Alman şeftalisi küçücük, elin gavuru bilmiyor ki ağzının tadınıAlmanyada şeftali kıtlığımı var kız
soyan olsa yerim , ama soyan gözümün önünde elini yıkamalı
Süpersin kuzu
Gülüm özür dilerim düşünemedim, yoksa hiç yazarmıydımYarama tuz basma gülüm.
Bu yıl gitmedim memlekete gözümde tütüyor o kocaman sulu tüylü şeftaliler
Benim içinde yersin artık şöyle kocaman birtane.
Aynı durum bende de var, sürekli sayfa kapanıyoredersoy Hayırlı olsun canım. İnşallah kolay atlatır oğluşun, benimde oğlum sünnet için dr da sırada bakalım ne zaman gün verecekler bize.
Kızlar benim internetimden mi yoksa sayfanın kendisinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama hep düşüyor tekrar giriş yapıyorum offf
Ben bugün bayram temizliği ile meşguldüm bütün gün. Yarında alışverişim var. Tek tük kalan işlerimide yarına bıraktım.
Sonra gelir menümü yazarım
Alman şeftalisi küçücük, elin gavuru bilmiyor ki ağzının tadını
Ben soyarım yediririm sana ama illa ki bir gıcıklıkta yaparım
Süpersin kuzuseninle gurur duyuyorum
Gülüm özür dilerim düşünemedim, yoksa hiç yazarmıydım
Aynı durum bende de var, sürekli sayfa kapanıyor
Kolay gelsin canım, en zor kısmı halletmişsin
Kızlaaar
(
Bu günkü menüm:
Sabah: Sabah dediğim 10:00 :)
Haşlanmış yumurta
domates, salatalık
az beyaz peynir
2 çay kaşığı kadar krem peynir
Ara: 11:30
Şekersiz kahve + 1 kare sütlü çikolata (krizde değildim resmen saçmaladım yemesem de olurdu) neden mi bitter değil? evde bitterim yoktu
Öğle00
1 tabak yağsız mercimek çorbası
Akşam: 18:00
3 yk yoğurt
3 yk dukan yulaf gevreği
tarçın ve yarım elmayı karıştırdım
aslında ara öğün olarak düşünmüştüm bunu, akşam için köfte pişirmeye gittim aaaa bi de baktım resmen tokumben ve tokluk köfteyi iptal ettim yeme işlemi bugünlük bitti:)
3 lt su fazlası var eksiği yok
300 sağ 300 sol bacak çekme hareketi şimdi bana güleceksiniz ne o hareket diye ama o bahsettiğim dr tavsiye etmiştibugünlük onu yaptım
Okumadan ilk bakışta wooow dedim ne kadar çokKızlaaar
(
Bu günkü menüm:
Haşlanmış yumurta
domates, salatalık
az beyaz peynir
Şekersiz kahve + 1 kare sütlü çikolata (krizde değildim resmen saçmaladım yemesem de olurdu) neden mi bitter değil? evde bitterim yoktu
Öğle00
3 yk yoğurt
3 yk dukan yulaf gevreği
aslında ara öğün olarak düşünmüştüm bunu, akşam için köfte pişirmeye gittim aaaa bi de baktım resmen tokumben ve tokluk köfteyi iptal ettim yeme işlemi bugünlük bitti:)
300 sağ 300 sol bacak çekme hareketi şimdi bana güleceksiniz ne o hareket diye ama o bahsettiğim dr tavsiye etmiştibugünlük onu yaptım
benim menüme de yorum yapOkumadan ilk bakışta wooow dedim ne kadar çok
Çok güzel olmuş menün, yani öyle böyle değil. O çikolata da hiç göze batmıyor.
Şu bacak çekme hareketi ne kız?
kuzum beni son derece şaşırttın, süper bir menü çıkarmışsınbugün menüm
sahur:
2 tane yoğurtlu diyet mücver
1 hurma
iftar:
1,5 kepçe tarhana çorbası
4 kaşık kabak (bulgursuz)
4 kaşık kıyma kavurma
1 hurma
salata
1 bardak ayran
su 3 bardak içtim biraz daha içmeye çalışcam. 40 dk stepper yaptım ,20 dk daha yapıcam.
