suyu görmemişimSu yaziyor canim 1.5 lt karpuz ne desem senin gösterdigin resimdeki dilimlerden 4 tane filan
çok güzelkilo bildirimi
arkadaşlar pazartesi başladım.
başlangıç: 88,5
şimdi:87,3
fark:1,20
yüzde: 1,35
mesaj sayım:44
bu arada ben başlangıç kilomu 88 yazmışım. 88 kiloda 500 gr ın ne ehemmiyeti var diye düşündüysem demek ki
tebrikleŕrrrrrrrrrrKilo bildirimi
Gecen hafta 70.2
Bu hafta 69.6
Fark -600g
Mesaj sayim vardir baya bi saymam gerek :)
bana haa suratsızz horoz haaa senn haaa
Haftalik menü paylasim tablosu
[TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Pembe_dizi[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]PembePuantiyeli[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]sura260511[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]pempepanter35[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]The-End[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/tr][TR][/tr]
Niye öyle diyorsun, bence gayet tatli oynuyorbana haa suratsızz horoz haaa senn haaa
Baya fark ediyormus, bende denemistim bir kere ama banamisin demedi
Senin boyun her ölcümde farkli mi cikiyor?
Gec olsun güc olmasin, hadi bakalim yaris baslasinSevgilini sasirtma zamani
Helal size, Yazıklar olsun bana
Haftalik menü paylasim tablosu
[TR][tr][/tr][tr][/tr] [TD]İsim[/TD] [TD]Cuma[/TD] [TD]Cumartesi[/TD] [TD]Pazar[/TD] [TD]Pazartesi[/TD] [TD]Salı[/TD] [TD]Çarşamba[/TD] [TD]Perşembe[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]E-brulim[/TD] [TD]
[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Pembe_dizi[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]BiricikS[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Parfym[/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]AKovser[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]gunes-86[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]PembePuantiyeli[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]sura260511[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TD]-[/TD]
[TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]fyzanur[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]pempepanter35[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]hsevda[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TR][/TR][TR][/tr] [TD]Hafize_isvicre[/TD] [TD] [/TD] [TD]-[/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]The-End[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/tr][TR][/tr]
ilginc bir durummuhtemelen her seferinde ben yanlış ölçüyorum.
Günescim katilimin hic yok, diskalifiye olma yolunda ilerliyorsun bir kac arkadasla birlikteKilo Bildirimi
Geçen Hafta: 66.9
Bu Hafta: 67.5
Fark: +600
Yüzde: 0.89
Özür dilerim. Her cezaya açığım bu durumda
doğru suratsız ama tatlı eşşek sıpasıNiye öyle diyorsun, bence gayet tatli oynuyor
Hadi hayırlısı Nane ciğim :) İsmin serinlik verdi valla. En kısa sürede sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşman dileğiyle.Tekrar merhaba. Dün akşam slm yazıp kaçmış gibi oldum.
İsim (İsteğe Bağlı ): Nane olarak kalayım ben=)
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ank
Boyunuz : 170-173 arası olması gerek her ölçümde farklı
Kilonuz: 84,6
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : Metabolik sorunlar üstüne sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Başarmak için. Avatarımdaki headstand duruşunu yapabilmek istiyorum!
Herşeyi başaracağıma inanan sevgilim zayıflayacağıma pek ihtimal vermeyince durumun ciddiyetini anladım. Geç oldu gerçi biraz..
Ay hayır ya lütfen. Gerçekten burayı çok önemsiyorum ama Ramazan bana yaramadı sanırım. Düzen falan kalmadı, bakıyorum sizin paylaşımlarıda görünce motive değil de demotive ederim diye elim gitmiyor paylaşıma. Ama olmayacak böyle neysede yazacağım artık. Sizleri tebrik ediyorum, Özür diliyorum katkı sağlayamadığım içinilginc bir durumBende hep cok cikarim hevesiyle ölcüyorum boyumu ama hep ayni
Günescim katilimin hic yok, diskalifiye olma yolunda ilerliyorsun bir kac arkadasla birlikte
TebriklerGünaydın kızlar
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 73,6
Bu Hafta: 73,3
Fark: -300
Mesaj Sayım: 65
42... 49... ve top. Yok canımmmmSağol canım.. azeri yemeği ondan herhalde :)))
Aynen ben de seninle aynı fikirdeyim, artmasın yeter bana, zaten Ramazandan sonra 49-u görmek hedefim bıktım 50-lilerdenEltim 42 kiloymuş bu gün öğrendim, boyumuz da yaklaşık aynı ben yanında top gibi kalamam
o açıdan hiç düşünememiştim bu kız bize ne demiş yaa42... 49... ve top. Yok canımmmm
25 yaş 16dan daha iyi bence. Ne o ergen ergendoğru söylüyosun 25 te neymiş ruhum 16
o açıdan hiç düşünememiştim bu kız bize ne demiş yaa
sus kız 16 diyosam 1625 yaş 16dan daha iyi bence. Ne o ergen ergen
Günes baskalarina karsi haksizlik oluyor, kendine biraz ceki düzen ver, kac haftadir yoksun (ramazandan önce de). Yanlis anlama sözüm sadece sana degil, diger paylasimda bulunmayanlar icinde aynisi gecerli.Ay hayır ya lütfen. Gerçekten burayı çok önemsiyorum ama Ramazan bana yaramadı sanırım. Düzen falan kalmadı, bakıyorum sizin paylaşımlarıda görünce motive değil de demotive ederim diye elim gitmiyor paylaşıma. Ama olmayacak böyle neysede yazacağım artık. Sizleri tebrik ediyorum, Özür diliyorum katkı sağlayamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?