afiyet olsun lavas kücük olsa daha iyimis canimbugün menüm
sabah: 1kk light peynir
domates,salatalık
1dilim light ekmek
ara:8 çiğ badem,3 hurma,
1 çay bardağı süt
öğlen:2kaşık salata
4kaşık patates yemeği
1avuç içi kadar tavuk
2dilim light ekmek
ara:1minicik armut
1kuru incir
1 bardak süt
akşam:1lavaş içine kavurma
yağsız salata
1 bardak ayran
1 avuç içi büyüklüğünde köfte
1çay kaşığı puding
senin yedigin neki zaten arada miden bayram etsin güzel menüparfymun menusu
9:00 2 labneli wasa / kahve
14:30 1 tabak yumurtali patates salatasive 1 bardak ayran
18:00
Yarım Snickers çikolata
Su 1,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Off ya güya patatesi çok yediğim için akşamı boş geçiştirecektim çikolatayla sonuçlandıama çok az dı iki ısırık
üniversiteden arkadasim geldi canim giremedim bu aksam
menün güzel ben ispanagin sadece yumurtayla kavrulmusunu seviyorum ama boyle daha saglikli tabiiŞaka yapıyorum canım
Bugünkü menüm
Sahur
1 bardak su
1 dilim karpuz
Iftar
3 servis kaşığı bulgurlu ıspanak yemeği
Yoğurt
2 ısırık pide
2 yk pilav
2 yk mantarlı kıyma
1 dilim karpuz
1 lt su
Spor yok
Ispanağı çok seviyorum bende :) senin dediğin gibi yoğurtlu olunca mükemmel oluyor :)
Ayy Cananıma laf yokk bugünlerde pek bir okuyorum yazılarını:)) Maalesef mi diyeyim iyikimi diyeyim bilmem ama bende ekmeğe karşıyımmm
Eski insanlar o zaman doyurucu hissi ve elde var diye ekmek yerlermiş bol bol. O zaman bu kadar varlık çeşit yoktu. Bulgur ekmek. Şimdikiler yememeli aslında :))
E bana gönderseydin yaa isveçe kargo ne tutar acepGerçeğini istersen yabancılar onu öğün yerine yiyor açlığı bastıran bir atıştırmalık. Tabi bizim gibi öncesi veya sonrası ana yemeklere geçmiyorlar
Bence çok güzel olmuşBen ıspanağı pişirsem patlayana kadar yerim helede yoğurtlu olursaa, iyi dayanmışsın sen:) Mantarlı kıymayı da mantı diye okudum önce
Bu arada anneciğinin doğum günü kutlu olsun, inşallah beraber nice nice seneler geçirirsiniz:*
Yürüyüş en sağlıklı spordur yapmışsın demekki ağrıdıysa ayaklarınMenünde çok güzel su da:)
Hafizecim çok güzel olmuş gülüm, oruçlusun bir gazozdan bişi olmaz
Haha kıss senle aynı sayfaları takip ediyoruz bende gördüm orda
Hepinize iyi geceler canlar sabah erken kalkıcam işe gidicem bu kas ağrılarıyla
Benim iş arkadaşları da ıspanak yumurta ve patatesle yenir diyorlar ama hiç denemedim öyle.afiyet olsun lavas kücük olsa daha iyimis canim
senin yedigin neki zaten arada miden bayram etsin güzel menü
üniversiteden arkadasim geldi canim giremedim bu aksam
menün güzel ben ispanagin sadece yumurtayla kavrulmusunu seviyorum ama boyle daha saglikli tabii
Kızmartma olmasaymış iyimiş kuzum :)benim menüm
sahur
bi dilim tam tahilli ekmek üc zeytin
iftar
dört kasik bulgur pilavi üstüne haslanmis tavuk
salata
yogurt
bi kase yogurt corbasi
az bi sey kizartmakarisik
bi lokma ekmek
iki litre su
22:30 bi büyük erik
oy oy fenaymış. nerdeydin senKızlar evin içi 31 derece, sıcaktan bayılacakmış gibi hissediyorum
kesinlikle yumurtayla denemelisin canimBenim iş arkadaşları da ıspanak yumurta ve patatesle yenir diyorlar ama hiç denemedim öyle.
