- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Seni uzun zaman görmeyen birine gözük ce eeekesin farkı görecektir
Sağol canım iyiyim şükür sen nasılsın?fyzanur 'un dediği gibi normal ip atlar gibi zıplıyoruz gün boyu, maksat spor olsun ALLAH zihin açıklığı versin canım, bizleri de ihmal etme.
tabi canım kesinlikle öyle olmalı
ALLAH şifa versin, inşallah biran önce kilon düşer de sende bu hastalıktan kurtulursun.ayy benlik değilmiş o işlembel fıtığından onu yapsam 5 gün birşey yapamam. 70lere düşünce yapabilirim ama şu 6 kilo öldürüyor beni. Bu arada bir arkadaş pcosluyum demişti bulamadım geride mesajı.
Bende pcosla tanıştım yaklaşık 17 yaşındayken sonra kullandığım saçma sapan haplar yüzünden kilo aldım. insülin direnci çıktı haşimato hastasıyım birde. yani kalıcı troid rahatsızlığı. hepsi kısır döngü oldu. ama şu müjdeyi verebilirim. 70i gördüğüm anda pcosum durdu insülin direncim kalmadı troidlerim düzene girdi. doktorumun dediği demekki senin en fazla bu kilo da olman lazım bu kilo pcosa karşı dirençli 6 ay adet görmediğimi bilirim. o nedenle şimdi tekrar amacım 70e sonra da 65e gelmek. eğer fazla kiloda kalmaya devam edersem sonumun endometri kanseri ya da kısırlık olabileceğini söyledi. tabi 3 çouk doğurduktan sonra pcos olduğunu öğrenenlerde yok değilmiş. Biraz da bunyeye bağlı. ayrıca meyve yiyemiyorum demiş ama ben yiyorum hepsinden. tabi millet 2 tane yiyorsa ben 1 tane. özellikle muz incir üzüm karpuz ve kavundan.
O zaman 1 hafta daha sensiz idare edeceğiz galiba :)bende iyiyim kuzum koşturmaca. ay hocam biraz daha yapalım yok sınav yaklaştı ay şunda eksiğim var bunda bunu bilmiyorum cart curt ömrümü yediler. bu haftada çok yoğunum ondan sonra sezonu temmuza kadar kapatıyorum Allah izin verirse.
ALLAH şifa versin, inşallah biran önce kilon düşer de sende bu hastalıktan kurtulursun.
O zaman 1 hafta daha sensiz idare edeceğiz galiba :)
Evet canım şükür ki derdinin dermanını bulmuşsun.Amin canım dert veren Rabbim dermanını kilo vermeme gizlemiş. Ne mutlu bana ki farkedebildim bunu sevdicek ve ailem sayesinde. Yok yok geleceğim artık ders arasında orda burda. çocukların yanında tele bakıyorum yazan olmuş mu diye geçen birine yakalandım kk zayıflama yazıyor telde. en sonunda dedim diyet yaparken siz yetmiyorsunuz arkadaş lazım diye
evet aynen öyle :)ben ilk kilo vermeye başladığımda 4 ay gidememiştim. en son gittiğimden 10 kilo eksik gittim yanlarına. teyzem bileklerimi tutup ayyyy nolmuş buna kemik olmuş yüze bak kaşık kadar anammmm boyu kısalmış çekmişsin kızım sen dedio nedenle sürekli görünce sadece kilo aldığını anlıyor diğerleri verdiğini değil :)
benimde kardeşimde pco ve gizli şeker var oda kilo vermeye çalışıyor ama sınavdan sonra yoğunlaşacak şimdi pek yapamıyor malesef.ayy benlik değilmiş o işlembel fıtığından onu yapsam 5 gün birşey yapamam. 70lere düşünce yapabilirim ama şu 6 kilo öldürüyor beni. Bu arada bir arkadaş pcosluyum demişti bulamadım geride mesajı.
