Jillian 30 day shred diye YouTube'dan arattırabilirsin. Hoplama zıplama, mekik, şınav hepsi mevcut ama içinde şüphe olacaksa yapma en iyisi. Anne bebeğinin varlığından haberdar değilken ne yaparsa yapsın sorun teşkil etmez diye bir yazı okumuştum ama riske atmaya gerek yok sonra ALLAH korusun bir şey olursa vicdan azabı çekersin
Amiiin canım, darısı tüm kilo vermek isteyenlere
Spor yapmak şart değil, sporsuz da kilo verirsin ama sıkılaşma olmaz. Eklediğim resimi incelediğinde bunu daha güzel göreceksin
Eki Görüntüle 1583506
yok yok hiç saçmalamıyorsun. bence de zıplama varsa öyle bi durum. ben de sporu pek sevmem yüzme dışında ama leslie acayip sardı. müsait yerin varsa dışarıda yürü. oksijen yağ yakımını arttırıyormuş. ama orman olmasın mümkünse
Ipsiz ip atlama ve jumping jack öneririm canım ama ikisi de zıplamalı...Arkadaslar hangi sporlari yapiyorsunuz gunluk banada ornek olsun
Sizi motive edebiliyorsam ne mutlu bana gülümOvvvv örnek süperdi! Gaza geldim ben yine :) Bu işte üstüne yok canım
Ok o zaman leslie 4 mil yapmaya devam edeyim ben. Onda zıplanmıyorKoşu bandım var ama giysi askısı görevi görüyor ay ne sıkıcı şey o yahu! Bi de klimasız odada!!! Hiçç yaniiii
nasıl yani kilo başına benim damacanayla içmem lazım o zamanMakarna olmasaymış keşke... Suyu da çoğaltmaya çalış ablam.
Elbette insan alışıyor az da olsa... Bu son ayrılığınız olsun bitanem
Hayırlısı olsun ablam, inşallah uzağa gitmek zorunda kalmaz.
Benide, aynı böyle olmak istiyorum
Haklısın canım her şeyin fazlası zarar. Normalinde kilo başına 30-35ml su içmemiz gerekiyormuş ama mesela spor yapıldığında arttırmak şart çünkü su kaybı daha fazla oluyor.
ALLAH rahatlık versinBen yatıyorum kızlarrrr:) Hepinizi kocamanından öptüm:)
ay sorma. bende de eliptik bisiklet vardı verdim gitti. hiç zaman geçmiyor onun üstündeOvvvv örnek süperdi! Gaza geldim ben yine :) Bu işte üstüne yok canım
Ok o zaman leslie 4 mil yapmaya devam edeyim ben. Onda zıplanmıyorKoşu bandım var ama giysi askısı görevi görüyor ay ne sıkıcı şey o yahu! Bi de klimasız odada!!! Hiçç yaniiii
nasıl yani kilo başına benim damacanayla içmem lazım o zaman
teşekkürler canım çok faydalı olduBak canım burada detaylı yazıyor:
Bir günde ne kadar su içilmeli sorusu kulaktan dolma bilgiler veya bilimsel olmayan yöntemlerle cevaplanmaktadır. Sağlıklı bir yetişkinin 1 günde ortalama 8 veya 9 bardak su tüketmesi önerilir. Ancak 1 günde içmeniz gereken doğru su miktarını bilimsel yöntemlerle hesaplayarak bulabilirsiniz.
Çünkü içilmesi gereken su miktarı kişiden kişiye, bulunulan ortama veya yapılan işe göre değişmekte. Soğuk bir iklimde daha durağan bir çalışma tarzı olan biri ile sıcak iklimde kas gücü ile çalışan bir kişinin günlük su ihtiyacı çok farklıdır.
Günde nekadar su içilmeli
1 kişinin günlük su ihtiyacı pek çok farklı etkene bağlıdır: Kişinin sağlık koşulları, günlük aktiviteleri ve yaşadığı iklim.
Her ne kadar herkese hitap eden standart bir formül olmasa da, herkesin kendi vücudunun ihtiyacı olan sıvı miktarını bilmesi 1 günde ne kadar su tüketmesi gerektiğinin saptanmasında yardımcı olacaktır. Yetişkinlerde bu miktarın vücut ağırlığının %3'üne yakın olması gerekir. Yani 100 kg olan bir kişi günde 3 litre, 50 kg olan bir kişi ise günde ortalama 1.5 litre su tüketmelidir. 0.03 çarpanını kilonuz ile çarparak ortalama su ihtiyacınızı bulabilirsiniz.
Ben yatıyorum kızlarrrr:) Hepinizi kocamanından öptüm:) İyi geceleeeer
Ipsiz ip atlama ve jumping jack öneririm canım ama ikisi de zıplamalı...
canim zaten son dakikaya kadar belli olmuyor nerdeyse . merakli bekleyis zor. bide benim esimin askerlik isi sürpriz oldu iki sene sonra gidecek diye beklerken ögrendik ki bakaya bile kalmis ordaki memur hatasi yüzünden. neyse nasibi varmis gitti geldi sükür. darisi basina insallah tatlimAmin canım, çok teşekkür ederim..
Nerdeyse gidecek ama nereye olduğunu bilmiyoruz, belirsizlik canımı sıkıyor
kesinlikle yil kulaga cok daha fazla geliyorAynen, tabi üzülüp özleyeceksin.. koskoca 1 sene, nasıl geçecek çok merak ediyorum :/
1 sene deyince çok geliyor 12 ay daha teselli edici
evet canim sporum bi harika bu gün ayni spora dvam insallahMenü güzel, spor bi harika :)
bu azimden azicikta bana gerekli yaa tebrik ediyorumDün iftarım:
mercimek çorbası,
4 kaşık barbunya,1 dilim kepek ekmek, yoğurtlu semiz otu salatası. akşam boyunca 2 lt su.
ve gece regl oldum, ramazan bitmiştir...
bugünü sancıyla geçiririm ama yarın sağlam spor başlar bana.
