yürüyüş çok etkili ya bütün kasları çalıştırıyomuş bende başlarım belkikatılırım :) ben bugün de çıkıyorum yürüyüşe :)
yürüyüş çok etkili ya bütün kasları çalıştırıyomuş bende başlarım belki
cacıkla çorbayı aynı anda nasıl içtin kızMenümü yazayım :
Bir kase çorba , bir kase cacık , bir iki kaşık tavuklu patlıcan yemeği , 2-3 kaşık kısır, 2.5 tane parmaktan biraz daha büyük sigara böreği , salata , bir dilim karpuz
su ve sporu yazacağım.
çık çık canın çekmişken hiç vazgeçme akşam bekliyorum raporunu ne kadar yürüdün söyliyceksinben bir süre devam edemem belki ama bugün vakit bulmuşken çıkayım diyorum:)
Bunları iftara mı yedin canım yoksa gün içinde mi? Eğer gün içindeyse saatlerini de belirtirsen yorumlaması daha kolay olur.Menümü yazayım :
Bir kase çorba , bir kase cacık , bir iki kaşık tavuklu patlıcan yemeği , 2-3 kaşık kısır, 2.5 tane parmaktan biraz daha büyük sigara böreği , salata , bir dilim karpuz
su ve sporu yazacağım.
Bazen çok tatlı oluyorsun kuzumcanım canım canım canııımmmye kız bikerede sen ye çikolata ,söyle eşine alsın gelsin
ben bir kare yiycem nolurrr sendeeee yeeeBunları iftara mı yedin canım yoksa gün içinde mi? Eğer gün içindeyse saatlerini de belirtirsen yorumlaması daha kolay olur.
Suyu çok içiyorsundur inşallah, malum su önemli.
Yürüyüşe ne kadar çıkmayı planladın?
Bazen çok tatlı oluyorsun kuzum
Evde var da yesem mi ki gerçekten?
Bunları iftara mı yedin canım yoksa gün içinde mi? Eğer gün içindeyse saatlerini de belirtirsen yorumlaması daha kolay olur.
Suyu çok içiyorsundur inşallah, malum su önemli.
Yürüyüşe ne kadar çıkmayı planladın?
Bazen çok tatlı oluyorsun kuzum
Evde var da yesem mi ki gerçekten?
hahahacacıkla çorbayı aynı anda nasıl içtin kızgüzel olmuş menün böreği bir daha 1 tane ye 2 tane bizim neyimize
Tamam tamam bende yiyeceğimben bir kare yiycem nolurrr sendeeee yeeeAllahım ne kadar kötü örneğim yaa kızı yoldan çıkarcam
Menünü sigara böreği haricinde beğendim canım. Suyu çoğaltmaya bak mutlaka, kilonun daha çabuk düştüğünü göreceksinbunlar iftarda yediklerim. su çok içicem inşallah yemek yemeyi çok seven az su içen bir insanım normalde artık çok içicem. Yürüyüşüm iptal oldu evde koşu bandında yürüycem
Oh çikolata muhabbeti almış yürümüş. İftardan önce fark etseydim yerdim kesin. Şuan tokum Allahtan da canım çekmedi. Yediklerinde gelince normalde sahura iftar arası az diye bir bardak süt içiyorum ama bu sefer kahvaltı gibi yaptım.
Sahur
2 yumurta
Bolca peynir zeytin domates salatalık
2 bardak sarımsak çayı (1 yıl önce aktaran bi şey aldığında hediye vermişti içmemiştim dün başladım)
gayet güzel bence menünüz:)Oh çikolata muhabbeti almış yürümüş. İftardan önce fark etseydim yerdim kesin. Şuan tokum Allahtan da canım çekmedi. Yediklerinde gelince normalde sahura iftar arası az diye bir bardak süt içiyorum ama bu sefer kahvaltı gibi yaptım.
Sahur
2 yumurta
2 bardak sarımsak çayı (1 yıl önce aktaran bi şey aldığında hediye vermişti içmemiştim dün başladım)
çok teşekkür ederim :)Tamam tamam bende yiyeceğimbeni kötü yola düşürmeye çalışıyorsun
Menünü sigara böreği haricinde beğendim canım. Suyu çoğaltmaya bak mutlaka, kilonun daha çabuk düştüğünü göreceksintakdir ediyorum dışarıya çıkmayacağım diye tembellik etmiyorsun
Canım sahur ile iftarı bir yazarsan yorumlaması daha kolay olur.Oh çikolata muhabbeti almış yürümüş. İftardan önce fark etseydim yerdim kesin. Şuan tokum Allahtan da canım çekmedi. Yediklerinde gelince normalde sahura iftar arası az diye bir bardak süt içiyorum ama bu sefer kahvaltı gibi yaptım.
Sahur
2 yumurta
Zayıflamaya yardımcı etkisi varmış ama dediğim gibi özellikle aldığım birşey değil. Aldığım bir ürünün yanında kampanya olarak vermişlerdi. Şekersiz Türk çayıda içemem o yüzden bitki çayı içiyorum. İftar menümüde ekledim mesajımaCanım sahur ile iftarı bir yazarsan yorumlaması daha kolay olur.
Keşke bende bu çikolata muhabbetine dahi saydım, Feyza aklımı çeldi. Eee tabi bende dünden razı
Sahurun güzel olmuş. Sarımsak çayını niye içiyorsun?
koşu bandıda aynı etkiyi yapıyor zaten oda olurbunlar iftarda yediklerim. su çok içicem inşallah yemek yemeyi çok seven az su içen bir insanım normalde artık çok içicem. Yürüyüşüm iptal oldu evde koşu bandında yürüycem
kendimi böyle hissediyorum şuanCanım sahur ile iftarı bir yazarsan yorumlaması daha kolay olur.
Keşke bende bu çikolata muhabbetine dahil olmasaydım, Feyza aklımı çeldi. Eee tabi bende dünden razı
Sahurun güzel olmuş. Sarımsak çayını niye içiyorsun?
kıııııııızz o sarımsak çayına ender saracın diyorsa sakın içme kızın biri hastanelik olmuştu ,ender saraçın yokmuş sahteymiş oZayıflamaya yardımcı etkisi varmış ama dediğim gibi özellikle aldığım birşey değil. Aldığım bir ürünün yanında kampanya olarak vermişlerdi. Şekersiz Türk çayıda içemem o yüzden bitki çayı içiyorum. İftar menümüde ekledim mesajıma
Ben şahsen koşu bandını tercih ediyorum. Bi tempo tutturup performansın düşmeden yürüyebiliyosun. En sevdiğim müzikleride açıyorum Oh deymeyin keyfime. Yanlız kafama takılan birşey var. Ben 5.5 km yürüyorum yürüyüş bandı 175 kalori yaktığımı söylüyor. Ama internetteki verilere göre 350 falan yakmam lazım. Acaba yürüyüş bandındamı bir sıkıntı var.koşu bandıda aynı etkiyi yapıyor zaten oda olur
Ç... diye bir marka. Ne yapsam bilemedim şimdi.kıııııııızz o sarımsak çayına ender saracın diyorsa sakın içme kızın biri hastanelik olmuştu ,ender saraçın yokmuş sahteymiş o
ben markasını bilmiyorumda dediğim gibi ender saracın adıyla satılandan kız ölümden döndü haberlerde çıkmıştı ,internette ara o mu diye istersenÇ... diye bir marka. Ne yapsam bilemedim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?