Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Inşallah ablam

Desene evlenince kazanla pilav pişecek

ama hiç bişi yememişsin ki sen. nası yaşayacaksın bununla:) neyse yarım litre ayran içmişsin en azından:))
Ölürmüyüm kuzum doydum yoksa yerdim, hem daha önümde karpuz var

yokya erdirmesin bırakıyorum başka bölüm için tekrar gircem seneye yaşlandım ama olsun,bakalım zaman ne göstercek
Keşke bitirseydin

gizli gizli götürüyodur o bişeyler
Çok fenasın sen dedim ya acıkırsam karpuz yerim diye

Bildirim yapayım unuturum falann :))

Kilom yine aynııı.. inanamıyorum aynı olduğuna, yani ne alıyorum ne de veriyorum kaç haftadır.. böyle dengesiz beslenme ile vermesem bile almalıydım ama almıyorum çok şükür.. hurma diyeti herkeste aynı etkiyi göstermese de bu onun mucuzesi bana göre, sağlıklı beslenerek kilo verseydim tekrar sağlıksız beslendiğimde almalıydım, yani genel olarak vücudumu biliyorum hep öyle olur.. ama hurmadan sonra giden kilolar geri gelmedi çoookkk şükür :))

Mesaj sayısı - 55

Menüm

Sahurda
1 dilim kavun
1 bardak form çayı
1 fincan maydonoz suyu
1 bardak su

İftarda
Bozbaş (1 porsiyon normal yedim. )
1 kase çoban salata
1 dilim ekmek
1 parça karpuz

su 2 bardak içtim sadece ( yarım lt kadar)

2 fincan çay

Inşallah ablam

Desene evlenince kazanla pilav pişecek

Ölürmüyüm kuzum doydum yoksa yerdim, hem daha önümde karpuz var

Keşke bitirseydin

Çok fenasın sen dedim ya acıkırsam karpuz yerim diye

Onlarla otursaydım kesin öyle olurdu ablam
evimiz ayrı olacağı için şükretsem mi nee

menün çok güzel olmuş afiyet olsun. bozbaşı da öğrenmiş oldum bu arada:))

menün çok güzel olmuş afiyet olsun. bozbaşı da öğrenmiş oldum bu arada:))

Çok sağol canım.. adını yazınca çeşitli yemekler çıkıyor, benimki resimdekinden, asıl olanı da bu zaten :))

Eklentiler

• ANd9GcSdKfjXGBAYfrt3iCxXEAF3EVtwwOiVeXiuH5sf05zGxgH-bMYubP84hQHB.webp
    28 KB · Görüntüleme: 33
menün güzel olmuş .bozbaşı ilk kez duydum.ramazanda kilonu korusanda yeter ya.ben kendim için öyle diyorum yani

menün güzel olmuş .bozbaşı ilk kez duydum.ramazanda kilonu korusanda yeter ya.ben kendim için öyle diyorum yani

Sağol canım.. azeri yemeği ondan herhalde :)))

Aynen ben de seninle aynı fikirdeyim, artmasın yeter bana, zaten Ramazandan sonra 49-u görmek hedefim bıktım 50-lilerden Eltim 42 kiloymuş bu gün öğrendim, boyumuz da yaklaşık aynı ben yanında top gibi kalamam

Allah seni napmasın düşünceye bak verirsin ne var sanki ramazan bi geçsin.

Allah seni napmasın düşünceye bak verirsin ne var sanki ramazan bi geçsin.

Napim nefret ediyorum yok sen böylesin o öyle saçma sapan sözlerden.. maşaAllah etrafımız da öyle insanlarla dolu, o yüzden sinirim bozulmasın, keyfim kaçmasın diye de zayıflamam lazım biraz.. hem bana da motivasyon olur bu fikir
yalnış anlaşılmasın asla kıskançlık falan değil, zaten ben onun gibi olmayı istemem, nişanlımda sevmez öyle dümdüz olmamı istemiyor, şu anki halimden biraz ince, göbeksiz, simitsiz, basensiz olayım yeter bana

öyle insan benim çevremde yok çok şükür.senin işin zormuş,iyi motive olursun ama

öyle insan benim çevremde yok çok şükür.senin işin zormuş,iyi motive olursun ama

Hiç sorma yaa, ben de kim olursa, ne konuda olursa olsun kimseyle kıyaslanmayı sevmiyorum, sinirimi bozuyor, aksi gibi de böyle konuşan insan çok, o yüzden en azından kilo mevzusu açılmasın diye toparlanayım bari :))))

selam kızlar ne kadar çok konuşmuşsnuz nöbetciyim bu gün ilçede hemde yazma fırsatım olmadı. cuma bilidirim kaça kadar ben eve öğlene ancak varırım galiba. esmatorun hoşgeldin Allah şifa versin annene.

menümü yazayım bari fırsat bulmuşken
sahur ıkı dılım uno tam tahıl ekmegı
ıkı dılım peynır
üç zeytin domates bi bardak çay
iftarda
bu gün öbetimdede tavuklu pilav vardı. dün ben evde yapmıştım halbuki iki yarım porsiyon yedim.
bi kase tarhana çorbası
salata az
22:00 bi avuç karışık kuru yemiş üç parça kavun
bi buçuk litre su

bugünki menüm

Sahur
Karpuz
Detox cayi

Iftar
Grill et
Salata
Karpuz
Avucum kadar pide

3 catal fistikli kek

Su 1.5lt spor 5km yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…