Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hele bir baslama

benim menüm
sahur
bi dilim tam tahilli ekmek üc zeytin
iftar
dört kasik bulgur pilavi üstüne haslanmis tavuk
salata
yogurt
bi kase yogurt corbasi
az bi sey kizartmakarisik
bi lokma ekmek
iki litre su
22:30 bi büyük erik
Kızartma dışında güzel olmuş canım, oy canım nasıl karışık kızartma çekti :)

Kızlar evin içi 31 derece, sıcaktan bayılacakmış gibi hissediyorum
Ben bu hafta hiç uyuyamadım sıcaktan kaynıyordu ortalık. Bu gece yağmur yağdı şükür ama nemli bir hava var yinede.

BiZlerde iyiyiz canım:)

Salata tonbalıklı olmadığı sürece ben her çeşit salataya illaki sıvıyağ koyarım tabi abartmamak şartıyla.

Bu arada öğle arası zayıflamaya destek bitki çayı almak için aktara gideceğim. Önereceğiniz birşeyler var mı?
Yeşil çay göbek eritiyor metobolizmayı hızlandırıyor o en iyisi bence. Ve mate çayı- zencefil çayı, biberiye ikinci sırada.

Oturunca cok igrenc oluyor milletin iki bacagi benim bir bacagim kadar
Yaaa benimle birlikte başlayanların bacakları incecik oldu kamış gibi
Benim kilom zor gidiyorrr çok canım sıkılıyor bu duruma diyet olayına pes edicem diye çok korkuyorum, bende otururken bacaklarım kalın görünüyor

Top oynamışsan etkisi var tabi kaslar gelişiyor şişkin duruyor. Ama bisiklet sürenlerde daha çok basen problemi oluyor ve belde yağlanma.

Kalca ve basen eritme (bence bunlari yapmak icin ramazanin bitmesini beklemene gerek yok)

Ben bu hareketleri Ebru şallının videosundan yapıyordum son zamanlar bıraktım. Devamlı yapılsa faydalı aslında sıkılaştım da gözle görünür şekilde ama tartı inat etmiş Yok anam yok benim kilom gitmeyecek takıldım kaldım 70 lerde

İyi günler..

Dün gece Kadir gecesinden dolayı evde değildim, İftarı bile nasıl ettim bilmiyorum, apar topar çıktım evden, o yüzden yazamadım..

Sahurda
Su

İftarda
yarım kase çorba
2 parça tavuk
2-3 küçük parça patates kızartma
1 dilim ekmek

2 bardak su iftarda içtim, sonra da içtim ama ne kadar bilmiyorum

müsait yerin varsa dışarıda yapacağın tempolu yürüyüş de oldukça faydalı olur. hem moraline de iyi gelir:) sporda asıl önemli olan süreklilik. şöyle haftada 4 gün 30-40 dakikayla başla. sonra arttırırsın inşallah. dışarıda yürüme imkanın yoksa leslie sanson 'un 2 mil yürüyüşleri var. 35-36 dakika falan sürüyor. başlangıç için iyi olabilir.

Bu arada öğle arası zayıflamaya destek bitki çayı almak için aktara gideceğim. Önereceğiniz birşeyler var mı?

Ben de yeşilçay diyorum..
Zayıflamaya destek dediğimiz çaylar sadece kabızlık için bence, kaç tanesini kullandım ve hepsi 1 günlük kabızlık sorunun varsa kurtulmanı sağlıyor.. Mucize gibi birşey varsa ben de bilmek isterim

parfümcüm fotoda gayet güzel görünüyordun. önemli olan basküldeki kilo değil bence. nasıl göründüğün. herkesin vücut kitle indeksi farklı sonuçta. bi de her verdiğin gram seni daha ince yapacak. öyle düşün. sonuca odaklanma. sürecinde tadını çıkart:)))

ama yavaş başlayıp sonra hızlandırmak lazım. kaslarına zarar verme sonra

Buraya da yagmur yagsa da cikip söyle yagmurun altinda bir kossam

Gülüm senin bacaklarin zayiflamistir da sen farketmiyorsundur. Hem bak Simlal ne güzel söylemis resimde görüntün gayet iyiydi. Incecik hatunsun kuruntu yapma kendi kendine Tartinin fazla gösterme sebebi de ya kemiklerin agir olusudur yada kaslarindan dolayi.

Belde ki yaglanmam bisikletten o zaman (gitmiyor da pis sey ), kalcalarim cok genis degil ama üst bacak kismi sisko birde baldirlarim futbolcu gibi

Kadir gecesi 13. de degil mi ablam?
Menün iyi de kizartmayi sevmedim. Herkeste patates kizartmasini gözüme gözüme sokuyor

Napim yedim, yeyince de yazmam gerek

Ablam biz 3 gece yapıyoruz, dün ilk geceydi..

Kadir gecesi 13 temmuz evet Babamın 52 si o güne denk geliyor.

Arifoğlunun 9 lu çayını aldım. Mucize olsun diye almıyorum. Biraz sindirim hızlansın istiyorum. Haftayı geçiyor wc durumum. Liptonun falan form çayını alacaktım bunu deneyim dedim.
Bide aspir yağı aldım sindirim için yine. Ama iş yerine geldim şişe elimden kaydı kırıldı
Dışarda sadaka vermiştim teyze arkamdan söylendi bişey alcam biraz daha ver diye. Bende kızdım insanları sömürüyor diye içimden. Sanırım o düşüncem olumsuz döndü bana. Ne zaman birini çevirsem ya da benzer bi olay olsa bi zarar yaşarım. Kendimden utandım.

Neden 3 gece? Ve neye göre 3 gece hangi geceler oluyor. Bilgilendirebilir misin? Benim bildigimde Ramazanın son 10 gününde tekli günlerden bir gün ama hangisi kesin değil. Diyanet belirlediği günü kabul ediyoruz ama son on gününde hangi gün olduğu kesin değil.

Anladim ablam, o zaman kadir geceniz mübarek olsun Rabbim dualarinizi kabul etsin

Allah rahmet eylesin, babaciginin mekani cennet olsun canim... Rabbim geride kalanlara sabir versin.
Gelmis gecmis olsun, bu devirde kimseye güven olmuyor ki. Dilenciyim diye gecinen cok zengin var maalesef

Allah razı olsun. Öyle gerçekten Allah bilsin napalım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…