Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızartma dışında güzel olmuş canım, oy canım nasıl karışık kızartma çekti :)
hiçç sorma sofrada görünce bi koca tabak yememek için zor tuttum kendimi

Salata tonbalıklı olmadığı sürece ben her çeşit salataya illaki sıvıyağ koyarım tabi abartmamak şartıyla.
kesinlikle salatada zeytinyağı olmalı tabiki makul miktarda ve olmazsa olmazım elma sirkesi bayılırım
benım gibi bi kızartma daha yiyen olmuş

Bak bu iyiydi. Şimdiden aklıma bahaneler geliyor. Jilliana yarın mı başlasam bugün zaten dişçiye gitcem falan diye
geçmiş olsun canım ama spor işi üşenmeye gelmez üşenirsen öyle kalır gider az az yap bence

Sagol kiz ayy sanda allah sabir versin cümlemizin insallah kabul olur oruclari... Gecen sene bukadar sicak degildi yaa
Amin insallah canim. Gecen sene böyle degildi bencede Allah yardim ediyor...

kepekli bisküvi ye canım iki üç tane nefsin körelsin
Kepekli olmasi sart mi?

kızlar bu gün nöbetçiyim sabah ilk vakamız doğum vakasıydı ve ambulansta doğurttuk bebişi çook güzel bi kız oldu mucize gibi
Rabbim anali babali büyütsün olmayanlara da nasip etsin

Evlat bence basli basina bir mucize, susam tanesi kadarken nasil büyüyor

istersen kaçamak yap bu günlük sen pek yapmıyorsun zaten canım
kesinlikle Allah çok büyük bu mucizeyle insan tekrar tekrar idrak ediyor
Ayyyy sen izin verince birden cok sevindim
Hatis seninde cocugun yoktu henüz degil mi?

Ayyyy sen izin verince birden cok sevindim
Hatis seninde cocugun yoktu henüz degil mi?
ye tabi canım arada kaçamak seninde hakkın
yok canım henüz nisan ayında dış gebelik geçirdim çok zor bi süreçti Allah daha beterinden korusun tabii bunda şükür

yok canım henüz nisan ayında dış gebelik geçirdim çok zor bi süreçti Allah daha beterinden korusun tabii bunda şükür
Tesekkür ederim canim
Amin, Allah en hayirli vakitte gönlüne göre versin. Üzmemisimdir insallah seni sormakla

Tesekkür ederim canim
Amin, Allah en hayirli vakitte gönlüne göre versin. Üzmemisimdir insallah seni sormakla
estağfurullah canım hastalıkta sağlıkta insan için üzülmedim nasip meselsi her şey buna gönülden inanıyorum vardır bi hayır elbet. şükrediyorum geç farketmediğim için aksine. yoksa tüplerim bile alınabilirdi Allah korudu. basit bi ilaç tedavisi ve küçük bi operasyonla sonuçlandı en nihayetinde

çok geçmiş olsun canım Allah sağlık bir hamilelik nasip eder hayırlısıysa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…