Ben oldum işteFeyzanın dediği gibi kesin çok havaya zıpladın ondan çok olmadı. Ben karnımı çekseydim herhalde pert olurdum
fyzanur napıyoruz biz şimdi yarın?
bisiklet+ip atlama yapalımmı?Feyzanın dediği gibi kesin çok havaya zıpladın ondan çok olmadı. Ben karnımı çekseydim herhalde pert olurdum
fyzanur napıyoruz biz şimdi yarın?
Ben yarın full dışarda olacam. Sonunculuk için aranızda olamayacagimbisiklet+ip atlama yapalımmı?
Kalçalarımı duvara vuruyorumşunu izleyin kızlar çok komik
Eğer sana uyarsa dediğim gibi set halinde yapalım 10 bisiklet - 10 yarım mekik - 10 atlama aynı bu sıralamada?bisiklet+ip atlama yapalımmı?
Geçmiş olsun canım, nasıl peki bebişin durumu?Kızlar kbakmayın gelemedim 2 gündür
Perşembe günü görümcemin eltisinin bebeğini yogun bakıma aldılar henüz 0 günlük bebek kaynanamı oraya götürdüm falan öyle geçti
Dünde ablam dediğim birinin düğünü vardı oradaydık gece 3te eve girdim yine gelemedim
Malum yaz geldi koşturmacalar fazlalaştı e suan çalışmayan ben olunca her yere koşturmakta bana düşüyor.
O yüzden çalışıyorsanız değerini bilin çalışmak bir insanın hayatını inanılmazzz düzene sokuyor.
O yüzden acilen iş bulmam lazım
güzel sıralama böyle yapalım :)Kalçalarımı duvara vuruyorum
Eğer sana uyarsa dediğim gibi set halinde yapalım 10 bisiklet - 10 yarım mekik - 10 atlama aynı bu sıralamada?
Anlaştıkgüzel sıralama böyle yapalım :)
Çok geçmiş olsun. Rabbim bebiş e acil şifalar versinKızlar kbakmayın gelemedim 2 gündür
Perşembe günü görümcemin eltisinin bebeğini yogun bakıma aldılar henüz 0 günlük bebek kaynanamı oraya götürdüm falan öyle geçti
Dünde ablam dediğim birinin düğünü vardı oradaydık gece 3te eve girdim yine gelemedim
Malum yaz geldi koşturmacalar fazlalaştı e suan çalışmayan ben olunca her yere koşturmakta bana düşüyor.
O yüzden çalışıyorsanız değerini bilin çalışmak bir insanın hayatını inanılmazzz düzene sokuyor.
19 felan mı olsa kiAnlaştıkşimdi birde saat kaça kadar yapacağımızı konuşalım? Bugünkü zıplama gibi spontan olunca daha mı verimli oluyor sanki?
Tamam türkiye saatiyle 1919 felan mı olsa ki
çok geçmiş olsunKızlar kbakmayın gelemedim 2 gündür
ben kazancam ben kazancammmmmmTamam türkiye saatiyle 19
İyi olan kazansın tatlı rakibem
Hodri meydanben kazancam ben kazancammmmmm
Hodri meydan
5 set yaparım ona göre
Kaç yapacağımı da söyledim daha ne yapayım
5 set der 10 set yaparsın senKaç yapacağımı da söyledim daha ne yapayım
Ara ara bildirim yaparım, takipte ol5 set der 10 set yaparsın sen
bugün çok az kişi menü paylaştı nedense :S
Reşadiye camii tasbasi carsisinin üstünde :) ne demek canım daha çok cekerdimde kocis kosturunca cekemedimGoncam çooook teşekkür ederimBu cami vişnelik tarafında mı?
Çok geçmiş olsun canım bi an önce iyileşir inşallah.Kızlar kbakmayın gelemedim 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?