dışarda yürüyüş yapınca insanın psikolojisi düzeliyor yani bende öyle oluyor sendede öyle olur inşallah :)Menuy yazarken uzun uzun dusundum ben baska bisey yemedim mi ya diye. Ekmekler hamburger ekmeginin yarisi incelikte. Bugun iyiyjm daha iyi bi menu olacak bi de yuruyus yapmayi dusunuyorum tempolu bu sefer. Ayran icmeyi tercih ederi aslinda koladan keyif almadim mecburiyet oldu biraz
Menuy yazarken uzun uzun dusundum ben baska bisey yemedim mi ya diye. Ekmekler hamburger ekmeginin yarisi incelikte. Bugun iyiyjm daha iyi bi menu olacak bi de yuruyus yapmayi dusunuyorum tempolu bu sefer. Ayran icmeyi tercih ederi aslinda koladan keyif almadim mecburiyet oldu biraz
Geçmiş olsunBi de midem bulaniyordu usutmusum sanirim. O ara bisey yemek istemiyordum zaten kahvaltida da cok az yemistim.
Saol kuzum ♥Geçmiş olsun
Hurma yiyorum bugün iyi gidiyor şimdilik ama arada aklımdan başka şeyler geçiyor sonra 3 gün dayanirim noolcak diyorum. Birde iyimi kotumu bilmiyorum regl olcam bikaç gün sonra.
Bence de oyle ;-)dışarda yürüyüş yapınca insanın psikolojisi düzeliyor yani bende öyle oluyor sendede öyle olur inşallah :)
güzel irade ben yapamazdım sanırım :)Menümü yazayım gelmişken
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle 7 hurma
Ara 10.30 3 hurma beyaz çay
Öğlen 13.30 9 hurma 1 bardak süt
Ara 16.00 3 hurma nescafe
Akşam 19.00 9 hurma 1 bardak süt
Ara 20.00 azcık çerez yedim şimdi
Su 2.5 olacak
Spor 30 dk yürüyüş daha yapıcam da bizimkiler basket oynamaya gitcekler ya bende gitcem yada zıplama jj yapınca yazarım.
Umarim faydasini gorursun canim. Grupta neredeyse herkes hurma detoxunu yapti.Menümü yazayım gelmişken
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle 7 hurma
Ara 10.30 3 hurma beyaz çay
Öğlen 13.30 9 hurma 1 bardak süt
Ara 16.00 3 hurma nescafe
Akşam 19.00 9 hurma 1 bardak süt
Ara 20.00 azcık çerez yedim şimdi
Su 2.5 olacak
Spor 30 dk yürüyüş daha yapıcam da bizimkiler basket oynamaya gitcekler ya bende gitcem yada zıplama jj yapınca yazarım.
Bence sorun yok canim aksam yemeginin saati de guzel ama daha fazla su icmelisinbugün menüm
9:45=omlet,1dilim tam buğday ekmeği,3siyah zeytin,1domates
11:25=yarım yeşil elma,yarım bardak yarım yağlı süt
14:20=tavuk halama,3kaşık kabak,4kaşık yoğurt,1dilim tam buğday ekmeği,küçük bir parça çikolata
16:20=2tane erik
18:25=4kaşık kuru fasulye,7kaşık yoğurt,tavuk kızartma (çok az),salata,1dilim tam buğday ekmeği(akşam çok oldu malesef)
yarım saat sonrada tarçınlı süt içerim.
6bardak su içtim biraz daha içeceğim .1 bardak rezene 1 bardak siyah çay içtim
Tavuk yagda değildir umarım. Ama menün fena değil bence.bugün menüm
9:45=omlet,1dilim tam buğday ekmeği,3siyah zeytin,1domates
11:25=yarım yeşil elma,yarım bardak yarım yağlı süt
14:20=tavuk halama,3kaşık kabak,4kaşık yoğurt,1dilim tam buğday ekmeği,küçük bir parça çikolata
16:20=2tane erik
18:25=4kaşık kuru fasulye,7kaşık yoğurt,tavuk kızartma (çok az),salata,1dilim tam buğday ekmeği(akşam çok oldu malesef)
yarım saat sonrada tarçınlı süt içerim.
6bardak su içtim biraz daha içeceğim .1 bardak rezene 1 bardak siyah çay içtim
Bu 3 gün ki iki gün kaldı yapmam lazım faydası olursa mezun olucam irademi baya zorladı bugün ama yarın daha rahat olurum sanırım iki gün evde yarın akşam nobetteyim.güzel irade ben yapamazdım sanırım :)
Gecen perşembe yapmıştım cikolatam 600 gr indi bi günde inşallah şimdide fayda eder.Umarim faydasini gorursun canim. Grupta neredeyse herkes hurma detoxunu yapti.
Menü güzel olmuş canım bebekle ugrasmakta spor sayılır.Menum
Sabah yufka ekmegi ile peynir yedim 10 gibi
Ara- yarim muZ - bi kac tane cig badem
15.00- 1 kase sehriye corbasi- ayran - 2 kuru biber dolmasi- 1 parca tavuk kizarmis- 1 kasikpilav
Su 2.5 lt
Spor - huysuz bebekle ugrastim walla bbugun cok agladi sporumu yapamafim mecalim kalmadi
Ben sana göre baya fazla yemisim hurmayı canım. Tebrikler.Menüm
9:00 7 hurma / 1 bardak yoğurt
16:00 10 hurma / 1 bardak yoğurt
19:00 1 küçük şeftali
Su 2 lt
Spor taşınma telaşı bölüm 2 :)
Acıkmadım hiç telaştan koşuşturmaktan. Acıkırsam biraz yoğurt yerim..
Yeşilçayımı bile içmedim bugün:/
Senin yediğinde öyle fazla değil düşünsene gün boyu hurmayla besleniyoruz. Sayisinin arttirilabilecegini okumustum sorun yok yani bi kutu yemedikce. Benim yedigim hurmalar sekerli yumusak vu buyukler o yuzden yetiyo tok tutuyor. En cok ta wc ye cikardigi icin iyi, antioksidan icerio sonucta.Tavuk yagda değildir umarım. Ama menün fena değil bence.
Bu 3 gün ki iki gün kaldı yapmam lazım faydası olursa mezun olucam irademi baya zorladı bugün ama yarın daha rahat olurum sanırım iki gün evde yarın akşam nobetteyim.
Gecen perşembe yapmıştım cikolatam 600 gr indi bi günde inşallah şimdide fayda eder.
Menü güzel olmuş canım bebekle ugrasmakta spor sayılır.
Ben sana göre baya fazla yemisim hurmayı canım. Tebrikler.
Herkes nerdeki sayfalar ilerlemistir diye bakıyorum hiç kimse yok.
Dahlia_ canım hurmayı bıraktın bikaç gündür kilon ne durumda merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?