Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoş buldum canım :) aynen çok iyi oldu gelip geçerdim ama böyle diyet grupları olduğunu bilmiyordum.Çok haklısın en fazla bir hafta sürüyor sonra ahh yeter diyip bozardım şimdi iyi bir yarış olacak hepimiz için [/QUOTE]
kendini çok kısıtlama yoksa çabuk bırakırsın demişti diyetisyen ,her şeyden uygun miktarda ye demişti .yaşam şeklini değiştirmek önemli ,mesela ekmeği şimdi komple bıraksam birdaha ömür boyu hiç mi yemiycem o yüzden yiyorum ama az yiyorum sende öyle yap ,tabi bu benim görüşüm katılmazsan o ayrı

yok ya Allaha şükür eşimle çok iyiyiz de işte ne kadar da olsa bir değişim oluyor evlen evlen evlilik güzel şey

Di mi yaa Az once mideye indirdim sen de yap canim afiyet olsun :)

aa sen de mi. hadi bakalım gelsin gazlar. alan neydi senin.

Kamu yonetimi canim ayyy basaririz degil mi benbdaha once hic denemedim

Hahahh ben farketmemistim ciplak saniyordumm

Bence kacamaklarin o kadar kucuk ki kacamaktan sayilmaz :) su spor zaten guzel[/QUOTE]
canım ben de edebiyat öğretmeniyim. alana sıkı çalışmak gerekiyor. ben de daha önce ciddi ciddi eğilmedim üzerine ama yapanların bizden ne fazlası var düzenli çalışırsak yaparız allahın izniyle

bu durumda sapık biz oluyoruz galiba. taytı es geçip totoyu gördüğümüze göre

kendini çok kısıtlama yoksa çabuk bırakırsın demişti diyetisyen ,her şeyden uygun miktarda ye demişti .yaşam şeklini değiştirmek önemli ,mesela ekmeği şimdi komple bıraksam birdaha ömür boyu hiç mi yemiycem o yüzden yiyorum ama az yiyorum sende öyle yap ,tabi bu benim görüşüm katılmazsan o ayrı[/QUOTE]

Katılıyorum hiç birşeyi tamamen kesmemeliyiz canımızın çektiği şeyleri az da olsa yemeliyiz zaten abarttığımız için olmuyormu bunların hepsi

çikolata ve mısırı görmezden gelirsek güzel olmuş ayy süt mısır. çok fena gözüm dönüyor görünce hiç dayanamıyorum

canım bitterin üstüne o kuru meyveli yoğurdu tatlı isteğini bastırsın diye mi yediniftar güzel olmuş. bir top dondurmacıktan bir şeycik olmaz.

allah canını almasın kız. ne yaptın öyle sen ama menün süper yani

hoş geldin canım aramıza. çok çok geçmiş olsun. en kısa zamanda ruhundaki ve bedenindeki ağırlıklardan kurtulmak nasip etsin allah. tabii ki hep birlikte:)

Lohusa oldugum icin niyetli degilim menum soyle

Sabah
5.6 tane ceri domates
4kupseker boyutunda beyaz peynir
1haslanmis yumurta
3zeytin ve tek sekerli buyuk cay
1dilim ekmek

Ogle yiyemedim kosturmacadan

Aksam
Etli bamya bir tabak
1 kase corba ve yogurt

bugünkü menüm
09.30
: sütlü kahve
13.00: 2 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
17.00: 1 yeşil elma, bir yeşil çay
19.00: 1 tabak az yağlı kabak yemeği, 4 küçük köfte(fırında), yağsız salata, yoğurt
su: 3lt olacak birazdan
spor: leslie ile 5 mil, 40 dk dışarıda yürüyüş

bugün yürüyüş yaparken ormanda kayboldum ayy çok korkunçtu. zayıflayamadan ölüp gidecektim a dostlar

canım güzel olmuş menün. ama çayı şekersiz içmeye çalış. bir küp şeker tüm diyeti bozuyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…