Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku Menum
10-11 arasi nesfit/kahve
15:30 2 biber dolmasi/yogurt/karpuz
18:00 1 kase yogurt/2 yk yulaf kepegiyle
Su 1 lt oldu ancak
Spor 200 ip atlama yada ziplama
3 tanede minik cikolata
canim cok pis lokum cekio zor tutuyorum
Kalori olarak bakıldığında doğru bir menü olarak görünüyor ancak nacizane fikrim nesfit gibi işlenmiş gıdaları terk etmeye çalışabilirsin.

Bayram için güzel bir menü olmuş. Şu komşularda diyetlere hep çok destek oluyorlar.

Seninde salamına olmamış diyeceğim. Kaloriden ziyade sağlıklı beslenmek için işlenmiş gıdaları azaltmakta çok önemli.

Benim bugünki menüm ise şöyle:
Kahvaltı 9:00
2 yumurta
Avuç içi kadar peynir
8 zeytin
Domates-Salatalık
Közlenmiş kırmızı biber
2 Kayısı
2 bardak doğadan 5 i bir yerde

Ara 15:00
Yarım Şeftali
4 tane kayısı
2 kibrit kutusu peynir

Akşam 18:00
1 tabak kaşar peynirli domates çorbası

2400 lt su (İçmekten midem bulanıyor artık)

Spor
Leslie 1 Mile
50 twist
20 jj
1 saat dışarıda tempolu yürüyüş

Seninde salamına olmamış diyeceğim. Kaloriden ziyade sağlıklı beslenmek için işlenmiş gıdaları azaltmakta çok önemli.[/QUOTE]
bu benim azaltmış halim ömür boyu yemeden duramam o yüzden az miktarda yiyorum.edersoy

Seninde salamına olmamış diyeceğim. Kaloriden ziyade sağlıklı beslenmek için işlenmiş gıdaları azaltmakta çok önemli.
bu benim azaltmış halim ömür boyu yemeden duramam o yüzden az miktarda yiyorum.edersoy[/QUOTE]

Valla herkesin gerçektende bir takıntısı var. Bende mesela ekmeği kestim hiç aramıyorum ama arada çikolata krizim tutuyo ama öyle böyle değil. Başlayıncada tüm paketi bitiriyorum.

çok güzel olmuş menün :)

bu benim azaltmış halim ömür boyu yemeden duramam o yüzden az miktarda yiyorum.edersoy

Valla herkesin gerçektende bir takıntısı var. Bende mesela ekmeği kestim hiç aramıyorum ama arada çikolata krizim tutuyo ama öyle böyle değil. Başlayıncada tüm paketi bitiriyorum.[/QUOTE]
bendeki bağımlılıklar bitmez ,alışkanlıklarımı kolayla bırakamıyorum malesef

Valla herkesin gerçektende bir takıntısı var. Bende mesela ekmeği kestim hiç aramıyorum ama arada çikolata krizim tutuyo ama öyle böyle değil. Başlayıncada tüm paketi bitiriyorum.
bendeki bağımlılıklar bitmez ,alışkanlıklarımı kolayla bırakamıyorum malesef [/QUOTE]
Azalta bilmekte güzel bence

Canim oglene gelene kafar dedim ki vaaaay aramizda en ii sen dirmussun ama sonra borek ve irmik tatlisi ile karsilastik ve dedim ki ooooo bi arkadas da bayram komitesinden :)
Bende bayram da gazi olanların arasında yer alıyorum Beni teyet geçmesi malesef

Bende internetten sipariş ettim dumbıl ama ben göğüs kasları için kullanmayı düşünüyorum birde yarın jiliana başlayınca lazım olacak.
Ne tür hareketler yapıyorsun peki canım?

Bugünkü menüm

Sabah 09:00
1 kase mercimek çorbası
1 çatal sucuklu yumurta

Ara 13:00
5 kiraz
1 hurma
1 bardak portakal suyu

Akşam 16:00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim beyaz ekmek

Su: 1,5 lt - 2 yapmaya çalışacağım
Spor: temizlik

Bende bayram da gazi olanların arasında yer alıyorum Beni teyet geçmesi malesef

Ne tür hareketler yapıyorsun peki canım?

Henüz gelmediler bayram tatili yüzünden Ama internette bir kaç hareket gördüm gelsinler bbaşlayacağım.

Ekmek keşke sabah olsaymış.

Kizlar

Ben regl olmadim
3 gun gecikti
Hic gecikmezdi

Bayram oldugu icin acik eczane de yoktu... Bos yere heveslenmekten korkuyorum

Hadi hayırlısı. İnşallah güzel haberlerini alırız.

bu menüye yorum yapmak istemiyorum karar veremedim

merhaba kızlar benimde bugünkü menüm şöyle

sabah
haş.yumurta
1 tat.k. kadar beyaz peynir
4zeytin
1domates
1 dilim eklmek
bitki çayı

öğle
2dilim patatesli börek
2 büyük çay (tek şekerli)
(öğle menüm olmadı pek farkındayım)

akşam
3 mücver (incecikti fırınlanmış, komşumdan)
1kase yoğurt
domates salatası
1dilim karpuz

2lt.su
mekik,ip atlama

çok güzel olmuş :)

Hello arladaşlar. Ben iki gündür bayram derken, dışarı gezmesi derken iyice berbat oldum. Ama yarın başlıyorummmm. hem bizim 30 günlük spor, hem spor salonu, hem de rejimmmm ve gitsin bu ay tekrar kilolar. ben tam 1 Nisan da başlamıştım. 6 kilo falan gitti çok sükür. ama yorgunluk, iş, güç derken bir yerden sonra gevşedim farkındayım. ama cok şükür ramazanı da atlattık ve tatiiiillll artık. inş bu ay umutluyum kendimden. Haydi görüşürüz canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…