Bu sıcakta da ancak böyle bir menü gider:) Yalnız yoğurt ve hurma ye uyumadan yoksa yarın acıkabilirsin oruçlusun. Ayran şişlik verir ama sonra hissedersin acıktığını:)Bugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
4 tane patates kroket (fırında yağsız)
2 dilim karpuz
KK beyaz peynir
500 ml ayran
Su: 1 lt - daha içmeye çalışacağım
Spor: 3,7 km yürüyüş
Uçağa atla gelbenimde içimden geçmiyo değilaramızda yollar dağlar denizler nasıl geleyim
ankaradayımUçağa atla gel
Sen türkiyenin neresindeydin?
Unutkanlık kusura bakma
Haklısın gülüm acıkabilirim, yoğurt yiyeyim diyordum bende - sağol kuzum beni düşündüğün içinBu sıcakta da ancak böyle bir menü gider:) Yalnız yoğurt ve hurma ye uyumadan yoksa yarın acıkabilirsin oruçlusun. Ayran şişlik verir ama sonra hissedersin acıktığını:)
Hiiiç yolum düşmez, başka yere taşınankaradayım
Ay ben bunu tuttum - ramazandan sonra uygulayalımbizde takımca böyle yaapalıııııııımm
okulu bırakıyorum belki seneye izmiri felan tuttururum bilemiyciiimmm artıkk,sen nereye geliyorsunHiiiç yolum düşmez, başka yere taşın
Gel gel izmire gelokulu bırakıyorum belki seneye izmiri felan tuttururum bilemiyciiimmm artıkk,sen nereye geliyorsun
ohh ne güzelllGel gel izmire gelBende bu sene İzmir, kuşadası, söke o taraflarındayım.
Günaydin kizlar
önce kendi menümü paylasayim - dünkü menüm:
Sahur:
2 Hurma
Su
Iftar:
1,5 kepce yogurt corbasi
2 yk pilav
1 parca (avuc ici kadar) tavuk sinitzel
2 yk mantarli sos
Ara 22:30
3 cilek
Suya dikkat edemedim
Insallah bu aksam tarti yüzümüzü güldürür
Anladim canim, unutma imkanin varsa persembeden paylasmak en iyisi
Insallah cayin faydasi olur
Menün güzel ama son zamanlarda sanki az yiyormussun gibime geliyor
Sporun suyun harika
Menüleriniz güzel olmus kizlar
Sagol canim bende iyiyim... Seni bilmem mi, sen sporsuz duramazsingöbüsün falanda farketmis o yüzden zaten ne yaptigini sordum. Senden feyz aliyorum Burda beni spor konusunda en cok gaza getiren sendin
Kuzum bikmadin mi mantar corbasindan
Makarna tarti gününden önce olmasaymis keske... Insallah tartiyi cok etkilemez
Kadinin resminin altinda 12 haftada o hale geldigi yaziyorduiyi hadi sen 10 yapsanda yeter
Yaparsin canim sen, ben senin yapacagina inaniyorumama sunu da unutma bazi seyler zamanla olur, öyle hemen bir gün icerisinde güzel yapacagini düsünüp iyi olmadiginda üzülme. Zamanla her sey rayina oturuyor ablacim
Kiz sade pirinci nasil yiyorsun, bana bir eksiklik var gibi gelirdi herhalde
22:30 da yediklerin biraz daha az olabilirdi, gerisi güzel canim
çok az olmuş yemeğin. sahurda hiç bir şey yememişsin. yoğurt çorbası pirinçli sanırım. yanında da pilav var. şöyle çorbanın yanına pilav yerine etli sebze falan olaydı :)) sağlıklı da olurdu. ama gerçekten de ramazan için çok hafif, böyle iradeli olman çok güzel.
Aynen ablam çok haklısın, hemen üzülmek, pesetmek yok.. daha zamanım var nasılsa, Allah yardımcı olursa herşeyi başarırım bunu da biliyorum :)
Ben tam bir pirinç hastasıyım ablam
ben küçükken annem kardeşim için pirinç lapası yapardı bebekken ve b en onunlapasını bile yerdimbüyüdüm hala değişmedim.. canım bazen öyle pirinç çekiyor ki pilav bile değil yani pirinçi pişirip yiyorum bizde bir laf var, "gelin ocağa çeker" diye (yani kız gelin gittiği yere çeker) kavınpederim de aşırı pilav seven biri, onların evi de pilavsız olmaz yanii, şimdi bu laf ta tam bana uyuyor burda ben de ona çekmişim işte
Gerçekten canım pek yemek istemiyor, doyuyorum hem :))
okulu bırakıyorum belki seneye izmiri felan tuttururum bilemiyciiimmm artıkk,sen nereye geliyorsun
güldürdün beni gece gece
iktisatne okuyorsun feyzanur
Bugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
4 tane patates kroket (fırında yağsız)
2 dilim karpuz
KK beyaz peynir
500 ml ayran
Su: 1 lt - daha içmeye çalışacağım
Spor: 3,7 km yürüyüş
iktisat
hoş geldin canım. sabır ve gayretle incecik olacağız inşallah. ben de yeniyim ama grup süper oluyor gerçekten. insanı gayrete getiriyor. inşallah hedefine sağlıkla ulaşırsın.Tam tamina 84.6 kiloyum ve 28 yasimda kendime bu haksizligi yapiyorum.
Kilo ve yasi yakin grup arkadaslarimin olacagi bir takima katilabilir miyim? dedim veE-brulim den davet geldi.
Şimdi buradayım. =)
yokya erdirmesin bırakıyorumallah tamamına erdirsin kaçıncı sınıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?