Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maranki nin sunduğu bir detox çeşidi peynir ve karpuz diyeti. Bol bol şeker yüklenip vucudundaki fazla sıvıyı atarsın en fazla yeşil çay gibi görevi:) ki yesil cay yagda yakıyor:) Yağlar olduğu gibi durur vucutta gelsin şeker oynasın insülin titresin eller.

Çok güzel olmuş canım. Aaa bak canım çekti, akşama bende bulgur pilavı yiyeyim :)))

Kısacası çok yeme, yersen şişersin anladım :)

E-brulim kaç grup içinde kaçıncı olduuuuuk
Liste bitmedi henüz canım. Bu arada sen @ işareti olmadan nasıl etiketliyorsun?

ismini kopyalayıp yapıştırıyorum oluyor . bi takım 3 .olduk felan yazmışta ben aradım nerden baktıklarına bulamadım ondan sordum .

Pazartesi günü bu hastahanedeki ilk çalışma günüm rahatlığa alıştım tatil bitti bakalım nasıl geçecek.

Aynen öyle canım
Yap gülüm bir mercimekli tereyağlı bulgur hem tok tutuyor hem hafif.

ismini kopyalayıp yapıştırıyorum oluyor . bi takım 3 .olduk felan yazmışta ben aradım nerden baktıklarına bulamadım ondan sordum .
Anca yüzdelerden bakabilirsin canım. Paylaşım alanı başlıklı konuya bak. Sonuncu olmadığımızı biliyorum :)))

Ben yazdım yüzdelerin hepsine baktım 3. sırada gözüküyoruz yoksa daha belli değil :)

Bu arada E-brulim sana yetişemedim 62.8 de kaldım
Tebrik ederim canım, az kalmış haftaya eşit oluruz kesin :)))

anladım :) bende o şekilde baktım şimdide sondan bir öndeyiz galiba rezillik

Önemli olan kaçıncı olduğumuz değil aslında ben öyle yazdım takımdakiler merak edip soruyorlar diye, öenmli olan güzel kilolar verebilmek Siz de güzel kilolar vermişsiniz ama bizim gibi bildirim yapmayanlarınız çok

Anca yüzdelerden bakabilirsin canım. Paylaşım alanı başlıklı konuya bak. Sonuncu olmadığımızı biliyorum :)))

Tebrik ederim canım, az kalmış haftaya eşit oluruz kesin :)))

Bilemiyorum valla spor yapmam lazım yoksa biraz zor

Bugu kiiftr menum
1 kse tavuk suyu corbasi
bi adet yumurta az bi tere yagda yapilmis yumurta yemeyince doymuyorum ve sahrda bise yemiyorum :)
Bi porsyon ( kucucuk bi porsyon :) firinda patates .
Birdilim tam bugday ekmegi ince ama :))

Çok haklısın, bildirim yapmayanlar durumu bozuyor... yufka yürek ağır basıyor

Oruç tutuyorsan çok zorlama, yürüyüşle geçiştir. Ramazandan sonda yarışırız

Bugu kiiftr menum
1 kse tavuk suyu corbasi
bi adet yumurta az bi tere yagda yapilmis yumurta yemeyince doymuyorum ve sahrda bise yemiyorum :)

Bide iftardan sahura en az 1.5 litre suuuuuuuu
Hergün yumurta mı yiyorsun peki?
Afiyet olsun ben beğendim

Tutuyorum ve spor yapmakta çok zorlanıyorum bugün 30dk leslie yaptım ölüyorum sandım bir an Düzenli yapmayınca pek işe yaramıyor ama düzenli yapmam lazımm

Tutuyorum ve spor yapmakta çok zorlanıyorum bugün 30dk leslie yaptım ölüyorum sandım bir an Düzenli yapmayınca pek işe yaramıyor ama düzenli yapmam lazımm
ALLAH kabul etsin. Işte o yüzden zorlama diyorum.
Canım bak aklıma ne geldi, ramazanı atlatalım Allah'ın izniyle sonra spor da kapışalım bize katılmak isteyenlerde olur kesin

Bu akşam hazır yiyeceğim gülüm, pirinç yerine bulgur pilavı isterim :)
Ha öylemii tmm şimdiden afiyet olsn:)

Bugu kiiftr menum
1 kse tavuk suyu corbasi
Bende yumurtaya dayanamam bi ara her sabah yerdim sonra kestim şimdi yine başladım tam hız Guzel olmus canım:)

Hakikaten kızlar yaa niye sadece 3-5 kişiyiz kilo bildirimi sonrası tebriklerim çok kısa sürdü çünkü millet az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…