Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok iyi

Günaydın kızlar zıplıyoruuuuzzzzz

Gunaydinnn .
Gogom ebrum bugun dah iyiyim saolun. Evliligin ilk yillarinda yasanan sorunlar iste. Siz daha tecrubelisiniz tabi. Duzelir gider umarim bu zamanlar da gecicek
Kuzum hiç sıkma canını, her evlilikte olur öyle. Tuzu, biberi derler ya gerçekten de öyle. Evliliği monotonlaşmaktan kurtarıyor. Hem barışması da pek güzel oluyor en önemlisi gönül almayı bilmek

Sende katılmana

Dünden beri giremedim siteye sorun vardı galiba. Şimdi eltimlen pazara gidiyoz yuruycez kıyafet pazarı. Dönüşte görüşürüz ziplayangiller :)

bu gun ben havasini bulursam yuruyus yapayim yagmur var olmadi mekik cekerim

Merhabalarr..

Dün bir geldim menümü yazayım diye yazdım ama gönderemedim. Sonra da kaç kere denedim siteyegiremedim..

Menüm

Sahurda kalkamadım, az kaldı namaz bile kaza olucaktı o kadar geç kalktım.

İftarda
1 fincan form çayı
yarım lt su
1 kase yoğurt çorbası, yarım dilim kadar çavdar ekmeğiyle
1 porsiyon sade pirinç pilavı+1 parça et

2 fincan çay

suyu ancak 1 lt sahurda 1 lt de iftarda içebilirim, akşam 2 lt içince uyuyamıyorum sabaha kadar.. zaten uyuduğum 1-2 saat onu da uyutmuyor

Şu zıplama olayı nedir?
Gözlerim çok kötü dünden beri alerjim tuttu yine, geçmişi okuyamıyorum, yazıp çıkıyorum hemen..

Dünden beri giremedim siteye sorun vardı galiba. Şimdi eltimlen pazara gidiyoz yuruycez kıyafet pazarı. Dönüşte görüşürüz ziplayangiller :)
Site sürekli çöküyor, akşamda hiç girilmiyordu nedense. Size iyi eğlenceler canım kendine ciciler alarak kendini ödüllendirebilirsin onca kilo verdin, fazlasıyla hakediyorsun

gunaydin millet bu ziplama benide sarar ama alt komsum cikar gelir suratini sallandirarak iki kisi dokuz kisilik ses yapiyorsunuz diye
Kendi suratını geri sallarsın
Ben parmak uçlarımda halının üstünde yapıyorum şimdiye kadar şikayet gelmedi çok şükür.

200 ziplama yaptim bu bugun iyi gider kizlarrr haberiniz olaaa
Havalara bak havalaraaaa

ALLAH kabul etsin kuzum, güzel olmuş menünde 1 porsiyon pilav bana çok gibi geldi

Şu zıplama olayı nedir?
Gözlerim çok kötü dünden beri alerjim tuttu yine, geçmişi okuyamıyorum, yazıp çıkıyorum hemen..
Çok geçmiş oldum, inşallah geçer biran önce. Bugünü zıplama günü ilan ettik, sende bize katıl ip atlar gibi atla bütün gün - en çok yapan kazanır

Ablam beni de yaza biliyor musun yarışmacılara yoksa katılım bitti mii

Biliyorum ablam çok oldu, ama ölüyordum açlıktan desemm belki de azdı 1 porsiyon olmazdı

Tamam ablam zıplayalım, hatta bu süper fikir, güne bir spor günü yaparsak gaza gelip spor yapmış oluruz.. benim gibi tembeller için diyorum

Taşınıyoruz burdan canım komşu ülkeye geri gidiyoruz. İş için gelmiştik, eşimin işi orda artık . Bugün koşuşturmaca çok bakalım nasıl yapıcam:/

Kısss çok geldi bana bu yediklerim sankii, halen aç değilim kahvaltıyı şimdi yapıcam kaçamak yapsak durum belli tartıda artı çıkarım çıkmak değil inmek istıyorum acill. Cezayı bana ogün akovser vermiştiya

Hayırdır inşallah cikolatam

Kolay gelsin canım zor ev taşımak.

Hamburger cezayı kapmış diğerleri güzel.
sağolasın canım Evet bakalım bugün iş çok:/

Kızlar dün giremedim siteye sonra bilmiyorum benim netimden mi yoksa sitedenmi kaynaklanıyordu:/ Sonra arada gelirim ben yine öpuldunus.

Kolay gelsin canımm :)

Ablam beni de yaza biliyor musun yarışmacılara yoksa katılım bitti mii
Ekledim ablam aşağıda

Kıyamam afiyet olsun

Bu zıplama günü işe yararsa haftaya da başka birşey düşünürüz artık, maksat spor yapmak #TembelliğeHayır

Dikkat dikkat bugünü ödüllü zıplama günü ilan ediyorum (bu smileynin salladığı şeyin ne olduğuna hiç dikkatli baktınız mı? )

Yarışmacılar:
fyzanur
E-brulim
BiricikS
G gunes-86
Dahlia_

Kural kâide yok, pestilimiz çıkana kadar zıplayacağız

Ödül:
galip gelen kendine makul bir ödül belirleyebilir

Taşınıyoruz burdan canım komşu ülkeye geri gidiyoruz. İş için gelmiştik, eşimin işi orda artık . Bugün koşuşturmaca çok bakalım nasıl yapıcam:/
Hakkınızda hayırlısı canım, ALLAH kolaylık versin. Yeni evinde de güle güle otur inşallah

Hahha bide sonuncu Oluyormusumm

Haha kacirmisim ben onu :)) okadar güzelki menülerin bence migdeni kücültmüssün alistirmissin :)))

Çok sağol canımmm :))
artık akşama kadar zıplar dururuzz
Olursa yapalım, ama haftada bir az gelir 1 günden 1 yapalım bence zaten ne kadar zor olabilir ki, isteyen katılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…