Rica ederim canım. Az olsun öz olsun, yeter ki bir daha gelmemek üzere gitsinçok teşekkür ederim Allahj razı olsun kesinlikle fit olmam gerekiyor evet 2 haftada belki o kadar da olmaz ama bir kaç kilo bile çok rahatlatacak beni eminimel sallayalım su falanda dökmeyelim gerigelmesinler mazallah
Amin cümlemizden inşallah
Allah razı olsun canım çok sağol Rabbim böyle acılar vermesin inşallah kimselere hep birlikte mutlu oluruz inşallah bizde bu azim varken
İp atlama derken ip mi atlayım şimdi
Tamam o listeyi hemen bulup paylaşıyorum. Kız ne yapayımherkesin başlangıç kilosu ve güncel kilosu olan bi liste vardı onu diyordum.gelir gelmez kıza zıplama mı verdin cadı senibari menüsünü bi görseydinde o bahaneyle verseydin
Çok memnun oldumbu durumda sapık biz oluyoruz galiba. taytı es geçip totoyu gördüğümüze göre
Menün güzel olmuş canım. Su miktarını unutmuşsunLohusa oldugum icin niyetli degilim menum soyle
Sabah
5.6 tane ceri domates
4kupseker boyutunda beyaz peynir
1haslanmis yumurta
3zeytin ve tek sekerli buyuk cay
1dilim ekmek
Ogle yiyemedim kosturmacadan
Aksam
Etli bamya bir tabak
1 kase corba ve yogurt
Aman ALLAH korusunbugünkü menüm
09.30: sütlü kahve
13.00: 2 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
17.00: 1 yeşil elma, bir yeşil çay
19.00: 1 tabak az yağlı kabak yemeği, 4 küçük köfte(fırında), yağsız salata, yoğurt
su: 3lt olacak birazdan
spor: leslie ile 5 mil, 40 dk dışarıda yürüyüş
bugün yürüyüş yaparken ormanda kayboldumayy çok korkunçtu. zayıflayamadan ölüp gidecektim a dostlar
ama ama sen hiç bir şey yememişsin kiRica ederim canım. Az olsun öz olsun, yeter ki bir daha gelmemek üzere gitsin
Tabi ki birlikte mutlu olacağız, göbecikleri attıra attıra kiloları göndereceğiz sonrada gönderdik diye kutlama yapacağız
Ipsiz ip atla demiştim ama karşılama hediyesi biraz ağır mı oldu gelir gelmez?
Tamam o listeyi hemen bulup paylaşıyorum. Kız ne yapayımhaldenlos gaza gelince bende gaza geldim
Çok memnun oldum
Menün güzel olmuş canım. Su miktarını unutmuşsun
Aman ALLAH korusundikkat et gülüm kendine, öyle çalı çırpının arasında gezme.
Menü harika, spor daha da harika
Bu da benim menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 dilim lazanya (el kadar)
1 lt su
Spor: Feyza için 100 zıplama + 2,5 km yürüyüş
ayy bilemedim ki şimdi ne yapsak. sürprizler sürprizler mi olsa acabaKızlar bildiğiniz üzere cuma kilo bildirimi yapılmayacak, biz takım içerisinde yinede yapalım mı? Yoksa haftaya kadar heyecan dorukta mı kalsın
Lazanya çoktu gülüm ondan başka bir şey yemedimama ama sen hiç bir şey yememişsin ki
Karar sizin, ben nasılsa her Allah'ın günü tartılıyorumayy bilemedim ki şimdi ne yapsak. sürprizler sürprizler mi olsa acaba
Hadi ya ne bilim o kadardan bisi olmaz herhalde dedim ama oyle degilmis sekersizde hic icmedim yarin oyle deniycem bir alismak zorundayimcanım güzel olmuş menün. ama çayı şekersiz içmeye çalış. bir küp şeker tüm diyeti bozuyor diye biliyorum.
