canım ben kalorisini hiç hatırlamıyorum spor salonunda hoca 45 dk yaptırıyordu banaBen şahsen koşu bandını tercih ediyorum. Bi tempo tutturup performansın düşmeden yürüyebiliyosun. En sevdiğim müzikleride açıyorum Oh deymeyin keyfime. Yanlız kafama takılan birşey var. Ben 5.5 km yürüyorum yürüyüş bandı 175 kalori yaktığımı söylüyor. Ama internetteki verilere göre 350 falan yakmam lazım. Acaba yürüyüş bandındamı bir sıkıntı var.
Benim de o günkü performansıma göre 61-65 dakika arası sürüyor.fyzanur .!.:canım ben kalorisini hiç hatırlamıyorum spor salonunda hoca 45 dk yaptırıyordu bana
Baktım internetten o başka bi marka. Yinede kendimi kötü hissedersem bırakırım.ben markasını bilmiyorumda dediğim gibi ender saracın adıyla satılandan kız ölümden döndü haberlerde çıkmıştı ,internette ara o mu diye istersen
Evde mi ip atlıyorsunuz? Gürültü oluyormu? Komşulardan şikayet eden falan?Bugünkü Menüm
10:00
1 kase nesfit / 1 yumurta
15:00
1 dilim lazanya
3 yk yoğurt ve salata
18:00
1 fincan yeşil çay / 1 elma
Su 2,5 lt
Spor 300 ip atlama
yürüyüş yapmadım temizlik yaptım halim kalmadı ona.
Ben artık ne yersem önce kalorisine bakıyorum şerbetli tatlı fln yok yok diyeti bozmayalım. Tadımlık çikolata belki:))Bayramda herkes tatlıya saldıracak kesin, siz kendinizi tutun ve harika sonuçlar alın
Gülüm sana Leslie iyi geliyorsa başla tabi, önemli olan spor yapmak ama dediğim gibi temiz havada yürüyüşlerinizi yapsanız daha iyi olur. Senin avantajın çocuklarının biraz büyük oluşu, sana ne güzel eşlik ediyorlar
Hoşgeldin aramıza canımKullanıcı Adı : yildizlariyakalamak
İsim (İsteğe Bağlı ): yildizlariy
Yaşınız : 18
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 168
Kilonuz: 101
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yoğun çalışma temposu ve stres sonucu gelen 28 kilo...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 101 kilo olmak alışık olduğum bi durum değil, sağlığım ve görünümüm için kilo vermek zorundayım
Sen de yenisin değilmi canım? Slm verdimmi hatırlamıyorumOh çikolata muhabbeti almış yürümüş. İftardan önce fark etseydim yerdim kesin. Şuan tokum Allahtan da canım çekmedi. Yediklerinde gelince normalde sahura iftar arası az diye bir bardak süt içiyorum ama bu sefer kahvaltı gibi yaptım.
Sahur
2 yumurta
Bolca peynir zeytin domates salatalık
2 bardak sarımsak çayı (1 yıl önce aktaran bi şey aldığında hediye vermişti içmemiştim dün başladım)
İftar
Ev yapımı 2 lahmacun ( Ben karatayın yemek düzenini uymaya çalışıyorum lahmacun izin var)
1 bardak ayran
Birazdan da bağırsak çalıştırıcı bi bitki çayı içerim.
Ramazandan önce yürüyüş bandında yürüyordum ama ramazanda olmadı. Bu arada bu bahsettiğiniz Leslie kim?
Koşu bandı benim favorim ki şu anda tamirde :) Göstergesi bozuldu. Benimkide yanlış gösteriyordu. Ama bildiğim kadarıyla 6 km/h da 10 saniyede 1 kalori yakılıyor.Ben şahsen koşu bandını tercih ediyorum. Bi tempo tutturup performansın düşmeden yürüyebiliyosun. En sevdiğim müzikleride açıyorum Oh deymeyin keyfime. Yanlız kafama takılan birşey var. Ben 5.5 km yürüyorum yürüyüş bandı 175 kalori yaktığımı söylüyor. Ama internetteki verilere göre 350 falan yakmam lazım. Acaba yürüyüş bandındamı bir sıkıntı var.
Evde atlıyorum canım.Evde mi ip atlıyorsunuz? Gürültü oluyormu? Komşulardan şikayet eden falan?
arfym, post: 41761666, member: 506559"]Ben artık ne yersem önce kalorisine bakıyorum şerbetli tatlı fln yok yok diyeti bozmayalım. Tadımlık çikolata belki:))
Buraların havasını biliyorsun ya yağmur yaKm yakan sıcak:) Bugün temizlikle uğraştım yarın inşallah çıkarım yürüyüşe:)
Hoşgeldin aramıza canım
Sen de yenisin değilmi canım? Slm verdimmi hatırlamıyorum
Karatay diyetini bende seviyorum. Kitabını okudunmu?
