Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canım öyle yememezlik yaparsan kilo veremezsin benden söylemesii

Nerdeeee kilom haftalardır aynı, bu gün tartıldım 100 gr fazla çıktım
iyi bir detoks lazım bana Ramazan bitince :)

ben yapıyorum diye eleştiremez miymişim ha
elestir tabii bana motivasyon olur

çok geçmiş olsun.
tesekkür ederim canim
Geçmiş olsun canım, ben de bilmeden ağır olmuş dedimm
tesekkür ederim canim gecti sükür
Ay maşallah ne romantik :)

Patatesi rahatszlığın için yemişsin okudum geçmişte. Yoksa nişasta oranı en yükseklerden birde miktarı çok olunca:/ Hoşaf ta az şekerlidir umarım:) Su güzel miktar olarak.
hosafa neredeyse seker koymuyorum esim sikat ederdi basta alisti yazik

Nerdeeee kilom haftalardır aynı, bu gün tartıldım 100 gr fazla çıktım
iyi bir detoks lazım bana Ramazan bitince :)
ramazandan sonra hepimiz icin gecerli o detoks bende sporuma baslamk istiyorum Allah izin verirse

Günaydin kizlar

bir hatirlatmayla baslamak istiyorum, yarin kilo bildirimi saat 15'e kadar (türkiye saati)

Ramazanda corba olmazsa olmaz bence ve sonrasinda (kilo sorunum olmasa) bende hergün pizza, lahmacun vs. yiyebilirim

Aynen öyle ablacim, yoksa ben kimseyi takimdan cikarmak istemem. Bu sekilde listeye baskasini da alamiyorum, e bu durum yeni cagirdigimiz arkadaslara karsi da haksizlik oluyor

Canim ben kiytirik bir kaptan yardimcisiyim, öyle özel inisyatiflerim yok kurallara göre yeni üyelerin deneme süresi en az iki hafta olmali, sík disini seni haftaya listeye alalim olur mu?

lahmacun mu süperbeğendim menünü.sahurda ekmek yemedim light ekmeğimi buzluktan çıkarmayı unutmuşum çünkü:)
Ekmegi sík sík unutabilirsin

menün süper. oruçlu oruçlu maşşallah spor da yapmışsın
Tesekkür ederim canim... Kendimi alistirdim eve yürüyerek gidiyorum, yoksa pek spor yapasim yok

Bugünki menüm

Sahur
Yarim dilim ekmek
Labne ve 1 dilim salam
1 yogurt

Iftar
4 dilim kücük pirzola
5 kücük mücver yemez olaydim acayip bulanti yapti
Yarim bardak smothie

Su 3 bardak 1 detox cayi spor yok
Mücver kizartma oldugu icin olmamis canim
Smoothie yada cay icecegine biraz suyu arttirmaya calissan daha iyi olur

İnanırmısın daha o yemekle duruyorum. Acıkmadım ama sabah kurt gibi acıkırım:) Kaçamak yapmadım gülüm iyi kapattım günü Canım çekmedi su içtim bol bol.
Bende son 2 gündür acikiyorum biraz yediklerim yetmiyor mu ki?
Dünkü basarinin mükafatini tarti sana cuma gösterecek tatlim

Evet kizlar listemizde yeni arkadaslara yer aciyoruz:

sura260511 (son görülme pazar 22:35)
P pembe_dizi (son görülme pazar 10:51)
P pempepanter35 (son görülme dün 02:50)

Bu üc arkadasimizi cuma katilim yetersizliginden dolayi diskalifiye ediyorum. Gecen cuma kilo bildirimi de yapmamislar... Beni en cok kizdiran sey buraya girmenize ragmen bir aciklama yapmaya tenezzül etmeyisiniz. Mazeret bildirip de bu takimdan giden hic olmadi ama sizde maalesef eksik olan o. Burada cabalayan arkadaslara karsi daha fazla haksizlik olmamasi icin yolunuz acik olsun...

