Benim tartım yağ ölçenden ama bakmadım. Yarın bakarım zaten kilo bildirimini de yarın yapıcam. Banada öyle geliyor önemli olan yağın gitmesi zaten hem sizlerinde dediği gibi tartıya değil dış görünüşe inanmalı insan. Dış görünüşümde en fazla 67 gösteriyorum. Kıyafetlerim üstümden düşüyor bu bile iyi:)
Ebrunun dediği gibi örnek menü, Başkada bişi demiycem Sü perrr sinn
İnanırmısın daha o yemekle duruyorum. Acıkmadım ama sabah kurt gibi acıkırım:) Kaçamak yapmadım gülüm iyi kapattım günüCanım çekmedi su içtim bol bol.
Bitter dışında çok sağlıklı olmuş menün feyzacan ah bide azaltabilsen, regl dedin oda geçtiMuzdan bişey olmazdı bitter olmasaydı
Ayy tam iki tane yarım ay şeklinde yedim şekerli sonuçta:) Serinlemek için yedim. Senin menülere baka baka kilom artıda zaten hahaha
Allah kalbine ferahlık versin canım. Bol bol dua et sıkıntıyı aşmak için .
Muhallebi dışında güzel menün. İsveç diyeti gibi olmuş kahvaltısız
Kız ben zaten toplamda 2 öğün yiyorum öğle yemek yemediğim için ekmek te olmuyorBiraz daha sıksam kendimi kahvaltıda da yemesem keşke
Patatesi rahatszlığın için yemişsin okudum geçmişte. Yoksa nişasta oranı en yükseklerden birde miktarı çok olunca:/ Hoşaf ta az şekerlidir umarım:) Su güzel miktar olarak.
Menün güzel olmuş canım herzamanki gibi az ve öz :) Kara kuru olmana az kaldı darısı banaaaa
Güzel olmuş menün canım, az yediğin için lahmacun göze batmıyor. Çünkü sahurda yemiyorsunSpor da güzel.
Güzel olmuş canım, yağlıysa boş mideye bulantı yapar. Suyu da içebilirsen süper olur.
ben yapıyorum diye eleştiremez miymişim ha
tesekkür ederim canimçok geçmiş olsun.
tesekkür ederim canim gecti sükürGeçmiş olsun canım, ben de bilmeden ağır olmuş dedimm
Ay maşallah ne romantik :)
hosafa neredeyse seker koymuyorum esim sikat ederdi basta alisti yazikPatatesi rahatszlığın için yemişsin okudum geçmişte. Yoksa nişasta oranı en yükseklerden birde miktarı çok olunca:/ Hoşaf ta az şekerlidir umarım:) Su güzel miktar olarak.
ramazandan sonra hepimiz icin gecerli o detoks bende sporuma baslamk istiyorum Allah izin verirseNerdeeeekilom haftalardır aynı, bu gün tartıldım 100 gr fazla çıktım
iyi bir detoks lazım bana Ramazan bitince :)
Ramazanda corba olmazsa olmaz bence ve sonrasinda (kilo sorunum olmasa) bende hergün pizza, lahmacun vs. yiyebilirimMenün iyi olmuş :) bana kalırsa ben her gün 1 kase çorbamı içer sonra da pizza, lahmacun yerimmyemekten daha çok lezzetliler bana göre belli oluyor bu yazımla bu kiloların nerden geldiği
Çok haklısın ablam, bakıyorsun kalabalık bir liste bizimkisi de ama sonuç hüsrann
Canim ben kiytirik bir kaptan yardimcisiyim, öyle özel inisyatiflerim yokebrucum, kurallarda, yeni katılanların durumuyla ilgili grup kaptanları inisiyatif kullanabilir diye okumuştum. artık benim durumu bu hafta için bi değerlendirirsin belkihem gruba destek hem bana motivasyon olur. tabi bakalım cuma ne kadar vermiş olacağım. gene bi korku bi heyecan aldı beni
Ekmegi sík sík unutabilirsinlahmacun mu süperbeğendim menünü.sahurda ekmek yemedim light ekmeğimi buzluktan çıkarmayı unutmuşum çünkü:)
Tesekkür ederim canim... Kendimi alistirdim eve yürüyerek gidiyorum, yoksa pek spor yapasim yokmenün süper. oruçlu oruçlu maşşallah spor da yapmışsın
Mücver kizartma oldugu icin olmamis canimBugünki menüm
Sahur
Yarim dilim ekmek
Labne ve 1 dilim salam
1 yogurt
Iftar
4 dilim kücük pirzola
5 kücük mücver yemez olaydim acayip bulanti yapti
Yarim bardak smothie
Su 3 bardak 1 detox cayi spor yok
Bende son 2 gündür acikiyorum birazİnanırmısın daha o yemekle duruyorum. Acıkmadım ama sabah kurt gibi acıkırım:) Kaçamak yapmadım gülüm iyi kapattım günüCanım çekmedi su içtim bol bol.
