Gizli gizli nasıl yedin :)bugün menüm
sabah: 1kk light peynir
domates,salatalık
1dilim light ekmek
ara:8 çiğ badem,3 hurma,
1 çay bardağı süt
öğlen:2kaşık salata
4kaşık patates yemeği
1avuç içi kadar tavuk
2dilim light ekmek
ara:1minicik armut
1kuru incir
1 bardak süt
akşam:1lavaş içine kavurma
yağsız salata
1 bardak ayran
1 avuç içi büyüklüğünde köfte
1çay kaşığı puding
çekmediii işte çekmediiinasıl bir insan evladının canı yapılan tatlıyı çekmez hee nasıl çekmezhava mı atıyosun iradenle
Kız sen hiç bir şey yememişsin ki :) çok nadir yediğin için çikolatayı görmezden geliyorum :)parfymun menusu
9:00 2 labneli wasa / kahve
14:30 1 tabak yumurtali patates salatasive 1 bardak ayran
18:00
Yarım Snickers çikolata
Su 1,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Off ya güya patatesi çok yediğim için akşamı boş geçiştirecektim çikolatayla sonuçlandıama çok az dı iki ısırık
hızlı hızlı atıştırdım işteGizli gizli nasıl yedin :)
Bencede parfymün dediği gibi biraz ekmek fazla kaçmış.
Benimde canım tatlı istiyor :)
hangisinden yedinnçekmediii işte çekmediii
Bugün yedim işte çikolatayı hıhh
snickers ' mı ıyyy en nefret ettiğim çikolataparfymun menusu
9:00 2 labneli wasa / kahve
14:30 1 tabak yumurtali patates salatasive 1 bardak ayran
18:00
Yarım Snickers çikolata
Su 1,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Off ya güya patatesi çok yediğim için akşamı boş geçiştirecektim çikolatayla sonuçlandıama çok az dı iki ısırık
no commentVe dünki menüm
Sahur
karpuz
1 dilim pizza
Iftar
1 tabak mercimek corbasi
2 parmak kadar pide
Az Salata
Grillden et yagsiz
Karpuz 4 dilim
3 catal dondurma 1 baklava
Su 2lt olmusdur bütün gün kosturdum misafir gelcek diye ve sahura kadar kaldimar baya bi hareket yoptim yani
Bilmiyorum tatlımm ya çok kötü hissettim yedikten sonraKız sen hiç bir şey yememişsin ki :) çok nadir yediğin için çikolatayı görmezden geliyorum :)
Haha kız fıstıklı fıstıklı güzel gitti ama sonrasında pişman oldum rafaello ve ferraro nun yerini tutmaz ama guzel hanisnickers ' mı ıyyy en nefret ettiğim çikolatayemek ye yemek wasa canavarı seni açlıktan ölcen
Güzel şarkııı severimmeyyy ahalii nerdesinizz canlanın buraları canlı istiyorumm beni dellendirmeyinnn
aşk olsun kız ben katılımı artırmak için şeettim senden pek bi elektrik alıyorum hele o attığın öpücükle bitirdin beni
peki madem afiyet olsunIftari bekliyorum yemekti sofraydi anca iftardan sonra döncem
Birde utanmadan koskoca lavaşı yedin he? Ayıp ayıphızlı hızlı atıştırdım iştebenimde bitter istiyor puding kesmedi ekmek değilde lavaş büyüktü
Snickers sevilmez mi kız, karamelli fıstıklısnickers ' mı ıyyy en nefret ettiğim çikolatayemek ye yemek wasa canavarı seni açlıktan ölcen
Hopppppaaaaaeyyy ahalii nerdesinizz canlanın buraları canlı istiyorumm beni dellendirmeyinnn
Yok gülüm 2 ısırık bir şey yemişsin, bence hiç kendini kötü hissetme. Yarın biraz spor yaparsın snickersten eser kalmazBilmiyorum tatlımm ya çok kötü hissettim yedikten sonra
Haha kız fıstıklı fıstıklı güzel gitti ama sonrasında pişman oldum rafaello ve ferraro nun yerini tutmaz ama guzel hani
ne demek muhattabım değilBirde utanmadan koskoca lavaşı yedin he? Ayıp ayıp
Snickers sevilmez mi kız, karamelli fıstıklıöff ne iyi giderdi şimdi
Hopppppaaaaa
Yok gülüm 2 ısırık bir şey yemişsin, bence hiç kendini kötü hissetme. Yarın biraz spor yaparsın snickersten eser kalmaz
Feyza artık muhattabım değil
Evet yalan yok uyuzsun ama seviyorumne demek muhattabım değilmuhattabınımda muhattabınım seviyosun beni babam bi ara gitmiş 5 tane mi ne snickers almış dolapta 2 ay durdu kimse yemedi sonunda aldık attık çöpe ailecek sevmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?