Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok kötü bir şey yaptım. Bunu buraya yazmazsam olmazdı beni affedin kızlar profiterol yedim normal halimden çok çok az yedim diye avutmaktan başka çare kalmadı.
Baya baya canım istedi sabahın köründe

Amin

Tamam sözüne itimat ediyorum, ziplayacagim bol bol
Zaten asil sorun bende bacaklar, daha dogrusu belden asagisi diyelim
Aynı ben :)
Belden aşağısı ile yukarısının ayarı yok ama olacak
Üst 34 alt 38 , dengesizliğe bak :)
Bacaklar bi başkasına ait gibi resmen :)

Cumaretsi iftar:
2 fındık lahamcun, yoğurt, salata.
arada bol bol çay,su

sahur
karpuz ve 3 kayısı

pazar iftar
fırında sebze yemeği, patlıcan salatası,3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt.

arada çay, su, 2 küçük grissini

sahur, 2 kaşık pilav ,yoğurt, karpuz ve 3 kayısı.

cumartesi pazar sadece 30ar dakika eliptik çalıştım.

Ayyy insallah. Ne kadar zamanda oldu bu? Tebrik ederim gercekten
2,5 ay canım başta çabuk gidiyor sonra yavaşlıyor

ebruşun dediği gibi sende bitter ye canım ben hergün yiyorum çok abartmıyorum en fazla 4 kare yiyorum kiloma yansımadı hiç
Çok kötü bir şey yaptım. Bunu buraya yazmazsam olmazdı beni affedin kızlar profiterol yedim normal halimden çok çok az yedim diye avutmaktan başka çare kalmadı.
zamanla azaltırsın tatlım normalden az yiyebildiysen ne güzel işte

Ben şimdiden eksilerdeyim, 24 temmuz bildirimine en az 2 kilo vermiş gircem çünkü bayramda diyete tatil yokkk
bende 2 kilo veririm inşallah , incecik olcam incecik

menülerini beğendim sadece sahurda pilav olmasa da yumurta felan olsa daha güzel olurmuş

Kullanıcı Adı :gohipopotam
İsim (İsteğe Bağlı ):Gökçen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1, 15
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1,65 cm
Kilonuz: 99 kg
Hedef kilonuz : 84 kg
Kilo alma hikayeniz : özellikle son iki senede, strese ve psikolojik sorunlara bağlı olarak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Yüksektansiyon ilacının dozunu azaltabilmek istiyorum, insülin direncinin azalmasını istiyorum, istersem yapabileceğimi kendime kanıtlamak istiyorum

Hepbirlikte daha güzel, daha zayıf, daha sağlıklı günlere inşallah :)))

Kadir geceniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun

Ben şimdiden eksilerdeyim, 24 temmuz bildirimine en az 2 kilo vermiş gircem çünkü bayramda diyete tatil yokkk
Ben şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....

seninde kadir gecen hayırlı olsun canım :) birlikte zayıflıycaz başarcaz inşallah

Bende iste öyle orantisizim azicik esitlik olsaydi ya

Harikasin

Menülerine söyleyecek söz yok. Sen kacamak yapiyormusun ki hic?

Gökcen ablacim (müsade varsa) basarilar diliyorum, insallah en kisa zamanda hedefledigin kiloya ulasirsin.
Amin insallah

Günaydıııııııın kızlar :)
Günaydin canim

Ben şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....
"Ay midem cok kötü, inanin yiyemeyecegim" de

Aslen de hataylimisin canim? Es konusu síkíntí o yiyorsa seninde tabi canin ceker. Irade de bir yere kadar. Kendine bitter cikolata alsanda o yediginde sende ye

Canım aslen Hataylı değilim eşimin işi için buradayız, pek de sevemedim buraları açıkçası (yemekler hariç) Burada kendimi çok yalnız hissediyorum. Her ne kadar çevremde görüştüğüm insanlar olsa da aynı dili konuşabildiğim birilerine henüz rastlamadım malesef)

Baya baya canım istedi sabahın köründe

Bende de tam tersi belden yukarısı 46 belden aşağısı 42. Takım kıyafetlerin altı bol geliyo üstü dar.

İnşallah inşallahhhh

tatlılara nasıl dayancaksın peki
Mini mini şortlardan eteklerden daha tatlısı var mı ki, yaz bitmen en fit haliyle yakalmalı.5 dakikalık zevk için süreyi uzatamam. yemicem :)

menülerini beğendim sadece sahurda pilav olmasa da yumurta felan olsa daha güzel olurmuş

yumurtadan midem bulanıyor ya çok zor yiyorum.
Ramazandan sonra kahvaltılarıdma lorla omlet şeklinde tüketmeyi düşünüyorum onu.

sen tutarsan kendini benim neyim eksikmiş bende yemem

Valla bişeyler söylüycez artık. Benim planım şu : Biz eşimle aynı tabaktan yeriz deyip, hepsini ona bırakmak. O tığ gibi valla o alsın kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…