Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim kuaförum iyi canim eĺinde buyudugum biri ona birakiyorum bana yakisani yapiyo erkek kafasi gibi oldu :))))))
Ben hep aynı kuaföre gidiyorum saçlarım bayağı uzamış uçlarından al desem küt keser Küt istesem, amerikan erkek traşı yapar gönderir

bende merak ediyorumm ne yiyecegim cok güzel eglence her sene kocalari evde birakip yapiyoruz ramazanda böyle sahura kadar oturuyoruz sohbet muhabbet sen kacamak yaparsinda ben yapamam mi dur bakalim aksama neler olacak
Hayat size güzel en güzelini yapıyorsunuz arada insanın ihtiyacı oluyor.

nerde olacak sildim hemen
Niye siliyorsun görecektim ben onu

karpuz yeterki asiri olmasin bence kilo yapmaz canim

sanada canim insallah cok kacirmam yemekte
Karpuz yiyip kilo alanını hiç görmedim o yüzden inanmıyorum.

ben tutturmadım ayça kaya diyor kocaaaaaaa doktorr bilemiycem yaniii
Bak yukarıya ne yazdım... Halt etmiş Ayça Kaya - hani delil? Ispat etsin

Ben hep aynı kuaföre gidiyorum saçlarım bayağı uzamış uçlarından al desem küt keser Küt istesem, amerikan erkek traşı yapar gönderir
Maşallah senin saçında baya uzun :)
Senin kuaförün dilinden anlamak lazım :)))

Ben kendim kesiyorum senelerdir :)

@ fyzanur ne mesajı aldın kız? Ben göremedim. Adı geçen parfüm benmiyim
sensinde alma değil ben yazmışım gibi gösterdi birisine yorum yapıyodum çoklu alıntı olmuş altına da öyle yazmış senin bi mesajının sildim hemen deli site

Karpuz konusunda ben kilo yaptığından yanayım :) 1 dilimden fazlası:) Hatta C. Karatay hiç önermiyor. Tmm sulu sulu mideye yetişene kadar eriyip giden bir meyve ama şeker oranı yüksek

gir sitesinede zayıflattılarına bak al sana delil ,sonuna kadar güveniyorum kadına bitanemmm o benimmm

gir sitesinede zayıflattılarına bak al sana delil ,sonuna kadar güveniyorum kadına bitanemmm o benimmm
Ayça yı takip etmiyorum ama Karatayın beslenme düzeni hakkındaki videoları ve örnek menüleri dikkatimi çekiyor bu aralar.

Kızlar okuyun başka kaptanlar ne kadar sert, bence en doğrusunu yapıyorlar!

... seni listede diskalifiye yazdım ama şimdi girip düzeltme yaptım ve diskalifiye yazsını kaldırdım sana 1 hafta daha şans veriyorum buda menüleri paylaştığın ve bu zamana kadar güzel kilo verdiğin için ve senin aracılığınla diğer arkadaşlarada söylüyorum katılımı az olan kimseyi takımda istemiyorum bize motivasyon lazım bu aktif üyelerle sağlanabiliyor

Karpuz konusunda ben kilo yaptığından yanayım :) 1 dilimden fazlası:) Hatta C. Karatay hiç önermiyor. Tmm sulu sulu mideye yetişene kadar eriyip giden bir meyve ama şeker oranı yüksek
Ben ama hiç kilo alanını duymadım. Karpuz diyeti nasıl oluyor peki 5 günde 3 kilo?

Şurda daha bir kişiye canım demişliğin yok ne bitanesinden bahsediyorsun

Bugünkü menüm

sabah 7:30
2 wasa (labneli) 1 yumurtadan peynirli omlet.

Öğle 12:30
3-4 yk yoğurt çorbası

Ara 14:00
1 şeftali 1 fincan yeşil çay

Akşam 17:00
1 karnıyarık (közde)
3 yk mercimekli bulgur pilavı
1 kase cacık
Su 1.5 lt
Spor dışarda sabah yürüyüş yaptım başkada canım istemedi bugün.

menün güzel olmuş ,öğlen çorbayı niye okadar az içtin :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…