hiçç sorma sofrada görünce bi koca tabak yememek için zor tuttum kendimiKızartma dışında güzel olmuş canım, oy canım nasıl karışık kızartma çekti :)
kesinlikle salatada zeytinyağı olmalı tabiki makul miktarda ve olmazsa olmazım elma sirkesi bayılırımSalata tonbalıklı olmadığı sürece ben her çeşit salataya illaki sıvıyağ koyarım tabi abartmamak şartıyla.
benım gibi bi kızartma daha yiyen olmuşİyi günler..
Dün gece Kadir gecesinden dolayı evde değildim, İftarı bile nasıl ettim bilmiyorum, apar topar çıktım evden, o yüzden yazamadım..
Sahurda
Su
İftarda
yarım kase çorba
2 parça tavuk
2-3 küçük parça patates kızartma
1 dilim ekmek
2 bardak su iftarda içtim, sonra da içtim ama ne kadar bilmiyorum
Kiyamam üzülme canim, bak ben hala ofisteyim ve cok sicak
Az kaldi iftara, sík disini... Allah kabul etsin
geçmiş olsun canım ama spor işi üşenmeye gelmez üşenirsen öyle kalır gider az az yap benceBak bu iyiydi. Şimdiden aklıma bahaneler geliyor. Jilliana yarın mı başlasam bugün zaten dişçiye gitcem falan diye
anam bu ne böyle
kepekli bisküvi ye canım iki üç tane nefsin körelsinDünküleri
Yalniz birde benim canim acayip bisküviyi süte bandirip bandirip yemek istiyor, ona ne yapacagiz?
Amin insallah canim. Gecen sene böyle degildi bencedeSagol kiz ayy sanda allah sabir versin cümlemizin insallah kabul olur oruclari... Gecen sene bukadar sicak degildi yaa
Kepekli olmasi sart mi?kepekli bisküvi ye canım iki üç tane nefsin körelsin
kızlar bu gün nöbetçiyim sabah ilk vakamız doğum vakasıydı ve ambulansta doğurttuk bebişi çook güzel bi kız oldu mucize gibi
istersen kaçamak yap bu günlük sen pek yapmıyorsun zaten canımKepekli olmasi sart mi?
kesinlikle Allah çok büyük bu mucizeyle insan tekrar tekrar idrak ediyorRabbim anali babali büyütsün olmayanlara da nasip etsin
Evlat bence basli basina bir mucize, susam tanesi kadarken nasil büyüyor
Ayyyy sen izin verince birden cok sevindimistersen kaçamak yap bu günlük sen pek yapmıyorsun zaten canım
kesinlikle Allah çok büyük bu mucizeyle insan tekrar tekrar idrak ediyor
ye tabi canım arada kaçamak seninde hakkınAyyyy sen izin verince birden cok sevindim
Hatis seninde cocugun yoktu henüz degil mi?
Tesekkür ederim canimye tabi canım arada kaçamak seninde hakkın
yok canım henüz nisan ayında dış gebelik geçirdim çok zor bi süreçti Allah daha beterinden korusun tabii bunda şükür
estağfurullah canım hastalıkta sağlıkta insan için üzülmedim nasip meselsi her şey buna gönülden inanıyorum vardır bi hayır elbet. şükrediyorum geç farketmediğim için aksine. yoksa tüplerim bile alınabilirdi Allah korudu. basit bi ilaç tedavisi ve küçük bi operasyonla sonuçlandı en nihayetindeTesekkür ederim canim
Amin, Allah en hayirli vakitte gönlüne göre versin. Üzmemisimdir insallah seni sormakla
1 ,2 tane ye nolcak . diyetisyen bana günde 3 bardak süt içebilirsin dedi . ekmek yeme bisküvi ye .Dünküleri
Yalniz birde benim canim acayip bisküviyi süte bandirip bandirip yemek istiyor, ona ne yapacagiz?
Allah kolaylık versin sana ayy yazık burası serin çok şükür .sıcakta oruç bi başka zorSimdi bürodan cikdim kizlar klima olmadigi icin resmen pistim pistim tek istedigim soguk su ve karpuz iftar icin
seni koca göbiş senii bide filintayım demez mibenimde göbek var bacaklarım falan filinta gibi maşallah
çok geçmiş olsun canım Allah sağlık bir hamilelik nasip eder hayırlısıysa inşallahye tabi canım arada kaçamak seninde hakkın
yok canım henüz nisan ayında dış gebelik geçirdim çok zor bi süreçti Allah daha beterinden korusun tabii bunda şükür
kız senin çocuğun var mıydı , 5,5 yıllık evliyim yazmıştın heralde 7.takımaTesekkür ederim canim
Amin, Allah en hayirli vakitte gönlüne göre versin. Üzmemisimdir insallah seni sormakla
filintayım tabiiseni koca göbiş senii bide filintayım demez mi
amin canım inşallahçok geçmiş olsun canım Allah sağlık bir hamilelik nasip eder hayırlısıysa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?