güzel olmuş eline sağlık :) 1 kişi davet etme hakkımız var değilmi toplam 12 kişi olacaksaEvet kizlar listemizde yeni arkadaslara yer aciyoruz:
sura260511 (son görülme pazar 22:35)
P pembe_dizi (son görülme pazar 10:51)
P pempepanter35 (son görülme dün 02:50)
Bu üc arkadasimizi cuma katilim yetersizliginden dolayi diskalifiye ediyorum. Gecen cuma kilo bildirimi de yapmamislar... Beni en cok kizdiran sey buraya girmenize ragmen bir aciklama yapmaya tenezzül etmeyisiniz. Mazeret bildirip de bu takimdan giden hic olmadi ama sizde maalesef eksik olan o. Burada cabalayan arkadaslara karsi daha fazla haksizlik olmamasi icin yolunuz acik olsun...
The-End en son 30 Haziran 2015 de siteye girmis, umarim iyidir kendisi... Haftaya cuma ya kadar bekleyecegim.
BiricikS sende gecen hafta kilo bildirdigin icin göz yumuyorum, katilimin olmazsa sende maalesef ki önümüzde ki cuma diskalifiye olacaksin
Cuma listemiz 12 den 9 kisiye düsmüs olacak. Listeye girmek icin sirada bekleyenSimlal ve N a n e arkadaslarimizi göz önünde bulundurarak takima yeni arkadaslar davet edebiliriz.
Takima arkadas davet etme yetkisine kopyalamis oldugum linkten siz de sahipsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-805#post-41713551
Ne diyorsunuz kizlar, tamam mi böyle?
Listeye toplam 12 kisi girebiliyor, liste disi yarismak isteyen olursa sorun olmaz. Ben haftaya cumadan itibaren izine ayrilacagim (61,3 kg olursam mezun da olabiliyorum) o zaman yerime baskasini da alabilirsiniz. Ben listede olmasam da olurgüzel olmuş eline sağlık :) 1 kişi davet etme hakkımız var değilmi toplam 12 kişi olacaksa
Kuzum cok tebrik ederimkilo bildirimim
geçen perşembe: 67.9
bu perşembe : 67.0
fark: -900
bitterin mucizeleriiii
gerçekten bravoo yiyip veriyorsun benim gibikilo bildirimim
geçen perşembe: 67.9
bu perşembe : 67.0
fark: -900
bitterin mucizeleriiii
Tebrik ederim
kasi kiz kasi nazar degmesingerçekten bravoo yiyip veriyorsun benim gibi
ben üstlenirimde senin gibi güzel yapamam ,seninkini kopyalayıp düzenlerim . başkası daha güzel yaparım demezse ben yaparım kötü mötüListeye toplam 12 kisi girebiliyor, liste disi yarismak isteyen olursa sorun olmaz. Ben haftaya cumadan itibaren izine ayrilacagim (61,3 kg olursam mezun da olabiliyorum) o zaman yerime baskasini da alabilirsiniz. Ben listede olmasam da olur
Kizlar menü paylasim listesini ve gelisme tablosunu üstlenmek isteyen var mi ben izindeyken?
demek ki neymiş işin sırrı yemeeeekkkkkk
az kaldı geçecem seniii
Benim icin bir sakincasi yok canim, eger gerek yok yapmaya derseniz o zaman kalabilir de... Siz nasil isterseniz yaniben üstlenirimde senin gibi güzel yapamam ,seninkini kopyalayıp düzenlerim . başkası daha güzel yaparım demezse ben yaparım kötü mötütabiii sende kabul edersenn
ramazandan sonra hepimiz icin gecerli o detoks bende sporuma baslamk istiyorum Allah izin verirse
Günaydin kizlar
bir hatirlatmayla baslamak istiyorum, yarin kilo bildirimi saat 15'e kadar (türkiye saati)
Ramazanda corba olmazsa olmaz bence ve sonrasinda (kilo sorunum olmasa) bende hergün pizza, lahmacun vs. yiyebilirim
Aynen öyle ablacim, yoksa ben kimseyi takimdan cikarmak istemem. Bu sekilde listeye baskasini da alamiyorum, e bu durum yeni cagirdigimiz arkadaslara karsi da haksizlik oluyor
Canim ben kiytirik bir kaptan yardimcisiyim, öyle özel inisyatiflerim yokkurallara göre yeni üyelerin deneme süresi en az iki hafta olmali, sík disini seni haftaya listeye alalim olur mu?
Ekmegi sík sík unutabilirsin
Tesekkür ederim canim... Kendimi alistirdim eve yürüyerek gidiyorum, yoksa pek spor yapasim yok
Mücver kizartma oldugu icin olmamis canim
Smoothie yada cay icecegine biraz suyu arttirmaya calissan daha iyi olur
Bende son 2 gündür acikiyorum birazyediklerim yetmiyor mu ki?
Dünkü basarinin mükafatini tarti sana cuma gösterecek tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?