şeftaliye bayılırım benn deeSeftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsuncok ayip cok günah
Evet canim ise yaradı
ay kızlarrrr iftardan sonra zehirlendim ne kotu biseymis babam yoktu iftara davetliydi baya fenalastim ayaga kalkicak halim bile yoktu acile gidemedim evde mudahale yapildi babamin doktor arkadasi sagolsun
bol bol su icbi kac oruc tutma dedi ama su falan icemiyorum onerileriniz var mi daha once aranizdan yasayan oldu mu bunu
annemde bolca limonlu su yapti onu icebiliyorum anca
Çok tatlı olur , yoğurttanda tiksinmeyim de :)
1 hafta zor valla, ben haftada 1 belki 2 defa anca yaparım.
cacık,
yulaf+ananas,
kabak maydanoz brokoli suyu gibi detokslar verdi bana. Bunların her biri ayrı günler ve gün boyu aynı şey.
aralarda bir meyveye izin veriyor.
Allah yardcımcın olsun canım, umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey.
Kahvaltı: domates salatalık yeşil biber, zeytin bi dilim peynir, 2 dilim kepek ekmek.
ara 2 kuru kayısı, adaçayı
öğle 4 kaşık barbunya, yoğurt
ara ıhlamur
akşam
2 izmir köfte, bol yeşil salata, yoğurt
22.00 civarı 3 dilim karpuz
toplam 2 lt su
reglimin ilk günü olduğu için spor yapmadım, yeterince sancı çekiyordum zaten.
patates yerim ben seftali yiyemem cidden daha beter olurumfeyza sen ayıyı fazla hafife almışsın canım o koca totosuyla bir koşucu edasıyla geçiverir seni benden demesi
yaa annen soysun şeftaliyi sen yepatates candır böyle durumlarda baharatı fazla kaçırma yalnız
okuyunca bile fenalastımSeftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsuncok ayip cok günah
teşekkür ederim balımmCok gecmis olsun
Olabilir haftada 1-2 günde hic denemedim bi yamak lazim :)
Menün cok iyi olmus
Var kuzum olmaz mi ama oranin seftalisi farkli oluyorokuyunca bile fenalastım
sana afiyet şifa olsun ballim
orda yok mu seftalii
Tabi Allah beterinden korusun, hakkinizda hayirlisi. Insallah bir daha ki tayininiz gönlünüze göre bir yere cikar
Seninde dedigin gibi bu hamilelik planlanacak bir sey olmadigi icin ne zaman tutacagi mechul.
ALINTI: Benim doktorum bana, hamile olduğunu öğrenene kadar aldığın ilaçlar çocuğa zarar vermez. Bir kadın hamile olduğunu ortalama 1,5 aylıkken öğrenir zaten bu dönemden sonra da kullanılan ilaçlar zarar verir demişti.
Bu yazi cok ilgimi cekti, düsün kimyasallar bile belli bir süre zarar vermiyor cocuga...
Hamile olduğunu bilmeden spor yapmak:
Gebeliği farketmeden spor veya çeşitli egzersiz aktivitelerinde bulunmanın bir sakıncası yoktur. Spor ve egzersiz, yürüyüş gebelikte önerilir, faydalıdır.
Sen icini rahatlatmak icin yinede bir doktora sor gülüm
şeftaliye bayılırım benn dee
size afiyet şifa olsun yaglarınızı yakan düşman olsun biz almayalımVar kuzum olmaz mi ama oranin seftalisi farkli oluyorfena olmasaydin resim eklerdim
fyzanur da sevmiyor
canım uzun dönem miydi?
Makarna olmasaymış keşke... Suyu da çoğaltmaya çalış ablam.
Elbette insan alışıyor az da olsa... Bu son ayrılığınız olsun bitanem
Hayırlısı olsun ablam, inşallah uzağa gitmek zorunda kalmaz.
Benide, aynı böyle olmak istiyorum
Haklısın canım her şeyin fazlası zarar. Normalinde kilo başına 30-35ml su içmemiz gerekiyormuş ama mesela spor yapıldığında arttırmak şart çünkü su kaybı daha fazla oluyor.
canim zaten son dakikaya kadar belli olmuyor nerdeyse . merakli bekleyis zor. bide benim esimin askerlik isi sürpriz oldu iki sene sonra gidecek diye beklerken ögrendik ki bakaya bile kalmis ordaki memur hatasi yüzünden. neyse nasibi varmis gitti geldi sükür. darisi basina insallah tatlim
kesinlikle yil kulaga cok daha fazla geliyor
evet canim sporum bi harika bu gün ayni spora dvam insallah
bu azimden azicikta bana gerekli yaa tebrik ediyorum
su az olmus canim menün güzel bence
Neyseki bitti sayılır ramazan, bana zaten bitti dün itibariyle gerçi :)
Bundan sonra gelsin diyet menüler sporlar
abuuu yumurta günü gibi :)
Ben pek yiyemiyorum ondan mı gözüme batıyor bilmiyorum. lorla omlet yapmayı denicem, anca bişeylerle karışınca gider bende.
Güzel olmuş kuzum.
sen 12 ay yazınca anladım zaten canım. allah kolaylık versin. sevenler ayrılmasın12 ay canım.. Türkiyede bilmiyorum nasıl yani uzun dönem kısa dönem pek anlamıyorum
İnşaAllah ablamm..
