- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Evet canim ise yaradıNe güzel işte işe yaramış
Canim tanistirayim bu hanim Jillian ve yaptigi hareket jumping jackjumping jack hiç duymadım yarın bir bakarım ipsiz ip atlamada iyiymiş yarından itibaren başlıyorum
Ay ne tatlisiniz sizkiz evlen evlen güzel sey evlilik mesela ben sana bu mesaji yazarken esim sacimi tariyor sagolsun
Canim lazanya büyük dilimdigene hic bi sey yememissin
utanarak menümü yaziyorum
sahur
bi dilim peynir yedi sekiz zeytin bi dilim ekmek
cay domates salatalijk
iftar
iki dilim börek ben yapmistim esim icin cok fena güzel olmus bi tanede duramadim
domates salatalik
yedi zeytin
22;00 bi avuc kiraz
iki litre su
Cok gecmis olsun, simdi nasilsin?Evet canim ise yaradı
ay kızlarrrr iftardan sonra zehirlendim ne kotu biseymis babam yoktu iftara davetliydi baya fenalastim ayaga kalkicak halim bile yoktu acile gidemedim evde mudahale yapildi babamin doktor arkadasi sagolsun
bol bol su icbi kac oruc tutma dedi ama su falan icemiyorum onerileriniz var mi daha once aranizdan yasayan oldu mu bunu
annemde bolca limonlu su yapti onu icebiliyorum anca
Ben de su içmeyi hep unuturum. Water your body adlı bir app var. Kilona göre ne kadar su içme gerektiğini hhesaplıyor. Seni su içmen için uyarıyor. Ramazan da kullanamadım pek ama işe yarar bişeynasıl yani kilo başına benim damacanayla içmem lazım o zaman
Evet canim ise yaradı
ay kızlarrrr iftardan sonra zehirlendim ne kotu biseymis babam yoktu iftara davetliydi baya fenalastim ayaga kalkicak halim bile yoktu acile gidemedim evde mudahale yapildi babamin doktor arkadasi sagolsun
bol bol su icbi kac oruc tutma dedi ama su falan icemiyorum onerileriniz var mi daha once aranizdan yasayan oldu mu bunu
böreği yemişsin ama neyseki başka bişi yememişsin. o da iyi canımutanarak menümü yaziyorum
sahur
cay domates salatalijk
iftar
iki dilim börek ben yapmistim esim icin cok fena güzel olmus bi tanede duramadim
domates salatalik
yedi zeytin
22;00 bi avuc kiraz
iki litre su
yok aslında ben su içmeyi unutmuyorum. zaten normalde de çok su içerim. çocukluğundan beri zor yetişirim tuvaleteBen de su içmeyi hep unuturum. Water your body adlı bir app var. Kilona göre ne kadar su içme gerektiğini hhesaplıyor. Seni su içmen için uyarıyor. Ramazan da kullanamadım pek ama işe yarar bişey
Geçmiş olsun. Hiç başıma böyle birşey gelmemişti. Sık biraz dişini artık.
bahçeşehir canımkiz evlen evlen güzel sey evlilik mesela ben sana bu mesaji yazarken esim sacimi tariyor sagolsun
eyvah eyvahnerde oturuyordun sen
günaydın canım
Canim tanistirayim bu hanim Jillian ve yaptigi hareket jumping jack
Jillian egzersizlerinde ip atlamayi da cok kullaniyor
veee kendisinin öncesi ve sonrasi
Ay ne tatlisiniz sizaskiniz daim olsun
Canim lazanya büyük dilimdi
yani hatis o börege ne diyeyim ben simdi... yapman kabahat, cünkü biz yapinca yiyoruz
Cok gecmis olsun, simdi nasilsin?
canım çok geçmiş olsun. zordur gıda zehirlenmesi. çorba gibi sıvı gıdalar tüket. maalesef içmen gerekiyor bol bol suEvet canim ise yaradı
utanarak menümü yaziyorum
sahur
cay domates salatalijk
iftar
domates salatalik
yedi zeytin
22;00 bi avuc kiraz
iki litre su
Evet canim ise yaradı
Çok tatlı olur , yoğurttanda tiksinmeyim de :)Detoks olarak yoğurt günü yapsan, öğünlerinde de farklı meyveler eklesen?
Ben tarafından denenmiş onaylanmış bir detoks
1 hafta zor valla, ben haftada 1 belki 2 defa anca yaparım.bende düsündüm Bayramdan sonra detoxa baslamayi hata 1 Hafta yaparim dedim ama dayanirmiyim bilmiyorum
Allah yardcımcın olsun canım, umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey.Arkadaşlar Merhaba. Benim birkaç gündür ailevi problemler vardı gelemedim. Kadir gecesinde dua etmek için geleyim dedim o bile olmadı. Lütfen dua edin yine de.
Sanki yogurdun icin farkli farkli seyler karistirinca tiksinmezsin gibime geldi ama bilemem tabiÇok tatlı olur , yoğurttanda tiksinmeyim de :)
yumurtaları suya mı kırıyorsun? ben mi yanlış anladım :)Canim biz borani diyoruz ama baska adi var mi bilmiyorum hatta ben de simdi gidip yapicam aklima gelmisken cunku esime manti makarna yaptim ben de kendime bunu yapiyim. Bak simdi kaynayan suya tuz ve cok az sirke atip yumurtalari kiriyosun suda kaynayaak iyice pisoyorlar suzgecle cikarip bicakla dilimliyoruz ustune sarimsakli uogurt ve salca (aslinda yag ama biz salca koyalim) mis gibi oluyor
Ooo ettik mi 4 :)
Sanki yogurdun icin farkli farkli seyler karistirinca tiksinmezsin gibime geldi ama bilemem tabigerci 1 günlük sadece
Şu an hastanedeyiz. Oğlumuzu sünnet ettiricez. Dua edin kızlar.
allah kolaylık versin canım. sen nerede yaşıyordun.Gunaydiiiin sekerler!
Burda anormal sicak var Yapis yapis enerjim sifir kendimi klimali odaya kilitlemek istesem de ev leşş!
Böreklerin oldugu satirdan gozlerimi alamadim canim:) cısssss!
Camim buyuk gecmis olsun bol sivi al aman diyim... Daha iyi misin simdi?
Evet canim ise yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?