ben kocamı bile alıştırdım ki şekeri bırakacağıma çayı bırakırım daha iyi derdiHadi ya ne bilim o kadardan bisi olmaz herhalde dedim ama oyle degilmis sekersizde hic icmedim yarin oyle deniycem bir alismak zorundayim
menün güzel olmuş ,şekeride bırakmaya çalışsan iyi olur , 1 hafta denesen alışılıyor zatenLohusa oldugum icin niyetli degilim menum soyle
Sabah
5.6 tane ceri domates
4kupseker boyutunda beyaz peynir
1haslanmis yumurta
3zeytin ve tek sekerli buyuk cay
1dilim ekmek
Ogle yiyemedim kosturmacadan
Aksam
Etli bamya bir tabak
1 kase corba ve yogurt
yemek ye yemek ölüp gidecenRica ederim canım. Az olsun öz olsun, yeter ki bir daha gelmemek üzere gitsin
Tabi ki birlikte mutlu olacağız, göbecikleri attıra attıra kiloları göndereceğiz sonrada gönderdik diye kutlama yapacağız
Tamam o listeyi hemen bulup paylaşıyorum. Kız ne yapayımhaldenlos gaza gelince bende gaza geldim
Çok memnun oldum
Bu da benim menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 lt su
Kızlar bildiğiniz üzere cuma kilo bildirimi yapılmayacak, biz takım içerisinde yinede yapalım mı? Yoksa haftaya kadar heyecan dorukta mı kalsın
neyyyyyy ormanda yürüyüşmü yanımda silah yoksa yakınından bile geçmem bunun ayısı var kurdu var tilkisi var çakalı var varda var kalp krizi geçirirdim herhaldebugünkü menüm
09.30: sütlü kahve
13.00: 2 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
17.00: 1 yeşil elma, bir yeşil çay
19.00: 1 tabak az yağlı kabak yemeği, 4 küçük köfte(fırında), yağsız salata, yoğurt
su: 3lt olacak birazdan
spor: leslie ile 5 mil, 40 dk dışarıda yürüyüş
bugün yürüyüş yaparken ormanda kayboldumayy çok korkunçtu. zayıflayamadan ölüp gidecektim a dostlar
Ruhuma bir fatiha okursun artık, tövbe tövbeyemek ye yemek ölüp gidecen
heyecan dorukta kalsın
Rica ederim canım. Az olsun öz olsun, yeter ki bir daha gelmemek üzere gitsin
Çok memnun oldum
Bu da benim menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 lt su
Feyza orman dedi dağ başı değilneyyyyyy ormanda yürüyüşmü yanımda silah yoksa yakınından bile geçmem bunun ayısı var kurdu var tilkisi var çakalı var varda var kalp krizi geçirirdim herhalde
Tamam o zaman yarın tüm gün 200 zıplama olsunYok canim agir gelmez aksine tesvik oluyor iyi oluyor☺ ama sabah atlarim artik gece gece evi komsunun basina yikmayim
suyuda 1 litrelik sisem oradan iciyorum net hatirlamiyorum ama rahat 2veya 2.5 lt. vardir
ben kocamı bile alıştırdım ki şekeri bırakacağıma çayı bırakırım daha iyi derdibaşarırsın bence böyle gayrete gelmişken
de gett ormanda asıl ayı kurtFeyza orman dedi dağ başı değil
Ramazan bozdu hepimizin dengesini. Nerdesn baksan 3 kiloyu son bi ayda aldım ben. Birde garip bi şişkinlik halinde.
Bence bunu kural haline getirip hepimiz uyalım :)
Allah bozdurmasın inşallah diyelim, pek hevesliyim :)
Sahurda su ne Allah için ,azıcık atıştırsaydın keşke.
İftardan bi parçayı sahura kaydırsak iyiymiş :)
Arkadaşım şeyda coşkunla zayıflıyor, onun detokslarından deneyesim var ara ara. En azından haftada bir.
Genel olarak tüm programa uyamam, bana sıkıcı gelir öyle şeyler, diyetten soğurum.
Detoks günü yapalım haftada bir isterseniz, hatta peşembeleri yaparız cumaya eksi çıkarız :)
Senin ki nasıl bir ormansa artıkde gett ormanda asıl ayı kurt
Toparlan canim nisanlin seni böyle görmesin, bu sefer o daha da cok üzülür, akli iyice burada kalir.
Bencede yapsan güzel olurTembellikle bir yere varamazsin, gelinligi giyecegin günleri düsün
Bir bunu eskiden uygulardik zaten canim. Bana 500 jumping jack, 1000 mekik vs yaptirdiklarini hic unutmuyorum
Ramazan bitsin yine bu sisteme adapte olalim, bazilarimizin baska türlü totosunu kipirdatacagi yok
Amin insallah hevesin kacmaz
Her detoks herkeste ayni etkiyi yaratmiyor, bende mesela genelde öyle seyler ters tepero yüzden persembe yerine baska gün yapilmasini tavsiye ediyorum. Bir ara yogurt günü uyguluyordum persembeleri bak iste o süper oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?