Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun

Olabilir haftada 1-2 günde hic denemedim bi yamak lazim :)

Menün cok iyi olmus

patates yerim ben seftali yiyemem cidden daha beter olurum

Seftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsun cok ayip cok günah
okuyunca bile fenalastım
sana afiyet şifa olsun ballim
orda yok mu seftalii
Cok gecmis olsun

Olabilir haftada 1-2 günde hic denemedim bi yamak lazim :)

Menün cok iyi olmus
teşekkür ederim balımm

Canim benim cok sagol cok ii olfu psylasman

şeftaliye bayılırım benn dee

Ben de bayilirim da beni zayiflatan doktor seftali yedirmiyordu cok kaloriliymis karbonhidratca zenginmis. Karpuz, kiraz, yesil erik ve biraz da cilek masummus elma da yasakti mesela

canım uzun dönem miydi?

12 ay canım.. Türkiyede bilmiyorum nasıl yani uzun dönem kısa dönem pek anlamıyorum

İnşaAllah ablamm..

Evet dünkü menü saçma olmuş farkındayımm

Ablam böyle oturmaya devam edersek biraz zor oluruz biz öyle

Bizde önceden belli oluyor aslında ama niye böyle oldu anlamadım..
Dediğin gibi darısı başımaa

Aynen yıl değil o 12 ayy

Aynen, Ramazan bitsin toparlicam dedim kendimi bakalım neler olucak

sen 12 ay yazınca anladım zaten canım. allah kolaylık versin. sevenler ayrılmasın

Canim benim cok sagol cok ii olfu psylasman
Rica ederim canim

Ben de bayilirim da beni zayiflatan doktor seftali yedirmiyordu cok kaloriliymis karbonhidratca zenginmis. Karpuz, kiraz, yesil erik ve biraz da cilek masummus elma da yasakti mesela
Arada yense bir sey olmaz diye düsünüyorum. Karpuzu da cok yemeyin sekerli diyor bazilari. Canimin bütün cektigi meyveleri saydin

size afiyet şifa olsun yaglarınızı yakan düşman olsun biz almayalım
ya ben öyle böyle sevmeme degil midem aniden kalkıyo bakamıyorum yiyene
Sagolasin kuzum

İnşaAllah ablamm..

Evet dünkü menü saçma olmuş farkındayımm

Ablam böyle oturmaya devam edersek biraz zor oluruz biz öyle
Pazara kadar oturalim, pazartesi ayaklaniriz

ay ben de elleyemiyorum ama biri soyarsa afiyetle yerin valla
Sende tüylerinden mi huylaniyorsun?

Merhaba hosbuldum
Yemegi cok fazla doldurmadim canim normal bir porsiyon diyelim
suyuda 2lt.iciyorum

Ya supermis gobek mobek gitmis bisi kalmamis benimde en sikintili bolgem zaten bunuda bir arastirip baslamam gerekiyor hemen cok tesekkurler canim boyle paylasimlsr cok faydali oluyor

bu videodan yaptım:
http://www.uzmantv.com/diyet-mucver-nasil-yapilir
aynen protein manyağı ol
Seftali sevilmez mi ya, ben türkiyeye gitsemde kafam kadar büyük tüylü seftali yesem diye bakiyorum sen iyy diyorsun cok ayip cok günah
Almanyada şeftali kıtlığımı var kız
Var kuzum olmaz mi ama oranin seftalisi farkli oluyor fena olmasaydin resim eklerdim
fyzanur da sevmiyor
soyan olsa yerim , ama soyan gözümün önünde elini yıkamalı

Yapmazmiyim cocuk gibi heveslendim 30dan sonra bacaklarm agridi bikac sn.ara vere vere 100e tamamladim cok zevkliydiama acayip hamlasmisim jumping mi ne ondanda yaptim birazcik sende yapiyormusun bakalim

bende yapıyorum canım . çok havaya zıplama ondan ağrımıştır ,komşunun başına yıkma evi ben şikayet gelmesin diye hafif hafif zıplıyorum

akşam 5 e kadar çok boş kalmış menü kuzum, dengesiz dağılım olmamış mı azcık .
Canım ben kahvaltımı geç yapıyorum tok tutuyor aralarda kahve su derken zaman geçiyor. Acıkma hissi yok yada yesem bile akşam yiyemem sonra. Zaten 2 öğün yiyorum ben bi kahvaltı bi ana öğün. Aralarda kahve, çay, wasa, yoğurt fln.

öğünlerinin saatlerini de yazsaydın daha güzel yorum yapabiliriz canım. Ben de regl döneminde spor daha çok işe yarıyor. Daha da etkili sanki şişkinliğide götürüyor.

Yarama tuz basma gülüm.
Bu yıl gitmedim memlekete gözümde tütüyor o kocaman sulu tüylü şeftaliler
Benim içinde yersin artık şöyle kocaman birtane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…