Tamam tamam kaytarmıcam. Dolgu yapılacak.Aaa ama sen ilk günden kaytariyorsun, olmaz ki böyle
Disci de ne yapilacak canim?
kaytarma lennnBak bu iyiydi. Şimdiden aklıma bahaneler geliyor. Jilliana yarın mı başlasam bugün zaten dişçiye gitcem falan diye
dolgu basit iş ya ağrı yok sızı yok gelince rahat yaparsın sporunu zatenTamam tamam kaytarmıcam. Dolgu yapılacak.
Sadece dolguysa gelince rahat rahat sporunu yaparsinTamam tamam kaytarmıcam. Dolgu yapılacak.
kaytarma lennnbak senin için bende 100 kere ip atlıycam tamam mı ,hadi birlikte yapalım sporumuzu benimkine spor denirse akşam rapor vereceksin ona göre
Benim icinde 100 kere atlakaytarma lennnbak senin için bende 100 kere ip atlıycam tamam mı ,hadi birlikte yapalım sporumuzu benimkine spor denirse akşam rapor vereceksin ona göre
Dudaklarda masallah
ben koyarken bile bakamadımBenim icinde 100 kere atla
Dudaklarda masallaharkama bakmadan kacarim
Kendin bakamadigin seyi bana niye gösteriyorsunben koyarken bile bakamadımsenin için mi bilmiyorum ki bi düşünmem lazım
Kendin bakamadigin seyi bana niye gösteriyorsun
Sen benim icin yaparsin, ben biliyorum
Bak bunu sevdimsenin için böyle zıplıycam
Dünküleriakşama ne yiyosunuz kızlarrrr
Kiyamam üzülme canim, bak ben hala ofisteyim ve cok sicakSimdi bürodan cikdim kizlar klima olmadigi icin resmen pistim pistim tek istedigim soguk su ve karpuz iftar icin
evet canım soganla kavurup üstüne yumurta ekle yogurtla mükemmel olurMutlaka deneyeceğim. Ispanağı kavurup üstüne yumurta mı kırıyoruz?
ne yemeyi düşündüğümden çok ne yememeyi düşündümçikolata 2 kareyi geçmiycek,lavaş yenmiycek,3 kaşıktan fazla pilav yok ,puding yok , salatalara yağ yok ,kızartma yok böyle yapmayı planlıyorum
Allah annene uzun ömür versin basınızdan eksik etmesin inşallahAsil kutlamayi haftaya yapacagiz, bu hafta kücük bir grupla yemek yedik. Kutlama derken en samimi arkadaslariyla (10 kisilik bir grup), yine yemege gidilecek ama biraz süslemeli olacak :) Annem 50 ye girdi canim, yarim asirlik kadin oldu
Peki bir daha ki sefere öyle deneyecegim, tesekkür ederimevet canım soganla kavurup üstüne yumurta ekle yogurtla mükemmel olurnasıl canım çekti
Sag ol Allah razi olsun gülüm, cümlemizinkini insallahAllah annene uzun ömür versin basınızdan eksik etmesin inşallah
benimde göbek var bacaklarım falan filinta gibi maşallahşişko bacaklar şişko bacaklar benimki öyle değil kiiibasenim büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?