Bende pcosla tanıştım yaklaşık 17 yaşındayken sonra kullandığım saçma sapan haplar yüzünden kilo aldım. insülin direnci çıktı haşimato hastasıyım birde. yani kalıcı troid rahatsızlığı. hepsi kısır döngü oldu. ama şu müjdeyi verebilirim. 70i gördüğüm anda pcosum durdu insülin direncim kalmadı troidlerim düzene girdi. doktorumun dediği demekki senin en fazla bu kilo da olman lazım bu kilo pcosa karşı dirençli 6 ay adet görmediğimi bilirim. o nedenle şimdi tekrar amacım 70e sonra da 65e gelmek. eğer fazla kiloda kalmaya devam edersem sonumun endometri kanseri ya da kısırlık olabileceğini söyledi. tabi 3 çouk doğurduktan sonra pcos olduğunu öğrenenlerde yok değilmiş. Biraz da bunyeye bağlı. ayrıca meyve yiyemiyorum demiş ama ben yiyorum hepsinden. tabi millet 2 tane yiyorsa ben 1 tane. özellikle muz incir üzüm karpuz ve kavundan.
en az yapan kesin benimdir çok hamım çoooooookZıplamak için son 50 dakikanın içerisine girdik arkadaşlarsonuçları merakla bekliyorum
salam, patates diyetin düşmanı . bende her sabah masada reçel salam kaşar peyniri görüp direniyorumbugünkü menüm
Sabah 12:00 (geç kalktım)
1 dilim tam tahıllı ekmeğe labne ve 2 dilim salam
1 fincan yeşilçay
Akşam 17:20
2 üçgen parça paneli balık
2 labne dolgulu paneli patates
(ikisi de küçüktü ve fırında yağsız pişirdim)
Bol salata
1 fincan detoks çayı
1,5 lt su
Sporumu sonra yazacağım.
Aaa öyle ben yazmam olmaz, ne kadar yaptıysan yazacaksın... hem az yaptıysan ne olacak kuzum, maksat spor olsun demedik mi?en az yapan kesin benimdir çok hamım çoooooookherkes benimkinden uçuk bişey yazarsa yazmam ben
Haklısın bunlar diyetin baş düşmanlarından ama kendimi şunu yeme bunu yeme diye kıstığım zaman kilom duruyor, bu sabah tartıcım beni çok mutlu etti, zıplamayı da bırakmadığım için izin verdim kendimesalam, patates diyetin düşmanı . bende her sabah masada reçel salam kaşar peyniri görüp direniyorumaz olmuş yediklerin doydun mu ?
haklısın herkesin bünyesi farklı , miktara dikkat edince sorun olmaz sanırım :)Aaa öyle ben yazmam olmaz, ne kadar yaptıysan yazacaksın... hem az yaptıysan ne olacak kuzum, maksat spor olsun demedik mi?
Haklısın bunlar diyetin baş düşmanlarından ama kendimi şunu yeme bunu yeme diye kıstığım zaman kilom duruyor, bu sabah tartıcım beni çok mutlu etti, zıplamayı da bırakmadığım için izin verdim kendime
Evet canım doydum, acıkırsam süt yada çay içerim.
Katılıyorum canım, abartmadığın sürece dengeleyebilirsin.haklısın herkesin bünyesi farklı , miktara dikkat edince sorun olmaz sanırım :)
Az yemişsin sanki su konusunda sanada ceza vercem az olmuş 2 lt olmalı en az.bugünkü menüm
Sabah 12:00 (geç kalktım)
1 dilim tam tahıllı ekmeğe labne ve 2 dilim salam
1 fincan yeşilçay
Akşam 17:20
2 üçgen parça paneli balık
2 labne dolgulu paneli patates
(ikisi de küçüktü ve fırında yağsız pişirdim)
Bol salata
1 fincan detoks çayı
1,5 lt su
Sporumu sonra yazacağım.
Biraz erken oldu ama fırsat bulmuşken yazayımm :))
800
bugün 1760 kere zıpladım 100 tanede eliptikte yürüdüm .
Yatana kadar içerim dahaAz yemişsin sanki su konusunda sanada ceza vercem az olmuş 2 lt olmalı en az.
çok iyi zıplamışsınHarikasınız kızlarbu zıplama günlerini mutlaka arada yapalım.
Bende 2800 kere zıpladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?