Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sükür canim bende susuzluk haricinde iyiyim
Bu kadar enerjiksen durumu degerlendir derim, hava da serinmis cik disariya biraz yürüs yap (ormandan uzak dikkat ayi cikabülü
)
hahahh ayı değilde ben kurtlardan korkuyorum daha çok ,ayı koca totosunu kaldırana kadar ben vınn diye düşünüyorum o açıdan bakıncaevin içi serinde dışarısı sıcak, evde stepper yapıyım ama olmaz mı

Nerden biliyorsun belki ayi senden hizlidir
Stepper'in ile hasir nesir olabilirsin, maksat spor olsun

yumurtaları suya mı kırıyorsun? ben mi yanlış anladım :)

Dogru anlamissin canim kaynayan tuzlu suya :)

allah kolaylık versin canım. sen nerede yaşıyordun.

Hatayda yasiyorum canim bir senedir ve bunyem hic alisamadi. Hep yorgunum sanki hatayin tum buyuk bas hayvanlari gelip ustume oturuyor gibi bi agirlik. Leş gibi de nem...

Kizlar ben bu jiliana cok ozendim ya... Bi de 25 dakikacik leslie gibi 45 degil :) bir ayda baya bi inceltiyor sekle sokuyor resmen... napsam netsem

Dogru anlamissin canim kaynayan tuzlu suya :)

Hatayda yasiyorum canim bir senedir ve bunyem hic alisamadi. Hep yorgunum sanki hatayin tum buyuk bas hayvanlari gelip ustume oturuyor gibi bi agirlik. Leş gibi de nem...
söylemesi ayıptır ben üşüyorum. şu an üzerimde yere kadar polar hırka var buraya alalım seni

kabul 1 saat aralıksız yapmaya çalışcam rekor kırcam ayının totosu benden büyük ,hızlı olamaz
Anlastik, kolay gelsin
Ayiyi nasilda hafife aldin öyle

Kiyamam ya, peki hatayda ne kadar kalacaksiniz?

Kizlar ben bu jiliana cok ozendim ya... Bi de 25 dakikacik leslie gibi 45 degil :) bir ayda baya bi inceltiyor sekle sokuyor resmen... napsam netsem
Canim hamilelik ile ilgili süphen varsa yapma derim, tabi yinede karar senin. Kendimden örnek vereyim bende bebek istiyorum ama hepsini yapiyorum, dogru mu yanlis mi bilemem. Birde ekledigim alintiya göz at Tiffany Rothe (spor hocasi)... seni etkilemek istemem, dedigim gibi karar senin.

bakın bu egzersizleri yaparken de Tiffany hamile

özledik tabi. fazla uzaklaşma buralardan

evet canım ya sabahları pek iştahım olmuyor. bi de ben gece acıkan bir tipim. o yüzden akşam yemeğimi ona göre yiyorum ki gece tırtıklamayayım. ama kabak yemeği neredeyse yağsız yani.

söylemesi ayıptır ben üşüyorum. şu an üzerimde yere kadar polar hırka var buraya alalım seni

ahahah imrendimmmm sen nerde yasiyirsun canim?

Canim daha rahat iki sene buradayiz gibi ama tabi Allah daha kotu tayinden korusun :)

Aslinda eet ya hamile catir catir da zipliyor. Bi debyani simdi Allah ne zaman kismet eder bilinmez ha oldu ha olacak ya varsa derken hantal kalip sekle girme mushtesemliginden de geri kalabilirim.. ben bi dr bulup sorayim en iyisi sagol kuzum

Tabi Allah beterinden korusun, hakkinizda hayirlisi. Insallah bir daha ki tayininiz gönlünüze göre bir yere cikar

Seninde dedigin gibi bu hamilelik planlanacak bir sey olmadigi icin ne zaman tutacagi mechul.

