lokumun dışında kaçamak yok muhteşemBayram dolayisiyla hepimizin menuleri cosmus toparlaniriz artikSpor iyi ama.
Bence gayet guzel menun, mucver yagli ama:)
Sen benim dunku menume 20 kisilik dersin o haldeBaklavanin kalorisi yuksek onun disinda gayette guzel. Az az yemissin gun icinde.
Diyeti bozmam diyosun heGuzel olmus canim
Bende dökuluyorum yorgunluktan. Koltukta uzandim aksamustu icim gecmis. Menun guzel ama acikmiyormysun sadece corbayla? Tok mu tutuyor?
Ya türlü ya güveç yemişsin tatlım :)
Bilemedim hangisi
Menün güzel pasta biraz geç saatte yenmiş ama bayram naapalım
Bende menümü yazayım uyuyakalmışım
Sabah 9:30
1 kase mısır gevreği
1 yumurta
12:00
1 tane lokum
14:00
1 etli biber dolma
4 yk bulgur pilavı
yoğurt
ardindan yesil cay
17:00 gibi 2 dilim karpuz büyüktü dilimler.
Su 1 lt olduysa iyi
Spor yapmadım.
Bu bayramı bir güzel atlatsaydık en minimum kaçamaklarla
Bugünü iyi geçiştirdim çok şükür.
Ben tekrar uyuma faslina geciyorum, yarin butun gun bayram ziyaretlerindeyiz ugrarim aksama saglicakla kalin
bayram kaçamağı sendede çok az ne güzelMenüm
Kahvaltı yok, evde değildim
Öğlen
3 ızgara et
5-6 kaşık pilav
Akşam
Patlıcanlı sebze yemeği (adını ben uydurdum şimdi, ne diyorsunuz bilemediğim için)
7-8 çatal yedim 1 dilim ekmekle
pek aç değildim
Ara
1 dilim pasta
2 fincan çay
misafir gittim bir kaç yere çay içtim hep, su içecek pek fırsatım olmadı yine 2-3 bardak içmişimdir
teşekkür ederim canımBence gayet iyi görünüyorsun
Dedektiflik ruhu var bende haklısın
Katılıyorum canım izin alma durumunda kimse bir şey demez ama bu şekilde deneme süreci uzar... Insanlar burayı real'den ayrı tutuyor. Sanal diye haber verme gereği duymuyorlar oysa ki burada ki insanlar (ne kadar sanal ortam olsada) real. Özel hayatta bir şey olsa arkadaşına, eşine, dostuna nasıl haber veriyorsan burası içinde aynı şeyler geçerli.geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın ? elinden geldiğince bizi ihmal etmemeye çalış çünkü eski üyeleri katılımı az olduğu için geçenlerde diskalifiye ettik yeni üyeleri çağırdık sen gibi . sende deneme sürecindesin şuan ,mazeretin olduğunda söylersen izin alırsan sorun olmaz ,ama E-brulim daha iyi bilir tabi.
Mücveri küçük bir tepside yağsız olarak fırnda pişirdim. Altına yağlı kağıt sererek.Bence gayet guzel menun, mucver yagli ama:)
Canım profilinden "tüm mesajlarım" bölümüne girip geçen cumadan bu cumaya kadar mesajları tek tek sayıyorsun. Eğer başka konularda sohbet etmiyorsan sayması kolay oluyor.Günaydın kızlar;
Bir sorum olacaktı. Bildirimlerde attığınız mesaaj sayısını yazıyorsunuz ya. Nasıl hesaplıyorsunuz kaç mesaj attığınızı?
Mücveri küçük bir tepside yağsız olarak fırnda pişirdim. Altına yağlı kağıt sererek.
bunda haftalık 35 mesaj koşulu varya ben onu geçtiğimi biliyorum onu söylesemde saymasam olmaz mı ?Canım profilinden "tüm mesajlarım" bölümüne girip geçen cumadan bu cumaya kadar mesajları tek tek sayıyorsun. Eğer başka konularda sohbet etmiyorsan sayması kolay oluyor.
