Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

lokumun dışında kaçamak yok muhteşem

bayram kaçamağı sendede çok az ne güzel

Dedektiflik ruhu var bende haklısın
Anladım canım, onlar seni önümüzde ki bayram görsünler moralini yüksek tut, gidecek o kilolar :)

Katılıyorum canım izin alma durumunda kimse bir şey demez ama bu şekilde deneme süreci uzar... Insanlar burayı real'den ayrı tutuyor. Sanal diye haber verme gereği duymuyorlar oysa ki burada ki insanlar (ne kadar sanal ortam olsada) real. Özel hayatta bir şey olsa arkadaşına, eşine, dostuna nasıl haber veriyorsan burası içinde aynı şeyler geçerli.

Günaydın kızlar;
Bir sorum olacaktı. Bildirimlerde attığınız mesaaj sayısını yazıyorsunuz ya. Nasıl hesaplıyorsunuz kaç mesaj attığınızı?
Bence gayet guzel menun, mucver yagli ama:)
Mücveri küçük bir tepside yağsız olarak fırnda pişirdim. Altına yağlı kağıt sererek.

Canım profilinden "tüm mesajlarım" bölümüne girip geçen cumadan bu cumaya kadar mesajları tek tek sayıyorsun. Eğer başka konularda sohbet etmiyorsan sayması kolay oluyor.

Ben daha yeni basladigim icin hevesliyim ama bir sure sonra bende kacamaklar yaparim herhalde dayanamayabilirim

Agzindan bal damliyor canim benim Allahimm insallahhh ya daha ne isterim

Yarına hazırlıklar başladı Uzun zamandır görmüyordum kendilerinii
oyyy oyy hayirli ugurlu olsun acilisi yarin yapiyorsun demek :)) Ipi de denedim ipsizde , ama ipsiz daha iyi geldi bana ipsiz atliyorum. Dumbbell iyiymis ya bendemi alsam kollarim sarkik degilde kalin sanki . vucuduma oranla yarar mi acaba.

Bugunku Menum
10-11 arasi nesfit/kahve
15:30 2 biber dolmasi/yogurt/karpuz
18:00 1 kase yogurt/2 yk yulaf kepegiyle
Su 1 lt oldu ancak
Spor 200 ip atlama yada ziplama
3 tanede minik cikolata
canim cok pis lokum cekio zor tutuyorum

Selam kizlar! Once menumu yaziyim sonra yorumlara gecicem:

Sabah: domayes salatalik biber
1,5 kk peynir
3 zeytin
2 minik cilek receli

Ogle: komsum zorla 1 kucuk dilim buranin bi tatlisindan yedirdi+ 1 cikolata 1 seker ( su bayram olayi bitiyir cok sukur)

Aksam: Yagsi ekmeksiz tepsi kebabi

Su: 2,5 lt
Spor: 30 dk normal tempoda yuruyus

Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum/yazamıyorum nedenleri
bayram, rahatsızlık. kaç gündür midem bozuk bir şey yiyemiyorum malesef..

Cok gecmis olsun canim, nane limon filan denemissindir degil mi?

Canim bayramda mumkun olanin en iyisi bence... Zaten yarindan itibaren hizzaya geliriz.

Tatlim mercimek cirbasi tok tutuyor ve bitkisel protein icerdigi icin vok besleyici ama kalorisiz bir de ben yazmayi unutuyorum hep ama tok tutsun mideyi sosorsin ve bagirsaklari calistirsin diye 2-3 kasik bugday kepegi koyuyorum icine baya bi tok tutuyor.
Menune gelince bene valla hepimizin ki bayrama gore iyi. Ancak bu kadar olur yani.

Canim oglene gelene kafar dedim ki vaaaay aramizda en ii sen dirmussun ama sonra borek ve irmik tatlisi ile karsilastik ve dedim ki ooooo bi arkadas da bayram komitesinden :)

Bugunku Menum
10-11 arasi nesfit/kahve
15:30 2 biber dolmasi/yogurt/karpuz
18:00 1 kase yogurt/2 yk yulaf kepegiyle
Su 1 lt oldu ancak
Spor 200 ip atlama yada ziplama
3 tanede minik cikolata
canim cok pis lokum cekio zor tutuyorum

Tebrik ediyorum harika olmus valla utandim kendimden :)

10.30: 1 poğaça
2 kk labne peynir +1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 dilim salam
2 çatal yumurta

öğlen: 4 kaşık makarna(salçalı)
4 kaşık yoğurt
5 çiğ badem
1 hurma

15:38 : 9 kiraz
2 baklava
5 sarma

20:50 = 4 kaşık yeşil fasulye
yarım tabak yoğurt
3 dilim karpuz

dışarda su içemedim pek 2 bardak ya var ya yok.

oyyy oyy hayirli ugurlu olsun acilisi yarin yapiyorsun demek :)) Ipi de denedim ipsizde , ama ipsiz daha iyi geldi bana ipsiz atliyorum. Dumbbell iyiymis ya bendemi alsam kollarim sarkik degilde kalin sanki . vucuduma oranla yarar mi acaba.
Bende internetten sipariş ettim dumbıl ama ben göğüs kasları için kullanmayı düşünüyorum birde yarın jiliana başlayınca lazım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…