ben bile 1 dilim yedimmIftarını da beğendim, dengede tutmuşsun
Leslienin yürüyüş egzersizleri var canım, YouTube'dan Leslie 1 mile diye arattırırsan çıkar.
Tadı nasıl peki? Sonra bütün gün sarımsak kokmayalım :))
Seni minik şeytan
Öğlen lazanya yendiği için akşam yemek yenmemiş. Menü güzel ama acıkmadın mı gülüm?
Bir dilim olabilir bence, sonuçta insanın canı bazen baklava türü bir şeyler de çekebiliyorum. Sınırını bilmek lazım :)
Artık çok geç
Bugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
2 servis kaşığı makarna
2 servis kaşığı kıymalı sos :/
2 dilim Fındıklı çikolata
Şimdilik 500 ml su - daha içmeye çalışacağım.
Olmadı bugün farkındayım
az ama öz olmuşIftarını da beğendim, dengede tutmuşsun
Leslienin yürüyüş egzersizleri var canım, YouTube'dan Leslie 1 mile diye arattırırsan çıkar.
Seni minik şeytan
Öğlen lazanya yendiği için akşam yemek yenmemiş. Menü güzel ama acıkmadın mı gülüm?
Bir dilim olabilir bence, sonuçta insanın canı bazen baklava türü bir şeyler de çekebiliyorum. Sınırını bilmek lazım :)
Artık çok geç
Bugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
2 servis kaşığı makarna
Olmadı bugün farkındayım
bence gayet güzel olmuş hem protein hem karbonhidrat almışsın ikiside uygun miktarında bide yoğurtla salata olsa daha güzel olurmuşIftarını da beğendim, dengede tutmuşsun
Seni minik şeytan
Artık çok geç
Bugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
2 servis kaşığı makarna
Olmadı bugün farkındayım
ben beğendim hıhhh
ay öyle oldu sankiMısır biraz fazla mı kaçmış :)
sonra biz niye 6. oldukben beğendim hıhhh
bu hafta kilo bildirimi yoksonra biz niye 6. oldukama ben de mısırları götürdüm yani
iftar güzel olmuş ama sahur hamburgerin yanında light kola içmek gibi olmuş
hamburger olsada yesem
bilmem ki. geçenlerde spor ile ilgili bi makale okudum öyle yazıyordu.spor hocası hepsi çalışıyor demişti
3 tane mısır çok değilmibugünkü menüm
07.30: 1 haşlanmış yumurta
16.00: 2 kase çorba
20.00: 3 adet süt mısır
su:2,5 litre(üç olur)
spor: yok
Benimde bazen çeker canım şerbetli tatlı ama ne yapalım diyetteyiz kararlıyızIftarını da beğendim, dengede tutmuşsun
Seni minik şeytan
Artık çok geç
Bugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
2 servis kaşığı makarna
Olmadı bugün farkındayım
Eyvah eyvah kilo bildirimi yok diye yersek halimiz ne olurbu hafta kilo bildirimi yokyiyin gariii şaka bi yana bu günden itibaren gayet ölçülü yiycem bende 1 .olmak istiyorum
Tamam yarın senin için 100 zıplamaben bile 1 dilim yedimmsana 1 dilim için ceza 100 kere zıpla benden fazla yiyemeeezzsiiiiinnn yoksa bende yeriiimmm
Bencede hep feyzacığımın yüzünden
Salata pek yemiyoruz, yemekten salataya yer kalmıyorbence gayet güzel olmuş hem protein hem karbonhidrat almışsın ikiside uygun miktarında bide yoğurtla salata olsa daha güzel olurmuş
Olsun, arada olabiliray öyle oldu sanki
Sahurda ki poğaça hariç sorun göremedim. Bittere doy artık yavrum yabugün menüm (yine sahurda çok kaçtı ama bu sahurda güzel olacak)
sahur:
1 bardak light süt
1 kk peynir
1 peynirli poğaça
2 kuru erik,1 gün kurusu,5çiğ badem
1 yumurta
domates
iftar:
2 kepçe mercimek çorbası
yağsız salata
1 bardak yoğurt
1 porsiyon izmir köfte(3 köfte+1 minik patates)
1 kare bitter
su 2 litre olacak inşallah
Anladım canım, afiyet olsun. Inşallah faydasını görürsünSarımsak çayının öyle farklı bi tadı yok. İçinde zencefil falanda var onun tadını alıyorum. Kokuda hiç yok.
Baklava mı? Iyyy - hiç güzel değil3 tane mısır çok değilmi
Benimde bazen çeker canım şerbetli tatlı ama ne yapalım diyetteyiz kararlıyız
Canımı çektirmeee
Öğlen değildi saat 3 tü yediğimde. 6 da wasa yicektim gözüm elmaya değdi onu yedim:) Bol su içiyorum belkide ondandır.
Hepinize iyi akşamlar diliyorum hayırlı sahurlar. Ben kaçarrr
doyamıyorumm canım sürekli bir arzulama halindeEyvah eyvah kilo bildirimi yok diye yersek halimiz ne olur
Tamam yarın senin için 100 zıplama
Sen yeme sakın
Bencede hep feyzacığımın yüzünden
Salata pek yemiyoruz, yemekten salataya yer kalmıyorkıymalı sos var diye de yoğurt yemedim.
Olsun, arada olabilir
Sahurda ki poğaça hariç sorun göremedim. Bittere doy artık yavrum ya
Anladım canım, afiyet olsun. Inşallah faydasını görürsün
iyi gecelerHerkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?