Akşam fazla olmuş sanki dimi
Kendime şapka aldım ancak ve tencere tavaa
Gayet güzel olmuş canım
Akşam fazla olmuş sanki dimiMerhabalarr..
Dün bir geldim menümü yazayım diye yazdım ama gönderemedim. Sonra da kaç kere denedim siteyegiremedim..
Menüm
Sahurda kalkamadım, az kaldı namaz bile kaza olucaktı o kadar geç kalktım.
İftarda
1 fincan form çayı
yarım lt su
1 kase yoğurt çorbası, yarım dilim kadar çavdar ekmeğiyle
1 porsiyon sade pirinç pilavı+1 parça et
2 fincan çay
suyu ancak 1 lt sahurda 1 lt de iftarda içebilirim, akşam 2 lt içince uyuyamıyorum sabaha kadar.. zaten uyuduğum 1-2 saat onu da uyutmuyor
Kendime şapka aldım ancak ve tencere tavaaSite sürekli çöküyor, akşamda hiç girilmiyordu nedense. Size iyi eğlenceler canımkendine ciciler alarak kendini ödüllendirebilirsin onca kilo verdin, fazlasıyla hakediyorsun
Kendi suratını geri sallarsın
Ben parmak uçlarımda halının üstünde yapıyorum şimdiye kadar şikayet gelmedi çok şükür.
Havalara bak havalaraaaa
Gayet güzel olmuş canımkizlar dunvmenum yayinlanmamis
dun
180 200 civari zipladim yarisindan cogu jj
butun evi temizledim( 4+1 180 m.kare balkon teras dahil viledasiz sildim yerleri
iki de cam sildim )
2lt su ict i m
sabah 9.30
has yumurta
1 kk peynir
yarim dilim ekmek
1 cay kasigi bal
oglen 13.00 misafir vardi cay ikram koydum iki ev poacasi yedim
ve
yarim porsiyon tatli
aksam
17.30 1 porsiyon sebzeli tavuk
yarim kase ev yogurdu
bu k adarr
sabah da100 gr daha gitmis cmts de 300gitmisti bugun 57.6 yi gordum masallahh
Dün sitede sorun vardı canım o yüzden olmamıştır belki?kizlar dunvmenum yayinlanmamis
dun
180 200 civari zipladim yarisindan cogu jj
butun evi temizledim( 4+1 180 m.kare balkon teras dahil viledasiz sildim yerleri
iki de cam sildim )
2lt su ict i m
sabah 9.30
has yumurta
1 kk peynir
yarim dilim ekmek
1 cay kasigi bal
oglen 13.00 misafir vardi cay ikram koydum iki ev poacasi yedim
ve
yarim porsiyon tatli
aksam
17.30 1 porsiyon sebzeli tavuk
yarim kase ev yogurdu
bu k adarr
sabah da100 gr daha gitmis cmts de 300gitmisti bugun 57.6 yi gordum masallahh
Olur canım, zıpla yeter ki :)bu arada 250 ziplama oldubenimde ama dizinmden rahatsizim trambolinde yapiyom ben olur mu
Tamam o zaman saatleri hepimiz için yarım saat ileriye alalım. BILDIRIM SAATI: 20:30 (türkiye saati). ALLAH kabul etsin.Canım ben 22:30da bildirsem olur mu?
Çünkü tam iftar vaktine denk geliyor o zaman yazamam
Güle güle kullan :)Akşam fazla olmuş sanki dimi
Kendime şapka aldım ancak ve tencere tavaa
Gayet güzel olmuş canım
yes babyy rakibim zorlu ziplicaz durcaz yapcak bise yok carsiya cikinca hurma alcam kafaya koydumm
Dün sitede sorun vardı canım o yüzden olmamıştır belki?
Sporun çok güzel olmuş, öğlen ki poğaça gözüme battı ama yakmışsındır diye düşünüyorum. Zaten cezayı da kaptın :)))
Maşallah güzel ilerliyorsun :)
Olur canım, zıpla yeter ki :)
Tamam o zaman saatleri hepimiz için yarım saat ileriye alalım. BILDIRIM SAATI: 20:30 (türkiye saati). ALLAH kabul etsin.
Güle güle kullan :)
trambolinle kolay oluyormu bende almayı düşünüyorum , kilo verilebilir mi acababu arada 250 ziplama oldubenimde ama dizinmden rahatsizim trambolinde yapiyom ben olur mu
bende 3 haftada 75 den 70.9 a düştüm ama hiç belli olmuyor .Ben sabah göbek cevremi olctum kızlar 96 olmuş 2 hafta önce 99 du yavasta olsa gidiyor göbek. Yarın hurmaya devam edicem 3 gün 5 gün ne yapabilirsem artık.
sagol canimcimKolay gelsin şimdiden, hurmalarınla mutluluklar dilerimm
Senin de pek fazlan yok gibi, boyun kaç ?
ben de alali iki hafta oldu daha duzenli yapmadim veriliyor diyorlar mesela gul kaynak ole vermis kilosunutrambolinle kolay oluyormu bende almayı düşünüyorum , kilo verilebilir mi acaba
Dün sitede sorun vardı canım o yüzden olmamıştır belki?
Sporun çok güzel olmuş, öğlen ki poğaça gözüme battı ama yakmışsındır diye düşünüyorum. Zaten cezayı da kaptın :)))
Maşallah güzel ilerliyorsun :)
Olur canım, zıpla yeter ki :)
Tamam o zaman saatleri hepimiz için yarım saat ileriye alalım. BILDIRIM SAATI: 20:30 (türkiye saati). ALLAH kabul etsin.
Güle güle kullan :)
2 hafta içinde -3 cm çok iyi, ne yapıyorsan aynen devam etBen sabah göbek cevremi olctum kızlar 96 olmuş 2 hafta önce 99 du yavasta olsa gidiyor göbek. Yarın hurmaya devam edicem 3 gün 5 gün ne yapabilirsem artık.
O belli oluyordur da sen kendin farketmiyorsundur, seninde sonuç süpermişbende 3 haftada 75 den 70.9 a düştüm ama hiç belli olmuyor .
İnşallah canım, olacağız da ben inanıyorumevet iyi gidiyo bakalim canim hepimiz citir oluruz insaAllah buradaaa
annem kardeşlerim felanda fark etmiyor ama2 hafta içinde -3 cm çok iyi, ne yapıyorsan aynen devam et
O belli oluyordur da sen kendin farketmiyorsundur, seninde sonuç süpermiş
İnşallah canım, olacağız da ben inanıyorum
Seni hergün gördükleri için olabilir mi acaba?annem kardeşlerim felanda fark etmiyor ama
tabi canım kesinlikle öyle olmalıSeni hergün gördükleri için olabilir mi acaba?
ip atlıyormuş gibi zıplayacaksınEbrucum nasılsın. Yeni arkadaşlarımız katılmışlar iki gündür takip etmeye çalıştım ama dershane yoğunluğundan katılamadım aranıza. malum 12lerin sınavına az kaldı. geriyi okudum biraz biraz. da şu zıplama olayını anlamadım napacağız evde
Seni uzun zaman görmeyen birine gözük ce eeetabi canım kesinlikle öyle olmalı
Sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın?Ebrucum nasılsın. Yeni arkadaşlarımız katılmışlar iki gündür takip etmeye çalıştım ama dershane yoğunluğundan katılamadım aranıza. malum 12lerin sınavına az kaldı. geriyi okudum biraz biraz. da şu zıplama olayını anlamadım napacağız evde
ip atlıyormuş gibi zıplayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?