seni tam şuan gaza getiren ne merak ettim valla
çikolata yemeseydim daha iyi olurdu amagerçi sık sık yemem malum özel günler
Canımsın yaa seninde menülerin güzel az ve öz
menün güzel feyzacan
bitter olayına gelince, evde bulundurmamaya çalışsan ?
bende özel günüm olmasına rağmen öyle hafif hissediyorum tartı bu hafta benden yana heleki 2 hafta sonra bildirime kadar dahada hafiflerim inş.
Tabloda var aslında hepimizin sonuçları. Ben 3,5 ayda 6 kilo verdim.
hoşgeldin canım:)
takıma gelmekle doğru karar vermişsin canım dahada motive oluyor insan:) tek başına yapılan diyetler her pazrtesi başlar her çarşamba sona erer:))
önemli olan ruhumuzun genç olması oda genç zaten
bu eşlerden ne çekiyo bu kızlar evlenmiycem ben
herkesin başlangıç kilosu ve güncel kilosu olan bi liste vardı onu diyordum.gelir gelmez kıza zıplama mı verdin cadı senibari menüsünü bi görseydinde o bahaneyle verseydin
Di mi yaaAz once mideye indirdim sen de yap canim afiyet olsun :)
aa sen de mi. hadi bakalım gelsin gazlar. alan neydi senin.
bu durumda sapık biz oluyoruz galiba. taytı es geçip totoyu gördüğümüze göreSen yumurta sevmiyormusun?
Bende ilk bakışta tayt yok sanmıştım
Bende de sayfa sürekli çöküyorsonra alıntılar gidiyor...
Harika gözüküyor, afiyet bal şeker olsun. Yoğurtla harika gider bucanım çekmedi desem yalan olur
Kız allasen ben sapıkmıyım da taytsız kadınların resimlerini koyacağım burayabirde özellikle ayak kısmını kırmızı işaretledim görün diye
300 atlamaya çikolatayı yakmışsındır gülümbayılıyorum senin menülerine (sen ve simlal benim için örneksiniz )
kendini çok kısıtlama yoksa çabuk bırakırsın demişti diyetisyen ,her şeyden uygun miktarda ye demişti .yaşam şeklini değiştirmek önemli ,mesela ekmeği şimdi komple bıraksam birdaha ömür boyu hiç mi yemiycem o yüzden yiyorum ama az yiyorum sende öyle yap ,tabi bu benim görüşüm katılmazsan o ayrıhoş buldum canım :) aynen çok iyi oldu gelip geçerdim ama böyle diyet grupları olduğunu bilmiyordum.Çok haklısın en fazla bir hafta sürüyor sonra ahh yeter diyip bozardım şimdi iyi bir yarış olacak hepimiz için
çikolata ve mısırı görmezden gelirsek güzel olmuşBugunku menum:
Sabah:
Haslanmis yumurta
domates salatalik peynir sekersiz cay
Ara: sekersiz kahve
Ogle: 1 izgara kofte
yogurtlu borulce
1 kare cikolata ( reglim yakin amaaaa)
Ara: 1/3 kocan haslanmis misir (dayanamadim) 5-6 minnacik yulaf krakeri (dukan)
Aksam: 1 kase yagsiz m. corbasi
az once anlattigim borani
Spora yarin baslicam
3 lt su
önemli olan ruhumuzun genç olması oda genç zaten
canım bitterin üstüne o kuru meyveli yoğurdu tatlı isteğini bastırsın diye mi yedinbugün menüm
sahur:
2 yumurtadan peynirli omlet
4 kare bitter(bişeylere kızmıştım hiç aklımda yokken gece gece yedim daha çok olsa dahada yerdim)
3 kaşık yoğurt içine 1 kuru erik ,üstüne kakao ve tarçın
iftar:
1 tane diyet mücver
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
2 çatal biberli patlıcanlı kızartma üstüne sarımsaklı yoğurt
minicik dilim karpuz
10 gibi 1 top dondurmaaaaaaa
14 Temmuz menüm.
Sahur
Bir bardak süt
2 hurma
İftar
200 gr balık
Salata
Mercimek çorbası
Adetim yaklaştı canım tatlı çekiyor hadi bende bi bitter yiyeyim dedim. Bir parça bitterin peşine tadını bastırsın diye 3 parça sütlü yemek zorunda kaldım.
Normalde hiç sevmem bitter burda herkes onu yiyince bende yiyebilirim sanmıştım ama olmadı gene.allah canını almasın kız. ne yaptın öyle sen ama menün süper yani
hoş geldin canım aramıza. çok çok geçmiş olsun. en kısa zamanda ruhundaki ve bedenindeki ağırlıklardan kurtulmak nasip etsin allah. tabii ki hep birlikte:)Kullanıcı Adı : Haldenlos
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk - 2.5 yaş
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 80
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2.gebeliğimden dolayı ve öncesinden de aldığım aşırı kilolar.Gebeliğim 12 gün önce sonlandırıldı 5 aylıkken kaybettik malesef şimdi tek hedefim bir an önce şu kilolarımdan kurtulmak
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Öncelikle kendime olan saygımdan dolayı kilolu iken çok kötü hissediyorum normal olarak mutsuz oluyorum kendimi çirkin hissediyorum bu da özgüvenimi yitirmeme neden oluyor
bitterden önce yedim bastırmayınca bitter yedimcanım bitterin üstüne o kuru meyveli yoğurdu tatlı isteğini bastırsın diye mi yediniftar güzel olmuş. bir top dondurmacıktan bir şeycik olmaz.
kakaosu az olandan al ozaman bide onu deneNormalde hiç sevmem bitter burda herkes onu yiyince bende yiyebilirim sanmıştım ama olmadı gene.
Amin canim benim cok tesekkur ederim Allah razi olsunhoş geldin canım aramıza. çok çok geçmiş olsun. en kısa zamanda ruhundaki ve bedenindeki ağırlıklardan kurtulmak nasip etsin allah. tabii ki hep birlikte:)
Olabilir ama zaten adetim geçince bu kadar kırize girmemkgirmek. az olandan al ozaman bide onu dene
canım güzel olmuş menün. ama çayı şekersiz içmeye çalış. bir küp şeker tüm diyeti bozuyor diye biliyorum.Lohusa oldugum icin niyetli degilim menum soyle
Sabah
5.6 tane ceri domates
4kupseker boyutunda beyaz peynir
1haslanmis yumurta
3zeytin ve tek sekerli buyuk cay
1dilim ekmek
Ogle yiyemedim kosturmacadan
Aksam
Etli bamya bir tabak
1 kase corba ve yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?