gizli gizli götürüyodur o bişeylerama hiç bişi yememişsin ki sen. nası yaşayacaksın bununla:) neyse yarım litre ayran içmişsin en azından:))
yokya erdirmesin bırakıyorumbaşka bölüm için tekrar gircem seneye yaşlandım ama olsun,bakalım zaman ne göstercek
Inşallah ablamAynen ablam çok haklısın, hemen üzülmek, pesetmek yok.. daha zamanım var nasılsa, Allah yardımcı olursa herşeyi başarırım bunu da biliyorum :)
Ben tam bir pirinç hastasıyım ablam
ben küçükken annem kardeşim için pirinç lapası yapardı bebekken ve b en onunlapasını bile yerdimbüyüdüm hala değişmedim.. canım bazen öyle pirinç çekiyor ki pilav bile değil yani pirinçi pişirip yiyorum bizde bir laf var, "gelin ocağa çeker" diye (yani kız gelin gittiği yere çeker) kavınpederim de aşırı pilav seven biri, onların evi de pilavsız olmaz yanii, şimdi bu laf ta tam bana uyuyor burda ben de ona çekmişim işte
Gerçekten canım pek yemek istemiyor, doyuyorum hem :))
Ölürmüyümama hiç bişi yememişsin ki sen. nası yaşayacaksın bununla:) neyse yarım litre ayran içmişsin en azından:))
Keşke bitirseydinyokya erdirmesin bırakıyorumbaşka bölüm için tekrar gircem seneye yaşlandım ama olsun,bakalım zaman ne göstercek
Çok fenasın sengizli gizli götürüyodur o bişeyler
Inşallah ablam
Desene evlenince kazanla pilav pişecek
Ölürmüyümkuzum doydum yoksa yerdim, hem daha önümde karpuz var
Keşke bitirseydin
Çok fenasın sendedim ya acıkırsam karpuz yerim diye
menün çok güzel olmuş afiyet olsun. bozbaşı da öğrenmiş oldum bu arada:))Bildirim yapayım unuturum falann :))
Kilom yine aynııı.. inanamıyorum aynı olduğuna, yani ne alıyorum ne de veriyorum kaç haftadır.. böyle dengesiz beslenme ile vermesem bile almalıydım ama almıyorum çok şükür.. hurma diyeti herkeste aynı etkiyi göstermese de bu onun mucuzesi bana göre, sağlıklı beslenerek kilo verseydim tekrar sağlıksız beslendiğimde almalıydım, yani genel olarak vücudumu biliyorum hep öyle olur.. ama hurmadan sonra giden kilolar geri gelmedi çoookkk şükür :))
Mesaj sayısı - 55
Menüm
Sahurda
1 dilim kavun
1 bardak form çayı
1 fincan maydonoz suyu
1 bardak su
İftarda
Bozbaş (1 porsiyon normal yedim. )
1 kase çoban salata
1 dilim ekmek
1 parça karpuz
su 2 bardak içtim sadece ( yarım lt kadar)
2 fincan çay
at o sigarayı elindenInşallah ablam
Desene evlenince kazanla pilav pişecek
Ölürmüyümkuzum doydum yoksa yerdim, hem daha önümde karpuz var
Keşke bitirseydin
Çok fenasın sendedim ya acıkırsam karpuz yerim diye
hadi bakalım hayırlısı. valla istemiyorsan bırak. sevmediğin işi bir ömür yapmak işkence.ayrıca ne yaşlanması ya. biz ölelim mi? genciz daha genç
menün çok güzel olmuş afiyet olsun. bozbaşı da öğrenmiş oldum bu arada:))
menün güzel olmuş .bozbaşı ilk kez duydum.ramazanda kilonu korusanda yeter ya.ben kendim için öyle diyorum yaniBildirim yapayım unuturum falann :))
Kilom yine aynııı.. inanamıyorum aynı olduğuna, yani ne alıyorum ne de veriyorum kaç haftadır.. böyle dengesiz beslenme ile vermesem bile almalıydım ama almıyorum çok şükür.. hurma diyeti herkeste aynı etkiyi göstermese de bu onun mucuzesi bana göre, sağlıklı beslenerek kilo verseydim tekrar sağlıksız beslendiğimde almalıydım, yani genel olarak vücudumu biliyorum hep öyle olur.. ama hurmadan sonra giden kilolar geri gelmedi çoookkk şükür :))
Mesaj sayısı - 55
Menüm
Sahurda
1 dilim kavun
1 bardak form çayı
1 fincan maydonoz suyu
1 bardak su
İftarda
Bozbaş (1 porsiyon normal yedim. )
1 kase çoban salata
1 dilim ekmek
1 parça karpuz
su 2 bardak içtim sadece ( yarım lt kadar)
2 fincan çay
menün güzel olmuş .bozbaşı ilk kez duydum.ramazanda kilonu korusanda yeter ya.ben kendim için öyle diyorum yani
Allah seni napmasın düşünceye bakSağol canım.. azeri yemeği ondan herhalde :)))
Aynen ben de seninle aynı fikirdeyim, artmasın yeter bana, zaten Ramazandan sonra 49-u görmek hedefim bıktım 50-lilerdenEltim 42 kiloymuş bu gün öğrendim, boyumuz da yaklaşık aynı ben yanında top gibi kalamam
Allah seni napmasın düşünceye bakverirsin ne var sanki ramazan bi geçsin.
öyle insan benim çevremde yok çok şükür.senin işin zormuş,iyi motive olursun amaNapim nefret ediyorum yok sen böylesin o öyle saçma sapan sözlerden.. maşaAllah etrafımız da öyle insanlarla dolu, o yüzden sinirim bozulmasın, keyfim kaçmasın diye de zayıflamam lazım biraz.. hem bana da motivasyon olur bu fikir
yalnış anlaşılmasın asla kıskançlık falan değil, zaten ben onun gibi olmayı istemem, nişanlımda sevmez öyle dümdüz olmamı istemiyor, şu anki halimden biraz ince, göbeksiz, simitsiz, basensiz olayım yeter bana
öyle insan benim çevremde yok çok şükür.senin işin zormuş,iyi motive olursun ama
Hımmm leziz görünüyor bir ara deneyeyim ben bunuÇok sağol canım.. adını yazınca çeşitli yemekler çıkıyor, benimki resimdekinden, asıl olanı da bu zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?