10 gibide 1 nektarin ya da 1 top dondurma yiycem
Ne zaman yapmadım kibenim menüme de yorum yap
kuzum beni son derece şaşırttın, süper bir menü çıkarmışsındondurmayı abartma ve suyu lütfen çoğalt
Ne zaman yapmadım ki
Güzel olmus menünübugün menüm
sahur:
1 hurma
iftar:
4 kaşık kıyma kavurma
1 hurma
salata
1 bardak ayran
su 3 bardak içtim biraz daha içmeye çalışcam. 40 dk stepper yaptım ,20 dk daha yapıcam.
teşekkürler bağğyannnGüzel olmus menünü
dondurma yemedim elma yiyorum şuan, aştım kendimi bugünkuzum beni son derece şaşırttın, süper bir menü çıkarmışsındondurmayı abartma ve suyu lütfen çoğalt
Ne zaman yapmadım ki
Yok gulum yaa sendeAlman şeftalisi küçücük, elin gavuru bilmiyor ki ağzının tadını
Ben soyarım yediririm sana ama illa ki bir gıcıklıkta yaparım
Süpersin kuzuseninle gurur duyuyorum
Gülüm özür dilerim düşünemedim, yoksa hiç yazarmıydım
Aynı durum bende de var, sürekli sayfa kapanıyor
Kolay gelsin canım, en zor kısmı halletmişsin
Guzel olmuş canım. Bende de öyle oluyor eger arada birşey yersem sonra yiyemiyorum.Kızlaaar
(
Bu günkü menüm:
Haşlanmış yumurta
domates, salatalık
az beyaz peynir
Öğle00
3 yk yoğurt
3 yk dukan yulaf gevreği
Güzel olmuş feyzacımbugün menüm
sahur:
1 hurma
iftar:
4 kaşık kıyma kavurma
1 hurma
salata
1 bardak ayran
süpersindondurma yemedim elma yiyorum şuan, aştım kendimi bugün
patates kızartması az zaten bişey olmaz ondan saatide erken ,menünü beğendimKızlar benim yağ ve su değerim yağ 35 su 45 ken , bugün yağ 32 su 45 çıktı. Yağdan gitmesiii süper birşey kalıcı olur hemde
Menümü yazayım
11:00 1 dilim kepek ekmek üstüne ince kaşar ve salatalık dilimleri ve şekersiz kahve
15:30
yarım porsiyon dana kebap bikaç tanede patates kızartması bol salata azcıkta sos(bugün böle oldu)
Birkaçtane kuru meyve yicektim akşama ama tok hissediyorum.
Su 500 ml + 1 lt maydanoz sapı kaynatıp içtim 2 fincan yeşil çay yemeğin ardından.
Spor : bayram temizliği dip köşe bucak hiç el değmemiş yer bırakmadım. Mis gibi oldu. Fazla kaptırıyorum temızlık olayına
Tek kelimeyle harikasındondurma yemedim elma yiyorum şuan, aştım kendimi bugün
Yok gulum yaa sendeozurluk bir durum degil canim
VuhuuuKızlar benim yağ ve su değerim yağ 35 su 45 ken , bugün yağ 32 su 45 çıktı. Yağdan gitmesiii süper birşey kalıcı olur hemde
Menümü yazayım
11:00 1 dilim kepek ekmek üstüne ince kaşar ve salatalık dilimleri ve şekersiz kahve
yarım porsiyon dana kebap bikaç tanede patates kızartması bol salata azcıkta sos(bugün böle oldu)
Su 500 ml + 1 lt maydanoz sapı kaynatıp içtim 2 fincan yeşil çay yemeğin ardından.
Spor : bayram temizliği dip köşe bucak hiç el değmemiş yer bırakmadım. Mis gibi oldu. Fazla kaptırıyorum temızlık olayına
evet canım dişlerim bi fena oluyorRica ederim canim
Arada yense bir sey olmaz diye düsünüyorum. Karpuzu da cok yemeyin sekerli diyor bazilari. Canimin bütün cektigi meyveleri saydin
Sagolasin kuzum
Pazara kadar oturalim, pazartesi ayaklaniriz
Sende tüylerinden mi huylaniyorsun?
Okumadan ilk bakışta wooow dedim ne kadar çok
Çok güzel olmuş menün, yani öyle böyle değil. O çikolata da hiç göze batmıyor.
Şu bacak çekme hareketi ne kız?
bugün menüm
sahur:
1 hurma
iftar:
4 kaşık kıyma kavurma
1 hurma
salata
1 bardak ayran
Kızlar benim yağ ve su değerim yağ 35 su 45 ken , bugün yağ 32 su 45 çıktı. Yağdan gitmesiii süper birşey kalıcı olur hemde
Menümü yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?