Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bnre bu gün sahur yapmadim su ictim sadece kizlar ama aksam kiz arkadaslarla yemekte olacaz cok kacirmam insallah

bnre bu gün sahur yapmadim su ictim sadece kizlar ama aksam kiz arkadaslarla yemekte olacaz cok kacirmam insallah
ohh ohhh ne güzell eğlenceeeeeeeeemenünü merakla bekliyorum akşam .salata ye yoğurt ye yeter sana gerisi senin neyine kaçamak yapmak yanlızca benim hakkım

Eki Görüntüle 1572913 Kızlar bakın benim ilk el ogrencem nasıl Olmuş
Harika olmuş ellerine emeğine sağlık canım :)

Nerde o mesaj? Bulup ifşa edeyim

söz konusu karpuz olunca bende dayanamiyorumm

Karpuz soğuk soğuk çok iyi gidiyor da Feyza tutturdu çok yersen kilo alırsın diye :/

buda bünye insaf okadar karpuzu ben bile kaldıramam kesin haftaya uçacak benim kilo nazar değdirmeyin bana
Bir şey olmaz sana

Akşam bende yemekteyim, ne yesem :))
Iyi eğlenceler canım

ohh ohhh ne güzell eğlenceeeeeeeeemenünü merakla bekliyorum akşam .salata ye yoğurt ye yeter sana gerisi senin neyine kaçamak yapmak yanlızca benim hakkım
bende merak ediyorumm ne yiyecegim cok güzel eglence her sene kocalari evde birakip yapiyoruz ramazanda böyle sahura kadar oturuyoruz sohbet muhabbet sen kacamak yaparsinda ben yapamam mi dur bakalim aksama neler olacak

nerde olacak sildim hemen

bende merak ediyorumm ne yiyecegim cok güzel eglence her sene kocalari evde birakip yapiyoruz ramazanda böyle sahura kadar oturuyoruz sohbet muhabbet sen kacamak yaparsinda ben yapamam mi dur bakalim aksama neler olacak
yap kız yap tartıda görüşürüz

fyzanur sen benim yaptigim kaneviceye neden yorum yapmiyorsun bakayim begenmedin mi yoksaa

ben tutturmadım ayça kaya diyor kocaaaaaaa doktorr bilemiycem yaniii

kizlar herkese hayirli iftarlar ben hazirlanayim disari cikacam gec kalmayayim gelince yazarim insallah ne yedim ne ictim opüyorum hepinizi

hayırlı olsun mu denir ne denirse ondan olsunbeğendin mi bari bazı kuaförler ne dersen de yine kötü kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…