2 yaş küçüğüm nolaacak ondan, yinede abla olmuşuz işteDoya doya yiyemediğin için herhalde
Sanada canım
Hoşgeldin aramızabaşarılar dilerim
Niye kız sen benden küçüksün ya
Geeeeelll ve kilolardan kurtul
Ooo sen tam da lezzetlerin harika olduğu şehirde oturuyorsun, işin zorbir gün hataya bende gideceğim - künefe yemeye
Canım hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin
Bugünkü Menüm
10:00
1 kase nesfit / 1 yumurta
15:00
1 dilim lazanya
3 yk yoğurt ve salata
18:00
1 fincan yeşil çay / 1 elma
Su 2,5 lt
Spor 300 ip atlama
yürüyüş yapmadım temizlik yaptım halim kalmadı ona.
4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Georgeoust
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31,5
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0 denemelere devam
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz :160
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hep kilolu oldum zaten 2 sene önce 58 e dustum ancak geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglik icin hem de daha iyi gorunmek icin
yatarken duama onuda ekliycem canım ,Allah çabuk kavuştursun inşallah
ama onlar öyle dışarıda satılan mısırlardan değildi ki3 tane mısır çok değilmi
Benimde bazen çeker canım şerbetli tatlı ama ne yapalım diyetteyiz kararlıyız
Canımı çektirmeee
Öğlen değildi saat 3 tü yediğimde. 6 da wasa yicektim gözüm elmaya değdi onu yedim:) Bol su içiyorum belkide ondandır.
Hepinize iyi akşamlar diliyorum hayırlı sahurlar. Ben kaçarrr
yemiş yemiş bide bahane buluyo seni seniiiama onlar öyle dışarıda satılan mısırlardan değildi kibahçe mısırıydı. çok büyük değillerdi yani
2 yaş 2 yaştır, abla değilsin sen. Sen daha miniciksin2 yaş küçüğüm nolaacak ondan, yinede abla olmuşuz işte
canım allah sağ salim kavuştursun inşallah. dualarımız seninle.Kızlar duaya ihtiyacım var.. Nişanlım yarın askerlik için gidecek, nereye ve ne zaman gideceğini öğrenmek için..
Bazı bölgeler var, korkuyorum onlardan birine gidecek diye.. Lütfen dua eder misiniz hayırlısı olsun diye
2 yaş 2 yaştır, abla değilsin sen. Sen daha miniciksin
Ablam nişanlının hakkında hayırlısı. ALLAH yardımcınız olsun. Üzülme demek kolay biliyorum, hasret çok zor bir şey. Kıyamam ben sana
benim kardeşimde kasımda gidiyo askere benimde ona canım sıkılıyor ne zor şeymiş gerçektenÇookk sağol ablamm..
Mecbur sabredeceğim, son hasret olur inşaAllah bu..
İnşallah gülüm, Rabbim bir daha ayrı düşürmesin, hasret çektirmesin. Sizi birbirinize sağ salim kavuştursun (amin).Çookk sağol ablamm..
Mecbur sabredeceğim, son hasret olur inşaAllah bu..
Kıyamam yabenim kardeşimde kasımda gidiyo askere benimde ona canım sıkılıyor ne zor şeymiş gerçekten
inşallah sağ salim gelsinlerde günler bi şekilde geçerKıyamam yasayılı gün çabuk geçer Allah'ın izniyle.
allah kavuştursun canım. uzun dönem mi?benim kardeşimde kasımda gidiyo askere benimde ona canım sıkılıyor ne zor şeymiş gerçekten
sağ ol canım ,12 ayallah kavuştursun canım. uzun dönem mi?
canım allah sağ salim kavuştursun inşallah. dualarımız seninle.
sanada hayırlı geceler :)Herkese hayırlı geceler canlarımRabbim kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul etsin. Umutsuzluğa kapılmayın, ALLAH büyüktür, bazı şeyler için sadece sabretmek gerekiyor.
benim kardeşimde kasımda gidiyo askere benimde ona canım sıkılıyor ne zor şeymiş gerçekten
İnşallah gülüm, Rabbim bir daha ayrı düşürmesin, hasret çektirmesin. Sizi birbirinize sağ salim kavuştursun (amin).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?