Gelsin diyet yemekleri, bayramda da bozmayacağım. Bana bayram istediğim kiloya düşünce gelecek
su az olmus canim menün güzel benceBen dün geldim ama yine menü yazmayı unuttum.. Gerçekten kafam çok dağınık, herşeyi bir yarım yamalak yapmaya başladım :/
Sahurda
Su
İftarda
1 kase çorba
7-8 tane sarma
1 dilim ekmek
2 parça karpuz
Ara
3 fincan çay
6-7 dilim şeftali
su yarım lt
bana uyar arastirmak lazim bu detoks isiniArkadaşım şeyda coşkunla zayıflıyor, onun detokslarından deneyesim var ara ara. En azından haftada bir.
Genel olarak tüm programa uyamam, bana sıkıcı gelir öyle şeyler, diyetten soğurum.
Detoks günü yapalım haftada bir isterseniz, hatta peşembeleri yaparız cumaya eksi çıkarız :)
masallah sanahiç takdir etme gece 4 kare yedim.
insallah canim evet folik asiti iciyorum ama cogu zaman unutuyorumAminn inşallah. Bebe belik dolduralım burayıGerçi aslında önc zayıflasaydık iyiydi Folik asite başladın mı canım?
sen bide bu aksamki menüyü gör rezaletVallahi sahur zaten boş, iftar desen açlık sınırında :) helal olsun
aynen maalesef arife günü basliyorum ilaca yoksa iki ay olacakGeçmiş olsun. Gerçekten zor oluyor ilaç kullansan ilaç, kullanmasan adet görmemek kilo yapıyor.
gelmis gecmis olsunArkadaşlar Merhaba. Benim birkaç gündür ailevi problemler vardı gelemedim. Kadir gecesinde dua etmek için geleyim dedim o bile olmadı. Lütfen dua edin yine de.
tadi güzel oldu mu feyzosgüzel mi değil mi yiyince görcem diyet mücver
bence gayet güzel olmusMenümü yazayım internet kafayı yemeden
11:00
1 kepek ekmeği üzerine labne sürdüm
17:00
2 parça tavuk göğsü ızgara
2 dilim patates (fırında)
1 kase yoğurt
19:00
1 yeşil çay, 1 tane az yağlı wasa
(Birde öğleyin 1 parmak kadar fındıklı çikolata)
Su 2,5 lt
Spor 30 dk yürüyüş, 300 ip atlama
güzelBugunku menum:
Sabah:
Haslanmis yumurta
domates salatalik peynir sekersiz cay
Ara: sekersiz kahve
Ogle: 1 izgara kofte
yogurtlu borulce
1 kare cikolata ( reglim yakin amaaaa)
Ara: 1/3 kocan haslanmis misir (dayanamadim) 5-6 minnacik yulaf krakeri (dukan)
Aksam: 1 kase yagsiz m. corbasi
az once anlattigim borani
Spora yarin baslicam
3 lt su
menünü begendim feyzosbugün menüm
sahur:
2 yumurtadan peynirli omlet
4 kare bitter(bişeylere kızmıştım hiç aklımda yokken gece gece yedim daha çok olsa dahada yerdim)
3 kaşık yoğurt içine 1 kuru erik ,üstüne kakao ve tarçın
iftar:
1 tane diyet mücver
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
2 çatal biberli patlıcanlı kızartma üstüne sarımsaklı yoğurt
minicik dilim karpuz
10 gibi 1 top dondurmaaaaaaa
bende siz deyince fark ettimtayt mı varmış onda
güzel olmus14 Temmuz menüm.
Sahur
Bir bardak süt
2 hurma
İftar
200 gr balık
Salata
Mercimek çorbası
Adetim yaklaştı canım tatlı çekiyor hadi bende bi bitter yiyeyim dedim. Bir parça bitterin peşine tadını bastırsın diye 3 parça sütlü yemek zorunda kaldım.
tutmayin feyzayi iki üc baligi birden götüreceksütlü dediğin ne ,bitterin tadını bastirmak mı ben ağzımda kırk saat bekletiyorum iyice alıyım tadını diyemenün çok güzel olmuş tam benlik balıııııııııııııkkkkkkk
hos geldinmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile başladım diyete hayırlısı olsun bol şans diliyorum herkese :)
kiz evlen evlen güzel sey evlilik mesela ben sana bu mesaji yazarken esim sacimi tariyor sagolsunbu eşlerden ne çekiyo bu kızlar evlenmiycem ben
eyvah eyvahbugünkü menüm
09.30: sütlü kahve
13.00: 2 haşlanmış yumurta, domates, biber, salatalık, yeşil çay
17.00: 1 yeşil elma, bir yeşil çay
19.00: 1 tabak az yağlı kabak yemeği, 4 küçük köfte(fırında), yağsız salata, yoğurt
su: 3lt olacak birazdan
spor: leslie ile 5 mil, 40 dk dışarıda yürüyüş
bugün yürüyüş yaparken ormanda kayboldumayy çok korkunçtu. zayıflayamadan ölüp gidecektim a dostlar
gene hic bi sey yememissinAman ALLAH korusundikkat et gülüm kendine, öyle çalı çırpının arasında gezme.
Menü harika, spor daha da harika
Bu da benim menüm
Sahur
1 lt su
Iftar
1 dilim lazanya (el kadar)
1 lt su
Spor: Feyza için 100 zıplama + 2,5 km yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?