ohh ohhh ne güzell eğlenceeeeeeeeebnre bu gün sahur yapmadim su ictim sadece kizlar ama aksam kiz arkadaslarla yemekte olacaz cok kacirmam insallah
Harika olmuş ellerine emeğine sağlık canım :)Eki Görüntüle 1572913 Kızlar bakın benim ilk el ogrencem nasıl Olmuş
Nerde o mesaj? Bulup ifşa edeyimburdan sitee yöneticilerineee sesleniyorum yazmadığım mesajlar çıkıyor beniii deliii etmeyin ,ben niyee parfüm beni sev yazıyım töb eestağfurullahbenden garip yazılar okursanız inanmayın sakın anlamadım valla
Karpuz soğuk soğuk çok iyi gidiyor da Feyza tutturdu çok yersen kilo alırsın diye :/söz konusu karpuz olunca bende dayanamiyorumm
Bir şey olmaz sanabuda bünye insaf okadar karpuzu ben bile kaldıramam kesin haftaya uçacak benim kilonazar değdirmeyin bana
Akşam bende yemekteyim, ne yesem :))bnre bu gün sahur yapmadim su ictim sadece kizlar ama aksam kiz arkadaslarla yemekte olacaz cok kacirmam insallah
bende merak ediyorumm ne yiyecegim cok güzel eglence her sene kocalari evde birakip yapiyoruz ramazanda böyle sahura kadar oturuyoruz sohbet muhabbetohh ohhh ne güzell eğlenceeeeeeeeemenünü merakla bekliyorum akşam .salata ye yoğurt ye yeter sana gerisi senin neyine kaçamak yapmak yanlızca benim hakkım
nerde olacak sildim hemenHarika olmuş ellerine emeğine sağlık canım :)
Nerde o mesaj? Bulup ifşa edeyim
Karpuz soğuk soğuk çok iyi gidiyor da Feyza tutturdu çok yersen kilo alırsın diye :/
Bir şey olmaz sana
Akşam bende yemekteyim, ne yesem :))
Iyi eğlenceler canım
tesekkür edrim daha cok acemiyim ama yapmasi cok zevkliHarika olmuş ellerine emeğine sağlık canım :)
karpuz yeterki asiri olmasin bence kilo yapmaz canimKarpuz soğuk soğuk çok iyi gidiyor da Feyza tutturdu çok yersen kilo alırsın diye :/
sanada canim insallah cok kacirmam yemekteAkşam bende yemekteyim, ne yesem :))
Iyi eğlenceler canım
yap kız yap tartıda görüşürüzbende merak ediyorumm ne yiyecegim cok güzel eglence her sene kocalari evde birakip yapiyoruz ramazanda böyle sahura kadar oturuyoruz sohbet muhabbetsen kacamak yaparsinda ben yapamam mi dur bakalim aksama neler olacak
ben tutturmadım ayça kaya diyor kocaaaaaaa doktorr bilemiycem yaniiiHarika olmuş ellerine emeğine sağlık canım :)
Nerde o mesaj? Bulup ifşa edeyim
Karpuz soğuk soğuk çok iyi gidiyor da Feyza tutturdu çok yersen kilo alırsın diye :/
Bir şey olmaz sana
Akşam bende yemekteyim, ne yesem :))
Iyi eğlenceler canım
görüsürüz canimm tabii neden olmasinyap kız yap tartıda görüşürüz
ben onun ne olduğunu anlayamadım ya el işi felan mı ne ki o
kanevice canim o Allah seni emiben onun ne olduğunu anlayamadım ya el işi felan mı ne ki o
Hoşgeldin :)
Hos buldummmm :)
hoş geldin naptında geldin
Sac imi kestirdim :)))
bula bula hello kittyi mi buldunkanevice canim o Allah seni emi
kesin yaz afiyet olsunkizlar herkese hayirli iftarlar ben hazirlanayim disari cikacam gec kalmayayim gelince yazarim insallah ne yedim ne ictim opüyorum hepinizi
en kolayi oydu ne yapayim ama panoya basliyorum sen o zaman gör beni yavrumbula bula hello kittyi mi buldungüzel olmuş
onuda at burayaen kolayi oydu ne yapayim ama panoya basliyorum sen o zaman gör beni yavrum
Al benden de o kadar :)
Güzel olmuş canım çok tatlı deseni ellerine sağlık:)Eki Görüntüle 1572913 Kızlar bakın benim ilk el ogrencem nasıl Olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?