Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karameli sevmiyorum , ne uyuzluğumu gördüysen
Şaka yapıyorum canım

Bugünkü menüm

Sahur
1 bardak su
1 dilim karpuz

Iftar
3 servis kaşığı bulgurlu ıspanak yemeği
Yoğurt
2 ısırık pide
2 yk pilav
2 yk mantarlı kıyma
1 dilim karpuz
1 lt su

Spor yok

merhaba kızlar. hafta sonları benim düzen uçuyor. geç yatmalar geç kalkmalar. sonuç da aşağıdaki gibi oluyor tabi.

menüm
13.00: 1 haşlanmış yumurta, yeşil biber, kırmızı biber, 1 domates, 1 salatalık
15.45: 2 ceviz iki incir, yeşil çay
21.00: 8 kaşık yeşil fasulye, 4 kaşık yoğurt, yağsız salata
22.45: Sütlü Türk kahvesi, 1 avuç kuru üzüm
su: 2,5 litre(üçe tamamlarım)
spor: yapmadım (ama gezmekten ayaklarım ağrıyor.)

Akşam yemeğini biraz geç yemişsin canım, onun haricinde güzel olmuş. Ben fazla bulmadım :)

Akşam yemeğini biraz geç yemişsin canım, onun haricinde güzel olmuş. Ben fazla bulmadım :)
teşekkür ederim canım eşime iftarda eşlik ettim de ondan oldu. genelde yemeğimi erken yiyip sadece salatamı onunla yiyorum ama bugün dışarıdaydım geçe kaldı.

güzel bir menü. bulgurlu ıspanak yemeği oldukça leziz geliyor kulağa

menün gayet güzel olmuş tabi baklavayı yok sayarsak:)))

hımm lezzetli ve kalorili:)) neyse ki porsiyonlar az.

teşekkür ederim canım eşime iftarda eşlik ettim de ondan oldu. genelde yemeğimi erken yiyip sadece salatamı onunla yiyorum ama bugün dışarıdaydım geçe kaldı.
Arada olur öyle çok gezmişsin ya dengelemiştir

güzel bir menü. bulgurlu ıspanak yemeği oldukça leziz geliyor kulağa
Teşekkür ederim canım, ıspanağı artık pirinçli yapmıyorum. Bulgurlu da gayet leziz oluyor

oku oku bitiremedim kız ama gayet sağlıklı afiyet olsun:))

Bugünki menüm

Sahur
Iki hurma
Karpuz
1 dilim ekmek
Portakal suyu

Iftar
1 kepce mercimek corbasi
1 sigara böreyi
Grill et
3 kasik makarna

Su 2bardak 1 ayran 1 gazoz spor yok

aşk olsun kız ben katılımı artırmak için şeettim senden pek bi elektrik alıyorum hele o attığın öpücükle bitirdin beni

diğer gruptan çaldım
Ayy Cananıma laf yokk bugünlerde pek bir okuyorum yazılarını:)) Maalesef mi diyeyim iyikimi diyeyim bilmem ama bende ekmeğe karşıyımmm
Eski insanlar o zaman doyurucu hissi ve elde var diye ekmek yerlermiş bol bol. O zaman bu kadar varlık çeşit yoktu. Bulgur ekmek. Şimdikiler yememeli aslında :))

ne demek muhattabım değil muhattabınımda muhattabınım seviyosun beni babam bi ara gitmiş 5 tane mi ne snickers almış dolapta 2 ay durdu kimse yemedi sonunda aldık attık çöpe ailecek sevmeyiz
E bana gönderseydin yaa isveçe kargo ne tutar acep Gerçeğini istersen yabancılar onu öğün yerine yiyor açlığı bastıran bir atıştırmalık. Tabi bizim gibi öncesi veya sonrası ana yemeklere geçmiyorlar

Bence çok güzel olmuş Ben ıspanağı pişirsem patlayana kadar yerim helede yoğurtlu olursaa, iyi dayanmışsın sen:) Mantarlı kıymayı da mantı diye okudum önce
Bu arada anneciğinin doğum günü kutlu olsun, inşallah beraber nice nice seneler geçirirsiniz:*

Yürüyüş en sağlıklı spordur yapmışsın demekki ağrıdıysa ayakların Menünde çok güzel su da:)

Bugünki menüm

Sahur
Iki hurma
Karpuz
1 dilim ekmek
Portakal suyu

Iftar
1 kepce mercimek corbasi
1 sigara böreyi
Grill et
3 kasik makarna

Su 2bardak 1 ayran 1 gazoz spor yok
Hafizecim çok güzel olmuş gülüm, oruçlusun bir gazozdan bişi olmaz

Haha kıss senle aynı sayfaları takip ediyoruz bende gördüm orda

Hepinize iyi geceler canlar sabah erken kalkıcam işe gidicem bu kas ağrılarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…