Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam o zaman yarın tüm gün 200 zıplama olsun

Su çok önemli, sende maşallah güzel içmişsin.

Neyy aman allahim kalpten giderim simdi bak ben en iyisi yarin 100 yapiyim da bi kolay gelirse gerisi gelir insallah

Aynen normalde 1lt.fslan yeter bana ama is basa dusunce daha fazla icmeye gayret ediyorum sen ne kadar icebiliysun suyu iskence misali zoraki icenlerdemisin yoksa severekmi icenlerdensin

neyyyyyy ormanda yürüyüşmü yanımda silah yoksa yakınından bile geçmem bunun ayısı var kurdu var tilkisi var çakalı var varda var kalp krizi geçirirdim herhalde
ay sorma ben de ödlek bi tipim normalde ama. normal yürüyüş yolu var oradan gitsem sorun yok ama dedim şu patikada yola bağlıyordur, bağlamadı ay kaldım ıssızın ortasında. bi de bayır yukarı çıkmak zorunda kaldım. hem korku hem bayır birleşince kalbim göğsümden fırlayacaktı

Bugünki menüm

Sahur
2 dilim ekmek
1 yumurta
Su

Iftar
Cilbir/ borani iki yumurtadan
Kiymali omlet 5-6 kasik kadar

2 dilim karpuz 1 dondurma

Su 1lt henüz icerim daha

Sayılı gün gelip geçer kuzum, sen ilerde ki güzel günlerinizi düşün

Nereye gideceği belli oldumu?

Tamam tamam ilk günden abartmayalım

Ben zorla içenler kategorisinde yer alıyorum, oruç nedeniyle her zaman çok fazla olmuyor ama 2 lt içmeye çalışıyorum. Bazen çok su içmekten artık karnıma kramp giriyor ama yapacak bir şey yok, elimiz mahkum bu kiloları en güzel savan şey su

Allah korusun canım, gitme bir daha oralara

Ben jillianı bilir jillianı tavsiye ederim yürüyüş temiz havada daha sağlıklı ama tabi hiçbir şey yapmayıp yapmaktansa Leslie yapmak süper

Himm tesekur ederim o jillian nedir hic duymadim bi arastirayim umarim ziplamali degildir bebek istedigim icin ziplamali seylerden cekiniyorum sacmaliyor muyim ki?

Ben 27 kasımda katılmıştım ve 12 kilo verdim canım, darısı sana

Sana eğlencesiz diyenler halt etmiş bence

Helaaaaaaaaal! Ay darisi yolun basindaki herkesin basina

Bence de

Gayet de guzelmis!

Tam spor kismi muhtesem yazacaktim ki orman olayini gordum kalakaldim. Gerci iki ayakli hayvanat takimi daha tehlikeli canim

Cooook tesekkur ederim aydinlandim. Ay keske daha hizli gitse kilolar Ve hic spor yapmak zorunda kalmasak

Bugünki menüm

Sahur
2 dilim ekmek
1 yumurta
Su

Iftar
Cilbir/ borani iki yumurtadan
Kiymali omlet 5-6 kasik kadar

2 dilim karpuz 1 dondurma

Su 1lt henüz icerim daha
Baya yumurtalı bir menü olmuş, aşırıya kaçma canım ters tepki yaratmasın. Küçükken bir keresinde yumurtayı çok yediğim için her yerimde kabarcıklar çıkmıştı

Unutmadan menümü yazayım :)

Sahurda
peynirli 1 dilim ekmek
1 fincan çay
su

İftarda
Sulu et patates yemeği (5-6 küp et, 5-6 küp patates)
bir kaç çatal da makarna yedim, ama ne kadar oldu bilmiyorum

suyu da 1 bardak içtim, içicem şimdi

Ara
3 fincan çay

canım benim ya. dayanmaya çalış. tabi demesi kolay ama hasta edersin kendini allah korusun. gelecek güzel günlere odaklanmaya çalış. dualarımız seninle.

güzel bi menü olmuş canım. patatesle makarnayı bir arada yememeye çalışırsan daha da güzel olur

Gidince alışırım az da olsa diye düşünüyorum ki umarım öyle olur :/

Yok ablam, delircem ben de, ne ne zaman gideceği belli ne de nereye gideceği.. Aslında asker kağıdı geldi 15 temmuza çağırmıştılar ama ay sonu abisinin düğünü var diye ailesi ay sonuna kadar bekletmek istiyordu onun için uğraşıyorlardı ama olmayacak sanırım, en geç 20-si gitmesi gerek galiba.. Nereye gideceği de ayrı bir konu, asker kağıdı geldiğinden sonra öğrenmesi gerekirdi ama daha belli değil diyor, ben de meraktan çatlicam sonunda o olacak..

Jillian 30 day shred diye YouTube'dan arattırabilirsin. Hoplama zıplama, mekik, şınav hepsi mevcut ama içinde şüphe olacaksa yapma en iyisi. Anne bebeğinin varlığından haberdar değilken ne yaparsa yapsın sorun teşkil etmez diye bir yazı okumuştum ama riske atmaya gerek yok sonra ALLAH korusun bir şey olursa vicdan azabı çekersin

Amiiin canım, darısı tüm kilo vermek isteyenlere

Spor yapmak şart değil, sporsuz da kilo verirsin ama sıkılaşma olmaz. Eklediğim resimi incelediğinde bunu daha güzel göreceksin

güzel bi menü olmuş canım. patatesle makarnayı bir arada yememeye çalışırsan daha da güzel olur

Valla ben artık neyi neyle yediğimi bilmiyorum kii
zaten Ramazan bitinceye kadar diyet yapmicam dedim kendime, şimdi bir de kafam karman çorman ne bulursam yiyorum :/

yok yok hiç saçmalamıyorsun. bence de zıplama varsa öyle bi durum. ben de sporu pek sevmem yüzme dışında ama leslie acayip sardı. müsait yerin varsa dışarıda yürü. oksijen yağ yakımını arttırıyormuş. ama orman olmasın mümkünse

Bu resim beni bitiriyorr

canım benim ya. dayanmaya çalış. tabi demesi kolay ama hasta edersin kendini allah korusun. gelecek güzel günlere odaklanmaya çalış. dualarımız seninle.

Çok sağol canım..

İyiyim aslında tabi şimdilik
Sadece aklım onda, bir yandan da dediğin gibi geleceği düşünüyorum, gidecek gelicek ve bitecek Allahın izniyle.. Üzüntü, sıkıntı bana kalıcak, Allah sabır versin ben hem ona hem bana, ben başka birşey istemiyorum

canım uzun dönem miydi?

Makarna olmasaymış keşke... Suyu da çoğaltmaya çalış ablam.

Elbette insan alışıyor az da olsa... Bu son ayrılığınız olsun bitanem

Hayırlısı olsun ablam, inşallah uzağa gitmek zorunda kalmaz.

Bu resim beni bitiriyorr
Benide, aynı böyle olmak istiyorum

her şeyin fazlası zarar sonuçta
Haklısın canım her şeyin fazlası zarar. Normalinde kilo başına 30-35ml su içmemiz gerekiyormuş ama mesela spor yapıldığında arttırmak şart çünkü su kaybı daha fazla oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…