Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende iyiyim kuzum koşturmaca. ay hocam biraz daha yapalım yok sınav yaklaştı ay şunda eksiğim var bunda bunu bilmiyorum cart curt ömrümü yediler. bu haftada çok yoğunum ondan sonra sezonu temmuza kadar kapatıyorum Allah izin verirse.

tabi canım kesinlikle öyle olmalı

ben ilk kilo vermeye başladığımda 4 ay gidememiştim. en son gittiğimden 10 kilo eksik gittim yanlarına. teyzem bileklerimi tutup ayyyy nolmuş buna kemik olmuş yüze bak kaşık kadar anammmm boyu kısalmış çekmişsin kızım sen dedi o nedenle sürekli görünce sadece kilo aldığını anlıyor diğerleri verdiğini değil :)

ALLAH şifa versin, inşallah biran önce kilon düşer de sende bu hastalıktan kurtulursun.

O zaman 1 hafta daha sensiz idare edeceğiz galiba :)

ALLAH şifa versin, inşallah biran önce kilon düşer de sende bu hastalıktan kurtulursun.

O zaman 1 hafta daha sensiz idare edeceğiz galiba :)

Amin canım dert veren Rabbim dermanını kilo vermeme gizlemiş. Ne mutlu bana ki farkedebildim bunu sevdicek ve ailem sayesinde. Yok yok geleceğim artık ders arasında orda burda. çocukların yanında tele bakıyorum yazan olmuş mu diye geçen birine yakalandım kk zayıflama yazıyor telde. en sonunda dedim diyet yaparken siz yetmiyorsunuz arkadaş lazım diye

Evet canım şükür ki derdinin dermanını bulmuşsun.
Güzel cevap vermişsin yakalandığın kişiye diyet arkadaşsız çekilmiyor gerçekten

bugünkü menüm

Sabah 12:00 (geç kalktım)
1 dilim tam tahıllı ekmeğe labne ve 2 dilim salam
1 fincan yeşilçay

Akşam 17:20
2 üçgen parça paneli balık
2 labne dolgulu paneli patates
(ikisi de küçüktü ve fırında yağsız pişirdim)
Bol salata
1 fincan detoks çayı

1,5 lt su

Sporumu sonra yazacağım.

evet aynen öyle :)

benimde kardeşimde pco ve gizli şeker var oda kilo vermeye çalışıyor ama sınavdan sonra yoğunlaşacak şimdi pek yapamıyor malesef.

salam, patates diyetin düşmanı . bende her sabah masada reçel salam kaşar peyniri görüp direniyorum az olmuş yediklerin doydun mu ?

en az yapan kesin benimdir çok hamım çoooooook herkes benimkinden uçuk bişey yazarsa yazmam ben
Aaa öyle ben yazmam olmaz, ne kadar yaptıysan yazacaksın... hem az yaptıysan ne olacak kuzum, maksat spor olsun demedik mi?

salam, patates diyetin düşmanı . bende her sabah masada reçel salam kaşar peyniri görüp direniyorum az olmuş yediklerin doydun mu ?
Haklısın bunlar diyetin baş düşmanlarından ama kendimi şunu yeme bunu yeme diye kıstığım zaman kilom duruyor, bu sabah tartıcım beni çok mutlu etti, zıplamayı da bırakmadığım için izin verdim kendime
Evet canım doydum, acıkırsam süt yada çay içerim.

haklısın herkesin bünyesi farklı , miktara dikkat edince sorun olmaz sanırım :)

Az yemişsin sanki su konusunda sanada ceza vercem az olmuş 2 lt olmalı en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…