Cok iyiDikkat dikkat yarını ödüllü zıplama günü ilan ediyorum(bu smileynin salladığı şeyin ne olduğuna hiç dikkatli baktınız mı? )
Yarışmacılar:
fyzanur
E-brulim
BiricikS
G gunes-86
Kural kâide yok, pestilimiz çıkana kadar zıplayacağız
Ödül:
galip gelen kendine makul bir ödül belirleyebilir
Kendine güvenen ve kapışmak isteyen başka kimse yok mu?
Hey allahım ya
Ben sana şimdi bizzat göstereceğim
Biraz
Kuzum hiç sıkma canını, her evlilikte olur öyle. Tuzu, biberi derler ya gerçekten de öyle. Evliliği monotonlaşmaktan kurtarıyor. Hem barışması da pek güzel oluyorGunaydinnn .
Gogom ebrum bugun dah iyiyim saolun. Evliligin ilk yillarinda yasanan sorunlar iste. Siz daha tecrubelisiniz tabi. Duzelir gider umarim bu zamanlar da gecicek
Sende katılmanaCok iyi
Gunaydinnn .
Gogom ebrum bugun dah iyiyim saolun. Evliligin ilk yillarinda yasanan sorunlar iste. Siz daha tecrubelisiniz tabi. Duzelir gider umarim bu zamanlar da gecicek[/QUOTE]
Evlilik sorunsuz olmaz canım karşılıklı anlayış ve sevgi herseyi çözer
gunaydin millet bu ziplama benide sarar ama alt komsum cikar gelir suratini sallandirarak iki kisi dokuz kisilik ses yapiyorsunuz diyeGünaydın kızlar zıplıyoruuuuzzzzz
Site sürekli çöküyor, akşamda hiç girilmiyordu nedense. Size iyi eğlenceler canımDünden beri giremedim siteye sorun vardı galiba. Şimdi eltimlen pazara gidiyoz yuruycez kıyafet pazarı. Dönüşte görüşürüz ziplayangiller :)
Kendi suratını geri sallarsıngunaydin millet bu ziplama benide sarar ama alt komsum cikar gelir suratini sallandirarak iki kisi dokuz kisilik ses yapiyorsunuz diye
Havalara bak havalaraaaa200 ziplama yaptim bu bugun iyi gider kizlarrr haberiniz olaaa
ALLAH kabul etsin kuzum, güzel olmuş menünde 1 porsiyon pilav bana çok gibi geldiMerhabalarr..
Dün bir geldim menümü yazayım diye yazdım ama gönderemedim. Sonra da kaç kere denedim siteyegiremedim..
Menüm
Sahurda kalkamadım, az kaldı namaz bile kaza olucaktı o kadar geç kalktım.
İftarda
1 fincan form çayı
yarım lt su
1 kase yoğurt çorbası, yarım dilim kadar çavdar ekmeğiyle
1 porsiyon sade pirinç pilavı+1 parça et
2 fincan çay
suyu ancak 1 lt sahurda 1 lt de iftarda içebilirim, akşam 2 lt içince uyuyamıyorum sabaha kadar.. zaten uyuduğum 1-2 saat onu da uyutmuyor
Çok geçmiş oldum, inşallah geçer biran önce. Bugünü zıplama günü ilan ettik, sende bize katıl ip atlar gibi atla bütün gün - en çok yapan kazanırŞu zıplama olayı nedir?
Gözlerim çok kötü dünden beri alerjim tuttu yine, geçmişi okuyamıyorum, yazıp çıkıyorum hemen..
Site sürekli çöküyor, akşamda hiç girilmiyordu nedense. Size iyi eğlenceler canımkendine ciciler alarak kendini ödüllendirebilirsin onca kilo verdin, fazlasıyla hakediyorsun
Kendi suratını geri sallarsın
Ben parmak uçlarımda halının üstünde yapıyorum şimdiye kadar şikayet gelmedi çok şükür.
Havalara bak havalaraaaa
ALLAH kabul etsin kuzum, güzel olmuş menünde 1 porsiyon pilav bana çok gibi geldi
Çok geçmiş oldum, inşallah geçer biran önce. Bugünü zıplama günü ilan ettik, sende bize katıl ip atlar gibi atla bütün gün - en çok yapan kazanır
Taşınıyoruz burdan canım komşu ülkeye geri gidiyoruz. İş için gelmiştik, eşimin işi orda artık . Bugün koşuşturmaca çok bakalım nasıl yapıcam:/En doğru kararı vermişsin gülüm
Hayırdır kuzum? Kötü birşey yoktur inşallah
Güzel olmuş canım. Aaa yeni eve mi çıkıyorsunuz? Hayırlı olsun, taşınma telaşı bir başka oluyor. ALLAH yardımcın olsun
Kısss çok geldi bana bu yediklerim sankii, halen aç değilim kahvaltıyı şimdi yapıcamHaha sütyenn eltican.
