Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok güzel

bana haa suratsızz horoz haaa senn haaa

Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 66.9
Bu Hafta: 67.5
Fark: +600
Yüzde: 0.89
Özür dilerim. Her cezaya açığım bu durumda

Helal size, Yazıklar olsun bana

muhtemelen her seferinde ben yanlış ölçüyorum.
ilginc bir durum Bende hep cok cikarim hevesiyle ölcüyorum boyumu ama hep ayni

Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 66.9
Bu Hafta: 67.5
Fark: +600
Yüzde: 0.89
Özür dilerim. Her cezaya açığım bu durumda
Günescim katilimin hic yok, diskalifiye olma yolunda ilerliyorsun bir kac arkadasla birlikte

Hadi hayırlısı Nane ciğim :) İsmin serinlik verdi valla. En kısa sürede sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşman dileğiyle.

ilginc bir durum Bende hep cok cikarim hevesiyle ölcüyorum boyumu ama hep ayni

Günescim katilimin hic yok, diskalifiye olma yolunda ilerliyorsun bir kac arkadasla birlikte
Ay hayır ya lütfen. Gerçekten burayı çok önemsiyorum ama Ramazan bana yaramadı sanırım. Düzen falan kalmadı, bakıyorum sizin paylaşımlarıda görünce motive değil de demotive ederim diye elim gitmiyor paylaşıma. Ama olmayacak böyle neysede yazacağım artık. Sizleri tebrik ediyorum, Özür diliyorum katkı sağlayamadığım için

42... 49... ve top. Yok canımmmm

Günes baskalarina karsi haksizlik oluyor, kendine biraz ceki düzen ver, kac haftadir yoksun (ramazandan önce de). Yanlis anlama sözüm sadece sana degil, diger paylasimda bulunmayanlar icinde aynisi gecerli. fyzanur burda benim menülerime yorum yapin diye yirtiyor kendini ama yapacak insan yok... Kirmak istemiyorum, amacim sadece digerlerine karsi haksizlik olmamasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…