Evet bencede iki günde bir olsa süper olur . Isteyen katilsin hem böylece eglenirizz bi rekabette olurr :)) bide her ikinci gün yaparsak mesela ödül olayi cok olucak .. mesela 2 kere birinci olan ödülünü alsin. Yoksa cikolatalar kekler havada ucucak:))Çok sağol canımmm :))
artık akşama kadar zıplar dururuzz
Olursa yapalım, ama haftada bir az gelir 1 günden 1 yapalım bence zaten ne kadar zor olabilir ki, isteyen katılır :)
Rica ederim kuzumÇok sağol canımmm :))
Olursa yapalım, ama haftada bir az gelir 1 günden 1 yapalım bence zaten ne kadar zor olabilir ki, isteyen katılır :)
Bu ziplama olayi süper ya hahaha kahvalti hazirliyom peynir götürüyorum masaya ardindan 100 atliyorum sonra zeytin götürüyorum yine 100 atliyprum babama bakiyorum bakiyor bana kafa Salliyor hahahaha :))) ay ne güldüm ya
Hep aynı kişi kazanırsa ödüller çok olabilir tabiEvet bencede iki günde bir olsa süper olur . Isteyen katilsin hem böylece eglenirizz bi rekabette olurr :)) bide her ikinci gün yaparsak mesela ödül olayi cok olucak .. mesela 2 kere birinci olan ödülünü alsin. Yoksa cikolatalar kekler havada ucucak:))
Aynen öylede yapa biliriz :) ama bence ödüller öyle büyük bisey olmasin mesela kücük dilim kek falan abartmayalim:)Rica ederim kuzum
Haftada 1 az hergün çok, sonuçta herkes kendi sporunu da yapıyorbu bence tam haftasonu tembelliğine göre birşey
ALLAH iyiliğini versin hiç gülesim yoktu oooo bakıyorum da 400 olmuşuz maşallah
Hep aynı kişi kazanırsa ödüller çok olabilir tabi
Şöyle yaparız, hep aynı kişi kazanırsa 1. ödülü kendi belirler diğerleri rakipleri tarafından belirlenir?
Çok sağol canımmm :))
zıplamaktan bacaklarım ağrıdı ya ama pes etimiycem
Kızlar bir saat belirleyelim, o zamana kadar devam etsin zıplama yarışmamız. Mesela akşam 8 gibi (saat farkını da göz önünde bulundurarak), ne dersiniz?Aynen öylede yapa biliriz :) ama bence ödüller öyle büyük bisey olmasin mesela kücük dilim kek falan abartmayalim:)
bencede 8 iyi 8 de söyleyelim nekadar yaptığımızı .Kızlar bir saat belirleyelim, o zamana kadar devam etsin zıplama yarışmamız. Mesela akşam 8 gibi (saat farkını da göz önünde bulundurarak), ne dersiniz?
Tamamdır türkiye saatiyle 20:00 diyelim o zaman. Almanya saat 19:00 da, azerbaycan da saat 22:00 de bildirimde bulunacak :)bencede 8 iyi 8 de söyleyelim nekadar yaptığımızı .
Usa da 13:00 de ( pazar pazar o saate ancak kahvalti yapariz biz ama) bakalim ne kadar yapabilecemTamamdır türkiye saatiyle 20:00 diyelim o zaman. Almanya saat 19:00 da, azerbaycan da saat 22:00 de bildirimde bulunacak :)
Bize katılmana sevindimUsa da 13:00 de ( pazar pazar o saate ancak kahvalti yapariz biz ama) bakalim ne kadar yapabilecem
Rica ederim kuzum
Haftada 1 az hergün çok, sonuçta herkes kendi sporunu da yapıyorbu bence tam haftasonu tembelliğine göre birşey
ALLAH iyiliğini versin hiç gülesim yoktu oooo bakıyorum da 400 olmuşuz maşallah
Hep aynı kişi kazanırsa ödüller çok olabilir tabi
Şöyle yaparız, hep aynı kişi kazanırsa 1. ödülü kendi belirler diğerleri rakipleri tarafından belirlenir?
Evet bencede iki günde bir olsa süper olur . Isteyen katilsin hem böylece eglenirizz bi rekabette olurr :)) bide her ikinci gün yaparsak mesela ödül olayi cok olucak .. mesela 2 kere birinci olan ödülünü alsin. Yoksa cikolatalar kekler havada ucucak:))
kizlar dunvmenum yayinlanmamis
dun
180 200 civari zipladim yarisindan cogu jj
butun evi temizledim( 4+1 180 m.kare balkon teras dahil viledasiz sildim yerleri
iki de cam sildim )
2lt su ict i m
sabah 9.30
has yumurta
1 kk peynir
yarim dilim ekmek
1 cay kasigi bal
oglen 13.00 misafir vardi cay ikram koydum iki ev poacasi yedim
ve
yarim porsiyon tatli
aksam
17.30 1 porsiyon sebzeli tavuk
yarim kase ev yogurdu
bu k adarr
sabah da100 gr daha gitmis cmts de 300gitmisti bugun 57.6 yi gordum masallahh
tmm tatlim no problemoooMaşaAllah canım :))
Öğlen çok olmuş hem poğaça hem tatlııı, o yüzden sana 100 jj benden :)
Kızlar bir saat belirleyelim, o zamana kadar devam etsin zıplama yarışmamız. Mesela akşam 8 gibi (saat farkını da göz önünde bulundurarak), ne dersiniz?
tmm tatlim no problemooo
Akşam fazla olmuş sanki dimiMerhabalarr..
Dün bir geldim menümü yazayım diye yazdım ama gönderemedim. Sonra da kaç kere denedim siteyegiremedim..
Menüm
Sahurda kalkamadım, az kaldı namaz bile kaza olucaktı o kadar geç kalktım.
İftarda
1 fincan form çayı
yarım lt su
1 kase yoğurt çorbası, yarım dilim kadar çavdar ekmeğiyle
1 porsiyon sade pirinç pilavı+1 parça et
2 fincan çay
suyu ancak 1 lt sahurda 1 lt de iftarda içebilirim, akşam 2 lt içince uyuyamıyorum sabaha kadar.. zaten uyuduğum 1-2 saat onu da uyutmuyor
Kendime şapka aldım ancak ve tencere tavaaSite sürekli çöküyor, akşamda hiç girilmiyordu nedense. Size iyi eğlenceler canımkendine ciciler alarak kendini ödüllendirebilirsin onca kilo verdin, fazlasıyla hakediyorsun
Kendi suratını geri sallarsın
Ben parmak uçlarımda halının üstünde yapıyorum şimdiye kadar şikayet gelmedi çok şükür.
Havalara bak havalaraaaa
Gayet güzel olmuş canımkizlar dunvmenum yayinlanmamis
dun
180 200 civari zipladim yarisindan cogu jj
butun evi temizledim( 4+1 180 m.kare balkon teras dahil viledasiz sildim yerleri
iki de cam sildim )
2lt su ict i m
sabah 9.30
has yumurta
1 kk peynir
yarim dilim ekmek
1 cay kasigi bal
oglen 13.00 misafir vardi cay ikram koydum iki ev poacasi yedim
ve
yarim porsiyon tatli
aksam
17.30 1 porsiyon sebzeli tavuk
yarim kase ev yogurdu
bu k adarr
sabah da100 gr daha gitmis cmts de 300gitmisti bugun 57.6 yi gordum masallahh
yes babyy rakibim zorlu ziplicaz durcaz yapcak bise yok carsiya cikinca hurma alcam kafaya koydummbu arada Sen benim rakibimsin yalnış hatırlamıyorsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?