Bende kapisamm bariii jj kötüyüm ama 40 da ölüyorum haha ama kondisyon yükseldi biraz zorlasam belki fazla yaparimmm:))
Bence güzel olmuuss patronum yine kendinii iyi tutmussun:))
Bikereeedeeee kötüüüü menüylleee gelll rakibecimm hahah :) olmuyor böyle nezaman ceza verilecek sana sen nezaman cezayi tadacaksin. Bikere bile menün kötü oldugunu görmedimm:))) insan hicmi kacamak yapmazz vallah helal.. kacamaksiz parfym
sağolasın canım Evet bakalım bugün iş çok:/Hayırdır inşallah cikolatam
Kolay gelsin canım zor ev taşımak.
Hamburger cezayı kapmış diğerleri güzel.
Taşınıyoruz burdan canım komşu ülkeye geri gidiyoruz. İş için gelmiştik, eşimin işi orda artık . Bugün koşuşturmaca çok bakalım nasıl yapıcam:/
Kısss çok geldi bana bu yediklerim sankii, halen aç değilim kahvaltıyı şimdi yapıcamkaçamak yapsak durum belli tartıda artı çıkarım çıkmak değil inmek istıyorum acill. Cezayı bana ogün akovser vermiştiya
sağolasın canım Evet bakalım bugün iş çok:/
Kızlar dün giremedim siteye sonra bilmiyorum benim netimden mi yoksa sitedenmi kaynaklanıyordu:/ Sonra arada gelirim ben yine öpuldunus.
Ekledim ablam aşağıdaAblam beni de yaza biliyor musun yarışmacılara yoksa katılım bitti mii
Kıyamam afiyet olsunBiliyorum ablam çok oldu, ama ölüyordum açlıktan desemmbelki de azdı 1 porsiyon olmazdı
Tamam ablam zıplayalım, hatta bu süper fikir, güne bir spor günü yaparsak gaza gelip spor yapmış oluruz.. benim gibi tembeller için diyorum
Hakkınızda hayırlısı canım, ALLAH kolaylık versin. Yeni evinde de güle güle otur inşallahTaşınıyoruz burdan canım komşu ülkeye geri gidiyoruz. İş için gelmiştik, eşimin işi orda artık . Bugün koşuşturmaca çok bakalım nasıl yapıcam:/
Hahha bide sonuncu OluyormusummSite sürekli çöküyor, akşamda hiç girilmiyordu nedense. Size iyi eğlenceler canımkendine ciciler alarak kendini ödüllendirebilirsin onca kilo verdin, fazlasıyla hakediyorsun
Kendi suratını geri sallarsın
Ben parmak uçlarımda halının üstünde yapıyorum şimdiye kadar şikayet gelmedi çok şükür.
Havalara bak havalaraaaa
Haha kacirmisim ben onu :)) okadar güzelki menülerin bence migdeni kücültmüssün alistirmissin :)))Taşınıyoruz burdan canım komşu ülkeye geri gidiyoruz. İş için gelmiştik, eşimin işi orda artık . Bugün koşuşturmaca çok bakalım nasıl yapıcam:/
Kısss çok geldi bana bu yediklerim sankii, halen aç değilim kahvaltıyı şimdi yapıcamkaçamak yapsak durum belli tartıda artı çıkarım çıkmak değil inmek istıyorum acill. Cezayı bana ogün akovser vermiştiya
sağolasın canım Evet bakalım bugün iş çok:/
Kızlar dün giremedim siteye sonra bilmiyorum benim netimden mi yoksa sitedenmi kaynaklanıyordu:/ Sonra arada gelirim ben yine öpuldunus.
Bak işte o zaman çok gülerimHahha bide sonuncu Oluyormusumm
Ekledim ablam aşağıda
Kıyamam afiyet olsun
Bu zıplama günü işe yararsa haftaya da başka birşey düşünürüz artık, maksat spor yapmak #TembelliğeHayır
Dikkat dikkat bugünü ödüllü zıplama günü ilan ediyorum(bu smileynin salladığı şeyin ne olduğuna hiç dikkatli baktınız mı? )
Yarışmacılar:
fyzanur
E-brulim
BiricikS
G gunes-86
Dahlia_
Kural kâide yok, pestilimiz çıkana kadar zıplayacağız
Ödül:
galip gelen kendine makul bir ödül belirleyebilir
Hakkınızda hayırlısı canım, ALLAH kolaylık versin. Yeni evinde de güle güle otur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?