Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende yerlerde falan kullaniyorum ama bulasik ve camasir isine bi cozum bulmak istiyorum. o deterjanlari aliyorum ama icim hic rahat degil

bende yerlerde falan kullaniyorum ama bulasik ve camasir isine bi cozum bulmak istiyorum. o deterjanlari aliyorum ama icim hic rahat degil
Çamaşırı bilmem ama bulaşık makinesinde;
Deterjan yerine; tuz, karbonat, 2-3 damla bulaşık deterjanı (el için olan) Koyup çalıştırıyorsun..
Ben bir kere denedim tabaklarım filan temizdi. Hatta yağlı yağlı kalmış mı diye hepsine baktım, temizlenmişti.
Ama karbonatım bitti bir daha deneyenedim.
Parlatıcı yerine sirke koyuyorlarmış birde. Onu denemedim

parlatici yerine sirkeyi bende koyuyorum parlatici hic kullanmadim bu zamana kadar

tesekkur ederim canim onlar kacamak oldu biraz aslinda arkadasa ben tam bugday gotürdüm iki dilim ama annesi yufka yapmis dayanamadim
Arada insan kendine müsade etmeli

Biliyorum ama olmuyor bir türlü. Okul gezme falan olmuyor. Sanırım gerçekçi olmak gerekirse tatil olmadıkça da düzene girmeyecek. O yüzden of offffff
Tatile az kaldı, biraz daha dayan :)

bu gun bende nobetciyim kolay gelsin simdiden insallah rahat bi nobet olur
Saol canım sanada iyi nöbetler.
Geçen menüm
10 00 2 dilim peynir7zeytin 1 yumurta domates salatalık 2 dilim ekmek
15 00 1 nescafe
19 00 1 kase çorba 1 kase mehir 2 dilim buğday ekmeği
3 litre su 1 saat yürüyüş
Arada bişey yememişsin canım nescafe nin yanına bişeyler atistirsan iyi olurmuş.

Bu sabah 65.3 geldim tursunun bulgurun etkisi geçti şimdi reglin etkisi var acayip heyecanlı hissediyorum kendimi. Hurma sayesinde mudemde dinlendi ve her hurmada çikolata yiyor gibi hissediyorum kendimi bundan sonra ayda 2....3 gün yapmayı düşünüyorum. Yapmakta tereddüt edenler varsa hiç zor değil deneyin bence. Ebrum sedam siz ne alemdesiniz aldinizmi hurma.

Herkesler hurma mı yapıyorr
Bende yapacağım inşallah..
Ama sadece akşamlarıda olabilir..
Bilemiyorum şuan

kız cumadan cumaya tartıl çıkma öyle sürekli :) bende yarın hurma alcam , hurma diyetini kilo vermesi duran mı yapıyordu amacı neydi ?

Herkesler hurma mı yapıyorr
Bende yapacağım inşallah..
Ama sadece akşamlarıda olabilir..
Bilemiyorum şuan
Tam günde yapabilirsin aslında 3 gün yapmayı dene bence.
kız cumadan cumaya tartıl çıkma öyle sürekli :) bende yarın hurma alcam , hurma diyetini kilo vermesi duran mı yapıyordu amacı neydi ?
Benim kilom gidiyor yavaş yavaş ama ben biraz acele ettim bu hafta 64.9 un altına inersem mezun olabiliyorum. Ama kilon durma noktasına geldiyse hareketlendirir.

Tam günde yapabilirsin aslında 3 gün yapmayı dene bence.

Benim kilom gidiyor yavaş yavaş ama ben biraz acele ettim bu hafta 64.9 un altına inersem mezun olabiliyorum. Ama kilon durma noktasına geldiyse hareketlendirir.
mezun oluyorum derken bida menü felan yazmıycam anlamında mı ,benim durma noktasında değil zaten başlayalı 3 hafta felan oldu

Menü demişken yazayım ben.
Sabah 10.00 9 hurma yulaf ezmesi sütle

Ara 12.00 3 hurma süt.

Öğlen 15.00 9 hurma kefir

Akşam 18.00 9 hurma çay

Su 2.5 olacak
Yeşil çay 2 kupa 10 lu çay 1 kupa
Spor 30 dk yürüyüş

Ne olsun goncam ya yalan oldu... Gidip alan olmadı ki yiyelim hal'e girebilsem kendim alacağım da işte... yarına inşallah

Böyle okudukça daha da heyecanlanıyorum

Sen cuma çok güzel bir sonuç alacaksın, hissediyorum balım

Bu da benim menüm

Sabah miskinlik yaptım geç yedim 11:30
Yarım (3-4 çatal) püreli tepsi kebabı
Cacık

Ara 15:00
4 hurma

Akşam 17:30
Sabah ile aynı

Hiç olmadı bugün, ne su ne spor

bugün menüm
9:00=mantarlı omlet,1 kk light peynir, 2 siyah zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği,yarım domates
11:13=yarım yeşil elma,1 bardak yarım yağlı süt tarçınlı
13:00=3 kaşık kuru fasulye,5kaşık yoğurt,1,5kepçe mercimek çorbası,salata,1dilim tam buğday ekmeğinin yarısı
18:30=1tane karnıyarık(haşlama),6kaşık yoğurt,salata
akşam 9 .30 gibi tarçınlı 1 bardak süt içerim . 7 bardak su içtim , 2 bardak siyah çay,1 bardak yeşil çay içtim .spor bugün yok

17.30 da yemişsn en son , kesin acıkırsın erken yat bari :)yediklerin çok değil ,suda olsa iyi olurdu .

Inşallah alırım güzel bir sonuç ebrum yaa böyle mezun olmaya yaklaştıkça dahada heyecan oluyo birde ben burda olmaktan mutluyum ama hep telefondan giriyorum mecburen evde telefon sürekli elimde olunca söyleniyor bıktım senin kulubunden kilo muhabbetinden bazende aman ne halin varsa gör diyo. Bende mezun olcam az kaldı dedim o sayede bu ara sessiz biraz
Menün garip olmuş gerçekten su niye yok hadi spor yokta ama olmaz susuz icmen lazım dünde icmemistin.

Menü güzel olmuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…