Maranki nin sunduğu bir detox çeşidi peynir ve karpuz diyeti. Bol bol şeker yüklenip vucudundaki fazla sıvıyı atarsın en fazla yeşil çay gibi görevi:) ki yesil cay yagda yakıyor:) Yağlar olduğu gibi durur vucutta gelsin şeker oynasın insülin titresin eller.Kızlar okuyun başka kaptanlar ne kadar sert, bence en doğrusunu yapıyorlar!
... seni listede diskalifiye yazdım ama şimdi girip düzeltme yaptım ve diskalifiye yazsını kaldırdım sana 1 hafta daha şans veriyorum buda menüleri paylaştığın ve bu zamana kadar güzel kilo verdiğin için ve senin aracılığınla diğer arkadaşlarada söylüyorum katılımı az olan kimseyi takımda istemiyorum bize motivasyon lazım bu aktif üyelerle sağlanabiliyor
Ben ama hiç kilo alanını duymadım. Karpuz diyeti nasıl oluyor peki 5 günde 3 kilo?
Şurda daha bir kişiye canım demişliğin yok ne bitanesinden bahsediyorsun
Dünden kalmıştı oğlum için ısıttım az bişey kaldı onu da ben hüpletiyim dedimmenün güzel olmuş ,öğlen çorbayı niye okadar az içtin :S
Çok güzel olmuş canım. Aaa bak canım çekti, akşama bende bulgur pilavı yiyeyim :)))Bugünkü menüm
sabah 7:30
2 wasa (labneli) 1 yumurtadan peynirli omlet.
Öğle 12:30
3-4 yk yoğurt çorbası
Ara 14:00
1 şeftali 1 fincan yeşil çay
Akşam 17:00
1 karnıyarık (közde)
3 yk mercimekli bulgur pilavı
1 kase cacık
Su 1.5 lt
Spor dışarda sabah yürüyüş yaptım başkada canım istemedi bugün.
Kısacası çok yeme, yersen şişersin anladım :)Maranki nin sunduğu bir detox çeşidi peynir ve karpuz diyeti. Bol bol şeker yüklenip vucudundaki fazla sıvıyı atarsın en fazla yeşil çay gibi görevi:) ki yesil cay yagda yakıyor:) Yağlar olduğu gibi durur vucutta gelsin şeker oynasın insülin titresin eller.
Liste bitmedi henüz canım. Bu arada sen @ işareti olmadan nasıl etiketliyorsun?E-brulim kaç grup içinde kaçıncı olduuuuuk
ismini kopyalayıp yapıştırıyorum oluyor . bi takım 3 .olduk felan yazmışta ben aradım nerden baktıklarına bulamadım ondan sordum .Çok güzel olmuş canım. Aaa bak canım çekti, akşama bende bulgur pilavı yiyeyim :)))
Kısacası çok yeme, yersen şişersin anladım :)
Liste bitmedi henüz canım. Bu arada sen @ işareti olmadan nasıl etiketliyorsun?
ismini kopyalayıp yapıştırıyorum oluyor . bi takım 3 .olduk felan yazmışta ben aradım nerden baktıklarına bulamadım ondan sordum .
anladım :) bende o şekilde baktım şimdide sondan bir öndeyiz galiba rezillikBen yazdım yüzdelerin hepsine baktım 3. sırada gözüküyoruz yoksa daha belli değil :)
Bu aradaE-brulim sana yetişemedim 62.8 de kaldım
Aynen öyle canımÇok güzel olmuş canım. Aaa bak canım çekti, akşama bende bulgur pilavı yiyeyim :)))
Kısacası çok yeme, yersen şişersin anladım :)
Liste bitmedi henüz canım. Bu arada sen @ işareti olmadan nasıl etiketliyorsun?
