Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ovvvv örnek süperdi! Gaza geldim ben yine :) Bu işte üstüne yok canım

Ok o zaman leslie 4 mil yapmaya devam edeyim ben. Onda zıplanmıyor Koşu bandım var ama giysi askısı görevi görüyor ay ne sıkıcı şey o yahu! Bi de klimasız odada!!! Hiçç yaniiii

Sizi motive edebiliyorsam ne mutlu bana gülüm

nasıl yani kilo başına benim damacanayla içmem lazım o zaman

ay sorma. bende de eliptik bisiklet vardı verdim gitti. hiç zaman geçmiyor onun üstünde

nasıl yani kilo başına benim damacanayla içmem lazım o zaman

Bak canım burada detaylı yazıyor:

Bir günde ne kadar su içilmeli sorusu kulaktan dolma bilgiler veya bilimsel olmayan yöntemlerle cevaplanmaktadır. Sağlıklı bir yetişkinin 1 günde ortalama 8 veya 9 bardak su tüketmesi önerilir. Ancak 1 günde içmeniz gereken doğru su miktarını bilimsel yöntemlerle hesaplayarak bulabilirsiniz.

Çünkü içilmesi gereken su miktarı kişiden kişiye, bulunulan ortama veya yapılan işe göre değişmekte. Soğuk bir iklimde daha durağan bir çalışma tarzı olan biri ile sıcak iklimde kas gücü ile çalışan bir kişinin günlük su ihtiyacı çok farklıdır.

Günde nekadar su içilmeli
1 kişinin günlük su ihtiyacı pek çok farklı etkene bağlıdır: Kişinin sağlık koşulları, günlük aktiviteleri ve yaşadığı iklim.

Her ne kadar herkese hitap eden standart bir formül olmasa da, herkesin kendi vücudunun ihtiyacı olan sıvı miktarını bilmesi 1 günde ne kadar su tüketmesi gerektiğinin saptanmasında yardımcı olacaktır. Yetişkinlerde bu miktarın vücut ağırlığının %3'üne yakın olması gerekir. Yani 100 kg olan bir kişi günde 3 litre, 50 kg olan bir kişi ise günde ortalama 1.5 litre su tüketmelidir. 0.03 çarpanını kilonuz ile çarparak ortalama su ihtiyacınızı bulabilirsiniz.

teşekkürler canım çok faydalı oldu

Amin canım, çok teşekkür ederim..
Nerdeyse gidecek ama nereye olduğunu bilmiyoruz, belirsizlik canımı sıkıyor
canim zaten son dakikaya kadar belli olmuyor nerdeyse . merakli bekleyis zor. bide benim esimin askerlik isi sürpriz oldu iki sene sonra gidecek diye beklerken ögrendik ki bakaya bile kalmis ordaki memur hatasi yüzünden. neyse nasibi varmis gitti geldi sükür. darisi basina insallah tatlim

Aynen, tabi üzülüp özleyeceksin.. koskoca 1 sene, nasıl geçecek çok merak ediyorum :/
1 sene deyince çok geliyor 12 ay daha teselli edici
kesinlikle yil kulaga cok daha fazla geliyor

Menü güzel, spor bi harika :)
evet canim sporum bi harika bu gün ayni spora dvam insallah

bu azimden azicikta bana gerekli yaa tebrik ediyorum
su az olmus canim menün güzel bence

bana uyar arastirmak lazim bu detoks isini

hiç takdir etme gece 4 kare yedim.
masallah sana
Aminn inşallah. Bebe belik dolduralım burayı Gerçi aslında önc zayıflasaydık iyiydi Folik asite başladın mı canım?
insallah canim evet folik asiti iciyorum ama cogu zaman unutuyorum

Vallahi sahur zaten boş, iftar desen açlık sınırında :) helal olsun
sen bide bu aksamki menüyü gör rezalet

Geçmiş olsun. Gerçekten zor oluyor ilaç kullansan ilaç, kullanmasan adet görmemek kilo yapıyor.
aynen maalesef arife günü basliyorum ilaca yoksa iki ay olacak
Arkadaşlar Merhaba. Benim birkaç gündür ailevi problemler vardı gelemedim. Kadir gecesinde dua etmek için geleyim dedim o bile olmadı. Lütfen dua edin yine de.
gelmis gecmis olsun

güzel mi değil mi yiyince görcem diyet mücver
tadi güzel oldu mu feyzos
bence gayet güzel olmus

güzel

menünü begendim feyzos

tayt mı varmış onda
bende siz deyince fark ettim

güzel olmus

tutmayin feyzayi iki üc baligi birden götürecek

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)
hos geldin

bu eşlerden ne çekiyo bu kızlar evlenmiycem ben
kiz evlen evlen güzel sey evlilik mesela ben sana bu mesaji yazarken esim sacimi tariyor sagolsun
eyvah eyvah nerde oturuyordun sen

gene hic bi sey yememissin

utanarak menümü yaziyorum
sahur
bi dilim peynir yedi sekiz zeytin bi dilim ekmek
cay domates salatalijk
iftar
iki dilim börek ben yapmistim esim icin cok fena güzel olmus bi tanede duramadim
domates salatalik
yedi zeytin
22;00 bi avuc kiraz
iki litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…