Lahmacunun serbest olduğunu bilmiyordum:/
Koşu bandı benim favorim ki şu anda tamirde :) Göstergesi bozuldu. Benimkide yanlış gösteriyordu. Ama bildiğim kadarıyla 6 km/h da 10 saniyede 1 kalori yakılıyor.
Benimde koşu bandım var. Kimse şikayet etmedi ama huzurduz oluyorum çoğunlukla. Saat 8 den sonra yürümüyorum. Ama dediğin gibi burada insanlar saat sınırlaması olmadan gece 12 de bile matkap açıyor.Parfyt: 41761761 .!.:Evde atlıyorum canım.
Yurtdışında kalıyorum ben bilmiyorym tr de öylemi,
gece 23:00 ten sonra gürültü yüksek ses müzik fln yasak Ama gündüz hep matkap sesi ağlayan bebek sesi dın dın elektro gitar sesi benim hoplamamın sorun olacağını sanmam. Eski komşum yaşlıydı jumping jack yaptığımda mızmızlanıyorduAncak evde olmadığında yapabiliyordum:)) Şimdi rahatım
Ben yazana kadar sen doldurmuşsun, hadi başarılar o zaman
Kilo mu?O da neymiş
Sana da göndereyim canım
yemeee. kanma senBunları iftara mı yedin canım yoksa gün içinde mi? Eğer gün içindeyse saatlerini de belirtirsen yorumlaması daha kolay olur.
Suyu çok içiyorsundur inşallah, malum su önemli.
Yürüyüşe ne kadar çıkmayı planladın?
Bazen çok tatlı oluyorsun kuzum
Evde var da yesem mi ki gerçekten?
ama koşu bandında bazı kaslar çalışmıyormuş. ona görekoşu bandıda aynı etkiyi yapıyor zaten oda olur
çok güzel bi menüBugünkü Menüm
1 dilim lazanya
3 yk yoğurt ve salata
Su 2,5 lt
Spor 300 ip atlama
Anladım canım. Peki tamamen uyuyormuydun kitaptaki kurallara ?[/QUOTE][Belirli "Parfym, post: 41761794, member: 506559"]Karatayla 2 ayda 6 kilo verdim. Öyle aç falan kalmadığım için seviyorum bu diyeti. Kilo vermenin abc si kitabını okudum. Diğerlerini de okuyucam işallah. Ekmeği yapılış şeklinden dolayı onaylamıyor. Maya ve kullanılan un. Ben evde tam buğdan unundan mayasız yapıyorum. Nispeten daha sağlıklı.
Iftarını da beğendim, dengede tutmuşsunOh çikolata muhabbeti almış yürümüş. İftardan önce fark etseydim yerdim kesin. Şuan tokum Allahtan da canım çekmedi. Yediklerinde gelince normalde sahura iftar arası az diye bir bardak süt içiyorum ama bu sefer kahvaltı gibi yaptım.
Sahur
2 yumurta
Bolca peynir zeytin domates salatalık
2 bardak sarımsak çayı (1 yıl önce aktaran bi şey aldığında hediye vermişti içmemiştim dün başladım)
İftar
Ev yapımı 2 lahmacun ( Ben karatayın yemek düzenini uymaya çalışıyorum lahmacun izin var)
1 bardak ayran
Birazdan da bağırsak çalıştırıcı bi bitki çayı içerim.
Ramazandan önce yürüyüş bandında yürüyordum ama ramazanda olmadı. Bu arada bu bahsettiğiniz Leslie kim?
Tadı nasıl peki? Sonra bütün gün sarımsak kokmayalım :))Zayıflamaya yardımcı etkisi varmış ama dediğim gibi özellikle aldığım birşey değil. Aldığım bir ürünün yanında kampanya olarak vermişlerdi. Şekersiz Türk çayıda içemem o yüzden bitki çayı içiyorum. İftar menümüde ekledim mesajıma
Seni minik şeytankendimi böyle hissediyorum şuan
Öğlen lazanya yendiği için akşam yemek yenmemiş. Menü güzel ama acıkmadın mı gülüm?Bugünkü Menüm
1 dilim lazanya
3 yk yoğurt ve salata
Su 2,5 lt
Spor 300 ip atlama
Bir dilim olabilir bence, sonuçta insanın canı bazen baklava türü bir şeyler de çekebiliyorum. Sınırını bilmek lazım :)Ben artık ne yersem önce kalorisine bakıyorum şerbetli tatlı fln yok yok diyeti bozmayalım. Tadımlık çikolata belki:))
Buraların havasını biliyorsun ya yağmur ya yakan sıcak:) Bugün temizlikle uğraştım yarın inşallah çıkarım yürüyüşe:)
Artık çok geç
spor hocası hepsi çalışıyor demiştiama koşu bandında bazı kaslar çalışmıyormuş. ona göre
Mısır biraz fazla mı kaçmış :)bugünkü menüm
07.30: 1 haşlanmış yumurta
16.00: 2 kase çorba
20.00: 3 adet süt mısır
su:2,5 litre(üç olur)
spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?