hahahh ayı değilde ben kurtlardan korkuyorum daha çok ,ayı koca totosunu kaldırana kadar ben vınn diye düşünüyorum o açıdan bakıncaSükür canim bende susuzluk haricinde iyiyim
Bu kadar enerjiksen durumu degerlendir derim, hava da serinmis cik disariya biraz yürüs yap (ormandan uzakdikkat ayi cikabülü )
Nerden biliyorsun belki ayi senden hizlidirhahahh ayı değilde ben kurtlardan korkuyorum daha çok ,ayı koca totosunu kaldırana kadar ben vınn diye düşünüyorum o açıdan bakıncaevin içi serinde dışarısı sıcak, evde stepper yapıyım ama olmaz mı
kabul 1 saat aralıksız yapmaya çalışcam rekor kırcamNerden biliyorsun belki ayi senden hizlidir
Stepper'in ile hasir nesir olabilirsin, maksat spor olsun
yumurtaları suya mı kırıyorsun? ben mi yanlış anladım :)
allah kolaylık versin canım. sen nerede yaşıyordun.
Dogru anlamissin canim kaynayan tuzlu suya :)
Hatayda yasiyorum canim bir senedir ve bunyem hic alisamadi. Hep yorgunum sanki hatayin tum buyuk bas hayvanlari gelip ustume oturuyor gibi bi agirlik. Leş gibi de nem...
Anlastik, kolay gelsinkabul 1 saat aralıksız yapmaya çalışcam rekor kırcamayının totosu benden büyük ,hızlı olamaz
Kiyamam ya, peki hatayda ne kadar kalacaksiniz?Hatayda yasiyorum canim bir senedir ve bunyem hic alisamadi. Hep yorgunum sanki hatayin tum buyuk bas hayvanlari gelip ustume oturuyor gibi bi agirlik. Leş gibi de nem...
Canim hamilelik ile ilgili süphen varsa yapma derim, tabi yinede karar senin. Kendimden örnek vereyim bende bebek istiyorum ama hepsini yapiyorum, dogru mu yanlis mi bilemem. Birde ekledigim alintiya göz atKizlar ben bu jiliana cok ozendim ya... Bi de 25 dakikacik leslie gibi 45 degil :) bir ayda baya bi inceltiyor sekle sokuyor resmen... napsam netsem
bakın bu egzersizleri yaparken de Tiffany hamile
özledik tabi. fazla uzaklaşma buralardanüstüne yoğurt döküp yedim gayet güzeldi tavsiye ederim canım
önüme koysalar götürürüm valla
neeeyy saçını mı tarıyorrhiç bana göre değil o ne öyle kız ben biraz anormalim galiba kimsede o ne öyle dememiş ya ,
hep karbonhidrat protein ye uleyynnn proteinnnn
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür ,ne yedinde zehirlendin öyle ?
ayyy canım benim özledin mi kızdün kardeşimle flim keyfi yaptık ondan geç kalktım
ayyy ne güzel kardeşimin sünneti geldi aklımaufaklığı öp benim için ,hayırlı olsun canım .dua ederim
menün güzel olmuş hem protein hem karbonhidrat dengeli.hemde hiç kaçamak yok iradeli hatun seni
evet canım ya sabahları pek iştahım olmuyor. bi de ben gece acıkan bir tipim. o yüzden akşam yemeğimi ona göre yiyorum ki gece tırtıklamayayım. ama kabak yemeği neredeyse yağsız yani.Hoşgeldiiiiin
akşam yemeği dolu dolu bi tabak mı ?
Su içiyor musun bol bol?
KAhvaltı öğlene kaymış gibi :)
Akşamda bi tabak yemek çok değil mi? Ben hep 3 4 kaşık alıyorum en fazla, tabak dolusu fazla gibi geliyor bana.
.sporun çok iyi olmuş kaybolmayı saymazsak:) Allah korusun
söylemesi ayıptır ben üşüyorum. şu an üzerimde yere kadar polar hırka var buraya alalım seni
Anlastik, kolay gelsin
Ayiyi nasilda hafife aldin öyle
Kiyamam ya, peki hatayda ne kadar kalacaksiniz?