The-End en son 30 Haziran 2015 de siteye girmis, umarim iyidir kendisi... Haftaya cuma ya kadar bekleyecegim.
BiricikS sende gecen hafta kilo bildirdigin icin göz yumuyorum, katilimin olmazsa sende maalesef ki önümüzde ki cuma diskalifiye olacaksin

Cuma listemiz 12 den 9 kisiye düsmüs olacak. Listeye girmek icin sirada bekleyen Simlal ve N a n e arkadaslarimizi göz önünde bulundurarak takima yeni arkadaslar davet edebiliriz.

Takima arkadas davet etme yetkisine kopyalamis oldugum linkten siz de sahipsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-805#post-41713551

Ne diyorsunuz kizlar, tamam mi böyle?

güzel olmuş eline sağlık :) 1 kişi davet etme hakkımız var değilmi toplam 12 kişi olacaksa

güzel olmuş eline sağlık :) 1 kişi davet etme hakkımız var değilmi toplam 12 kişi olacaksa
Listeye toplam 12 kisi girebiliyor, liste disi yarismak isteyen olursa sorun olmaz. Ben haftaya cumadan itibaren izine ayrilacagim (61,3 kg olursam mezun da olabiliyorum) o zaman yerime baskasini da alabilirsiniz. Ben listede olmasam da olur

Kizlar menü paylasim listesini ve gelisme tablosunu üstlenmek isteyen var mi ben izindeyken?

***4 . TAKIM 421. ETAP***

E-brulim(/62.6///%)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
BiricikS (/72.1///%)
Parfym (/73.3///%)
AKovser (/53.7/0/0/%0)
gunes-86 (/67.5///%)
sura260511 (/77.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
fyzanur (/67.9/67.0/0.9/%1.33)
Pembepanter35 (/57.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
Hsevda (/65.7///%)
The-End (/65.2/0/0/%0) 1. kez bildirimde bulunmadi
Hafize_isvicre (/69.6///%)

4. takım ortalaması %

Eki Görüntüle 1578108
Benim kilo bildirimim canlı kanlı ohh gitmiş mi bir 600 gr daha
Tebrik ederim

gerçekten bravoo yiyip veriyorsun benim gibi
kasi kiz kasi nazar degmesin

***4 . TAKIM 421. ETAP***

E-brulim(/62.6///%)
Pembe_dizi (/69.0/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
BiricikS (/72.1///%)
Parfym (/73.3///%)
AKovser (/53.7/0/0/%0)
gunes-86 (/67.5///%)
sura260511 (/77.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
fyzanur (/67.9/67.0/0.9/%1.33)
Pembepanter35 (/57.4/0/0/%0) katilim yetersizliginden diskalifiye
Hsevda (/65.7/65.1/0.6/%0.91)
The-End (/65.2/0/0/%0) 1. kez bildirimde bulunmadi
Hafize_isvicre (/69.6///%)

4. takım ortalaması %

ben üstlenirimde senin gibi güzel yapamam ,seninkini kopyalayıp düzenlerim . başkası daha güzel yaparım demezse ben yaparım kötü mötü tabiii sende kabul edersenn

ben üstlenirimde senin gibi güzel yapamam ,seninkini kopyalayıp düzenlerim . başkası daha güzel yaparım demezse ben yaparım kötü mötü tabiii sende kabul edersenn
Benim icin bir sakincasi yok canim, eger gerek yok yapmaya derseniz o zaman kalabilir de... Siz nasil isterseniz yani

ramazandan sonra hepimiz icin gecerli o detoks bende sporuma baslamk istiyorum Allah izin verirse

İnşaAllah canım, ben de senin gibi :))
30 günlük spor grubuna katıldım bile :))

Çok haklısın ablam.. her kes kendi için burda, buranın da kuralları malum, uymayana kapı açık.. dediğin gibi en önemlisi yeni gelenlere karşı haksızlık olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…