Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amin :)

Hoşgeldin aramıza

Ooo sen tam da lezzetlerin harika olduğu şehirde oturuyorsun, işin zor bir gün hataya bende gideceğim - künefe yemeye

Canım hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin [/QUOTE]

Hosbduuuuk :) Beklerim her zaman :) Zor gercekten degisik degisik tatlarin arasinda uvv :) Bir de esim zayif ve her aksam cayin yaninda sekerdi cikolataydi goturuyor ben de dayanamiyorum yani 3 gun dayansam 4. gun patliyorum (aminnn bu arada)

Çok kötü bir şey yaptım. Bunu buraya yazmazsam olmazdı beni affedin kızlar profiterol yedim normal halimden çok çok az yedim diye avutmaktan başka çare kalmadı.

Hosbduuuuk :) Beklerim her zaman :) Zor gercekten degisik degisik tatlarin arasinda uvv :) Bir de esim zayif ve her aksam cayin yaninda sekerdi cikolataydi goturuyor ben de dayanamiyorum yani 3 gun dayansam 4. gun patliyorum (aminnn bu arada)
Aslen de hataylimisin canim? Es konusu síkíntí o yiyorsa seninde tabi canin ceker. Irade de bir yere kadar. Kendine bitter cikolata alsanda o yediginde sende yesen?

Çok kötü bir şey yaptım. Bunu buraya yazmazsam olmazdı beni affedin kızlar profiterol yedim normal halimden çok çok az yedim diye avutmaktan başka çare kalmadı.
Hadi yedin ona bir sey diyemem, gecen bende yedim ve tadimlik oldugu sürece sorun olacagini sanmiyorum ama gecenin bir vaktinde niye yiyorsun?

Çok güzel aciklamissin teşekkürler
Rica ederiiim

Hoşgeldin canım

Dayanalim son 5.
Ha gayret

Zıpla sen zıpla, beni dinle :)
Bacaklarda kalınlık varsa o yogayıda kesinlikel denemelisin,çok azbi zaman alıyor ama çok etkili kesinlikle.

Hoşgeldin canıııım
sigara böreği

Herkese günaydın, az kalorili bir gün olur inşallah.

Amin

Zıpla sen zıpla, beni dinle :)
Bacaklarda kalınlık varsa o yogayıda kesinlikel denemelisin,çok azbi zaman alıyor ama çok etkili kesinlikle.

Tamam sözüne itimat ediyorum, ziplayacagim bol bol
Zaten asil sorun bende bacaklar, daha dogrusu belden asagisi diyelim

Ramazan hepimizin dengesini bozdu anlaşılan. Hem sporumu etkiledi hem beslenmemi. 1 hafta sonra mükemmel çalışcaz inşallah :)

Ç... diye bir marka. Ne yapsam bilemedim şimdi.

ben markasını bilmiyorumda dediğim gibi ender saracın adıyla satılandan kız ölümden döndü haberlerde çıkmıştı ,internette ara o mu diye istersen
Ben bu çay konusundan korkarım, milli sporcu olduğumdan fitness hocasıyım aslında ziraat mühendisiyim, bana sorun bitkileri
bizim burda meşhur bi aktar var, 9lu çay hazırlıyor ama direk bitkilerden. o poşet çay halinde hazılanıp içine ne koyulduğu belli olmayanlara pek güvenmeyin derim.
2 3 zeytin yaprağı ve 1 tutam biberiyeyi karıştırıp 5 dk demleyin için, harika bi çaydır. Yüksek tansiyonunuz yoksa tabi ben ikisinide taze kullanıyorum ama aktarlarda kurusuda mevcut.

Hoşgeldin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…