ALINTI: Benim doktorum bana, hamile olduğunu öğrenene kadar aldığın ilaçlar çocuğa zarar vermez. Bir kadın hamile olduğunu ortalama 1,5 aylıkken öğrenir zaten bu dönemden sonra da kullanılan ilaçlar zarar verir demişti.

Bu yazi cok ilgimi cekti, düsün kimyasallar bile belli bir süre zarar vermiyor cocuga...

Hamile olduğunu bilmeden spor yapmak:
Gebeliği farketmeden spor veya çeşitli egzersiz aktivitelerinde bulunmanın bir sakıncası yoktur. Spor ve egzersiz, yürüyüş gebelikte önerilir, faydalıdır.

Sen icini rahatlatmak icin yinede bir doktora sor gülüm

biraz iyiyim ilaçların etkisiyle Allahtan midem bulandı afedersiniz 19 kere cıkardım duramadım deyse midem yıkancaktı
saglık herseymiş bitanem yaa
canım çok geçmiş olsun. zordur gıda zehirlenmesi. çorba gibi sıvı gıdalar tüket. maalesef içmen gerekiyor bol bol su

Şu an hastanedeyiz. Oğlumuzu sünnet ettiricez. Dua edin kızlar.
ayyy hayırlı olsun mübarek olsun canımm
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

kızlar hepinize cok teşekkür ediyorum biraz daha iyiyim ialçlarım etki etmeye basladım şükürler olsun hatta annemle ugrasmaya bile basladım diyim anlayın siz
ya mantardan oldu eminim ben
anneme bişey olmadı anne kız basbaksa yemek yedik bugün ama mantarıda dün pişirmişti sanırım benim yedigim bozukmus diğerlerinde bişey yok

İstanbul da canım bahçeşehir.

geçmiş olsun canım bol haşlanmış patates muz tüket patatesler tuzlu olsun bol su tüket. böyle durumlarda sıvı elktrolit dengesı bozulur. dikkat et kendine ygsız yemkleri tercih et. şeftali ye.
Ay ne tatlisiniz siz askiniz daim olsun
amin canım
yani hatis o börege ne diyeyim ben simdi... yapman kabahat, cünkü biz yapinca yiyoruz
haklısın canım
böreği yemişsin ama neyseki başka bişi yememişsin. o da iyi canım
sonrasında direndim ki ben
Böreklerin oldugu satirdan gozlerimi alamadim canim:) cısssss!
ayne yaa hem ne cıss offf

Gelmis gecmis olsun, dikkat et gülüm kendine.
merak etme güzelim daha dikkatli olcam artık
babamda sabahladı benim yüzümden uykusuz uykusuz gitti işe hemde oda rahatsızdı
ıyyy seftaliden nefret eden elleyemeyen bi insana diyosun bunuu
patates yerim ben baharatlı baharatlı cok sagol canımmm

Şu an hastanedeyiz. Oğlumuzu sünnet ettiricez. Dua edin kızlar.
hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun

Ne kadar şanlısın muhabbetiniz bol mutluluğunuz daim olsun inşallah ne güzelll
teşekkür ederim
vavvv dibim düştü iradeye bak
utanılacak bir şey yok ki o kadar da bence gayet iyi sporda yapıyormusunuz
spor ramazanda ara verdim canım haftaya baslıyorum inşallah gene
üstüne yoğurt döküp yedim gayet güzeldi tavsiye ederim canım
tarifini verde bide ben yapayım
neeeyy saçını mı tarıyorr hiç bana göre değil o ne öyle kız ben biraz anormalim galiba kimsede o ne öyle dememiş ya ,
öyle deme kız evlenince görürsün sen nasıl bi şey
hep karbonhidrat protein ye uleyynnn proteinnnn
protein manyağı yapacam kendimi bundan sonra

feyza sen ayıyı fazla hafife almışsın canım o koca totosuyla bir koşucu edasıyla geçiverir seni benden demesi
yaa annen soysun şeftaliyi sen ye patates candır böyle durumlarda baharatı fazla kaçırma yalnız

Seftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsun cok ayip cok günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…