Evet dünkü menü saçma olmuş farkındayımm
Ablam böyle oturmaya devam edersek biraz zor oluruz biz öyle
ay ben de elleyemiyorum ama biri soyarsa afiyetle yerin vallaSeftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsuncok ayip cok günah
sen 12 ay yazınca anladım zaten canım. allah kolaylık versin. sevenler ayrılmasın
Rica ederim canimCanim benim cok sagol cok ii olfu psylasman
Arada yense bir sey olmaz diye düsünüyorum. Karpuzu da cok yemeyin sekerli diyor bazilari. Canimin bütün cektigi meyveleri saydinBen de bayilirim da beni zayiflatan doktor seftali yedirmiyordu cok kaloriliymiskarbonhidratca zenginmis. Karpuz, kiraz, yesil erik ve biraz da cilek masummus elma da yasakti mesela
Sagolasin kuzumsize afiyet şifa olsun yaglarınızı yakan düşman olsun biz almayalım
ya ben öyle böyle sevmeme degil midem aniden kalkıyo bakamıyorum yiyene
Pazara kadar oturalim, pazartesi ayaklanirizİnşaAllah ablamm..
Evet dünkü menü saçma olmuş farkındayımm
Ablam böyle oturmaya devam edersek biraz zor oluruz biz öyle
Sende tüylerinden mi huylaniyorsun?ay ben de elleyemiyorum ama biri soyarsa afiyetle yerin valla
Yapmazmiyim cocuk gibi heveslendim 30dan sonra bacaklarm agridi bikac sn.ara vere vere 100e tamamladim cok zevkliydiama acayip hamlasmisim jumping mi ne ondanda yaptim birazcik sende yapiyormusun bakalimhaldenlos bugün ip atlar gibi yapacaktın yaptın mı kız
Hoşgeldiiiiin
akşam yemeği dolu dolu bi tabak mı ?
Su içiyor musun bol bol?
KAhvaltı öğlene kaymış gibi :)
Akşamda bi tabak yemek çok değil mi? Ben hep 3 4 kaşık alıyorum en fazla, tabak dolusu fazla gibi geliyor bana.
.sporun çok iyi olmuş kaybolmayı saymazsak:) Allah korusun
Hayirli olsun canimx = 41 kere MASALLAH
Rabbim dügününü de göstersin insallah
Hic öyle seylere girmeyelim, bir daha cikamayiz
Günaydiiin
Ögünlerinin saatlerini de yazarmisin canim. Mesela aksam yemegini kacta yedin?
Gayet basarili bir menü olmus
Bu bayanin degisimi öyle pek belli olmuyor, sen birde 30 day shredi yapip degisen halk insanlarini gör
Günaydin tatlim naber, nasilsin?
Canım jillian grubu var, pazartesinden itibaren toplu halde yapacağız bunu. Istersen sende oraya katıl?Ya supermis gobek mobek gitmis bisi kalmamis benimde en sikintili bolgem zaten bunuda bir arastirip baslamam gerekiyor hemen cok tesekkurler canim boyle paylasimlsr cok faydali oluyor
bu videodan yaptım:hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun
teşekkür ederim
vavvv dibim düştü iradeye bak
spor ramazanda ara verdim canım haftaya baslıyorum inşallah gene
tarifini verde bide ben yapayım
öyle deme kız evlenince görürsün sen nasıl bi şey
protein manyağı yapacam kendimi bundan sonra
Almanyada şeftali kıtlığımı var kızSeftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsuncok ayip cok günah
soyan olsa yerim , ama soyan gözümün önünde elini yıkamalıVar kuzum olmaz mi ama oranin seftalisi farkli oluyorfena olmasaydin resim eklerdim
fyzanur da sevmiyor
Yapmazmiyim cocuk gibi heveslendim 30dan sonra bacaklarm agridi bikac sn.ara vere vere 100e tamamladim cok zevkliydiama acayip hamlasmisim jumping mi ne ondanda yaptim birazcik sende yapiyormusun bakalim
Canım ben kahvaltımı geç yapıyorum tok tutuyor aralarda kahve su derken zaman geçiyor. Acıkma hissi yok yada yesem bile akşam yiyemem sonra. Zaten 2 öğün yiyorum ben bi kahvaltı bi ana öğün. Aralarda kahve, çay, wasa, yoğurt fln.akşam 5 e kadar çok boş kalmış menü kuzum, dengesiz dağılım olmamış mı azcık .
öğünlerinin saatlerini de yazsaydın daha güzel yorum yapabiliriz canım. Ben de regl döneminde spor daha çok işe yarıyor. Daha da etkili sanki şişkinliğide götürüyor.Kahvaltı: domates salatalık yeşil biber, zeytin bi dilim peynir, 2 dilim kepek ekmek.
ara 2 kuru kayısı, adaçayı
öğle 4 kaşık barbunya, yoğurt
ara ıhlamur
akşam
2 izmir köfte, bol yeşil salata, yoğurt
22.00 civarı 3 dilim karpuz
toplam 2 lt su
reglimin ilk günü olduğu için spor yapmadım, yeterince sancı çekiyordum zaten.
Yarama tuz basma gülüm.Seftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsuncok ayip cok günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?