Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence tamamdır ablam :)

Ben bu hafta artıdayım, 100 gr artmış haftalardır değişmeyen kilom.. ama bekliyorum akşama kadar iniyor bazen, sabit olması artı olmaktan iyidir 100 gr insin öyle yazarım

Ben bu hafta artıdayım, 100 gr artmış haftalardır değişmeyen kilom.. ama bekliyorum akşama kadar iniyor bazen, sabit olması artı olmaktan iyidir 100 gr insin öyle yazarım
akşama giden kilo değil sudur kız ben biraz önce 66.7 çıktım ama sabah 67.0 dım .kayıtlara 67 geçirtiyorum o yüzden

kasi kiz kasi nazar degmesin
kaşıdım kaşıdım maşallah bize
Günaydın Kızlar
fyzanur Saye- tebrik ederim kızlar süpersiniz. Darısı bize inşş

demek ki neymiş işin sırrı yemeeeekkkkkktebriklerrrrrrrrr
teşekkür ederim ikimizede tebrikler bravo
az kaldı geçecem seniii
hadi bakalım hodri meydan geçemezsin ki
İnşaAllah canım, ben de senin gibi :))
30 günlük spor grubuna katıldım bile :))
o zaman haydin kızlar spora

akşama giden kilo değil sudur kız ben biraz önce 66.7 çıktım ama sabah 67.0 dım .kayıtlara 67 geçirtiyorum o yüzden

Biliyorum canım, akşama kadar etimi kesmicem yaa tabi kilo olmaz ama tartı aynı olsun yeter bana,

senin de kilon 66.7 niye 67 diye yazdın ki
demek ki vucudunda su varmış o gitmiş inmiş tartı da, normal kilon sonra gördüğün

sende sürekli artıdasın gizli gizli götüroyosun demiii
Evet sarmalar, dolmalar, tatlilar, börekler, cörekler yiyorum sürekli
Kiz gecen hafta persembe "aksam" 62,6 cikmistim, bu "sabah" 62,8 yani sadece sudan gitmemis ama listeye arti olarak yazmak istemiyorum o yüzden aksam tekrar tartilacagim. Yalniz regl yaklasiyor, karnim da sis

kizlar tebrik ederim iyi vermissiniz
bende aksam tartiya cikcam insallah vermissimdir fyzanur sen Saye- ya yetis bakalim bende sana yetisim herkez bi rekabet icinde olsun
anlaştıııııkkkkkkk savaşşşşşşşşşşş başlaaasıııınnnnnhepinizi yencem hepinizi önce ben tığ gibi olacam önce bennnnnn

regl yaklaşınca alındığını duymuştum ,benim 2 gün sürdü bu defa ohh çok rahat kiloda almadım şükür.seninde ondandır ozaman ,bide az yemekte kilo yaparmış onu bi araştır istersen akovser de az yiyor ondan veremiyor beence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…