğuna hiç dikkatli baktınız mı? )
Yarışmacılar:
fyzanur
E-brulim
Kural kâide yok, pestilimiz çıkana kadar zıplayacağız
Ödül:
galip gelen kendine makul bir ödül belirleyebilir
Kendine güvenen ve kapışmak isteyen başka kimse yok mu?
Bence güzel olmuuss patronum yine kendinii iyi tutmussun:))Menümü yazayım bende.
Sabah 10.00 4 kaşık yulaf ezmesi keten tohumu sütle 3 hurma 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
Öğlen 14.00 1 dilim borek çayla (burda eltimlerdeyiz belli olduğu gibi)
ara 17.00 5 hurma çayla
Akşam 20.00 1 kepçe çorba 4 ev yapımı çiğ köfte etsiz ve 2 köfte bol salata
Su 2.5 lt oldu
Spor Bugün yok burda ziplayamam ses çok gidiyomus alta üste yarın akşam inşallah
Bikereeedeeee kötüüüü menüylleee gelll rakibecimm hahah :) olmuyor böyle nezaman ceza verilecek sana sen nezaman cezayi tadacaksin. Bikere bile menün kötü oldugunu görmedimm:))) insan hicmi kacamak yapmazz vallah helal.. kacamaksiz parfymbugün evde değildim kızlar daha yeni geldim. Geçmişi sonra okurum.
Menüm
9:30
500 ml ılık su içtm ve 100 mekik yaptım
11:00
1 ev yapımı ekmek (hamburger ekmeği gibiydi büyüklüğü) 2 zeytin 1 kk beyaz peynir 1 yumurta
16:30
2 küçük kuru patlıcan dolması
2 kepçe süzme mercimek çorbası
4-5 çatal salata
1-2 dilim lahana turşusu
2 yk yoğurt
18:00
şekersz türk kahvesi
Su 2 lt + 1 büyük bardak yeşilçay
Spor sabah yaptığım 100 mekik + 1,5 saat kadar yürüyüş dışarda yürüdük hava güzeldi.
Yarında taşınma telaşım var çalışıyorum da bakalım nasıl yetiştircem:/ Salıya ancak tam olarak gideriz burdan:)
Yahu canın sağolsun :)ben biraz önce çok acıktım ya dayanamadım 1 küçük domates 1 ceviz yedim , 1 çay bardağı tarçınlı süt içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?