Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cacıkla çorbayı aynı anda nasıl içtin kızgüzel olmuş menün böreği bir daha 1 tane ye 2 tane bizim neyimize

Bunları iftara mı yedin canım yoksa gün içinde mi? Eğer gün içindeyse saatlerini de belirtirsen yorumlaması daha kolay olur.

Suyu çok içiyorsundur inşallah, malum su önemli.

Yürüyüşe ne kadar çıkmayı planladın?

canım canım canım canııımmmye kız bikerede sen ye çikolata ,söyle eşine alsın gelsin
Bazen çok tatlı oluyorsun kuzum

Evde var da yesem mi ki gerçekten?

ben bir kare yiycem nolurrr sendeeee yeeeAllahım ne kadar kötü örneğim yaa kızı yoldan çıkarcam

bunlar iftarda yediklerim. su çok içicem inşallah yemek yemeyi çok seven az su içen bir insanım normalde artık çok içicem. Yürüyüşüm iptal oldu evde koşu bandında yürüycem

Oh çikolata muhabbeti almış yürümüş. İftardan önce fark etseydim yerdim kesin. Şuan tokum Allahtan da canım çekmedi. Yediklerinde gelince normalde sahura iftar arası az diye bir bardak süt içiyorum ama bu sefer kahvaltı gibi yaptım.

Sahur
2 yumurta
Bolca peynir zeytin domates salatalık
2 bardak sarımsak çayı (1 yıl önce aktaran bi şey aldığında hediye vermişti içmemiştim dün başladım)

İftar
Ev yapımı 2 lahmacun ( Ben karatayın yemek düzenini uymaya çalışıyorum lahmacun izin var)
1 bardak ayran

Birazdan da bağırsak çalıştırıcı bi bitki çayı içerim.

Ramazandan önce yürüyüş bandında yürüyordum ama ramazanda olmadı. Bu arada bu bahsettiğiniz Leslie kim?

ben bir kare yiycem nolurrr sendeeee yeeeAllahım ne kadar kötü örneğim yaa kızı yoldan çıkarcam
Tamam tamam bende yiyeceğim beni kötü yola düşürmeye çalışıyorsun

bunlar iftarda yediklerim. su çok içicem inşallah yemek yemeyi çok seven az su içen bir insanım normalde artık çok içicem. Yürüyüşüm iptal oldu evde koşu bandında yürüycem
Menünü sigara böreği haricinde beğendim canım. Suyu çoğaltmaya bak mutlaka, kilonun daha çabuk düştüğünü göreceksin takdir ediyorum dışarıya çıkmayacağım diye tembellik etmiyorsun

gayet güzel bence menünüz:)

çok teşekkür ederim :)

Canım sahur ile iftarı bir yazarsan yorumlaması daha kolay olur.
Keşke bende bu çikolata muhabbetine dahil olmasaydım, Feyza aklımı çeldi. Eee tabi bende dünden razı

Sahurun güzel olmuş. Sarımsak çayını niye içiyorsun?

Zayıflamaya yardımcı etkisi varmış ama dediğim gibi özellikle aldığım birşey değil. Aldığım bir ürünün yanında kampanya olarak vermişlerdi. Şekersiz Türk çayıda içemem o yüzden bitki çayı içiyorum. İftar menümüde ekledim mesajıma

kıııııııızz o sarımsak çayına ender saracın diyorsa sakın içme kızın biri hastanelik olmuştu ,ender saraçın yokmuş sahteymiş o

koşu bandıda aynı etkiyi yapıyor zaten oda olur
Ben şahsen koşu bandını tercih ediyorum. Bi tempo tutturup performansın düşmeden yürüyebiliyosun. En sevdiğim müzikleride açıyorum Oh deymeyin keyfime. Yanlız kafama takılan birşey var. Ben 5.5 km yürüyorum yürüyüş bandı 175 kalori yaktığımı söylüyor. Ama internetteki verilere göre 350 falan yakmam lazım. Acaba yürüyüş bandındamı bir sıkıntı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…