Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben kalorisini hiç hatırlamıyorum spor salonunda hoca 45 dk yaptırıyordu bana

fyzanur .!.:
canım ben kalorisini hiç hatırlamıyorum spor salonunda hoca 45 dk yaptırıyordu bana
Benim de o günkü performansıma göre 61-65 dakika arası sürüyor.

ben markasını bilmiyorumda dediğim gibi ender saracın adıyla satılandan kız ölümden döndü haberlerde çıkmıştı ,internette ara o mu diye istersen
Baktım internetten o başka bi marka. Yinede kendimi kötü hissedersem bırakırım.

Bugünkü Menüm
10:00
1 kase nesfit / 1 yumurta

15:00
1 dilim lazanya
3 yk yoğurt ve salata

18:00
1 fincan yeşil çay / 1 elma

Su 2,5 lt
Spor 300 ip atlama
yürüyüş yapmadım temizlik yaptım halim kalmadı ona.

Bugünkü Menüm

1 dilim lazanya
3 yk yoğurt ve salata

Su 2,5 lt
Spor 300 ip atlama
Evde mi ip atlıyorsunuz? Gürültü oluyormu? Komşulardan şikayet eden falan?

Ben artık ne yersem önce kalorisine bakıyorum şerbetli tatlı fln yok yok diyeti bozmayalım. Tadımlık çikolata belki:))
Buraların havasını biliyorsun ya yağmur ya yakan sıcak:) Bugün temizlikle uğraştım yarın inşallah çıkarım yürüyüşe:)

Hoşgeldin aramıza canım

Sen de yenisin değilmi canım? Slm verdimmi hatırlamıyorum
Karatay diyetini bende seviyorum. Kitabını okudunmu?
Lahmacunun serbest olduğunu bilmiyordum:/

Koşu bandı benim favorim ki şu anda tamirde :) Göstergesi bozuldu. Benimkide yanlış gösteriyordu. Ama bildiğim kadarıyla 6 km/h da 10 saniyede 1 kalori yakılıyor.

arfym, post: 41761666, member: 506559"]Ben artık ne yersem önce kalorisine bakıyorum şerbetli tatlı fln yok yok diyeti bozmayalım. Tadımlık çikolata belki:))
Buraların havasını biliyorsun ya yağmur yaKm yakan sıcak:) Bugün temizlikle uğraştım yarın inşallah çıkarım yürüyüşe:)

Hoşgeldin aramıza canım

Sen de yenisin değilmi canım? Slm verdimmi hatırlamıyorum
Karatay diyetini bende seviyorum. Kitabını okudunmu?
Lahmacunun serbest olduğunu bilmiyordum:/

Koşu bandı benim favorim ki şu anda tamirde :) Göstergesi bozuldu. Benimkide yanlış gösteriyordu. Ama bildiğim kadarıyla 6 km/h da 10 saniyede 1 kalori yakılıyor.[/QUOTE]

Karatayla 2 ayda 6 kilo verdim. Öyle aç falan kalmadığım için seviyorum bu diyeti. Kilo vermenin abc si kitabını okudum. Diğerlerini de okuyucam işallah. Ekmeği yapılış şeklinden dolayı onaylamıyor. Maya ve kullanılan un. Ben evde tam buğdan unundan mayasız yapıyorum. Nispeten daha sağlıklı.

Evde mi ip atlıyorsunuz? Gürültü oluyormu? Komşulardan şikayet eden falan?
Evde atlıyorum canım.
Yurtdışında kalıyorum ben bilmiyorym tr de öylemi,
gece 23:00 ten sonra gürültü yüksek ses müzik fln yasak Ama gündüz hep matkap sesi ağlayan bebek sesi dın dın elektro gitar sesi benim hoplamamın sorun olacağını sanmam. Eski komşum yaşlıydı jumping jack yaptığımda mızmızlanıyordu Ancak evde olmadığında yapabiliyordum:)) Şimdi rahatım

Karatayla 2 ayda 6 kilo verdim. Öyle aç falan kalmadığım için seviyorum bu diyeti. Kilo vermenin abc si kitabını okudum. Diğerlerini de okuyucam işallah. Ekmeği yapılış şeklinden dolayı onaylamıyor. Maya ve kullanılan un. Ben evde tam buğdan unundan mayasız yapıyorum. Nispeten daha sağlıklı.[/QUOTE]
Anladım canım. Peki tamamen uyuyormuydun kitaptaki kurallara ?

