Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam fazla olmuş sanki dimi
Kendime şapka aldım ancak ve tencere tavaa
Gayet güzel olmuş canım

Dün sitede sorun vardı canım o yüzden olmamıştır belki?

Sporun çok güzel olmuş, öğlen ki poğaça gözüme battı ama yakmışsındır diye düşünüyorum. Zaten cezayı da kaptın :)))

Maşallah güzel ilerliyorsun :)

bu arada 250 ziplama oldubenimde ama dizinmden rahatsizim trambolinde yapiyom ben olur mu
Olur canım, zıpla yeter ki :)

Canım ben 22:30da bildirsem olur mu?
Çünkü tam iftar vaktine denk geliyor o zaman yazamam
Tamam o zaman saatleri hepimiz için yarım saat ileriye alalım. BILDIRIM SAATI: 20:30 (türkiye saati). ALLAH kabul etsin.

Akşam fazla olmuş sanki dimi

Kendime şapka aldım ancak ve tencere tavaa

Gayet güzel olmuş canım
Güle güle kullan :)

Tamamdır canım, çok sağol, teşekkür ederimm

evet iyi gidiyo bakalim canim hepimiz citir oluruz insaAllah buradaaa

Ben sabah göbek cevremi olctum kızlar 96 olmuş 2 hafta önce 99 du yavasta olsa gidiyor göbek. Yarın hurmaya devam edicem 3 gün 5 gün ne yapabilirsem artık.
2 hafta içinde -3 cm çok iyi, ne yapıyorsan aynen devam et

bende 3 haftada 75 den 70.9 a düştüm ama hiç belli olmuyor .
O belli oluyordur da sen kendin farketmiyorsundur, seninde sonuç süpermiş

evet iyi gidiyo bakalim canim hepimiz citir oluruz insaAllah buradaaa
İnşallah canım, olacağız da ben inanıyorum

Ebrucum nasılsın. Yeni arkadaşlarımız katılmışlar iki gündür takip etmeye çalıştım ama dershane yoğunluğundan katılamadım aranıza. malum 12lerin sınavına az kaldı. geriyi okudum biraz biraz. da şu zıplama olayını anlamadım napacağız evde

ip atlıyormuş gibi zıplayacaksın

tabi canım kesinlikle öyle olmalı
Seni uzun zaman görmeyen birine gözük ce eee kesin farkı görecektir

Sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın? fyzanur 'un dediği gibi normal ip atlar gibi zıplıyoruz gün boyu, maksat spor olsun ALLAH zihin açıklığı versin canım, bizleri de ihmal etme.

ip atlıyormuş gibi zıplayacaksın

ayy benlik değilmiş o işlem bel fıtığından onu yapsam 5 gün birşey yapamam. 70lere düşünce yapabilirim ama şu 6 kilo öldürüyor beni. Bu arada bir arkadaş pcosluyum demişti bulamadım geride mesajı.
Bende pcosla tanıştım yaklaşık 17 yaşındayken sonra kullandığım saçma sapan haplar yüzünden kilo aldım. insülin direnci çıktı haşimato hastasıyım birde. yani kalıcı troid rahatsızlığı. hepsi kısır döngü oldu. ama şu müjdeyi verebilirim. 70i gördüğüm anda pcosum durdu insülin direncim kalmadı troidlerim düzene girdi. doktorumun dediği demekki senin en fazla bu kilo da olman lazım bu kilo pcosa karşı dirençli 6 ay adet görmediğimi bilirim. o nedenle şimdi tekrar amacım 70e sonra da 65e gelmek. eğer fazla kiloda kalmaya devam edersem sonumun endometri kanseri ya da kısırlık olabileceğini söyledi. tabi 3 çouk doğurduktan sonra pcos olduğunu öğrenenlerde yok değilmiş. Biraz da bunyeye bağlı. ayrıca meyve yiyemiyorum demiş ama ben yiyorum hepsinden. tabi millet 2 tane yiyorsa ben 1 tane. özellikle muz incir üzüm karpuz ve kavundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…