hoş geldin canım ,1.sayfada kurallarımız var onu kabul etmen gerekiyor ve oradaki formu doldurduktan sonra bizimlesiiiiiiinnMerhaba ben geldim araniza :) Nasil basliyouz :)
Oy suyuna bana banaacıktım galiba
Şükür sevindim canım, ALLAH beterinden korusun. Çok geçmiş olsun, ne oldu öyle yasınava girmek nasip değilmiş. Yine girersin inşallah, yeter ki sağlığın yerinde olsun.
Temiz havada yürüyüş daha iyi, Leslie insanı daha da eve kapatabilir diye düşünüyorum o yüzden oyum jillianden yana ama devamlılık konusunda da sen haklısın
2 haftada verebildiğiniz kadar verin ve 1. olun inşallahbu arada listeyi @gogo2405 paylaşacak büyük ihtimalle. Kaptanımıza seni listeye dahil etmesini söylersin canım
sen ebruya abla dedikçe ben kendimi yaşlı hissediyorumAynen ablammm aynenn
sende gel ozaman tatlıımmmben de katılmak istiyorummmmm
hemen yarın yollayıp başlıyorum o zamansende gel ozaman tatlıımmmhep birlikte gitsin kilolar sanada söyleyim 1.sayfadaki kuralları kabul etmen ve formu doldurman gerekiyor
benim boyumda 159 yakınız,bende buraya başlamadanönce 76 ydım.şimdi 67 lere kadar düştüm ,birlikte istediğimiz kiloya geliriz inşallah4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Georgeoust
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31,5
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0 denemelere devam
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz :160
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hep kilolu oldum zaten 2 sene önce 58 e dustum ancak geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglik icin hem de daha iyi gorunmek icin
bugünkü menüm
07.30: 1 haşlanmış yumurta
16.00: 2 kase çorba
20.00: 3 adet süt mısır
su:2,5 litre(üç olur)
spor: yok
.bugün menüm (yine sahurda çok kaçtı ama bu sahurda güzel olacak)
sahur:
1 bardak light süt
1 kk peynir
1 peynirli poğaça
2 kuru erik,1 gün kurusu,5çiğ badem
1 yumurta
domates
iftar:
2 kepçe mercimek çorbası
yağsız salata
1 bardak yoğurt
1 porsiyon izmir köfte(3 köfte+1 minik patates)
1 kare bitter
su 2 litre olacak inşallah
oluurrhemen yarın yollayıp başlıyorum o zaman
sen ebruya abla dedikçe ben kendimi yaşlı hissediyorum
hergün yiyince 1 kare tatmin ediyor geneldeMısır fazla ama genel olarak az bence
.
Sahurun maşaAlahı varr
İftar güzel, bitteri görmüyorumm
hem sen 1 kareyle nasıl tutuyorsun kendinii ? ben yemeğe başlasam paket bitmeden bırakamam herhalde
hergün yiyince 1 kare tatmin ediyor genelde
Bulmuşsun yolunuu
Doya doya yiyemediğin için herhaldedoyamıyorumm canım sürekli bir arzulama halinde
Sanada canımHerkese iyi geceler.
Hoşgeldin aramızaMerhaba ben geldim araniza :) Nasil basliyouz :)
Niye kız sen benden küçüksün yasen ebruya abla dedikçe ben kendimi yaşlı hissediyorum
Geeeeelll ve kilolardan kurtulben de katılmak istiyorummmmm
Ooo sen tam da lezzetlerin harika olduğu şehirde oturuyorsun, işin zor4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Georgeoust
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31,5
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0 denemelere devam
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz :160
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hep kilolu oldum zaten 2 sene önce 58 e dustum ancak geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglik icin hem de daha iyi gorunmek icin
Iftarını da beğendim, dengede tutmuşsun
Leslienin yürüyüş egzersizleri var canım, YouTube'dan Leslie 1 mile diye arattırırsan çıkar.
Tadı nasıl peki? Sonra bütün gün sarımsak kokmayalım :))
Seni minik şeytan
Öğlen lazanya yendiği için akşam yemek yenmemiş. Menü güzel ama acıkmadın mı gülüm?
Bir dilim olabilir bence, sonuçta insanın canı bazen baklava türü bir şeyler de çekebiliyorum. Sınırını bilmek lazım :)
Artık çok geç
Bugünkü menüm
Sahur:
Su
Iftar:
2 servis kaşığı makarna
2 servis kaşığı kıymalı sos :/
2 dilim Fındıklı çikolata
Şimdilik 500 ml su - daha içmeye çalışacağım.
Olmadı bugün farkındayım
Ablam nişanlının hakkında hayırlısı. ALLAH yardımcınız olsun. Üzülme demek kolay biliyorum, hasret çok zor bir şey. Kıyamam ben sanaKızlar duaya ihtiyacım var.. Nişanlım yarın askerlik için gidecek, nereye ve ne zaman gideceğini öğrenmek için..
Bazı bölgeler var, korkuyorum onlardan birine gidecek diye.. Lütfen dua eder misiniz hayırlısı olsun diye
Katılıyorum sanaBen de makarna yedim, iftar için ağır bence biraz :)
yatarken duama onuda ekliycem canım ,Allah çabuk kavuştursun inşallahKızlar duaya ihtiyacım var.. Nişanlım yarın askerlik için gidecek, nereye ve ne zaman gideceğini öğrenmek için..
Bazı bölgeler var, korkuyorum onlardan birine gidecek diye.. Lütfen dua eder misiniz hayırlısı olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?