kizartamaya dayanamadim canim valla az yedim ama olsun genede kacamak kacamaktirKızmartma olmasaymış iyimiş kuzum :)
sen yurt disindaydin degilmi canim cok sicakmis gercetenKızlar evin içi 31 derece, sıcaktan bayılacakmış gibi hissediyorum
Almaya da canımoy oy fenaymış. nerdeydin sen
Mutlaka deneyeceğim. Ispanağı kavurup üstüne yumurta mı kırıyoruz?kesinlikle yumurtayla denemelisin canim
kizartamaya dayanamadim canim valla az yedim ama olsun genede kacamak kacamaktir
sen yurt disindaydin degilmi canim cok sicakmis gerceten
güzel olmuş :)merhaba kızlar. hafta sonları benim düzen uçuyor. geç yatmalar geç kalkmalar. sonuç da aşağıdaki gibi oluyor tabi.
menüm
13.00: 1 haşlanmış yumurta, yeşil biber, kırmızı biber, 1 domates, 1 salatalık
15.45: 2 ceviz iki incir, yeşil çay
21.00: 8 kaşık yeşil fasulye, 4 kaşık yoğurt, yağsız salata
22.45: Sütlü Türk kahvesi, 1 avuç kuru üzüm
su: 2,5 litre(üçe tamamlarım)
spor: yapmadım (ama gezmekten ayaklarım ağrıyor.)
günaydın :)Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum
Almaya da canım
Mutlaka deneyeceğim. Ispanağı kavurup üstüne yumurta mı kırıyoruz?
Patates kızartması, bende pek severim
bende bugün kendime söz verdim doğru dizgün beslenicem ,herkes çok yiyosun diyorMerhabaaaa..
Haftasonu azizliğine uğradım hiç gelemedim. Telefonumda ki sorunu kısmen çözdüm artık buradayım.
Ne yazık ki hafta sonumun diyet ile alakası yoktu. Bugün kendime start veriyorum. Geçmişe bakıp ahlayıp vahlamayacağım.
Sizler nasılsınız?
bende bugün kendime söz verdim doğru dizgün beslenicem ,herkes çok yiyosun diyorkendi adıma ben iyiyim sen nasılsın
canın niye sıkkın ? spora ramazandan sonra başlıycamAslında canım çok sıkkın ama kendime bunu bahane edip diyee ve spora adapte olacağım o yüzden keyfim artıyor.
Spor yapıyor musun? Diyet arkadaşı kadar spor arkadaşı da şart sanırım. Hep kaytarıyorum off
Güzel bir baslangic olmusMerhabaaaa..
Haftasonu azizliğine uğradım hiç gelemedim. Telefonumda ki sorunu kısmen çözdüm artık buradayım.
Ne yazık ki hafta sonumun diyet ile alakası yoktu. Bugün kendime start veriyorum. Geçmişe bakıp ahlayıp vahlamayacağım.
Sizler nasılsınız?
Neler yemegi düsündün canim?bende bugün kendime söz verdim doğru dizgün beslenicem ,herkes çok yiyosun diyorkendi adıma ben iyiyim sen nasılsın
Sporda arkadas seni azimlendirirAslında canım çok sıkkın ama kendime bunu bahane edip diyee ve spora adapte olacağım o yüzden keyfim artıyor.
Spor yapıyor musun? Diyet arkadaşı kadar spor arkadaşı da şart sanırım. Hep kaytarıyorum off
İlişkimde biraz sorunluyum. Üstüne kilo vermeye çalıştıkça iştahım artıyorcanın niye sıkkın ? spora ramazandan sonra başlıycam
ne yemeyi düşündüğümden çok ne yememeyi düşündümGüzel bir baslangic olmusgeriye bakmanin bir manasi yok canim, gecti gitti sonucta yapacak bir sey yok. Önümüze bakip daha iyisini yapmaya calismak en dogrusu... Harikasin ve basaracaksin
Neler yemegi düsündün canim?
internette spor videoları var aç yap ,az az başla ama oruçsan susuzluktan çok zor oluyor :/ ilişkiler ilişkiler hiç anlamamİlişkimde biraz sorunluyum. Üstüne kilo vermeye çalıştıkça iştahım artıyor
Ramazan zorluyor ama ben ne yapıp edip spora başlamak istiyorum.
internette spor videoları var aç yap ,az az başla ama oruçsan susuzluktan çok zor oluyor :/ ilişkiler ilişkiler hiç anlamam
Hepsi mantıklı uygularsan çokta elverişli olur. Ama bence salatada zeytinyağı candır. Sindirim sistemi için..ne yemeyi düşündüğümden çok ne yememeyi düşündümçikolata 2 kareyi geçmiycek,lavaş yenmiycek,3 kaşıktan fazla pilav yok ,puding yok , salatalara yağ yok ,kızartma yok böyle yapmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?