Herkese hayırlı geceler canlarımRabbim kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul etsin. Umutsuzluğa kapılmayın, ALLAH büyüktür, bazı şeyler için sadece sabretmek gerekiyor.
amin :)Allah kavuştursun canım, sağ salim gidip gelsin.. Aynen çok zor, düşüncesi bile kalbimi sıkıştırıyor ama yapacak birşey yok, sabredeceğiz, dua edeceğiz, Allah duaları kabul edendir deyip bekleyeceğiz... Cümlemize sabır versin Rabbim..
Amin ablamm aminn..
benim boyumda 159 yakınız,bende buraya başlamadanönce 76 ydım.şimdi 67 lere kadar düştüm ,birlikte istediğimiz kiloya geliriz inşallah
Lazanya ağır ama akşam yememen güzel bunun üstüne :)
Öncelikle hoşgeldinizz :)
Yaşınızı yazmanıza bayıldımmgerçekten hoşuma gitti, bana kalırsa ayı da yazarım, kaç ay kaldı diye
Aslen de hataylimisin canim? Es konusu síkíntíHosbduuuuk :) Beklerim her zaman :) Zor gercekten degisik degisik tatlarin arasinda uvv :) Bir de esim zayif ve her aksam cayin yaninda sekerdi cikolataydi goturuyor ben de dayanamiyorum yani 3 gun dayansam 4. gun patliyorum (aminnn bu arada)
Çok kötü bir şey yaptım. Bunu buraya yazmazsam olmazdı beni affedin kızlar profiterol yedimnormal halimden çok çok az yedim diye avutmaktan başka çare kalmadı.
Rica ederiiimÇok güzel aciklamissin teşekkürler
Hoşgeldin canımİyi günler, e_brulim adlı üyenin daveti üzerine yazıyorum. İşallah takımda olmak motivasyonunu arttırır. Yaklaşık 2 aydır diyet yapıyorum . 85 kilodan 79 a düştüm. Boyum 164. Hedef kilim 60. Polikistik over ve şeker rahatsızlığım var. Bunlar kilo anlamdaki temel problemler.
Hoşbulduk.Rica ederiiim
Hoşgeldin canım
Ha gayretDayanalim son 5.
Selam kızlar, hayırlı pazarlar :)
Şükür telaşem bitti, dünü de güzel bir şekilde atlattık :) tesadüfen kamera çekimi vardı, doğum günü çocuklarına güzel bir hatıra kalacak :)
Dünkü menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 cevizli hurma
1 kepçe mercimek çorbası
2 yk pilav
6 yk tavuklu saç kebabı
1 bardak ayran
Ara 22:45
3 çatal çilekli pasta
Sahura kadar 1,5 lt su daha içtim, toplam 2,5 lt ile rekor kırdım :))
Spor: bütün gün ordan oraya koşturdum hazırlıklar için
Senin işin kolay bence, mesleğin spor ile alakalı olduğu için yapması da zor gelmez :)
Bizde mecburen başka hareketler yaparızben ramazandan sonra jilliana 30 day shred'e başlıyorum yine sonra da ripped'e geçeceğim. Ripped daha çok bacaklara hitap ediyormuş ona bir bak istersen gülüm?
Zıplamak çok yararlı diye biliyordum bende, ta ki parfymün yazdıklarına kadar. Ikilemde kaldım şimdi hocam :)
Çok teşekkürler :-*
Su çok önemli... Mutlaka çoğaltmaya bak, spor da yaptığın için vücudun daha fazla suya ihtiyıç duyuyor.
Menün harika :)
Yaaa bunlar süper, denemek lazım. Çok teşekkürler, faydalı bir paylaşım olmuş :)
Geçmiş olsun ablam. Şimdi nasıl oldun?
Sahurda börek hariç kabul edilir.
Hoşgeldin canıııımKullanıcı Adı : yildizlariyakalamak
İsim (İsteğe Bağlı ): yildizlariy
Yaşınız : 18
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 168
Kilonuz: 101
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yoğun çalışma temposu ve stres sonucu gelen 28 kilo...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? 101 kilo olmak alışık olduğum bi durum değil, sağlığım ve görünümüm için kilo vermek zorundayım
sigara böreğiMenümü yazayım :
Bir kase çorba , bir kase cacık , bir iki kaşık tavuklu patlıcan yemeği , 2-3 kaşık kısır, 2.5 tane parmaktan biraz daha büyük sigara böreği , salata , bir dilim karpuz
su ve sporu yazacağım.
Herkese günaydın, az kalorili bir gün olur inşallah.
Zıpla sen zıpla, beni dinle :)
Bacaklarda kalınlık varsa o yogayıda kesinlikel denemelisin,çok azbi zaman alıyor ama çok etkili kesinlikle.
Ramazan hepimizin dengesini bozdu anlaşılan. Hem sporumu etkiledi hem beslenmemi. 1 hafta sonra mükemmel çalışcaz inşallah :)Oh çikolata muhabbeti almış yürümüş. İftardan önce fark etseydim yerdim kesin. Şuan tokum Allahtan da canım çekmedi. Yediklerinde gelince normalde sahura iftar arası az diye bir bardak süt içiyorum ama bu sefer kahvaltı gibi yaptım.
Sahur
2 yumurta
Bolca peynir zeytin domates salatalık
2 bardak sarımsak çayı (1 yıl önce aktaran bi şey aldığında hediye vermişti içmemiştim dün başladım)
İftar
Ev yapımı 2 lahmacun ( Ben karatayın yemek düzenini uymaya çalışıyorum lahmacun izin var)
1 bardak ayran
Birazdan da bağırsak çalıştırıcı bi bitki çayı içerim.
Ramazandan önce yürüyüş bandında yürüyordum ama ramazanda olmadı. Bu arada bu bahsettiğiniz Leslie kim?
Ç... diye bir marka. Ne yapsam bilemedim şimdi.
Ben bu çay konusundan korkarım, milli sporcu olduğumdan fitness hocasıyım aslında ziraat mühendisiyim, bana sorun bitkileriben markasını bilmiyorumda dediğim gibi ender saracın adıyla satılandan kız ölümden döndü haberlerde çıkmıştı ,internette ara o mu diye istersen
Amin"Leyletülkadri hayrüm min elfi şehr" - "Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır"
Kadir gecemiz mübarek olsun, DUA’larımızın kabulü için AMIN…
Aletlerin üzerindeki kalori bilgisi doğru olmaz hiçbir zaman kuzum, hiç takılma onlara.canım ben kalorisini hiç hatırlamıyorum spor salonunda hoca 45 dk yaptırıyordu bana
Halt etmiş :)spor hocası hepsi çalışıyor demişti
Hoşgeldin kuzum4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Georgeoust
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31,5
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0 denemelere devam
Yaşadığınız şehir: Hatay
Boyunuz :160
Kilonuz:78
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hep kilolu oldum zaten 2 sene önce 58 e dustum ancak geri aldim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hem saglik icin hem de daha iyi gorunmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?