şu saydıklarından sarma hariç hepsi evde varEvet sarmalar, dolmalar, tatlilar, börekler, cörekler yiyorum sürekli
Kiz gecen hafta persembe "aksam" 62,6 cikmistim, bu "sabah" 62,8 yani sadece sudan gitmemis ama listeye arti olarak yazmak istemiyorum o yüzden aksam tekrar tartilacagim. Yalniz regl yaklasiyor, karnim da sis
kızlar şu maydanoz suyunu nasıl yapıyorsunuz bana bi anlatsanıza
regl yaklaşınca alındığını duymuştum ,benim 2 gün sürdü bu defa ohh çok rahat kiloda almadım şükür.seninde ondandır ozaman ,bide az yemekte kilo yaparmış onu bi araştır istersen akovser de az yiyor ondan veremiyor beence
anladım2 bardak suya yarım demet kadar maydanozu atıp 15 dakika kadar lısık ateşte kaynatıyorum, 15 dakika kadar da demlenmeye bırakıyorum..
Ben sorunumu biliyorum, az yemek değil doğru yemiyorum.. ben şu an normal yemek yiyorum, bu yemekle de kilomu koruyorum ama veremiyorum.. Ramazandan sonra düzenimi değiştireceğim inşaAllah..
gayet iyi bencebenim menüm
sahur
haslanmis iki kücük patates
su
iftar
bes alti tane misket köfte dört bes patates
cacik
bi kase hosaf
üc dört dilim karpuz
iki litre su
Genel olarak iyi ama mücver yağda kızartılıyordu dimi, midenin bulanması normal canımBugünki menüm
Sahur
Yarim dilim ekmek
Labne ve 1 dilim salam
1 yogurt
Iftar
4 dilim kücük pirzola
5 kücük mücver yemez olaydim acayip bulanti yapti
Yarim bardak smothie
Su 3 bardak 1 detox cayi spor yok
Sahurda bir şey yemezsen acıkırsın tabi canımGünaydin kizlar
bir hatirlatmayla baslamak istiyorum, yarin kilo bildirimi saat 15'e kadar (türkiye saati)
Ramazanda corba olmazsa olmaz bence ve sonrasinda (kilo sorunum olmasa) bende hergün pizza, lahmacun vs. yiyebilirim
Aynen öyle ablacim, yoksa ben kimseyi takimdan cikarmak istemem. Bu sekilde listeye baskasini da alamiyorum, e bu durum yeni cagirdigimiz arkadaslara karsi da haksizlik oluyor
Canim ben kiytirik bir kaptan yardimcisiyim, öyle özel inisyatiflerim yokkurallara göre yeni üyelerin deneme süresi en az iki hafta olmali, sík disini seni haftaya listeye alalim olur mu?
Ekmegi sík sík unutabilirsin
Tesekkür ederim canim... Kendimi alistirdim eve yürüyerek gidiyorum, yoksa pek spor yapasim yok
Mücver kizartma oldugu icin olmamis canim
Smoothie yada cay icecegine biraz suyu arttirmaya calissan daha iyi olur
Bende son 2 gündür acikiyorum birazyediklerim yetmiyor mu ki?
Dünkü basarinin mükafatini tarti sana cuma gösterecek tatlim
Ben de bunu görmek istiyorum yaaaa
Spor için ben de sabırsızlanıyorum, canım spor çekiyor baya baya.kaşıdım kaşıdım maşallah bize
teşekkür ederim ikimizede tebrikler bravo
hadi bakalım hodri meydan geçemezsin ki
o zaman haydin kızlar spora
Akşama kadar fark eder canım, sakın şimdi yazmaEvet sarmalar, dolmalar, tatlilar, börekler, cörekler yiyorum sürekli
Kiz gecen hafta persembe "aksam" 62,6 cikmistim, bu "sabah" 62,8 yani sadece sudan gitmemis ama listeye arti olarak yazmak istemiyorum o yüzden aksam tekrar tartilacagim. Yalniz regl yaklasiyor, karnim da sis
MerhabalarMerhabalaaar
Merhabalar
eveet ıyı fikir
sen önce bana yetiş canımanlaştıııııkkkkkkk savaşşşşşşşşşşş başlaaasıııınnnnnhepinizi yencem hepinizi önce ben tığ gibi olacam önce bennnnnn
merhabaMerhabalaaar
moral bozmak yokArkadaşlarrrrrr bende birazdan tartılıcam ama çokkkk korkuyorummmmm.şişmiş gibi hissediyorum bugün. Allah ım artı çıkmasın lütfennnnn.
hoş geldiiinnnYeni geldim ben, neler bildirmem gerekiyor?
eveet ıyı fikir
sen önce bana yetiş canım
tebriklerrrKilo Bildirimi;
Geçen hafta:67.5 kg
Bu hafta:67.2kg
Fark:300gr
Yüzde:0.44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?