Canim hamilelik ile ilgili süphen varsa yapma derim, tabi yinede karar senin. Kendimden örnek vereyim bende bebek istiyorum ama hepsini yapiyorum, dogru mu yanlis mi bilemem. Birde ekledigim alintiya göz atTiffany Rothe (spor hocasi)... seni etkilemek istemem, dedigim gibi karar senin.
Tabi Allah beterinden korusun, hakkinizda hayirlisi. Insallah bir daha ki tayininiz gönlünüze göre bir yere cikarCanim daha rahat iki sene buradayiz gibiama tabi Allah daha kotu tayinden korusun :)
Aslinda eet ya hamile catir catir da zipliyor. Bi debyani simdi Allah ne zaman kismet eder bilinmez ha oldu ha olacak ya varsa derken hantal kalip sekle girme mushtesemliginden de geri kalabilirim.. ben bi dr bulup sorayim en iyisi sagol kuzum
Canim tanistirayim bu hanim Jillian ve yaptigi hareket jumping jack
Jillian egzersizlerinde ip atlamayi da cok kullaniyor
veee kendisinin öncesi ve sonrasi
Ay ne tatlisiniz sizaskiniz daim olsun
Canim lazanya büyük dilimdi
yani hatis o börege ne diyeyim ben simdi... yapman kabahat, cünkü biz yapinca yiyoruz
Cok gecmis olsun, simdi nasilsin?
canım çok geçmiş olsun. zordur gıda zehirlenmesi. çorba gibi sıvı gıdalar tüket. maalesef içmen gerekiyor bol bol su
Gunaydiiiin sekerler!
Burda anormal sicak var Yapis yapis enerjim sifir kendimi klimali odaya kilitlemek istesem de ev leşş!
Böreklerin oldugu satirdan gozlerimi alamadim canim:) cısssss!
Camim buyuk gecmis olsun bol sivi al aman diyim... Daha iyi misin simdi?
ayyy hayırlı olsun mübarek olsun canımmŞu an hastanedeyiz. Oğlumuzu sünnet ettiricez. Dua edin kızlar.
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
kızlar hepinize cok teşekkür ediyorum biraz daha iyiyim ialçlarım etki etmeye basladım şükürler olsun hatta annemle ugrasmaya bile basladım diyim anlayın sizüstüne yoğurt döküp yedim gayet güzeldi tavsiye ederim canım
önüme koysalar götürürüm valla
neeeyy saçını mı tarıyorrhiç bana göre değil o ne öyle kız ben biraz anormalim galiba kimsede o ne öyle dememiş ya ,
hep karbonhidrat protein ye uleyynnn proteinnnn
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş çok şükür ,ne yedinde zehirlendin öyle ?
ayyy canım benim özledin mi kızdün kardeşimle flim keyfi yaptık ondan geç kalktım
ayyy ne güzel kardeşimin sünneti geldi aklımaufaklığı öp benim için ,hayırlı olsun canım .dua ederim
menün güzel olmuş hem protein hem karbonhidrat dengeli.hemde hiç kaçamak yok iradeli hatun seni
İstanbul da canım bahçeşehir.ahahah imrendimmmm sen nerde yasiyirsun canim?