Benimde koşu bandım var. Kimse şikayet etmedi ama huzurduz oluyorum çoğunlukla. Saat 8 den sonra yürümüyorum. Ama dediğin gibi burada insanlar saat sınırlaması olmadan gece 12 de bile matkap açıyor.

[Belirli "Parfym, post: 41761794, member: 506559"]Karatayla 2 ayda 6 kilo verdim. Öyle aç falan kalmadığım için seviyorum bu diyeti. Kilo vermenin abc si kitabını okudum. Diğerlerini de okuyucam işallah. Ekmeği yapılış şeklinden dolayı onaylamıyor. Maya ve kullanılan un. Ben evde tam buğdan unundan mayasız yapıyorum. Nispeten daha sağlıklı.[/QUOTE]
Anladım canım. Peki tamamen uyuyormuydun kitaptaki kurallara ?[/QUOTE]

Belirli bir menü uygulamıyorum. Şekerli gıdalardan, karbonhidratlardan, hazır ürünlerden uzak duruyorum. Birde şekerim olduğu için glisemik indeksleri yüksek olduğundan dolayı meyve demiyorum. Onun dışında doyana kadar yiyorum. Karatayda en önemli unsur ara öğün yok. Hatta mümkünse günde iki öğün. Çünkü kitabında dediğine göre vücut yemekten 4,5-5 saat sonra yağ yakmaya başlıyor.

yemeee. kanma sen fyzanur a

bugünkü menüm
07.30: 1 haşlanmış yumurta
16.00: 2 kase çorba
20.00: 3 adet süt mısır
su:2,5 litre(üç olur)
spor: yok

Anladım canım. Peki tamamen uyuyormuydun kitaptaki kurallara ?[/QUOTE]

Belirli bir menü uygulamıyorum. Şekerli gıdalardan, karbonhidratlardan, hazır ürünlerden uzak duruyorum. Birde şekerim olduğu için glisemik indeksleri yüksek olduğundan dolayı meyve demiyorum. Onun dışında doyana kadar yiyorum. Karatayda en önemli unsur ara öğün yok. Hatta mümkünse günde iki öğün. Çünkü kitabında dediğine göre vücut yemekten 4,5-5 saat sonra yağ yakmaya başlıyor.[/QUOTE]
hoş geldin aramıza. sağlıklı, zayıf günlere inşallah

Iftarını da beğendim, dengede tutmuşsun

Leslienin yürüyüş egzersizleri var canım, YouTube'dan Leslie 1 mile diye arattırırsan çıkar.

Tadı nasıl peki? Sonra bütün gün sarımsak kokmayalım :))

kendimi böyle hissediyorum şuan
Seni minik şeytan

Bugünkü Menüm

1 dilim lazanya
3 yk yoğurt ve salata

Su 2,5 lt
Spor 300 ip atlama
Öğlen lazanya yendiği için akşam yemek yenmemiş. Menü güzel ama acıkmadın mı gülüm?

Bir dilim olabilir bence, sonuçta insanın canı bazen baklava türü bir şeyler de çekebiliyorum. Sınırını bilmek lazım :)

Artık çok geç

Bugünkü menüm

Sahur:
Su

Iftar:
2 servis kaşığı makarna
2 servis kaşığı kıymalı sos :/
2 dilim Fındıklı çikolata

Şimdilik 500 ml su - daha içmeye çalışacağım.

Olmadı bugün farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…