Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun lavas kücük olsa daha iyimis canim
senin yedigin neki zaten arada miden bayram etsin güzel menü
Hafize_isvicre ,Simlal,hsevda,AKovser nerdesiniiiizzzz kızlar sıkıldım ayolll
üniversiteden arkadasim geldi canim giremedim bu aksam

menün güzel ben ispanagin sadece yumurtayla kavrulmusunu seviyorum ama boyle daha saglikli tabii

benim menüm
sahur
bi dilim tam tahilli ekmek üc zeytin
iftar
dört kasik bulgur pilavi üstüne haslanmis tavuk
salata
yogurt
bi kase yogurt corbasi
az bi sey kizartmakarisik
bi lokma ekmek
iki litre su
22:30 bi büyük erik

Ispanağı çok seviyorum bende :) senin dediğin gibi yoğurtlu olunca mükemmel oluyor :)

Çok sağol gülüm, çok teşekkür ederim

Benim iş arkadaşları da ıspanak yumurta ve patatesle yenir diyorlar ama hiç denemedim öyle.

benim menüm
sahur
bi dilim tam tahilli ekmek üc zeytin
iftar
dört kasik bulgur pilavi üstüne haslanmis tavuk
salata
yogurt
bi kase yogurt corbasi
az bi sey kizartmakarisik
bi lokma ekmek
iki litre su
22:30 bi büyük erik
Kızmartma olmasaymış iyimiş kuzum :)

Kızlar evin içi 31 derece, sıcaktan bayılacakmış gibi hissediyorum

Benim iş arkadaşları da ıspanak yumurta ve patatesle yenir diyorlar ama hiç denemedim öyle.
kesinlikle yumurtayla denemelisin canim
Kızmartma olmasaymış iyimiş kuzum :)
kizartamaya dayanamadim canim valla az yedim ama olsun genede kacamak kacamaktir

Kızlar evin içi 31 derece, sıcaktan bayılacakmış gibi hissediyorum
sen yurt disindaydin degilmi canim cok sicakmis gerceten

Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum

oy oy fenaymış. nerdeydin sen
Almaya da canım

kesinlikle yumurtayla denemelisin canim

kizartamaya dayanamadim canim valla az yedim ama olsun genede kacamak kacamaktir

sen yurt disindaydin degilmi canim cok sicakmis gerceten
Mutlaka deneyeceğim. Ispanağı kavurup üstüne yumurta mı kırıyoruz?

Patates kızartması, bende pek severim

güzel olmuş :)

Merhabaaaa..
Haftasonu azizliğine uğradım hiç gelemedim. Telefonumda ki sorunu kısmen çözdüm artık buradayım.
Ne yazık ki hafta sonumun diyet ile alakası yoktu. Bugün kendime start veriyorum. Geçmişe bakıp ahlayıp vahlamayacağım.
Sizler nasılsınız?

bende bugün kendime söz verdim doğru dizgün beslenicem ,herkes çok yiyosun diyorkendi adıma ben iyiyim sen nasılsın

bende bugün kendime söz verdim doğru dizgün beslenicem ,herkes çok yiyosun diyorkendi adıma ben iyiyim sen nasılsın

Aslında canım çok sıkkın ama kendime bunu bahane edip diyee ve spora adapte olacağım o yüzden keyfim artıyor.
Spor yapıyor musun? Diyet arkadaşı kadar spor arkadaşı da şart sanırım. Hep kaytarıyorum off

canın niye sıkkın ? spora ramazandan sonra başlıycam

Güzel bir baslangic olmus geriye bakmanin bir manasi yok canim, gecti gitti sonucta yapacak bir sey yok. Önümüze bakip daha iyisini yapmaya calismak en dogrusu... Harikasin ve basaracaksin

Neler yemegi düsündün canim?

Sporda arkadas seni azimlendirir ramazandan sonra takimca basliyoruz insallah

Güzel bir baslangic olmus geriye bakmanin bir manasi yok canim, gecti gitti sonucta yapacak bir sey yok. Önümüze bakip daha iyisini yapmaya calismak en dogrusu... Harikasin ve basaracaksin

Neler yemegi düsündün canim?
ne yemeyi düşündüğümden çok ne yememeyi düşündümçikolata 2 kareyi geçmiycek,lavaş yenmiycek,3 kaşıktan fazla pilav yok ,puding yok , salatalara yağ yok ,kızartma yok böyle yapmayı planlıyorum

İlişkimde biraz sorunluyum. Üstüne kilo vermeye çalıştıkça iştahım artıyor
Ramazan zorluyor ama ben ne yapıp edip spora başlamak istiyorum.
internette spor videoları var aç yap ,az az başla ama oruçsan susuzluktan çok zor oluyor :/ ilişkiler ilişkiler hiç anlamam

internette spor videoları var aç yap ,az az başla ama oruçsan susuzluktan çok zor oluyor :/ ilişkiler ilişkiler hiç anlamam

Bu iki gün oruç değilim dişçiye gideceğim. Sonrasında oruç olsamda iftardan sonra yapacağm. Videoları inceliyorum seçemiyorum ki Ben çok sabırsızım en çabuk toparlanmayı hangi video yapar diye daldan dala atlıyorum.

Hepsi mantıklı uygularsan çokta elverişli olur. Ama bence salatada zeytinyağı candır. Sindirim sistemi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…