Evet kizlar listemizde yeni arkadaslara yer aciyoruz:
@sura260511 (son görülme pazar 22:35)
@pembe_dizi (son görülme pazar 10:51)
@pempepanter35 (son görülme dün 02:50)
Bu üc arkadasimizi cuma katilim yetersizliginden dolayi diskalifiye ediyorum. Gecen cuma kilo bildirimi de yapmamislar... Beni en cok kizdiran sey buraya girmenize ragmen bir aciklama yapmaya tenezzül etmeyisiniz. Mazeret bildirip de bu takimdan giden hic olmadi ama sizde maalesef eksik olan o. Burada cabalayan arkadaslara karsi daha fazla haksizlik olmamasi icin yolunuz acik olsun...
@The-End en son 30 Haziran 2015 de siteye girmis, umarim iyidir kendisi... Haftaya cuma ya kadar bekleyecegim.
@BiricikS sende gecen hafta kilo bildirdigin icin göz yumuyorum, katilimin olmazsa sende maalesef ki önümüzde ki cuma diskalifiye olacaksin
Cuma listemiz 12 den 9 kisiye düsmüs olacak. Listeye girmek icin sirada bekleyenSimlal ve @N a n e arkadaslarimizi göz önünde bulundurarak takima yeni arkadaslar davet edebiliriz.
Takima arkadas davet etme yetkisine kopyalamis oldugum linkten siz de sahipsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-805#post-41713551
Ne diyorsunuz kizlar, tamam mi böyle?
kilo bildirimim
geçen perşembe: 67.9
bu perşembe : 67.0
fark: -900
bitterin mucizeleriiii
Iftara kadar iner oBen bu hafta artıdayım, 100 gr artmış haftalardır değişmeyen kilom.. ama bekliyorum akşama kadar iniyor bazen, sabit olması artı olmaktan iyidir100 gr insin öyle yazarım
Iftara kadar iner o
Sanmiyorum yapacagini, hatta 100 gr'dan fazlasi bile olur bence. Bende sabah fazla ciktim, kendi kendime "aaahhh aksama gider nasilsa" dedimHep oluyor da genelde bu gün bir terslik yapmasa barii
sende sürekli artıdasın gizli gizli götüroyosun demiiiSanmiyorum yapacagini, hatta 100 gr'dan fazlasi bile olur bence. Bende sabah fazla ciktim, kendi kendime "aaahhh aksama gider nasilsa" dedim
akşama giden kilo değil sudur kız ben biraz önce 66.7 çıktım ama sabah 67.0 dım .kayıtlara 67 geçirtiyorum o yüzdenBen bu hafta artıdayım, 100 gr artmış haftalardır değişmeyen kilom.. ama bekliyorum akşama kadar iniyor bazen, sabit olması artı olmaktan iyidir100 gr insin öyle yazarım
kaşıdım kaşıdım maşallah bizekasi kiz kasi nazar degmesin
teşekkür ederim ikimizede tebrikler bravodemek ki neymiş işin sırrı yemeeeekkkkkktebriklerrrrrrrrr
hadi bakalım hodri meydan geçemezsin kiaz kaldı geçecem seniii
o zaman haydin kızlar sporaİnşaAllah canım, ben de senin gibi :))
30 günlük spor grubuna katıldım bile :))
teşekkürler canımSeni de tebrik ediyorum canım, 600 gr süper bence :))
akşama baya fark ederBen bu hafta artıdayım, 100 gr artmış haftalardır değişmeyen kilom.. ama bekliyorum akşama kadar iniyor bazen, sabit olması artı olmaktan iyidir100 gr insin öyle yazarım
akşama giden kilo değil sudur kız ben biraz önce 66.7 çıktım ama sabah 67.0 dım .kayıtlara 67 geçirtiyorum o yüzden
Evet sarmalar, dolmalar, tatlilar, börekler, cörekler yiyorum süreklisende sürekli artıdasın gizli gizli götüroyosun demiii
ben maydonozu çaydanlığa koyup kaynatıyorum suyunu içiyorum başka bi yol var mı bilmiyorumkızlar şu maydanoz suyunu nasıl yapıyorsunuz bana bi anlatsanıza
ben 2 rakippp buldum bileRekabet icin kendimizer rakip mi belirlesek? Eskiden hem rakibimiz hemde kankamiz vardi
regl yaklaşınca alındığını duymuştum ,benim 2 gün sürdü bu defa ohh çok rahat kiloda almadım şükür.seninde ondandır ozaman ,bide az yemekte kilo yaparmış onu bi araştır istersen akovser de az yiyor ondan veremiyor beenceEvet sarmalar, dolmalar, tatlilar, börekler, cörekler yiyorum sürekli
Kiz gecen hafta persembe "aksam" 62,6 cikmistim, bu "sabah" 62,8 yani sadece sudan gitmemis ama listeye arti olarak yazmak istemiyorum o yüzden aksam tekrar tartilacagim. Yalniz regl yaklasiyor, karnim da sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?