karpuzcu hafize ölçüleri niye yazmıyosun nasıl yorum yapalım şimdi ha,suda yok
Baya fark ediyormus, bende denemistim bir kere ama banamisin demedi1kg kadar
Senin boyun her ölcümde farkli mi cikiyor?Tekrar merhaba. Dün akşam slm yazıp kaçmış gibi oldum.
İsim (İsteğe Bağlı ): Nane olarak kalayım ben=)
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ank
Boyunuz : 170-173 arası olması gerek her ölçümde farklı
Kilonuz: 84,6
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : Metabolik sorunlar üstüne sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Başarmak için. Avatarımdaki headstand duruşunu yapabilmek istiyorum!
Herşeyi başaracağıma inanan sevgilim zayıflayacağıma pek ihtimal vermeyince durumun ciddiyetini anladım. Geç oldu gerçi biraz..
Haftalik menü paylasim tablosu
[TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Pembe_dizi[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]PembePuantiyeli[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]sura260511[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]pempepanter35[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]The-End[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/tr][TR][/tr]
Evet ebrum geçen haftaki kiloyu listeye yaziyoruz kırmızı yazdığın kisma takıma ilk geldiği kiloyu yazıyoruzHayirli cumalar ablacim :)
Yeni listeye giren üyelerin gecen cuma ki kilolarini mi baslangic olarak aliyoruz?
Tebrik ederim canimKilo bildirimi
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 69.6
Fark -600g
Mesaj sayim vardir baya bi saymam gerek :)
Tesekkür ederim goncamEvet ebrum geçen haftaki kiloyu listeye yaziyoruz kırmızı yazdığın kisma takıma ilk geldiği kiloyu yazıyoruz
[TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Pembe_dizi[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]pempepanter35[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]The-End[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/tr][TR][/tr]
Canim tebrik ederim, 5 gün icinde ne kadar cok vermissin öylekilo bildirimi
arkadaşlar pazartesi başladım.
başlangıç: 88,5
şimdi:87,3
fark:1,20
yüzde: 1,35
mesaj sayım:44
bu arada ban başlangıç kilomu 88 yazmışım. 88 kiloda 500 gr mın ne ehemmiyeti var diye düşündüysen demek ki
Seni unutmusum canimbenim de olsun benim de. benim hanemde de köpecikler kedicikler maymuncuklar göbecikler attsın
ben unutulacak kadın mıyım. 88 kiloyla pardon 87Seni unutmusum canimözür dilerim
teşekkür ederim. ay çok mutlu oldum ya. dün bi korku sarmıştı valla, ya veremediysem, diye. ama yüksek kilolarda biraz daha hızlı gidiyor tabi.Canim tebrik ederim, 5 gün icinde ne kadar cok vermissin öyle
Zaten yeni olduğun için 2 hafta deneme süren var. Menüler her akşam paylaşılacak, gün içinde aktiv olunacak buraya paylaşım fln.. Bunlar zorunlu. Kilonu da yazabilirsin gelecek haftayla kıyaslarsınCanim masallah sana :))
Bide ben daha dun geldim msj sayim cok az ve kilom hala ayni :) benimde yazmam gereklimi ?
Benim kedimmm çok tatlıı ellerine sağlık gülüm :*
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD][/TD] [TD] [/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]The-End[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/tr][TR][/tr]
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 69.6
Fark -600g
Mesaj sayim vardir baya bi saymam gerek :)
Maşallah 5 günde çok güzel sonuç olmuş tebrikler:)ben unutulacak kadın mıyım. 88 kiloyla pardon 87hükümet gibi hatunum burda
Cok haklisin benim kabahatimben unutulacak kadın mıyım. 88 kiloyla pardon 87hükümet gibi hatunum burda
teşekkür ederim. ay çok mutlu oldum ya. dün bi korku sarmıştı valla, ya veremediysem, diye. ama yüksek kilolarda biraz daha hızlı gidiyor tabi.
Ohhh harikasin, o yürüyüs ne iyi gelmistirGece uyuyamadım pek çok sıcaktı:/ O yüzden sabah 7 de fırladım yataktanKahvaltı edip evi topladım, 1 saat yürüyüş yaptım kan ter içinde kaldım Ama değdi :)
Cok haklisin benim kabahatim
[tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Simlal[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]
[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TR][/TR][TR][/tr] verdin ya gerisi önemli degil
su aygırı oynatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?