Aslında olabilir ama normalinde mesaj sayısını tam olarak yazıyorduk yani öyle bir kural belirlemiştik aramızda.bunda haftalık 35 mesaj koşulu varya ben onu geçtiğimi biliyorum onu söylesemde saymasam olmaz mı ?
tamam bende sayarım ozamanAslında olabilir ama normalinde mesaj sayısını tam olarak yazıyorduk yani öyle bir kural belirlemiştik aramızda.
Çok teşekkürlerCanım profilinden "tüm mesajlarım" bölümüne girip geçen cumadan bu cumaya kadar mesajları tek tek sayıyorsun. Eğer başka konularda sohbet etmiyorsan sayması kolay oluyor.
Çok özendim böyle görünceYarına hazırlıklar başladıUzun zamandır görmüyordum kendilerinii
Bayram dolayisiyla hepimizin menuleri cosmus toparlaniriz artikSpor iyi ama.
Bence gayet guzel menun, mucver yagli ama:)
Sen benim dunku menume 20 kisilik dersin o haldeBaklavanin kalorisi yuksek onun disinda gayette guzel. Az az yemissin gun icinde.
Diyeti bozmam diyosun heGuzel olmus canim
Bende dökuluyorum yorgunluktan. Koltukta uzandim aksamustu icim gecmis. Menun guzel ama acikmiyormysun sadece corbayla? Tok mu tutuyor?
Ya türlü ya güveç yemişsin tatlım :)
Bilemedim hangisi
Menün güzel pasta biraz geç saatte yenmiş ama bayram naapalım
1 kase mısır gevreği
1 yumurta
1 tane lokum
1 etli biber dolma
4 yk bulgur pilavı
yoğurt
ardindan yesil cay
Su 1 lt olduysa iyi
Spor yapmadım.
Ben tekrar uyuma faslina geciyorum, yarin butun gun bayram ziyaretlerindeyiz ugrarim aksama saglicakla kalin
Günaydın 4. takımın mankenleri
Kızlar yoğun olduğum için gelemiyorum kusuruma bakmayın, izinden sonra telafisini edeceğim.
Dünkü menüm (saatleri pek hatırlamıyorum)
Sabah
2 yk yoğurt
1 çatal omlet
3 minik domates
Ara
Magnum beyaz
Ara
10 kiraz
Ara
2 minik domates
Akşam
1 dilim patatesli börek
Salata
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 dilim sütlü irmik tatlısı (küçük bir kareydi, misafirlikte olduğum için geri çeviremedim)
Su: 1 lt
Spor: 2,5 saat ütü
Saçma sapan oldu yine, sanki iştahım yok gibiydi ama öte beriyi yemeyi de ihmal etmedim
Azminize hayranım
Kuzucum sen bir jilliana başla zaten tığ gibi olacaksın60 kiloyken 50 gibi duracaksın
Kilo vermene rağmen niye almış gibi gördüler ki kuzum seni? Moral bozup yemeklere saldırmak yok,haldenlos ne güzel demiş seni bir daha ki görüşlerinde hayranlıkla bakacaklar, haberleri yok şaplıklerin. Sen üzme kendini, yeni halinle karşılarına çıkınca onlar üzülsün "biz niye böyle değiliz" diye
Çok tatlısın seninsanı böyle motive eden olunca daha da gaza geliyorsun, üstümüze yapışan fazlalıklardan hemen kurtulmak istiyorsun
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Siteye girip bizim takıma uğramadığın günler de olmuş, lütfen yanlış anlama şevkini kırmak istemem ama burada bizimle olmak kilolarına karşı savaşmak istiyorsan biraz daha disiplinli olmak zorundasın. Kimsenin diğer arkadaşlara karşı haksızlık yapmaya hakkı yok. Sözlerim seni kırmasın, aksine daha çok azimlendirsin. Sonuçta ben burada sizi desteklemek ve sizden destek görmek için varım
oyyy oyy hayirli ugurlu olsun acilisi yarin yapiyorsun demek :)) Ipi de denedim ipsizde , ama ipsiz daha iyi geldi bana ipsiz atliyorum. Dumbbell iyiymis ya bendemi alsamYarına hazırlıklar başladıUzun zamandır görmüyordum kendilerinii
Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum/yazamıyorum nedenleri
bayram, rahatsızlık. kaç gündür midem bozuk bir şey yiyemiyorum malesef..
