Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yememeye karar verdiklerin cok isabetli
Aksam ki menünü merak ediyorum

Bence jilliana basla

annenin doğum günü nasıl geçti ,kaç yaşına girdi
Asil kutlamayi haftaya yapacagiz, bu hafta kücük bir grupla yemek yedik. Kutlama derken en samimi arkadaslariyla (10 kisilik bir grup), yine yemege gidilecek ama biraz süslemeli olacak :) Annem 50 ye girdi canim, yarim asirlik kadin oldu

Asil kutlamayi haftaya yapacagiz, bu hafta kücük bir grupla yemek yedik. Kutlama derken en samimi arkadaslariyla (10 kisilik bir grup), yine yemege gidilecek ama biraz süslemeli olacak :) Annem 50 ye girdi canim, yarim asirlik kadin oldu
Allah huzurlu uzun ömür versin

Yememeye karar verdiklerin cok isabetli
Aksam ki menünü merak ediyorum

Bence jilliana basla
Tamda ona bakıyordum şimdi ripped mi shreed olan videolara mı başlasam diye. Başlangoç seviyesi hangisi biliyor musun? Benim en sorunlu bölgem ayrı bir hükümet olan bacaklarım Milletin beli benim bacağım kadardır

Bu arada öğle arası zayıflamaya destek bitki çayı almak için aktara gideceğim. Önereceğiniz birşeyler var mı?

Allah uzun sağlıklı ömürler versin=)

Allah huzurlu uzun ömür versin
Amin cok SAGOL

Bildigim kadariyla ripped shredden sonra yapiliyor. 30 day shred - level 1 den baslayip 10 gün boyunca yapiyorsun sonrada 2 ve 3'ü. Hatta jillian grubunun elde ettigi farklari görürmen daha etkili olur, seni daha da azimlendirir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/

Benimde bacaklar öyle

Bu arada öğle arası zayıflamaya destek bitki çayı almak için aktara gideceğim. Önereceğiniz birşeyler var mı?

Yesilcay yesilcay yesilcay

Allah uzun sağlıklı ömürler versin=)
Amin cok tesekkür ederim canim

şişko bacaklar şişko bacaklar benimki öyle değil kiii basenim büyük

kabul etmiyoruummm ayrılacak onlar
SAG OL kina yak...

bölgesel çalışmak lazım
Aynen bacaklara yogunlasmam lazim, gerci benim cocuklugumdan beri böyle. Bisiklet tepesinden inmedigim ve top pesinde kosturdugum icin bu hale gelmis olabilir belki? Yürüyüs yapiyorum bol bol, daha ne yapabilirim ki - bir arastirayim hareketleri

bende basen çalışcam ramazandan sonra .

yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor ebruya katılıyorum ,bende yeşil çay içiyorum

Karar verilmiştir. Yeşil çay eşliğinde jillian shreed ve o bacaklar incelecek!
Callanectics yorumlarına baktım üstüne birde onu eklesem ne harika olur dimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…