Anca yüzdelerden bakabilirsin canım. Paylaşım alanı başlıklı konuya bak. Sonuncu olmadığımızı biliyorum :)))ismini kopyalayıp yapıştırıyorum oluyor . bi takım 3 .olduk felan yazmışta ben aradım nerden baktıklarına bulamadım ondan sordum .
Tebrik ederim canım, az kalmış haftaya eşit oluruz kesin :)))Ben yazdım yüzdelerin hepsine baktım 3. sırada gözüküyoruz yoksa daha belli değil :)
Bu aradaE-brulim sana yetişemedim 62.8 de kaldım
Bu akşam hazır yiyeceğim gülüm, pirinç yerine bulgur pilavı isterim :)Aynen öyle canım
Yap gülüm bir mercimekli tereyağlı bulgur hem tok tutuyor hem hafif.
anladım :) bende o şekilde baktım şimdide sondan bir öndeyiz galiba rezillik
Anca yüzdelerden bakabilirsin canım. Paylaşım alanı başlıklı konuya bak. Sonuncu olmadığımızı biliyorum :)))
Tebrik ederim canım, az kalmış haftaya eşit oluruz kesin :)))
Çok haklısın, bildirim yapmayanlar durumu bozuyor... yufka yürek ağır basıyorÖnemli olan kaçıncı olduğumuz değil aslında ben öyle yazdım takımdakiler merak edip soruyorlar diye, öenmli olan güzel kilolar verebilmekSiz de güzel kilolar vermişsiniz ama bizim gibi bildirim yapmayanlarınız çok
Bilemiyorum valla spor yapmam lazım yoksa biraz zor
Bugu kiiftr menum
1 kse tavuk suyu corbasi
bi adet yumurta az bi tere yagda yapilmisyumurta yemeyince doymuyorum ve sahrda bise yemiyorum :)
Bi porsyon ( kucucuk bi porsyon :) firinda patates .
Birdilim tam bugday ekmegi ince ama :))
Hergün yumurta mı yiyorsun peki?Bide iftardan sahura en az 1.5 litre suuuuuuuu
Çok haklısın, bildirim yapmayanlar durumu bozuyor... yufka yürek ağır basıyor
Oruç tutuyorsan çok zorlama, yürüyüşle geçiştir. Ramazandan sonda yarışırız
Hergün yumurta mı yiyorsun peki?
Afiyet olsun ben beğendim
ALLAH kabul etsin. Işte o yüzden zorlama diyorum.Tutuyorum ve spor yapmakta çok zorlanıyorum bugün 30dk leslie yaptım ölüyorum sandım bir anDüzenli yapmayınca pek işe yaramıyor ama düzenli yapmam lazımm
Ha öylemii tmm şimdiden afiyet olsn:)Bu akşam hazır yiyeceğim gülüm, pirinç yerine bulgur pilavı isterim :)
Bende yumurtaya dayanamam bi ara her sabah yerdim sonra kestim şimdi yine başladım tam hızBugu kiiftr menum
1 kse tavuk suyu corbasi
bi adet yumurta az bi tere yagda yapilmisyumurta yemeyince doymuyorum ve sahrda bise yemiyorum :)
Bi porsyon ( kucucuk bi porsyon :) firinda patates .
Birdilim tam bugday ekmegi ince ama :))
maşallah pozitif enerjine hayran kaldım tatlımteşekkür ederim canım inşallah. orucu da ekip olarak tutarızrahim ile ilgili bir sıkıntı diyeyim. ama iyi gidiyor. sıkıntı kalmayacak allahın izniyle.
Hakikaten kızlar yaa niye sadece 3-5 kişiyiz kilo bildirimi sonrası tebriklerim çok kısa sürdü çünkü millet azÖnemli olan kaçıncı olduğumuz değil aslında ben öyle yazdım takımdakiler merak edip soruyorlar diye, öenmli olan güzel kilolar verebilmekSiz de güzel kilolar vermişsiniz ama bizim gibi bildirim yapmayanlarınız çok
Bilemiyorum valla spor yapmam lazım yoksa biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?