Menüm
Kahvaltı yok, evde değildim
Öğlen
3 ızgara et
5-6 kaşık pilav
Akşam
Patlıcanlı sebze yemeği (adını ben uydurdum şimdi, ne diyorsunuz bilemediğim için)
7-8 çatal yedim 1 dilim ekmekle
pek aç değildim
Ara
1 dilim pasta
2 fincan çay
misafir gittim bir kaç yere çay içtim hep, su içecek pek fırsatım olmadı yine 2-3 bardak içmişimdir
Bende dökuluyorum yorgunluktan. Koltukta uzandim aksamustu icim gecmis. Menun guzel ama acikmiyormysun sadece corbayla? Tok mi tutuyor?
1 kase mısır gevreği
1 yumurta
1 tane lokum
1 etli biber dolma
4 yk bulgur pilavı
yoğurt
ardindan yesil cay
Su 1 lt olduysa iyi
Spor yapmadım.
Günaydın 4. takımın mankenleri
Kızlar yoğun olduğum için gelemiyorum kusuruma bakmayın, izinden sonra telafisini edeceğim.
Dünkü menüm (saatleri pek hatırlamıyorum)
Sabah
2 yk yoğurt
1 çatal omlet
3 minik domates
Ara
Magnum beyaz
Ara
10 kiraz
Ara
2 minik domates
Akşam
1 dilim patatesli börek
Salata
1 bardak şekersiz çay
Ara
1 dilim sütlü irmik tatlısı (küçük bir kareydi, misafirlikte olduğum için geri çeviremedim)
Su: 1 lt
Spor: 2,5 saat ütü
Saçma sapan oldu yine, sanki iştahım yok gibiydi ama öte beriyi yemeyi de ihmal etmedim
Azminize hayranım
Kuzucum sen bir jilliana başla zaten tığ gibi olacaksın60 kiloyken 50 gibi duracaksın
Kilo vermene rağmen niye almış gibi gördüler ki kuzum seni? Moral bozup yemeklere saldırmak yok,haldenlos ne güzel demiş seni bir daha ki görüşlerinde hayranlıkla bakacaklar, haberleri yok şaplıklerin. Sen üzme kendini, yeni halinle karşılarına çıkınca onlar üzülsün "biz niye böyle değiliz" diye
Çok tatlısın seninsanı böyle motive eden olunca daha da gaza geliyorsun, üstümüze yapışan fazlalıklardan hemen kurtulmak istiyorsun
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Siteye girip bizim takıma uğramadığın günler de olmuş, lütfen yanlış anlama şevkini kırmak istemem ama burada bizimle olmak kilolarına karşı savaşmak istiyorsan biraz daha disiplinli olmak zorundasın. Kimsenin diğer arkadaşlara karşı haksızlık yapmaya hakkı yok. Sözlerim seni kırmasın, aksine daha çok azimlendirsin. Sonuçta ben burada sizi desteklemek ve sizden destek görmek için varım
Bugunku Menum
10-11 arasi nesfit/kahve
15:30 2 biber dolmasi/yogurt/karpuz
18:00 1 kase yogurt/2 yk yulaf kepegiyle
Su 1 lt oldu ancak
Spor 200 ip atlama yada ziplama
3 tanede minik cikolata
canim cok pis lokum cekio zor tutuyorum
Bende internetten sipariş ettim dumbıl ama ben göğüs kasları için kullanmayı düşünüyorum birde yarın jiliana başlayınca lazım olacak.oyyy oyy hayirli ugurlu olsun acilisi yarin yapiyorsun demek :)) Ipi de denedim ipsizde , ama ipsiz daha iyi geldi bana ipsiz atliyorum. Dumbbell iyiymis ya bendemi alsamkollarim sarkik degilde kalin sanki . vucuduma oranla yarar mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?