Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel işte işe yaramış
Evet canim ise yaradı
ay kızlarrrr iftardan sonra zehirlendim ne kotu biseymis babam yoktu iftara davetliydi baya fenalastim ayaga kalkicak halim bile yoktu acile gidemedim evde mudahale yapildi babamin doktor arkadasi sagolsun
bol bol su icbi kac oruc tutma dedi ama su falan icemiyorum onerileriniz var mi daha once aranizdan yasayan oldu mu bunu
annemde bolca limonlu su yapti onu icebiliyorum anca

jumping jack hiç duymadım yarın bir bakarım ipsiz ip atlamada iyiymiş yarından itibaren başlıyorum
Canim tanistirayim bu hanim Jillian ve yaptigi hareket jumping jack

Jillian egzersizlerinde ip atlamayi da cok kullaniyor

veee kendisinin öncesi ve sonrasi

kiz evlen evlen güzel sey evlilik mesela ben sana bu mesaji yazarken esim sacimi tariyor sagolsun
Ay ne tatlisiniz siz askiniz daim olsun

gene hic bi sey yememissin
Canim lazanya büyük dilimdi

yani hatis o börege ne diyeyim ben simdi... yapman kabahat, cünkü biz yapinca yiyoruz

Cok gecmis olsun, simdi nasilsin?

nasıl yani kilo başına benim damacanayla içmem lazım o zaman
Ben de su içmeyi hep unuturum. Water your body adlı bir app var. Kilona göre ne kadar su içme gerektiğini hhesaplıyor. Seni su içmen için uyarıyor. Ramazan da kullanamadım pek ama işe yarar bişey

Geçmiş olsun. Hiç başıma böyle birşey gelmemişti. Sık biraz dişini artık.

böreği yemişsin ama neyseki başka bişi yememişsin. o da iyi canım

yok aslında ben su içmeyi unutmuyorum. zaten normalde de çok su içerim. çocukluğundan beri zor yetişirim tuvalete

günaydın canım

canım çok geçmiş olsun. zordur gıda zehirlenmesi. çorba gibi sıvı gıdalar tüket. maalesef içmen gerekiyor bol bol su

Gunaydiiiin sekerler!

Burda anormal sicak var Yapis yapis enerjim sifir kendimi klimali odaya kilitlemek istesem de ev leşş!

Böreklerin oldugu satirdan gozlerimi alamadim canim:) cısssss!

Camim buyuk gecmis olsun bol sivi al aman diyim... Daha iyi misin simdi?

Detoks olarak yoğurt günü yapsan, öğünlerinde de farklı meyveler eklesen?
Ben tarafından denenmiş onaylanmış bir detoks
Çok tatlı olur , yoğurttanda tiksinmeyim de :)
bende düsündüm Bayramdan sonra detoxa baslamayi hata 1 Hafta yaparim dedim ama dayanirmiyim bilmiyorum
1 hafta zor valla, ben haftada 1 belki 2 defa anca yaparım.
cacık,
yulaf+ananas,
kabak maydanoz brokoli suyu gibi detokslar verdi bana. Bunların her biri ayrı günler ve gün boyu aynı şey.
aralarda bir meyveye izin veriyor.

Arkadaşlar Merhaba. Benim birkaç gündür ailevi problemler vardı gelemedim. Kadir gecesinde dua etmek için geleyim dedim o bile olmadı. Lütfen dua edin yine de.
Allah yardcımcın olsun canım, umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey.

yumurtaları suya mı kırıyorsun? ben mi yanlış anladım :)

allah kolaylık versin canım. sen nerede yaşıyordun.

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…