Canim daha rahat iki sene buradayiz gibiama tabi Allah daha kotu tayinden korusun :)
Aslinda eet ya hamile catir catir da zipliyor. Bi debyani simdi Allah ne zaman kismet eder bilinmez ha oldu ha olacak ya varsa derken hantal kalip sekle girme mushtesemliginden de geri kalabilirim.. ben bi dr bulup sorayim en iyisi sagol kuzum
Gelmis gecmis olsun, dikkat et gülüm kendine.biraz iyiyim ilaçların etkisiyle Allahtan midem bulandı afedersiniz 19 kere cıkardım duramadım deyse midem yıkancaktı
saglık herseymiş bitanem yaa
geçmiş olsun canım bol haşlanmış patates muz tüket patatesler tuzlu olsun bol su tüket. böyle durumlarda sıvı elktrolit dengesı bozulur. dikkat et kendine ygsız yemkleri tercih et. şeftali ye.Evet canim ise yaradı
ay kızlarrrr iftardan sonra zehirlendim ne kotu biseymis babam yoktu iftara davetliydi baya fenalastim ayaga kalkicak halim bile yoktu acile gidemedim evde mudahale yapildi babamin doktor arkadasi sagolsun
bol bol su icbi kac oruc tutma dedi ama su falan icemiyorum onerileriniz var mi daha once aranizdan yasayan oldu mu bunu
annemde bolca limonlu su yapti onu icebiliyorum anca
Ay ne tatlisiniz sizaskiniz daim olsun
haklısın canımyani hatis o börege ne diyeyim ben simdi... yapman kabahat, cünkü biz yapinca yiyoruz
sonrasında direndim ki benböreği yemişsin ama neyseki başka bişi yememişsin. o da iyi canım
ayne yaa hem ne cıss offfBöreklerin oldugu satirdan gozlerimi alamadim canim:) cısssss!
merak etme güzelim daha dikkatli olcam artıkGelmis gecmis olsun, dikkat et gülüm kendine.
ıyyy seftaliden nefret eden elleyemeyen bi insana diyosun bunuugeçmiş olsun canım bol haşlanmış patates muz tüket patatesler tuzlu olsun bol su tüket. böyle durumlarda sıvı elktrolit dengesı bozulur. dikkat et kendine ygsız yemkleri tercih et. şeftali ye.
amin canım
haklısın canım
sonrasında direndim ki ben
ayne yaa hem ne cıss offf
hayırlı olsun Allah yardımcınız olsunŞu an hastanedeyiz. Oğlumuzu sünnet ettiricez. Dua edin kızlar.
teşekkür ederimNe kadar şanlısın muhabbetiniz bol mutluluğunuz daim olsun inşallah ne güzelll
vavvv dibim düştü iradeye bakKahvaltı: domates salatalık yeşil biber, zeytin bi dilim peynir, 2 dilim kepek ekmek.
ara 2 kuru kayısı, adaçayı
öğle 4 kaşık barbunya, yoğurt
ara ıhlamur
akşam
2 izmir köfte, bol yeşil salata, yoğurt
22.00 civarı 3 dilim karpuz
toplam 2 lt su
reglimin ilk günü olduğu için spor yapmadım, yeterince sancı çekiyordum zaten.
spor ramazanda ara verdim canım haftaya baslıyorum inşallah geneutanılacak bir şey yok ki o kadar da bence gayet iyi sporda yapıyormusunuz
tarifini verde bide ben yapayımüstüne yoğurt döküp yedim gayet güzeldi tavsiye ederim canım
öyle deme kız evlenince görürsün sen nasıl bi şeyneeeyy saçını mı tarıyorrhiç bana göre değil o ne öyle kız ben biraz anormalim galiba kimsede o ne öyle dememiş ya ,
protein manyağı yapacam kendimi bundan sonrahep karbonhidrat protein ye uleyynnn proteinnnn
feyza sen ayıyı fazla hafife almışsın canım o koca totosuyla bir koşucu edasıyla geçiverir seni benden demesihahahh ayı değilde ben kurtlardan korkuyorum daha çok ,ayı koca totosunu kaldırana kadar ben vınn diye düşünüyorum o açıdan bakıncaevin içi serinde dışarısı sıcak, evde stepper yapıyım ama olmaz mı
yaa annen soysun şeftaliyi sen yeıyyy seftaliden nefret eden elleyemeyen bi insana diyosun bunuu
patates yerim ben baharatlı baharatlı cok sagol canımmm
Seftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsunıyyy seftaliden nefret eden elleyemeyen bi insana diyosun bunuu
patates yerim ben baharatlı baharatlı cok sagol canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?