Baya baya canım istedi sabahın köründeÇok kötü bir şey yaptım. Bunu buraya yazmazsam olmazdı beni affedin kızlar profiterol yedimnormal halimden çok çok az yedim diye avutmaktan başka çare kalmadı.
Aynı ben :)Amin
Tamam sözüne itimat ediyorum, ziplayacagim bol bol
Zaten asil sorun bende bacaklar, daha dogrusu belden asagisi diyelim
2,5 ay canım başta çabuk gidiyor sonra yavaşlıyorAyyy insallah. Ne kadar zamanda oldu bu? Tebrik ederim gercekten
Hoşgeldin aramıza
Ooo sen tam da lezzetlerin harika olduğu şehirde oturuyorsun, işin zorbir gün hataya bende gideceğim - künefe yemeye
Canım hayırlısıyla Rabbim gönlüne göre sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin
zamanla azaltırsın tatlım normalden az yiyebildiysen ne güzel işteÇok kötü bir şey yaptım. Bunu buraya yazmazsam olmazdı beni affedin kızlar profiterol yedimnormal halimden çok çok az yedim diye avutmaktan başka çare kalmadı.
bende 2 kilo veririm inşallah , incecik olcam incecikBen şimdiden eksilerdeyim, 24 temmuz bildirimine en az 2 kilo vermiş gircem çünkü bayramda diyete tatil yokkk
tatlılara nasıl dayancaksın pekiBen şimdiden eksilerdeyim, 24 temmuz bildirimine en az 2 kilo vermiş gircem çünkü bayramda diyete tatil yokkk
menülerini beğendim sadece sahurda pilav olmasa da yumurta felan olsa daha güzel olurmuşCumaretsi iftar:
2 fındık lahamcun, yoğurt, salata.
arada bol bol çay,su
sahur
karpuz ve 3 kayısı
pazar iftar
fırında sebze yemeği, patlıcan salatası,3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt.
arada çay, su, 2 küçük grissini
sahur, 2 kaşık pilav ,yoğurt, karpuz ve 3 kayısı.
cumartesi pazar sadece 30ar dakika eliptik çalıştım.
Ben şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....Ben şimdiden eksilerdeyim, 24 temmuz bildirimine en az 2 kilo vermiş gircem çünkü bayramda diyete tatil yokkk
seninde kadir gecen hayırlı olsun canım :) birlikte zayıflıycaz başarcaz inşallahKullanıcı Adı :gohipopotam
İsim (İsteğe Bağlı ):Gökçen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1, 15
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1,65 cm
Kilonuz: 99 kg
Hedef kilonuz : 84 kg
Kilo alma hikayeniz : özellikle son iki senede, strese ve psikolojik sorunlara bağlı olarak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Yüksektansiyon ilacının dozunu azaltabilmek istiyorum, insülin direncinin azalmasını istiyorum, istersem yapabileceğimi kendime kanıtlamak istiyorum
Hepbirlikte daha güzel, daha zayıf, daha sağlıklı günlere inşallah :)))
Kadir geceniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun
günaydınnnnnnnnnGünaydıııııııın kızlar :)
,,,,Ben şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....
tadımlık alBen şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....
Bende iste öyle orantisizimAynı ben :)
Belden aşağısı ile yukarısının ayarı yok ama olacak
Üst 34 alt 38 , dengesizliğe bak :)
Bacaklar bi başkasına ait gibi resmen :)
HarikasinBen şimdiden eksilerdeyim, 24 temmuz bildirimine en az 2 kilo vermiş gircem çünkü bayramda diyete tatil yokkk
Menülerine söyleyecek söz yok. Sen kacamak yapiyormusun ki hic?Cumaretsi iftar:
2 fındık lahamcun, yoğurt, salata.
arada bol bol çay,su
sahur
karpuz ve 3 kayısı
pazar iftar
fırında sebze yemeği, patlıcan salatası,3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt.
arada çay, su, 2 küçük grissini
sahur, 2 kaşık pilav ,yoğurt, karpuz ve 3 kayısı.
cumartesi pazar sadece 30ar dakika eliptik çalıştım.
Gökcen ablacim (müsade varsaKullanıcı Adı :gohipopotam
İsim (İsteğe Bağlı ):Gökçen
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1, 15
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1,65 cm
Kilonuz: 99 kg
Hedef kilonuz : 84 kg
Kilo alma hikayeniz : özellikle son iki senede, strese ve psikolojik sorunlara bağlı olarak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Yüksektansiyon ilacının dozunu azaltabilmek istiyorum, insülin direncinin azalmasını istiyorum, istersem yapabileceğimi kendime kanıtlamak istiyorum
Hepbirlikte daha güzel, daha zayıf, daha sağlıklı günlere inşallah :)))
Kadir geceniz mübarek olsun, hayırlara vesile olsun
Günaydin canimGünaydıııııııın kızlar :)
"Ay midem cok kötü, inanin yiyemeyecegim" deBen şimdiden düşünüyorum ne olacak bu tatlı olayı. İnsan evde yemiyor ama her gittiğin yerde de diyetteyim almıyım diyemiyorsun ki.....
Aslen de hataylimisin canim? Es konusu síkíntío yiyorsa seninde tabi canin ceker. Irade de bir yere kadar. Kendine bitter cikolata alsanda o yediginde sende ye
Bende de tam tersi belden yukarısı 46 belden aşağısı 42. Takım kıyafetlerin altı bol geliyo üstü dar.Baya baya canım istedi sabahın köründe
Aynı ben :)
Belden aşağısı ile yukarısının ayarı yok ama olacak
Üst 34 alt 38 , dengesizliğe bak :)
Bacaklar bi başkasına ait gibi resmen :)
İnşallah inşallahhhh2,5 ay canım başta çabuk gidiyor sonra yavaşlıyor
ebruşun dediği gibi sende bitter ye canım ben hergün yiyorum çok abartmıyorum en fazla 4 kare yiyorum kiloma yansımadı hiç
zamanla azaltırsın tatlım normalden az yiyebildiysen ne güzel işte
bende 2 kilo veririm inşallah , incecik olcam incecik
Mini mini şortlardan eteklerden daha tatlısı var mı ki, yaz bitmen en fit haliyle yakalmalı.5 dakikalık zevk için süreyi uzatamam. yemicem :)tatlılara nasıl dayancaksın peki
menülerini beğendim sadece sahurda pilav olmasa da yumurta felan olsa daha güzel olurmuş
sen tutarsan kendini benim neyim eksikmiş bende yememİnşallah inşallahhhh
Mini mini şortlardan eteklerden daha tatlısı var mı ki, yaz bitmen en fit haliyle yakalmalı.5 dakikalık zevk için süreyi uzatamam. yemicem :)
yumurtadan midem bulanıyor ya çok zor yiyorum.
Ramazandan sonra kahvaltılarıdma lorla omlet şeklinde tüketmeyi düşünüyorum onu.
Valla bişeyler söylüycez artık. Benim planım şu : Biz eşimle aynı tabaktan yeriz deyip, hepsini ona bırakmak. O tığ gibi valla o alsın kiloları.Bende iste öyle orantisizimazicik esitlik olsaydi ya
Harikasin
Menülerine söyleyecek söz yok. Sen kacamak yapiyormusun ki hic?
Gökcen ablacim (müsade varsa) basarilar diliyorum, insallah en kisa zamanda hedefledigin kiloya ulasirsin.
Amin insallah
Günaydin canim
"Ay midem cok kötü, inanin yiyemeyecegim" de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?