Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

parfymun menusu
9:00 2 labneli wasa / kahve
14:30 1 tabak yumurtali patates salatasi ve 1 bardak ayran
18:00
Yarım Snickers çikolata
Su 1,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Off ya güya patatesi çok yediğim için akşamı boş geçiştirecektim çikolatayla sonuçlandı ama çok az dı iki ısırık

Gizli gizli nasıl yedin :)
Bencede parfymün dediği gibi biraz ekmek fazla kaçmış.
Benimde canım tatlı istiyor :)

Kız sen hiç bir şey yememişsin ki :) çok nadir yediğin için çikolatayı görmezden geliyorum :)

snickers ' mı ıyyy en nefret ettiğim çikolata yemek ye yemek wasa canavarı seni açlıktan ölcen

no comment pizza dondurma baklava yedin haaaa hani bana hani banaaaaiftarın güzel olmuş

Kız sen hiç bir şey yememişsin ki :) çok nadir yediğin için çikolatayı görmezden geliyorum :)
Bilmiyorum tatlımm ya çok kötü hissettim yedikten sonra

snickers ' mı ıyyy en nefret ettiğim çikolata yemek ye yemek wasa canavarı seni açlıktan ölcen
Haha kız fıstıklı fıstıklı güzel gitti ama sonrasında pişman oldum rafaello ve ferraro nun yerini tutmaz ama guzel hani

hızlı hızlı atıştırdım işte benimde bitter istiyor puding kesmedi ekmek değilde lavaş büyüktü
Birde utanmadan koskoca lavaşı yedin he? Ayıp ayıp

Snickers sevilmez mi kız, karamelli fıstıklı öff ne iyi giderdi şimdi

eyyy ahalii nerdesinizz canlanın buraları canlı istiyorumm beni dellendirmeyinnn
Hopppppaaaaa

Bilmiyorum tatlımm ya çok kötü hissettim yedikten sonra

Haha kız fıstıklı fıstıklı güzel gitti ama sonrasında pişman oldum rafaello ve ferraro nun yerini tutmaz ama guzel hani
Yok gülüm 2 ısırık bir şey yemişsin, bence hiç kendini kötü hissetme. Yarın biraz spor yaparsın snickersten eser kalmaz

Ne o kıss bizden elektrik alamadın mı E-brulim gör bak
Feyza artık muhattabım değil

ne demek muhattabım değil muhattabınımda muhattabınım seviyosun beni babam bi ara gitmiş 5 tane mi ne snickers almış dolapta 2 ay durdu kimse yemedi sonunda aldık attık çöpe ailecek sevmeyiz

ne demek muhattabım değil muhattabınımda muhattabınım seviyosun beni babam bi ara gitmiş 5 tane mi ne snickers almış dolapta 2 ay durdu kimse yemedi sonunda aldık attık çöpe ailecek sevmeyiz
Evet yalan yok uyuzsun ama seviyorum

Yazık olmuş caaanım snickerse
Karameli mi sevmiyorsun yoksa fıstık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…