Harikasınız kızlarbu zıplama günlerini mutlaka arada yapalım.
Bende 2800 kere zıpladım
Teşekkür ederim, siz de iyi iş çıkardınızçok iyi zıplamışsın
Olsun kuzum oruçluydun sen yeter bu kadarBen daha fazla yapamadım, hem geç başladım, hem akşamüstü evde değildim, ancak bu kadar olduu :))
800 de iyi benceBen daha fazla yapamadım, hem geç başladım, hem akşamüstü evde değildim, ancak bu kadar olduu :))
sagol canimcim
ilk cocuktan sonra 50 51 dim simdi de ole olmak istiyorum insaAllah
boyum 158 6.5 aylik bi oglum daha var ondan kaldi bu kilolar
senin boy kac yasin kac evlimisin
bugünkü menüm
Sabah 12:00 (geç kalktım)
1 dilim tam tahıllı ekmeğe labne ve 2 dilim salam
1 fincan yeşilçay
Akşam 17:20
2 üçgen parça paneli balık
2 labne dolgulu paneli patates
(ikisi de küçüktü ve fırında yağsız pişirdim)
Bol salata
1 fincan detoks çayı
1,5 lt su
Sporumu sonra yazacağım.
merhabaayy benlik değilmiş o işlembel fıtığından onu yapsam 5 gün birşey yapamam. 70lere düşünce yapabilirim ama şu 6 kilo öldürüyor beni. Bu arada bir arkadaş pcosluyum demişti bulamadım geride mesajı.
Bende pcosla tanıştım yaklaşık 17 yaşındayken sonra kullandığım saçma sapan haplar yüzünden kilo aldım. insülin direnci çıktı haşimato hastasıyım birde. yani kalıcı troid rahatsızlığı. hepsi kısır döngü oldu. ama şu müjdeyi verebilirim. 70i gördüğüm anda pcosum durdu insülin direncim kalmadı troidlerim düzene girdi. doktorumun dediği demekki senin en fazla bu kilo da olman lazım bu kilo pcosa karşı dirençli 6 ay adet görmediğimi bilirim. o nedenle şimdi tekrar amacım 70e sonra da 65e gelmek. eğer fazla kiloda kalmaya devam edersem sonumun endometri kanseri ya da kısırlık olabileceğini söyledi. tabi 3 çouk doğurduktan sonra pcos olduğunu öğrenenlerde yok değilmiş. Biraz da bunyeye bağlı. ayrıca meyve yiyemiyorum demiş ama ben yiyorum hepsinden. tabi millet 2 tane yiyorsa ben 1 tane. özellikle muz incir üzüm karpuz ve kavundan.
Olsun kuzum oruçluydun sen yeter bu kadar
800 de iyi bence
Teşekkür ederim, siz de iyi iş çıkardınızsen birde eliptik yapmışsın
Evet düşünmeye başlayın kızlar, bir daha ki sefere ne günü düzenleyelim?
şakacı şeyben mekik derimm
Çok mu abarttımm
bi kaç kişi daha vardı sanki bekliyorum yazmalarını ama ebru kazandı galiba . tebrik ederim ebrucum :)eee bu kadar mı zıplayannn ??
yok mu Ebruyu geçenn
şakacı şey
bi kaç kişi daha vardı sanki bekliyorum yazmalarını ama ebru kazandı galiba . tebrik ederim ebrucum :)
akşamı çok erken yemişsin acıkırsın bence .bu gunku menum
sabah
09:30 dort bes parca sucukla bi yumurta
iki ince dilim tam bugday ekmegi
cok az cokelek belki bi kasik
domates bes zeytin
bi bardak cay
oglen
12:00 sadece bi dilim karpuz
aksam
17:30 iki kucuk patates bol maydonoz nane ve bi yumurta ile patates salatasi (limonlu)
salatalik iki kucuk
domates uc tane
su ana kadar iki liteden az fazla su devam edecegim daha
birazdan yesil cay icerim
meyve icin direnmekteyim
güzel olmuş bence az az yemişsin .saatleride yazarsan daha güzel olur :)Sabah daha doğrusu öğlen geç uyandım 3 gibi yedim
2 dilim ekmek
2kk peynir
1 Yeşil elma
Ara
1 mug cake kalorisi çok düşük şu sıra düzensizlikten tatlı isteğim artınca en mantiklisi bu vardı evde
1 bardak kaşık ucu coffee mate li kahve
Akşam
Ton balıklı salata
1 etim ek
Ara
1 armut
Su 2.5lt
Spor yok
Sende yoğurdu bol bol tüketiyorsun, mutlaka bunun faydasını göreceksin. Menün güzel olmuş canım.bugün menüm
9:35=1yumurta,1dilim tam buğday ekmeği,2yeşil 1 siyah zeytin,1domates,1yeşil biber,maydonoz,1kk light peynir
12:45=yarım bardak yoğurt içine de 1 kaşık keten tohumu,2tane erik
15:25=4kaşık yoğurtlu kabak yemeği,1kepçe şehriye çorbası,salata,1dilim tam buğday ekmeği
17:35=bir bardak tarçınlı süt,1yeşil elma
19:35=5kaşık kuru patllıcan salatası,2kepçe mercimek çorbası,1 dilim tam buğday ekmeğinin yarısı
10 gibi de tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum.10 bardak su ,1 bardak yeşil çay ,2bardak siyah çay içtim
Haklısın da sabah geç yiyince acıkmadım :)Anladım canım, Allah bağışlasın :)
Boyum 153-55, 20 yaşındayım, daha evli değil nişanlıyım
Öğlen de yeseydin daha iyi olurdu gibi canım :)
Eh yani biraz :)))ben mekik derimm
Çok mu abarttımm
O mug cake için sana 30 mekik, gerçi bilmiyorum belinden yapabilirmisin? Yapamazsan başka birşey seç kuzum :)Sabah daha doğrusu öğlen geç uyandım 3 gibi yedim
2 dilim ekmek
2kk peynir
1 Yeşil elma
Ara
1 mug cake kalorisi çok düşük şu sıra düzensizlikten tatlı isteğim artınca en mantiklisi bu vardı evde
1 bardak kaşık ucu coffee mate li kahve
Akşam
Ton balıklı salata
1 etim ek
Ara
1 armut
Su 2.5lt
Spor yok
Güneş ve Biriciks var onları bekleyelim bakalım :)bi kaç kişi daha vardı sanki bekliyorum yazmalarını ama ebru kazandı galiba . tebrik ederim ebrucum :)
Bu çok çikiiiiinAma göbekciklerimiz için süperrr olurrrr
..
bu smile gibi göbeğim var benimm
Geçsin balım, hodri meydan :)))Ben etmiyorum eski rakibemiiii, bekliyorum Ebrumm biri geçecek diye senii
Menün güzel olmuş... #MeyveyeKarşıDirenHatiş :)))bu gunku menum
sabah
09:30 dort bes parca sucukla bi yumurta
iki ince dilim tam bugday ekmegi
cok az cokelek belki bi kasik
domates bes zeytin
bi bardak cay
oglen
12:00 sadece bi dilim karpuz
aksam
17:30 iki kucuk patates bol maydonoz nane ve bi yumurta ile patates salatasi (limonlu)
salatalik iki kucuk
domates uc tane
su ana kadar iki liteden az fazla su devam edecegim daha
birazdan yesil cay icerim
meyve icin direnmekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?