Yememeye karar verdiklerin cok isabetline yemeyi düşündüğümden çok ne yememeyi düşündümçikolata 2 kareyi geçmiycek,lavaş yenmiycek,3 kaşıktan fazla pilav yok ,puding yok , salatalara yağ yok ,kızartma yok böyle yapmayı planlıyorum
Bence jilliana baslaBu iki gün oruç değilim dişçiye gideceğim. Sonrasında oruç olsamda iftardan sonra yapacağm. Videoları inceliyorum seçemiyorum kiBen çok sabırsızım en çabuk toparlanmayı hangi video yapar diye daldan dala atlıyorum.
en iyisine jillian diyorlar .bende onu yapmayı düşünüyoruminternette spor videoları var aç yap ,az az başla ama oruçsan susuzluktan çok zor oluyor :/ ilişkiler ilişkiler hiç anlamam
annenin doğum günü nasıl geçti ,kaç yaşına girdiYememeye karar verdiklerin cok isabetli
Aksam ki menünü merak ediyorum
Bence jilliana basla
Asil kutlamayi haftaya yapacagiz, bu hafta kücük bir grupla yemek yedik. Kutlama derken en samimi arkadaslariyla (10 kisilik bir grup), yine yemege gidilecek ama biraz süslemeli olacak :) Annem 50 ye girdi canim, yarim asirlik kadin olduannenin doğum günü nasıl geçti ,kaç yaşına girdi
Allah huzurlu uzun ömür versinAsil kutlamayi haftaya yapacagiz, bu hafta kücük bir grupla yemek yedik. Kutlama derken en samimi arkadaslariyla (10 kisilik bir grup), yine yemege gidilecek ama biraz süslemeli olacak :) Annem 50 ye girdi canim, yarim asirlik kadin oldu
Tamda ona bakıyordum şimdi ripped mi shreed olan videolara mı başlasam diye. Başlangoç seviyesi hangisi biliyor musun? Benim en sorunlu bölgem ayrı bir hükümet olan bacaklarımYememeye karar verdiklerin cok isabetli
Aksam ki menünü merak ediyorum
Bence jilliana basla
Allah uzun sağlıklı ömürler versin=)Asil kutlamayi haftaya yapacagiz, bu hafta kücük bir grupla yemek yedik. Kutlama derken en samimi arkadaslariyla (10 kisilik bir grup), yine yemege gidilecek ama biraz süslemeli olacak :) Annem 50 ye girdi canim, yarim asirlik kadin oldu
Amin cok SAGOLAllah huzurlu uzun ömür versin
Bildigim kadariyla ripped shredden sonra yapiliyor. 30 day shred - level 1 den baslayip 10 gün boyunca yapiyorsun sonrada 2 ve 3'ü. Hatta jillian grubunun elde ettigi farklari görürmen daha etkili olur, seni daha da azimlendirirTamda ona bakıyordum şimdi ripped mi shreed olan videolara mı başlasam diye. Başlangoç seviyesi hangisi biliyor musun? Benim en sorunlu bölgem ayrı bir hükümet olan bacaklarımMilletin beli benim bacağım kadardır
Bu arada öğle arası zayıflamaya destek bitki çayı almak için aktara gideceğim. Önereceğiniz birşeyler var mı?
Amin cok tesekkür ederim canimAllah uzun sağlıklı ömürler versin=)
sağ ol ayrı yazılırAmin cok SAGOL
Bildigim kadariyla ripped shredden sonra yapiliyor. 30 day shred - level 1 den baslayip 10 gün boyunca yapiyorsun sonrada 2 ve 3'ü. Hatta jillian grubunun elde ettigi farklari görürmen daha etkili olur, seni daha da azimlendirir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/
Benimde bacaklar öyle
Yesilcay yesilcay yesilcay
Amin cok tesekkür ederim canim
yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor ebruya katılıyorum ,bende yeşil çay içiyorumBu arada öğle arası zayıflamaya destek bitki çayı almak için aktara gideceğim. Önereceğiniz birşeyler var mı?
şişko bacaklar şişko bacaklar benimki öyle değil kiiiAmin cok SAGOL
Bildigim kadariyla ripped shredden sonra yapiliyor. 30 day shred - level 1 den baslayip 10 gün boyunca yapiyorsun sonrada 2 ve 3'ü. Hatta jillian grubunun elde ettigi farklari görürmen daha etkili olur, seni daha da azimlendirir
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/
Benimde bacaklar öyle
Türkiyede dogup büyüyenler bile birlikte yaziyor, birak bu da benim kusurum olsunsağ ol ayrı yazılır
Oturunca cok igrenc oluyorşişko bacaklar şişko bacaklar benimki öyle değil kiiibasenim büyük
kabul etmiyoruummm ayrılacak onlarTürkiyede dogup büyüyenler bile birlikte yaziyor, birak bu da benim kusurum olsun
bölgesel çalışmak lazımOturunca cok igrenc oluyormilletin iki bacagi benim bir bacagim kadar
SAG OLkabul etmiyoruummm ayrılacak onlar
Aynen bacaklara yogunlasmam lazim, gerci benim cocuklugumdan beri böyle. Bisiklet tepesinden inmedigim ve top pesinde kosturdugum icin bu hale gelmis olabilir belki?bölgesel çalışmak lazım
bende basen çalışcam ramazandan sonra .SAG OLkina yak...
Aynen bacaklara yogunlasmam lazim, gerci benim cocuklugumdan beri böyle. Bisiklet tepesinden inmedigim ve top pesinde kosturdugum icin bu hale gelmis olabilir belki?Yürüyüs yapiyorum bol bol, daha ne yapabilirim ki - bir arastirayim hareketleri
Amin cok SAGOL
Benimde bacaklar öyle
yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor ebruya katılıyorum ,bende yeşil çay içiyorum
Kalca ve basen eritme (bence bunlari yapmak icin ramazanin bitmesini beklemene gerek yok)bende basen çalışcam ramazandan sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?